UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Sunnuntai 26.6.

06:00
Voittostudio
07:05
Ostoskanava Tvins.com
08:05
Mokon suuri maailma
Ei ole kaktusta piikkeihin katsominen . Moko ja Chavapa ovat Arizonan aavikolla, matkalla maa-aluksessa asuvan ystävänsä Tucsonin luo. Sallittu kaiken ikäisille.
08:20
Alvin ja pikkuoravat
Alvin & Piritta. Ovatko Alvin ja Piritta luotuja toisilleen? Piirretty lastensarja keskinkertaisesta lauluntekijästä David Sevillestä, joka hoitaa kolmea aivan tavallista maaoravaa. Tai no, melkein tavallista... 1. tuotantokausi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:35
Littlest Pet Shop
Seikkailu alkaa, osa II. Blythe yrittää keksiä keinoa pelastaa Littlest Pet Shop konkurssilta. My Littlest Pet Shop kertoo pienestä mutta ystävällisestä lemmikkieläinkaupasta, jonka veikeät lemmikit osaavat puhua - mutta vain kaupan yläkertaan muuttaneelle Blythelle. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Tom & Jerry Kids Show
Hukkensteinin morsian / Jyväjemmarit lomalla / El Suukko. Tässä piirrossarjassa Tom ja Jerry seikkailevat pentuvuosinaan. Mutta ovatko kissa- ja hiirileikissä nyt pienemmät jäynät. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:30
Paavo Pesusieni
Palkittu animaatiosarja kertoo merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja, mm. Paavon lemmikkietana Kari, meritähti Patrik Tähtönen, Jalmari Kalmari, Einari Rapu ja Sulevi Plankton. Sarjan on luonut meribiologi Stephen Hillenburg. K7 (ahdistus, väkivalta).
10:00
Suomen kaunein koti
Finaalijakso. Kausi 3, 12/12. Finaalijakso. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Kädettömät kokit
Pipsa Hurmerinta. Kausi 1, 5/10. Simsala Bimimpap - pöytä koreaksi! Juontajavenus Pipsa Hurmerinta nousee kattilasta ja tilaa korealaisen pyttipannun. Vappu ja Kape kimittävät apukokeille ohjeet. Lopuksi voimistellaan ja lauletaan ylistystä johtajalle. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Pientä mökkiremonttia
Rantamökin viimeistelyä. Jakso 4. Maija on luopumassa kymmenen vuotta sitten rakennetusta järvenrantamökistä Leppävirralla. Hyvässä kunnossa olevalle mökille ei muutoksia juuri kaivata, mutta pihan valoisuudelle tulisi tehdä jotain. Leppävirralle remontti-ideansa saapuvat kertomaansuunnittelijat Sirpa Pesonen ja Raisa Myyryläinen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Elämysten taustalla Taidekeskus Salmela
Dokumentissa esitellään Mäntyharjulla sijaitsevan Taidekeskus Salmelan kulttuurikesää. Ohjelmassa seurataan näyttelyn toteutumista, avajaisseremonioita taiteilijahaastatteluin ja yleisön kommentein. Elämyksiä syntyy myös Kouvolassa, Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalolla, jossa avataan suurta mielenkiintoa herättänyt Suomen virallinen kohtauspaikka Rakkauspuisto, Peukaloisen puutarha. Ohjelmassa paljastetaan myös kuvanveistäjä Heikki Häiväojan suunnittelema veistos, Koivu ja Tähti, joka on toteutettu rakkauslukkojen ripustusta varten. Rakkauspuisto ja kesänäyttelyn 100 lintua esitellään ohjelmassa, taiteilijoina taidemaalarit Ferdinand von Wright ja Matti Karppanen sekä graafikko Erik Bruun. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:30
Finnjävel - ravintola helvetistä
Remonttipölyä ja kaamoksen taikaa. Kausi 1, 4/8. Remonttikiireiden kesken Henri ja Tommi matkustavat Utsjoelle tapaamaan puhtaiden raaka-aineiden toimittajia sekä oppimaan perinteistä saamelaista reseptiikkaa. Finnjävelin remontti käynnistyy. Purkutyöt paljastavat ikäviä yllätyksiä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:00
Salatut elämät
Osa 2149: Pepin kohtalo on katkolla. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
14:30
Salatut elämät
Osa 2150: Isabellan ruuhkavuodet törmäävät vastaantulevaan liikenteeseen. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
15:00
Diili
Selfieitä ja seksiä. Kausi 14, jakso 4/13. Naisten joukkueen olympiavoittajat ovat elementissään, kun haasteena on laatia kuntoiluaiheinen juttu Cosmopolitan-lehteen. Kokematon projektipäällikkö Jamie joutuu kuitenkin heti häikäilemättömien kotirouvien pyöritykseen. Miehet tajuavat olevansa vieraalla maaperällä, mutta ottavat tilanteen nopeasti haltuun. Kumman joukkueen näkemys sopii paremmin lehden linjaan? Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
16:00
Luojan kiitos!
Osa 8.. Luojan kiitos! pistää jälleen tähtivieraansa ponnistelemaan mahdollisimman hämmentävien tilanteiden keskellä. Mukana Ilkka Villi, Eija Vilpas, Ellen Jokikunnas sekä Sami Hedberg Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Kingi
Kingi on puolentoista tunnin musiikkikomediashow joka perustuu fiktiiviseen laulukilpailuun. Mukana on joukko maamme tunnetuimpia näyttelijöitä.

Kello 18:00

18:25
Suomen lapsellisin ruokalista
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:55
Naapurit-tuloslähetys
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
MTV Sport Uutiset
19:20
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
19:30
Täydellinen kesä
Periaatteita. Kausi 2, 4/10. Terje hermostuu, kun naapurit oikaisevat omille mökeilleen hänen pihansa läpi. Per Ivar haluaisi katsoa jalkapalloa, mutta Oddvar ja muut ovat sitä mieltä, ettei mökillä saa olla televisiota. Per Ivar päättää kuitenkin katsoa pelin jossain muualla. Norjalaisessa komediasarjassa tavoitellaan täydellistä kesäidylliä perheen ja suvun kanssa tai heistä huolimatta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Elastinen feat.
Elastinen feat. Robin. Kausi 1, 3/10. Tässä jaksossa temmeltävät 'isoveli' ja 'pikkuveli'. Luvassa on rajua menoa ja vauhtia merellä. Nyt selviää myös mitä Lintsillä tapahtuu, kun portit lukitaan. Entä miten mankeli liittyy biisin tekoon? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Amazing Race
Kuningas Arthurin tyyliin. Kausi 23, 3/12. Kilpailijat suuntaavat Portugaliin ja mittaavat taitojaan mm. keskiaikaisessa tehtävässä. Lisäksi tarvitaan nokkeluutta ja päättelykykyä. Yhdellä parilla on vaikeuksia saapua perille. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:15
Viikon sää
22:20
Lotto, Jokeri ja Lomatonni
22:30
MTV Sport Uutiset
22:40
Lupaus
Lupaus on tarina kolmesta nuoresta naisesta, jotka sodan syttyessä päättävät liittyä lottiin. Anna päätyy ilmavalvontaan, Mona eläinlääkintään ja Ruth kenttäsairaalaan. Jokainen heistä saa koulutuksen tehtäväänsä, mutta sotaan ei pysty täysin valmistautumaan. Kukaan heistä ei osaa edes aavistaa, mitä annettu lottalupaus tulee heiltä vaatimaan. Ohjaaja: Ilkka Vanne. Suomi 2005. (108') Pääosissa: Laura Birn, Karoliina Vanne, Hanna Lekander, Pertti Sveholm, Miitta Sorvali, Juhani Laitala. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12

Arviot: IMDb 6.2
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

01:00
Mustamaalattu
Totuus. Kausi 1, 10/10. Maj-Britt on pidätetty. Aksel on järkyttynyt, mutta Eva epäilee hänen peittelevän omaa syyllisyyttään. Totuuden hetki on koittanut. Norjalainen rikosdraama. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
02:00
Voittostudio