UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Sunnuntai 31.8.

06:00
Onnensoitto
07:05
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.
08:05
Ella Elefantti
Majakanvartija Ella. Kapteeni Kelppi lähtee matkalle ja pyytää Ellaa ja Frankieta vahtimaan majakkaansa. Suomeksi puhuttu uusi animaatiosarja Ellasta, suloisesta ja ujosta elefanttitytöstä. Ella asuu ystävineen Elefanttisaarella, joka on paksun sumun ympäröimä piilopaikka, eikä kukaan ihminen tiedä missä se sijaitsee. Sarja perustuu suosittuun englantilaiseen kirjasarjaan. Sallittu kaiken ikäisille.
08:20
Mokon suuri maailma
Vaahterasiirappia. Moko ja Chavapa ovat Kanadassa ja auttavat ystäväänsä Abbya keräämään vaahterasiirappia. Sallittu kaiken ikäisille.
08:35
Hello Kitty - onnistu kanssani!
Harjaan hampaani!. Sallittu kaiken ikäisille.
08:45
Hunajapupuset
Charlotte rakastaa Hunajapupuja. Eräänä päivänä hän juoksee suoraan Sophian luokse menemättä kotiin ensin. Charlotte päättää kertovansa pupuille, että hän aikoo opettaa pupuja tanssimaan balettia. Sallittu kaiken ikäisille.
08:55
Chaplin
Uusi animaatiosarja komedian klassikkohahmosta Chaplinista, joka päätyy päivittäin keskelle mitä erikoisimpia kommelluksia, vaikka tarkoittaa pelkkää hyvää. Elämään valoisasti suhtautuva Chaplin ja hänen ystävänsä Poika ovat hurmaava parivaljakko, jotka selvittävät isot ja pienet hankaluudet nokkeluudella ja hyvällä onnella. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Pokémon
Ashin suurin haave on tulla maailman mahtavimmaksi Pokémon-mestariksi. Pokémonit ovat salaisia voimia ja taitoja omaavia örkkejä, jotka elävät sulassa sovussa ihmisten kanssa. Suomeksi puhuttu japanilainen piirrossarja. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:25
Nakke Nakuttaja
Harvinainen lentomatkustaja. Aito ja oikea Nakke Nakuttaja valloittaa jälleen uusissa seikkailuissa. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:50
Maantiekiitäjä
Kevättä rinnassa. Beep-beep! Maantiekiitäjä kaikenkarvaisine ystävineen jälleen lasten ja lapsenmielisten ilona. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:15
Loton ja Jokerin tulokset
10:20
Grand Designs - unelma-asunnot
Yhteisörakentamista Brightonissa. Kevin palaa Brightoniin katsomaan innostavaa rakennusprojektia, johon hän tutustui ensimmäistä kertaa vuosikymmen sitten. Kymmenen vähävaraista perhettä rakensi 90-luvun lopulla omat ja toistensa vuokra-asunnot. Haastavassa projektissa perheiden oli tehtävä 30 tuntia rakennustöitä viikossa, ja samalla ansaittava elantonsa ja hoidettava lapsiaan. Kevin ottaa selvää, luhistuivatko talot vai pääsikö yhteisö kukoistamaan. Englantilainen tyylin, rakentamisen, sisustuksen ja arkkitehtuurin ykkösohjelma. Äänitekstitys: suomi.
11:25
Remonttimestari
Remonttimestari käy läpi kivitalon rakennusprosessin ja tekee pihalla syyshuoltoja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:55
Meidän safkaa
Syysjuhlat Nuuksiossa. Päätösjaksossa pidetään syysjuhlat Nuuksiossa. Rakkaille vieraille tarjoillaan aasialaisia kanavartaita, paksoiwokkia sekä hapanimeläkastiketta sekä suussa sulavia prociutto & taleggio -nyyttejä ja pirteää melonisalaattia.

Kello 12:00

12:20
Jamie Oliverin säästöateriat
Lapapaistia ja kasviscurrya. Pääateriana on possun lapapaistia lisäkkeineen, ja tähteet taipuvat Jamien käsissä dim sum -nyyteiksi. Jaksossa neuvotaan myös, kuinka lihan tuhlausta voi vähentää. Lisäksi Jamie taituroi kotoisaa lihamureketta spagetin kera ja näyttää, että itse tehty kasviscurry ja kukkakaalipilahvi päihättävät noutoruoan. Äänitekstitys: suomi.
13:20
Purjehdusta: 49er Grand Prix
49er -olympialuokan SM-sarjan 8. osakilpailu Turussa.
13:50
David Attenborough - kasvien valtakunta
Selviytyjät. David Attenborough päättää kasvitieteellisen tutkimusretkensä Lontoon Kew Gardensiin tarkastelemalla kasveja, jotka selviytyvät äärimmäisen kuivissa olosuhteissa. Hän esittelee yöllä kukkaan puhkeavan yön kuningattaren ja kertoo kaktusten pölyttäjinä toimivista lepakoista. Näemme myös agaavekasvin, joka elää yli 50-vuotiaaksi, tuottaa sitten yhden, jättimäisen kukinnon ja kukkii itsensä hengiltä. Lopuksi vierailemme Millenium Seed Bank -siemenpankissa, jonka tehtävänä on kasvilajien pelastaminen sukupuutolta. Brittiläinen luontodokumenttisarja. Äänitekstitys: suomi.
14:55
Wild Child
(Wild Child, USA 2008) Isä lähettää kapinoivan ja huonosti käyttäytyvän teinityttönsä englantilaiseen sisäoppilaitokseen. Kalifornian lämmöstä Englannin sateeseen saapuva Poppy (Emma Roberts) inhoaa kaikkea, mitä uusi haaste tuo tullessaan - eikä ilkeä opiskelijakaveri Harriet (Georgia King) helpota sopeutumista. Poppy tekee ensin kaikkensa tullakseen erotetuksi koulusta, mutta muuttaa lopulta mielensä. Ohjaaja: Nick Moore. Pääosissa: Emma Roberts, Natasha Richardson, Georgia King, Kimberley Nixon. Äänitekstitys: suomi. K12

Arviot: IMDb 6.0 ∙ Rotten Tomatoes 42 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
16:50
Abba
Laulun taika. Laulun taika. Abba on yksi maailman menestyneimmistä pop-yhtyeistä. Yli neljänsadan miljoonan levymyynnillä bändi on isompi kuin miltei kaikki muut. Kuitenkin yksi kappale on ylitse muiden: Dancing Queen. Alunperin vuonna 1976 levytetty klassikko panee yhä yli kolmekymmentä vuotta myöhemmin sydämet pamppailemaan tanssilattioilla ympäri maailman. Miksi? Mikä tuossa kappaleessa vetoaa ihmisiin yli ajan, paikan ja iän? Tämä dokumentti koettaa selvittää pop-ihmeen syntyä ja hämmästyttävää vaikutusta, joka vain jatkuu ja jatkuu... Äänitekstitys: suomi.
17:55
Kadonneen jäljillä
4. Vanessa ei ole koskaan nähnyt edes valokuvaa irlantilaisesta äidistään. Äiti hylkäsi hänet muutaman kuukauden ikäisenä, eikä kellään tunnu olevan mitään tietoa, missä Vanessan äiti voisi olla. Äidistä kerrotaan synkkiä tarinoita, mutta Vanessa on päättänyt yrittää edes kerran kohdata äitinsä kasvotusten ja selvittää mitä tapahtui ja miksi. Matkalle johdattaa Eva Kela. Tuotanto Banijay Finland. Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:55
Naapurit-arvonta
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
MTV Sport Uutiset
19:30
Mrs. Doubtfire - Isä sisäkkönä
Koko perheen komedia hulivilimiehestä, joka vaimon jätettyä keksii mielikuvituksekkaan keinon tavata lapsiaan: hänestä tulee perheen taloudenhoitaja, rouva Doubtfire (Robin Williams Oscarin arvoisessa meikissään). Ohjaaja: Chris Columbus, USA 1993. (120') Pääosissa: Robin Williams, Sally Field, Pierce Brosnan, Harvey Fierstein, Polly Holliday, Lisa Jacub. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 6.8 ∙ Rotten Tomatoes 71 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 21:00

22:00
Kymmenen Uutiset
22:15
Viikon sää
22:20
MTV Sport Uutiset
22:35
Pahan ajojahti (K16)
Jahti alkaa. Uusi sarja alkaa. Murhatutkijaksi ylennetty Catherine Jensen alkaa tutkia tapausta, jossa rakennustyömaalta löytyy muumioitunut ruumis. Catherine uskoo, että vainaja on murhattu, ja hän pyytää tutkintaan avuksi rikostutkintapsykologi Thomas Schaefferin. Schaeffer on vakuuttunut siitä, että ruumiita löytyy vielä lisää, ja hän suostuu auttamaan Catherinea sarjamurhaajan jäljittämisessä. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
23:40
Americans
Oopiumia kansalle. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:40
Onnensoitto