UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Maanantai 24.11.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Vapaaksi häpeästä. Vieraana psykoterapeutti Elina Reenkola.
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Irti häpeästä! 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Hellyysvientiä Suomesta maailmalle 6.50 Lämpöä marraskuuhun - neuleita ja jazzia 7.10 Päätoimittajaraati ruotii puoluekannatuksen 7.40 Naiset, vaurastukaa! 7.50 Kuuma korusesonki 8.20 Päivän niminä: Amadeus Lundberg ja Riku Niemi 8.40 Päivän puheenaihe 8.50 Lämpöä marraskuuhun - neuleita ja jazzia 9.05 Studio55.fi: Syöpähoidot kehittyvät hurjaa vauhtia 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Syöpähoidot kehittyvät vauhdilla. Vieraana Hyksin syöpäkeskuksen johtaja Petri Bono.
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:40
Mitä tänään syötäisiin?
09:45
Kauniit ja rohkeat
Oliver, ota drinkki!. Oliver juttelee "ensin potkaistiin ulos, sitten sisään" -tilanteestaan Mayan ja Alyn kanssa. Maya antaa onnitteluhalauksen ja kehottaa menemään kotiin - ja ottamaan drinkin. Oliver haluaisi tarjota Alylle kahvit tai jotain. Tällä on este - kotona odottava nälkäinen kultakala. Oliver lupaa, ettei kahvi kestäisi koko iltaa. Kun he sitten istuvat Bikini Barissa, Aly sanoo, ettei oikeastaan pidä kahvista. "Ei se mitään, en välitä mitä juot, seurasi on tärkeintä." Maya ja Carter osuvat samaan ravintolaan, eikä heiltä jää Oliverin ja avecin kaunis kuhertelu huomaamatta. Eric ennustaa Rickin ja Carolinen nousevan tulevaisuudessa yhtiön johtoon, mutta lähitulevaisuus olisi Brooken ja Ridgen. Katien mielestä Ridgen ja Brooken kaksikkotyöskentely on Brookelle todellinen unelmasopimus. Siskoksille syntyy iso riita. Aihe: Ridge Forrester ja naiset. Ridge ilmoittaa Ericille, että hänen täytyy astua johtoon, sittenkin. Ericin ehdotus on absoluuttinen: jos Ridge jättäisi Katien, johtojuttu onnistuisi. "Mene kotiin, mene poikasi luo, ota Brooke!" Amerikkalainen saippusarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Vaakamambo voi odottaa!. Lisa yllättää Bellen ja Luken kyseenalaisista puuhista. Priya ja David ovat kylän kuumin puheenaihe kihlauksen tultua julki. Bernice esittelee ideoita myynnin piristämiseksi, mutta Chas ei innostu haistelemaan uusia tuulia. Megan tarjoaa Alicialle mahdollisuuden päästä hetkeksi muihin maisemiin Jacobin kanssa. Debbie heittää armotta suolaa Chasin haavoihin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:40
Vapun valtakunta
Antti Ruuskanen. Lohturuokaa Ruuskasen Antille. Vapun vieraaksi saapuu keihään Euroopanmestari Antti Ruuskanen. Haastelun lomassa laitetaan pöytään vatruskoita, karjalanpaistia, perunamuusia ja tuoretta pullaa.
11:10
Formula 1: Abu Dhabin osakilpailu
Selsotajana Oskari Saari, asiantuntijoina Toni Vilander ja Ossi Oikarinen.

Kello 12:00

13:30
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
13:35
Amazing Race
Sankarit sukkahousuissa. Matkan on määrä jatkua Kööpenhaminaan. Parhaita lentoreittejä suunnitellaan muilta salaa, ja Amani ja Marcus jäävät taas hännille heti alkumetreillä. Ensimmäisessä vihjepaikassa erikoisesti sijoitetut johtolangat menevät eräältä joukkueelta ohi ja kallisarvoista aikaa menetetään. Renessanssitanssiharjoituksista jatketaan pupujen agilityradalle tai voin kirnuamisen pariin - jotkut parit joutuvat suorittamaan molemmat tehtävät, kun kilpailu etenee säälimättömämmäksi. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijaparit matkustavat ympäri maailmaa juontaja Phil Keoghanin johdolla. 19. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
14:35
Pilanpäiten
Miten sinä reagoisit, jos poliisi repeäisi nauruun nähdessään ajokorttikuvasi? Entä jos tuiki tuntematon mies hyppäisi kaulaasi keskellä kaupunkia ja väittäisi olevansa vanha ystäväsi? Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
14:45
Millerit
Bahama-mama. Nathan ja Ray ovat suunnitelleet talvilomaa lämpimään jo pitkään. Rasistijääveistoksen kaaduttua Rayn päälle suunnitelmat muuttuvat. Ray pakottaa Nathanin lähtemään yksin. Tai niin Nathan itse luulee. Pian kuitenkin paljastuu, että myös äitikulta on saarella. Debbie taas näkee videokasetilta Adamin rakkauslaulun teini-ihastukselleen ja pahastuu, kun Adam ei ole koskaan säveltänyt hänelle mitään. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
15:15
Alueellinen sääennuste
15:20
Mitä tänään syötäisiin?
15:25
Tanssii Tähtien Kanssa
Syksyn loistokas kilpailu huipentuu finaaliin. Kisan viimeiselle kierrokselle tiensä raivanneet tähtiparit esittävät kolme tanssia, joista taidot punnitaan viimeistään vaativassa freestyle-osuudessa. Vain yksi voi voittaa. Uusinta.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Laguuninvihreän lingerien kutsu. Ericin treenattu silmä näkee taas kuka millekin pallille sopii. Hänen tarjouksensa Ridgelle kuuluu: "Jos palaat Brooken luo, minä astun sivuun ja sinusta tulee toimitusjohtaja." Katie sanoo Brookelle, että he ovat Ridgen kanssa hyvin rakastuneita. "Ihanko muotitalolle asti tulit kertomaan sen?" "Ehkä on hyvä aika ajoin muistuttaa sinua siitä." Brooke sanoo, että koska Ridge ei halua häntä, hän ei aio yrittääkään. "Tehtäväni on löytää itseni - se itse, joka minussa aidosti itää." Illalla kotona Katievillessä Katien tehtävänä on yllättää Ridge laguuninvihreää lingeriessään. Elämä kohtelee eräitä silkkilingerein! Oliver antaa Alylle Bikini Barissa käsisuudelman. Aly lähtee kotiin keskustelemaan seinälle ilmestyneen Darla-äitinsä kanssa. Oliver lähtee perään. Alyn huone on täynnä hänen palvomansa Hopen kuvia. Oliver sanoo, että Forresterit ovat egoistisia, mutta Aly on poikkeus. "Uskot Hopen sanomaan, ja käyttäydyt sen mukaan. Se on hienoa." Sitten hän suutelee tyttöä, ei kädelle, vaan suulle, aikuisten oikeasti. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
17:55
Mitä tänään syötäisiin?

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Saamaton sulhanen. Belle on tiukassa lieassa jäätyään kiinni Luken kanssa. Rishi ja Priya painostavat Davidia toimimaan ripeästi häiden, ja etenkin eron, suhteen. Saksasta palaava Gennie saa kuulla yllättäviä ja osin huonojakin uutisia. Zak pyytää Domilta teini-ikäisen tyttären kasvatusneuvoja. Thomas ja Sean juonittelevat Chasin päänmenoksi. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Emmerdale
Loppuun ajettu, osa 1/2. Jaksamisensa äärirajoille pakotettu Chas tekee vaikean ratkaisun. Gennie yrittää suunnitella ristiäisiä Georgian ja Brendan neuvoessa vierellä. Steve saa selville, kuka heitti kiven pubin ikkunasta. Lisa ottaa uudenlaisen lähestymistavan Bellen kasvatukseen. David tunnustaa Ericille kosineensa Priyaa puolivahingossa. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2721. Iida-parka, pyörällä päästään Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
20:05
Suomen kaunein koti
Sukutalojen tarinat. Miltä tuntuu asua samassa talossa koko ikänsä? Millainen tunnelma on pihassa, jota saman suvun askeleet ovat kuluttaneet satojen vuosien ajan? Hanna, Milla ja Aleksi tutustuvat kolmeen komeaan sukutaloon, jotka kertovat kukin oman tarinansa. Yleisöäänestys Suomen kauneimmasta kodista alkaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Mentalist
Salaisuus sanomalehdessä. Pentagonin palkkalistoilla ollut mies kuolee huumeiden ja lääkkeiden yliannostukseen. Uhrin työn huippusalaisen luonteen vuoksi hänen kuolemansa tutkitaan tarkasti, ja pian selviääkin, että juttuun saattaa liittyä vakoilua. Amerikkalainen draamasarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa viranomaisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Rizzoli & Isles
Yksin yksinäinen. Pankin lunastaman talon viinikellarista tehdään karmea löytö, kun erakoitunut etätyötä tehnyt nainen on saanut kaikessa rauhassa muumioitua kellarissaan. Muumioituneesta ruumiista voi olla vaikea tehdä kuolinsyyarvioita, mutta Maura keksii keinot käden käänteessä. Jane herää sairaalasta, johon sekä perhe että työkaverit kerääntyvät kuin vaivihkaa aikaa viettämään ja muumion arvoitusta selvittämään. Amerikkalainen rikossarja, jossa kaksi vahvaa uranaista panee Bostonin kuriin ja järjestykseen. 5. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
23:35
Kuuma laki
Pinnan alla. Jamien apua kaivataan, kun arvostettua plastiikkakirurgia syytetään vakavasta hoitovirheestä. Lee Annen oikeudenkäynnin valamiehistön valintaprosessi alkaa, mutta löytyykö kaupungista enää yhtään puolueetonta valamiestä järkyttävän seksinauhan vuodettua julkisuuteen? Amerikkalaisessa Charlestoniin sijoittuvassa draamasarjassa seurataan itsevarman puolustusasianajaja Jamie Sawyerin sekä kaupungin lakimieheksi juuri pestatun charmikkaan Roy Rayderin kohtaamisia oikeussalissa ja sen ulkopuolella. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:35
The Good Guys
Vanhan koiran temput. Jack saa yllätysvieraan, kun hänen setänsä Nate ilmestyy paikalle 15 vuoden jälkeen. Jack on edelleen vihainen sedälleen monen vuoden takaisista tapahtumista, mutta suostuu tutkimaan tuhopolttoa, josta Nate antaa vihjeen. Jäljet johtavat asuinalueelle, jonka asukkaita on peloteltu jättämään talonsa. Jack ja Dan yrittävät saada pahikset kiinni Nate-sedän avulla. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, seksi).
01:35
Super Fun Night
Vaarallinen viettelijä. Richardin entinen kihlattu Lontoosta tulee käymään. Kimmie ja Kendall huomaavat heti, että hän on huonoa seuraa Richardille, ja järjestävät väliintulon. Helen-Alice pyytää viimein Benjiä treffeille, ja Marika puolestaan viettää iltaa Rubyn kanssa. Amerikkalainen komediasarja kolmesta nörttimäisestä naisystävyksestä, jotka päättävät pitää hauskaa joka perjantai-ilta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
02:05
Voittostudio