UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Tiistai 28.3.

06:00
Aamusää
06:25
Huomenta Suomi
6.25 Aamun otsikot 6.37 Kiistelty kehitysapu 6.47 Mistä ovat puolueiden jäsenet tehty? 7.07 Kuntavaaliaamu: Juha Sipilä 7.37 Vuoden teatteri 2017 7.47 Älä vähättele korkeaa kolesterolia 8.07 Joonas Hytönen - lööppijulkisuudesta toimitusjohtajaksi 8.17 Taitoluistelun MM-huumaa - Laura Lepistö 8.37 Tähtitanssien jälkeen - Pepe Willberg 8.47 Aamun parhaita paloja 9.00 Uutiset
09:05
Mitä tänään syötäisiin?
Kana-brietoastit ja lämpimät mozzarellaleivät
09:11
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Kala-taginea ja cajun-broileria. Marokkolaisvaikutteinen kalaruoka saa seurakseen sitruunaista kuskusia ja porkkana-klementiinisalaatin. Cajun-maustettu broileri tarjoillaan bataattisurvoksen, paahdetun okran ja maissi-chili-salsan kera. Äänitekstitys: suomi.
09:40
Kauniit ja rohkeat
Äidit poikiensa puolustajina. Caroline vaatii Billiä kunnioittamaan hänen ja Ridgen päätöstä pitää Douglasin isyysasia salassa, mutta Billin mielestä Ridge on manipuloinut häntä. Quinn alkaa vihdoin hyväksyä sen, ettei tule saamaan Liamia omakseen. Hän kääntää huomionsa jälleen poikaansa ja siihen, että Steffy viettää aivan liikaa aikaa Liamin nurkissa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:05
Emmerdale
Kansikuvapoika. Ashleyn dementia tuntuu pahenevan. Lisa haluaa piilotella päivän lehteä Belleltä. Pearl epäilee Rhonan ja Vanessan olevan pariskunta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:35
Emmerdale
Lähtövaikeuksia, osa 1/2. Charity uhkaa pahoinpidellä Jermainen, mikäli tämä ei häivy maisemista. Laurel pakkaa laukkunsa. Pearl kehottaa Rhonaa seuraamaan sydäntään. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:05
Lääkärit
Syömishäiriöt. Tänään käsitellään paloturvallisuutta ja puhutaan tragediasta, johon piittaamattomuus johti Oaklandissa. Tohtori Berman käy astrologin juttusilla. Syömishäiriö vaikuttaa usein koko perheen hyvinvointiin. Anoreksiasta ja bulimiasta kärsivä Lauren on salannut perheeltään järkyttävää totuutta jo 13 vuoden ajan. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Jussi-gaala
Vuoden 2016 parhaat elokuvat ja niiden tekijät palkitaan Jussi-gaalassa Helsingin Kaapelitehtaalla. Illan musiikkiesiintyjinä nähdään Mikael Gabriel feat. Isac Elliot sekä Tuomari Nurmio. Säkenöivän illan juontaa Jussi-palkittu näyttelijä Mikko Leppilampi.
15:30
Kolme miestä ja tyttö
James Wonder. Kausi 6, 8/22. Jessin pomo aikoo vaihtaa työpaikkaa, ja Jess toivoo pääsevänsä koulun uudeksi rehtoriksi. Winston puolestaan haaveilee peitepoliisin hommista, ja harjoittelee menemällä James Wonderin rooliin ¿ ehkä hieman liiankin syvälle. Yhtäkkiä Jess huomaa tarvitsevansa Jamesin apua rehtorihaaveidensa toteuttamisessa. Nickillä on vaikeuksia valita häälahjaa Cecelle ja Schmidtille. Hän haluasi antaa jotakin pysyvää, ja sen hän totisesti tekeekin. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Salatut elämät
Osa 3164: Viimeinen Kurjen laulu. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
16:30
Paluu alttarille
Marjaana ja Jari. Kausi 1, 6/12. Viisikymppiset Marjaana ja Jari ovat miltei toistensa vastakohtia ja se tekee heidän suhteestaan haastavan. Pariskunnalla on paljon ulkoisia paineita ja he haluavatkin oppia tuntemaan toisensa paremmin saaden sitä kautta parisuhteestaan voimaa arkeen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:30
Kauniit ja rohkeat
Äitisi on vaarallinen, Wyatt. Katie kamppailee viinanhimonsa kanssa Billin ja Brooken muhinoidessa hänen katseensa ulottumattomissa. Quinn aiheuttaa eripuraa Wyattin ja Steffyn välille. Steffyn mielestä anoppi kuuluisi lukittujen ovien taakse. Liamin luona hiippailee naamioitunut vieras. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
17:55
Emmerdale
Lähtövaikeuksia, osa 2/2. Jermaine haluaa jättää Bellelle hyvästit. Laurel selittää Dougille vaikeaa päätöstään. Rhona kertoo Piercelle tunteistaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:25
Emmerdale
Raskauttava tekijä. Dinglet kovistelevat Jermainea. Marlon haluaa Rhonan kertovan Paddylle suhteestaan Pierceen. Charity epäilee Bellen teeskentelevän raskaana olevaa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
18:55
Mitä tänään syötäisiin?
Kana-brietoastit ja lämpimät mozzarellaleivät
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:25
Tulosruutu
19:30
Salatut elämät
Osa 3165: Exiä, valheita ja videorauhaa. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
20:00
Suomen surkein kuski
Kausi 4, 5/12. Kuinka kuskeilta sujuu tynnyreiden pujottelu lumisella alustalla? Kuskit pääsevät myös kuljettamaan moottorikelkkaa peräkärryllä. Tehtävä saa kuitenkin yllättävän käänteen ja yhden kuskin kyyneliin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Mustamaalattu
Paljastus. Kausi 2, 4/8. Menneisyys ei päästä Aksel Borgenia otteestaan. Williamin oikeudenkäynti alkaa, ja yhteisön vanhat haavat aukeavat. Uudet paljastukset koettelevat kaikkien hermoja. Norjalainen jännityssarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Tulosruutu
22:35
Peter Nyman
Nina Mikkonen ja Juha Itkonen. Nina Mikkosen rankat vuodet omaishoitajana. Kirjailija Juha Itkosen ahdistus Trumpin Amerikasta.
23:05
NCIS: New Orleans
Kohtalokas salaisuus. Kausi 3, 6/19. Kun laivaston SEAL-erikoisjoukkoihin pyrkivä nuori koripallolupaus löytyy kuolleena, Pride tiimeineen alkaa selvittää murhaa. Lopulta valkenee, että taustalla on salaisuus, jonka joku ei halua tulevan yleiseen tietoon. Miten pormestari, koripallojoukkueen valmentaja ja ravintolanpitäjä liittyvät tapaukseen? LaSalle joutuu myös kohtaamaan menneisyyden silmästä silmään. Loretta on huolissaan poikansa valinnoista. Amerikkalainen rikosdraamasarja New Orleansin NCIS-yksiköstä, joka selvittelee alueen Yhdysvaltain laivastoon ja merijalkaväkeen liittyviä rikoksia omaan erikoislaatuiseen tyyliinsä. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Paluu alttarille
Marjaana ja Jari. Kausi 1, 6/12. Viisikymppiset Marjaana ja Jari ovat miltei toistensa vastakohtia ja se tekee heidän suhteestaan haastavan. Pariskunnalla on paljon ulkoisia paineita ja he haluavatkin oppia tuntemaan toisensa paremmin saaden sitä kautta parisuhteestaan voimaa arkeen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
00:55
Kohde
Ensin otamme immigrantin!. Kausi 3, 5/23. Samantha "Sam" Shaw joutui vuonna 1993 pienenä tyttönä auto-onnettomuuteen, jossa hänen isänsä kuoli. Auton palamiseen liittyvät tapahtumat nousevat aikuisen Samin mieleen kun Finchin tiimi on yrittämässä pelastaa Venäjältä immigroitunutta nuorta Genrika "Gen" Zhirovaa. Gen kidnapataan, ja Finch saa selville, että vakoilusta kiinnostunut tyttö on mikrofonittanut puhelimia. Yksi sellainen on nauhoittanut keskustelun, johon liittyvät poliisin henkilöstöyksikkö HR, huumet, New York City ja Venäjän mafia. Finch ihmettelee, miksi Samantha oli isänsä menettämisen aikoihin emotionaalisesti kylmä, mutta pystyy nyt muodostamaan tunnesiteen Genrikaan? Onko kyky empatiaan alkanut kehittyä? HR:n Patrick Simmons lupaa palauttaa immigranttitytön keskustelunauhoja vastaan. Onnistuuko se? Carterin ja hänen uuden partnerinsa Lasleyn välienselvittely tapahtuu eräässä baarissa. Onko Laskey kallellaan Simmonsiin ja muihin HR-miehiin? Myöntääkö Carter hänelle mitään Reeseä koskevaa? Mitä baarinpitäjälle tapahtuu? Kenen kotiin Root ilmestyy? Amerikkalainen rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:50
Kuin viimeistä päivää
Ei epäilyksen häivää. Kausi 1, jakso 3/9. Kun Xavier pidätetään, Evie alkaa toden teolla epäillä tämän olevan järjiltään. Amerikkalainen draamakomediasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).