UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Tiistai 28.4.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Hyvinvointia Harmonia-ruokavaliolla. Vieraana tietokirjailija Mari Aulanko.
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Hyvinvointia Harmonia-ruokavaliolla 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Tältä näyttää tulevaisuuden lähiö 6.50 Makuja: Meri-Tuuli Lindströmin machomoliha maistuu tortillan kanssa 7.10 Kuntien ulkoistamisvimman varjopuolet 7.40 Ulkoministeri Erkki Tuomioja 8.10 Enbuske360 - Varjohallitus 8.40 Seikkailija seilaa laiturilla Suomenlahden yli 8.50 Makuja: Meri-Tuuli Lindströmin machomoliha maistuu tortillan kanssa 9.05 Studio55.fi: Elämänmakuisia tarinoita Karjalan kannakselta 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Elämänmakuisia tarinoita Karjalan kannakselta. Vieraana kirjailija, taidehistorioitsija Anna Kortelainen.
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:40
Mitä tänään syötäisiin?
Grillattu Entrecote ja grillatut kurkut
09:45
Kauniit ja rohkeat
Mistä noita halpoja noitia tänne lentää?. Maya sanoo Rickille, että tämä meni Carolinen kanssa aivan liian nopeasti naimisiin, sillä hän, Maya Avant, on johtaja Forresterille juuri Se Oikea. Hän on lähes aggressiivinen tunnustaessaan rakkautensa. Halpa noita hänkin! Erottaako Rick hänet yhtiöstä? Ei. Brooke selventää onnettomalle siskolleen, että Ridge on taiteilija, ja taiteilijat ovat work work work -ihmisiä, todellisia työppöjä, koska juuri työ on heidän koko identiteettinsä. Työppö Ridge yrittää tehdä rakasta työtään, mutta piirtäminen ei onnistu. Caroline ottaa mestarin käden omaansa. Ridge kertoo Billin helikopteriväkivallasta, ja että eräs kalastaja oli nostanut hänet Persianlahdesta; ja että lääkäri on nyt sanonut hänen vammallaan olevan jotain tekemistä hermoratojen kanssa. Hän pyytää Carolinea tekemään yhteistyötä jatkossakin. Tämän mielestä ihmiset kyllä huomaisivat sen luonnosten jäljestä. Ridgen mielestä eivät huomaisi. Caroline suostuu ja lupaa olla kertomatta miehelleen, mitä puuhaa firmassa kaiket päivät. Kun he syleilevät työdiilinsä kunniaksi, ovelle ilmestyy Maya. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Sääntöjen sanelua. Joanie kertoo Amylle tiukat sääntönsä Kylen tapaamisiin ja paljastaa luottamuspulansa. Eric pakkaa matkaa varten, mutta Valilla on toisenlaisia aikeita. Ashleyn kiukunpuuskat herättävät huolta Ednassa ja Laurelissa. Paddysta tuntuu, että kaikki yrittävät puuttua hänen avioliittoonsa, ja Rodneyn käytös aiheuttaa ihmetystä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:40
Emmerdale
Vauva vedessä, osa 1/2. Amy vie Kylen retkelle Valin ja Joanien kanssa, mutta retki saa dramaattisen päätöksen, kun poika putoaa veteen. Paddy saa Chasista lenkkiseuraa ja kipuilee eropäätöksen kanssa. Ashley tarjoaa palveluksiaan Marlonin ja Laurelin tulevia juhlia varten. Ali ja Ruby kertovat lapsiaikeistaan Seanille, joka ei suhtaudu uutiseen kovin aikuismaisesti. Rodney menee "treffeille". Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
11:10
Lääkärit
Poikkeuksellista rohkeutta. Tänään tavataan rohkea nuorukainen Dave Dave, joka on kärsinyt kovista palovammoista mutta löytänyt niihin apua taiteesta. Lisäksi keskustellaan koulujen turvallisuudesta ja siitä, pitäisikö poliiseilla olla harjoituksissa aseet esillä. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
13:35
Tanskan kaunein koti
Aarhusin asumukset. Kolme tuomaria etsii jälleen Tanskan kauneinta kotia. Nuoren parin 115-neliöisessä vuokra-asunnossa yhdistyvät perinteinen ja uusi tyyli. Lapsiperhe asuu upean maiseman keskellä vuonna 1966 rakennetussa talossa. Lopuksi tavataan perhe, joka asuu itse piirtämässään 190 neliön funkistalossa. Mikä taloista valitaan finaaliin? Tanskalaisessa realitysarjassa etsitään maan ihaninta ja persoonallisinta kotia. Äänitekstitys: suomi.
14:05
Tanskan kaunein koti
Bornholmin perheet. Kolme tuomaria etsii jälleen Tanskan kauneinta kotia. Vuonna 1899 rakennettuun maataloon kuuluvat hehtaarin tilukset. 280 neliön luksuskoti juontaa juurensa 1800-luvulta. 450 neliön talossa vuodelta 1948 yhdistyvät tanskalaisuus ja etelän tyyli. Mikä taloista valitaan finaaliin? Tanskalaisessa realitysarjassa etsitään maan ihaninta ja persoonallisinta kotia. Äänitekstitys: suomi.
14:35
Jamie Oliverin 30 minuutin ateriat
Täytetty focaccia. Jamien listalla on tänään selleri-päärynäsalaattia ilmakuivatulla kinkulla höystettynä, jäähileistä jälkiruokaa hedelmien kera sekä maittavan näköinen, italialaishenkisesti täytetty focaccia-leipä. Lisäksi tarjolla on omatekoisessa pestossa pyöriteltyjä mozzarella-palloja. Brittiläisessä ruokaohjelmassa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver näyttää kuinka valmistaa kokonainen ateria ajassa, joka normaalisti menisi yhteen ruokalajiin. Äänitekstitys: suomi.
15:05
Mitä tänään syötäisiin?
Grillattu Entrecote ja grillatut kurkut
15:10
Middle
Joulun henki. Heckien jouluvalmistelut sakkaavat. Mike metsästää tavaratalosta tekokuusta. Lapset ovat huolissaan äidistään, joka on päättänyt luopua jouluvalmisteluista. Lisäksi Axlin, Seanin ja Darrinin ystävyys on vaakalaudalla piirroselokuvan takia. Brick intoutuu kirjoittamaan joulukirjeen, mutta huomaa hyvien uutisten olevan vähissä. Amerikkalainen komediasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:35
Salatut elämät
Osa 2812: Kari saa Maaritin tulemaan ja menemään. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi, ahdistus).
16:05
Pientä mökkiremonttia
Jakso 2. Naantalin korkeilla kallioilla Petri ja Noora ovat luopumassa Naantalin Rymättylässä olevasta merenrantamökistään. Ennen myyntiä Petri ja Noora haluavat laittaa mökin perusasiat kuntoon. Paikalle saapuvat suunnittelemaan Eeva Hauta-Heikkilä ja Riia Rauhala. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:05
100 tarinaa Lastensairaalasta
Pertti Virkkunen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Mr. Spencer, täysin hyödytön idiootti. Wyatt haluaa muuttaa isänsä omistamaan Malibun-taloon. "Se on Liamin kotitalo", Bill sanoo. "Aivan, mutta se on isompi kuin minun rantataloni. Sitä paitsi Liam on single ja minä olen aviomies." Bill muistuttaa, että hän ja Katiekin ovat asuneet rantatalossa perheenä, ja hyvin mahtuivat. Hän lupaa puhua Liamille. Hetkinen, miksi et osta lisää taloja, senkin Dollari-idiootti (toim.huom.)? Bill saapuu Liamin luo mukanaan kanansiipisyötävää. Hän on yli-iloinen ja yli-sanakas, puhuu jalkapallosta ja talosta, Liamin kodista, ja kysyy, eikö poikaa haluttaisi muuttaa kaupunkiin. Ei, koska poikaa haluttaa asua nykyisessä kodissaan. Liam käsittää vähitellen, mistä todella on kysymys. Kun Wyatt ilmestyy shamppanjapullo mukanaan, Liamilla keittää kunnolla. "Velipuoli hei, et saa kotitaloani, et koskaan." Ivy ja Hope sopivat riitansa ja haluavat keskittyä bisnekseen, mutta puhe kääntyy taas Liamiin. Hopesta on väärin, että Ivy käyttää poikaa hyväkseen nyt kun tämä elää haavoittuvaista vaihetta. "Liam tarvitsisi ystävää eikä suutelevaa naista, sillä sinä vain sidot haavoja, et paranna niitä." "Anteeksi vain, Hope, suudelmat ovat kyllä olleet molemminpuolisia." Amerikkalainen saippuasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?
Grillattu Entrecote ja grillatut kurkut

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Vauva vedessä, osa 2/2. Rishi yllättää Rodneyn "Hunterin" roolissa, ja Rodney joutuu paljastamaan työnsä luonteen. Paddy lähtee Chasin kanssa keilaamaan, mutta törmääkin Rhonaan kesken kaiken. Kerry kuulee Alin ja Rubyn vauvahaaveista Danin kanssa ja vetää välittömästi herneet nenäänsä. Sean taas on ehtinyt muuttaa mielensä uutisen suhteen. Laurel hyväksyy Ashleyn tarjouksen, mutta Marlon esittää eriävän mielipiteensä. Amy tekee tärkeän päätöksen Kylen suhteen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Emmerdale
Kyle kiistakapulana. Val lavertelee Kerrylle Amyn aikeista Kylen suhteen. Kerry on pahoillaan, kun häntä on pidetty pimennossa ja motkottaa asiasta heti Danille. Joanie kuulee suunnitelmista ja hermostuu pahan kerran. Andy antaa Amylle toivoa tulevaisuuden suhteen. Paddyn ja Chasin välit lämpenevät viinipullon äärellä. Ruby ja Ali muuttavat mielensä Danin suhteen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2813: Janne menee syljetylle osastolle. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:05
Suomen kaunein piha
Osa 4. Oma piha, oma lupa.. Hanna, Tommi ja Kati tutustuvat pihoihin, joiden asukkaat ovat päästäneet luovuutensa vapaasti valloilleen. Nyt annetaan kaikkien kukkien kukkia. Taidetta, värejä, keksintöjä ja kokonaan uusia materiaaleja! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Saaristoruokaa
Kustavin haukea. Kausi 2, 2/10. Tässä jaksossa vemeem keula suunnataan Turun saariston pohjoisreunalla sijaitsevaa Kustavia kohti. Lounastamisen jälkeen Harri kokeilee kalaonneaan paikallisen kalaoppaan seurana. Saaristokeittiössä valmistetaan itse pyydettyä haukea. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:30
Löytäjät
Mopo. 15-vuotias täyttävä Rasmus kokee elämänsä yllätyksen, kun hänet tuodaan tv-ohjelman finaaliin valitsemaan mopoa. Kumpi juontajan valinta voittaa ¿ skoottereiden Ferrari vai retromopojen kunkku? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Hinnalla millä hyvänsä
Osa 9. Uutta ja vanhaa. Vanessa Laakso on rakentanut uransa ja elämänsä väärän sukupuoli-identiteetin varaan. Yhtä paljon kuin haluaa, hän pelkää kiinnijäämistä. Pääosissa: Armi Toivanen, Kai Vaine, Alina Tomnikov, Pirjo Lonka, Juho Milonoff, Wanda Dubiel, Kristo Salminen, Kaija Pakarinen, Seppo Maijala. Pääkäsikirjoittaja Matti Kinnunen, jaksokirjoittaja Daniela Hakulinen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
23:35
Pukumiehet
Paikoillanne, valmiit.... Kausi 4, 1/16. Mike Ross on siirtynyt sijoituspankkiirin töihin, mutta yhteistyö Harvey Specterin kanssa jatkuu. Epäonnekseen Mike ajaa Harveyn ikävään välikäteen, eikä tulenaralta tilanteelta välty Miken ja Rachelin suhdekaan. Louis Litt pyrkii firman nimiosakkaaksi, kyseenalaisin keinoin. Jessican on tehtävä vaikea päätös: yksityiselämä vai työelämä? Amerikkalainen lakidraama. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:35
Vihjeet hukassa
Jälleennäkeminen. Uusi poliisipäällikkö ei aio palkata Shawnia ja Gusia apuun, joten kun Interpol soittaa Shawnille ja pyytää tätä Lontooseen auttamaan erään jutun tutkinnassa, kaksikko on innoissaan. Gus odottaa eniten osallistumista Harry Potter -festivaaleille ja varustautuu sen mukaan. Perillä kutsujaksi osoittautuukin tunnettu jalokivivaras Pierre Despereaux. Komediallinen poliisisarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
01:35
Voittostudio