UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Keskiviikko 23.8.

06:00
Aamusää
06:25
Huomenta Suomi
6.25 Aamun otsikot 6.37 Miten päästä eroon vihasta? Jari Koponen, vihakouluttaja / Duendo 6.47 Onko Suomen oltava euromaa? Tuomas Malinen, tutkijatohtori / Helsingin yliopisto 7.07 Korkeakouluun ilman pääsykoetta Eija Zitting, oppimispalveluiden vastaava päällikkö, Aalto-yliopisto Tarik Ahsanullah, varapuheenjohtaja, Suomen ylioppilaskuntien liitto 7.17 Turun terroriteko lietsoo vihapuhetta Antti Mustakallio, puhetaidon kouluttaja Jari Koponen, vihakouluttaja / Duendo 7.37 Onko pettäminen muuttunut hyväksytyksi? Taina Välitalo, pariterapeutti Jouni Linnankoski. paripsykoterapeutti 7.47 Monta suhdetta ilman mustasukkaisuutta? Teija-Liisa Ranta, parisuhde- ja seksuaaliterapeutti Juhani Toivonen, sihteeri / Polyamoria - monisuhteisuusyhdistys 8.07 Keski-ikäistyneet Napapiirin sankarit Jussi Vatanen, näyttelijä Timo Lavikainen, näyttelijä 8.17 Humppilan kurki ei lähde etelään 8.37 Kalle Palander ja Toni Nieminen 8.47 Uusinta 9.00 Uutiset
09:05
Mitä tänään syötäisiin?
09:10
Kauniit ja rohkeat
Ridge, perheen kiukkupussi. Eric on kutsunut vallankaappaajat koolle kertoakseen heille oman mielipiteensä asiasta. Ridge saa joukkion johtajana isältään erityishuomiota. Zende on Havaijilla Sashan kanssa, mutta Nicole elättelee vielä toivoa parisuhteensa pelastamisesta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:35
Emmerdale
Viimeinen tahto. Bartonit lukevat Jamesin testamentin. Zak haluaa huolehtia Bellestä. Rebecca paljastaa Lachlanin ampuneen Lawrencea. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
10:05
Emmerdale
Hulluja juttuja. Ross ei suostu Adamin käskytettäväksi. Poliisi kuulustelee Lachlania. Amelia pelottelee Kylea jutuilla mielisairauspotilaista. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
10:35
Piha ja parveke
Pergolan pystytystä Harvialassa. Kausi 1, 2/10. Harvialassa sijaitsevan kodin pihamaa saa uutta ilmettä uudesta nuotiopaikasta ja sen yhteyteen rakennetaan pystypergola. Jaksossa käydään myös läpi lapsiperheelle turvallisia myrkyttömiä rakennuspuuvalintoja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:05
Lääkärit
Yllättävä kolari. Seksuaalinen ahdistelu ja väkivalta on yleistä, mutta kuinka moni osaa puolustautua tositilanteessa? Kelly kertoo oman tarinansa. Mitä tavallinen kuluttaja voi tehdä, jos vesijohtoveden laatu arveluttaa? Kuinka paljon virtsaa yleisissä uima-altaissa on keskimäärin? Nuoren parin yhteinen tulevaisuus on vaakalaudalla, kun mies joutuu pahaan auto-onnettomuuteen. Sairaalassa naista odottaa yllätys. Tyrican maitohampaat eivät koskaan vaihtuneet pysyviin hampaisiin. Pienikokoiset hampaat ja lukuisat suun sairaudet aiheuttavat häpeää ja ongelmia. Äiti ja vanhemmuusasiantuntija Jill Simonian antaa vinkkejä tuoreille äideille kehonkuvan parantamiseen, hiustenlähtöön ja sektioarven piilottamiseen. Vanhusten kaatumisia yritetään ehkäistä huipputeknologian avulla. Lääkärit kertovat, missä osassa jääkaappia eri elintarvikkeet tulisi säilyttää. Miten rintasyöpäriskiä voi pienentää? Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Fresh Off the Boat
Sovittelija. Kausi 3, jakso 14/23. Jessica yrittää auttaa Honeya ja Marvinin ex-vaimoa sopimaan riitansa. Louis ja pojat päättävät yllättää isoäidin uudella moottoroidulla pyörätuolilla. Amerikkalainen komediasarja seuraa Yhdysvalloissa asuvan taiwanilaisperheen edesottamuksia 1990-luvulla. Amerikkalaista unelmaa tavoitteleva perhe tekee parhaansa sulautuakseen lähiöön, mutta kommelluksilta ja väärinkäsityksiltä ei voi välttyä. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
14:00
Tinan matkassa
Murkinaa musiikkigurulle. Kausi 1, 1/3. Kokki Tina Nordström valmistaa herkkuaterioita tunnettujen ruotsalaisten luona eri puolilla maailmaa. Ensimmäisessä jaksossa tavataan musiikkituottaja Andreas Carlsson Los Angelesissa. Luvassa on tacoja Tinan tapaan ja aasialaisia herkkuja. Ruotsalainen ruokaohjelma. Äänitekstitys: suomi.
15:00
Hurjat sääilmiöt
Tuhoisa tuuli. Kausi 2, 6/8. Myrskybongari Gabe Cox on tehnyt harrastuksestaan osa-aikaisen ammatin ja kertoo yksityiskohtia siitä, miten valmistautuu tornadon kuvaamiseen ja mikä saa hänet hakeutumaan tornadojen läheisyyteen aina uudelleen. Pelastusalan ammattilaiset vaarantavat henkensä pelastaessaan sääilmiöiden uhreja. Myös meteorologit ja säätoimittajat menevät toisinaan liian lähelle uhkaavia sääilmiöitä. Amerikkalainen dokumenttisarja äärimmäisistä luonnonilmiöistä. Äänitekstitys: suomi.
16:00
Salatut elämät
Osa 3210: Pihlajakadun ovet sepposen selällään. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
16:30
Kädettömät kokit
Susanna Koski. Kausi 1, 7/10. Lintu vai kala? Kansanedustaja Susanna Koski tekee Vapulle ja Kapelle tilauksen, josta ei voi kieltäytyä. Poliittinen broileri unohdetaan heti kättelyssä, sillä tänään syödään villisorsaa ja velliä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:25
Kauniit ja rohkeat
Lääkäreiden erottamat. Nicole ei aikaile sijaissynnytyksen kanssa. Toimenpide on määrä tehdä jo tänään, vaikka Zende on vielä Havaijilla eikä pariskunta ole ehtinyt puhua asiasta. Maya ja Rick ovat innoissaan, mutta Zende ei voi käsittää, miksi Nicole lupautui tehtävään uudelleen. Steffy heittää hyvästit viimeisellekin merkille avioliitostaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:50
Ravit: Toto65 vihjeet
MTV Totalin suoran Vermon ravilähetyksen (klo 19-21) ennakkotunnelmat ja viime hetken Toto65-vihjeet.
17:55
Emmerdale
Tervetuloa kotiin, osa 1/2. Lawrence pyytää Rebeccalta anteeksi Chrissien puolustamista. Zak, Joanie, Amelia ja Kyle toivottavasti Bellen tervetulleeksi kotiin. Kerry yrittää tehdä Danin mustasukkaiseksi. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).

Kello 18:00

18:25
Emmerdale
Tervetuloa kotiin, osa 2/2. Lawrence uhkaa Dianea ja Dougia häädöllä. Adam ja Victoria odottavat raskaustestin tuloksia. Aaron ei halua Finnin huolehtivan Kasimista. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:55
Mitä tänään syötäisiin?
19:00
Seitsemän Uutiset
19:15
Päivän sää
19:25
Tulosruutu
19:30
Salatut elämät
Osa 3211: Ulla ja hiljaiset illat. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
20:00
Makumuistoja
Kausi 1, 6/8. Eero Ettalan mielestä lumilautailun lisäksi parasta on hampurilainen, mutta mikä hampurilainen? Jenni ja Kari maistavat paitsi burgeria myös bosnialais-suomalaista riisipuuroa ja matkaavat kauppa-auton mukana Kiteellä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Rouva Ministeri
Jännityksen ytimessä. Kausi 3, 8/24. Dalton odottaa vaalituloksia, ja samaan aikaan Elizabeth saa selville asioita, jotka voisivat vaarantaa Iranin rauhansopimuksen Yhdysvaltojen kanssa. Jason uhmaa vanhempiaan. Amerikkalainen draamasarja, joka liikkuu politiikan ja kansainvälisten suhteiden jännittävässä maailmassa. Pääosassa Tea Leoni. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Vikinglotto, Jokeri ja Lomatonni
22:30
Tulosruutu
22:40
Nuori MacGyver
Hauska tappaa vanha tuttu. Kausi 1, 8/21. MacGyver ja kumppanit saavat peräänsä juonikkaan palkkamurhaajan, jonka vanha tuttu on pannut asialle. Bozer järkyttyy saadessaan tietää totuuden ystäviensä työstä. Legendaarisen MacGyver-sarjan pohjalta tehty amerikkalainen toiminta- ja seikkailusarja, jossa nuori Angus MacGyver käyttää erikoisia ongelmanratkaisutaitojaan. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:35
Arrow (K16)
Luottamus. Kausi 5, 3/24. Star Cityn kaduille on ilmestynyt uusi huume. Vihreä Nuoli ei halua päästää uutta tiimiään vielä tositoimiin, mutta Rene ja Evelyn tutkivat asioita salaa. Oliver päättää antaa Quentinin virheet anteeksi ja suosittelee häntä varapormestarin virkaan. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:30
112
Osa 1. Suuri rakennuspalo. Toisen kauden avausjaksossa ohikulkija soittaa dramaattisen hätäpuhelun, jossa hän yrittää saada asukkaita ulos palavasta talosta Uudessakaupungissa. Helsingin poliisilaitoksen yksikkö puolestaan keskeyttää rajun nyrkkitappelun ydinkeskustassa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
01:25
Aarteiden metsästäjät Suomi
Kausi 1, 4/12. Metsälän varastoilla koittaa titaanien taistelu kun paikalla on äijäenergia Rikun, Rene, Timpan, Jampan ja Jamon muodossa. Armoa ei tunneta kun päivän jaksossa häviäjät värjätään keltaisiksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
02:20
Zoo (K16)
Järistyksiä. Kausi 2, 4/13. Laiskiaisella ilmenee kyky aiheuttaa maanjäristyksiä. Tiimin on saatava eläin kenraali Daviesiltä. Lisäksi Daviesillä on hallussaan kaasua, jolla voisi tappaa muuttuneet eläimet mutta joka vaikuttaa myös osaan ihmisistä. Yhdysvaltalainen menestysromaaniin perustuva jännityssarja, jossa safariopas Jackson Oz ja eläinpatologi Mitch Morgan ryhmineen yrittävät selvittää syytä eläinten väkivaltaiseen käytökseen. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).