UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Torstai 5.3.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Kokemuksella: kirjailija Kaari Utrio
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Kokemuksella, Kaari Utrio 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Journalistipalkintoehdokkaat Ville Hänninen ja Jussi Karjalainen 6:43 Erikoishaastattelussa Naton pääsihteeri 6.50 Suomen ja Naton kumppanuudesta 7.10 Vieraana Jyrki Katainen 7.20 Pelastavatko investoinnit EU-maat talousahdingosta? 7.40 Terve aamu: Vieraana fitness-urheilija Else Lautala 8.10 Viihderaati euroviisutunnelmissa 8.40 Päivän nimi: Hinnalla millä hyvänsä 8:45 Peter Uutisvirrassa, vieraana Juha Sipilä 8.50 Häämuoti 2015 9.05 Studio55.fi: Pata Degerman 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Ääriolosuhteissa ei sooloilemalla selviä. Vieraana löytöretkeilijä Pata Degerman.
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Viking Loton ja Jokerin tulokset
09:40
Mitä tänään syötäisiin?
Appelsiini-avokado-lohisalaatti
09:45
Kauniit ja rohkeat
Keskusteluja seinän kanssa. Justin kertoo Billille, että hänelle sattui outo juttu Forrestereilla: Ridge katsoi kummallisen pitkään. Billin mielestä on turha pelätä, että onneton Forrester alkaisi muistaa jotain onnettomuudestaan. Ridge on varma, että Abu Dhabissa olleen helikopterin ohjaajantakissa ollut logo kuuluu Spencer-firmalle. Hän soittaa puhelun ja saa tietää, ettei hänen oma helikopterinsa koskaan saapunutkaan häntä noutamaan. Kenen se rannalla odottamassa ollut kopteri sitten oli? Se, josta hän putosi alas lahteen? Bill Spencerkö sen omistaa? Aly rientää keskustelemaan seinälle ilmestyneen Darla-äitinsä kanssa. "Oliver pyysi minua luottamaan häneen. Mitä teen?" Pamille Aly kertoo, että Oliver on tehnyt jotain, mikä ei ole hyvää, vaan pahimmassa tapauksessa pahaa. Sellaista pahaa, että Oliver ehkä pitää rakkaastaan vain jotta saisi jatkaa Forrester Creationsin valokuvaajana. Oliver etsii Alya, mutta tämä menee Pamin kanssa piiloon. Pam ja Charlie vievät tytön viettämään taas iltaa keskiaikaisiin juhliin. Oliverkin menee sinne ja tarkkailee verhonraosta rakkaansa kaunista, mutta murheiden murtamaa olemusta. Amerikkalainen saippuasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Epätoivon huipentuma, osa 1/2. Rhona on romahduksen partaalla, kun Vanessa takavarikoi hänen pakettinsa ja kieltäytyy antamasta pillereitä. Poliisi käy jututtamassa Cainia. Brendalla on peruukin myötä uusi ilme. Nikhil haluaa edetä majatalokauppojen kanssa. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:40
Emmerdale
Epätoivon huipentuma, osa 2/2. Laurel uskoo autokaapparin olevan syyllinen myös eläinklinikan murtoon. Vanessalla on kuitenkin toinen epäilty mielessä... Brenda tekee rohkean päätöksen hiusrintamalla - mitä tuumaa Bob? Priya yrittää ärsyttää Rachelia tahallaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:10
Lääkärit
Koukussa ruokaan. Lääkäreiden vieraaksi saapuu eräs heidän vanha tuttunsa, sairaalloisen ylipainoinen nainen, joka kaipaa jälleen apua lipsuttuaan hänelle räätälöidystä dieetistä ja elämäntapamuutoksesta. Lisäksi keskustellaan muun muassa siitä, millaista huumevalistuksen pitäisi olla. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
13:35
Unelmien koti
Aikamoista peliä. Vuosia ulkomailla asuneet Megan ja Greg asuvat ja työskentelevät kotimaahan palattuaan Gregin vanhempien kanssa, joten omaan kotiin on kiire. Jonathan saa remontin aikana vielä lisähaasteita, sillä uuden kodin tyyliin tulee muutoksia muun muassa yllättävän lahjan takia. Äänitekstitys: suomi.
14:35
Rikas ja rakas
Hääsuunnitelmia. Rouva Mansfield saapuu toimistolle tapaamaan miestään heidän vanhimman tyttärensä häävalmistelujen merkeissä. Mansfield tuntee olonsa varsin epämiellyttäväksi teemavärien ja kyyhkyshäkkien maailmassa, mutta onneksi Threepeat tulee apuun. Brody ja Jenny huomaavat omaavansa täysin eri mielipiteet niin avioliitosta kuin Brodyn lempimusikaalistakin. Harvard ja Lindsay ovat onnensa kukkuloilla, joten Harvard päättää kruunata kuusipäiväisen suhteen hienolla yllätyksellä. Amerikkalainen komediasarja urallaan menestyneestä Brodystä, joka rakastuu työpaikkansa huolto-osastolla työskentelevään Jennyyn. 2. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:05
Mitä tänään syötäisiin?
Appelsiini-avokado-lohisalaatti
15:10
Jamie Oliverin ruokafestivaalit
Osa 3 / 3. Festivaalien lopuksi Jamie ja Gennaro möyrivät metsässä etsien villihedelmiä, jonka jälkeen he grillaavat kanaa vartaassa. Jamie myös opettaa, miten pakataan mukaan lämpimät retkieväät ja miten piristetään vanhaa ja väsynyttä hampurilaista marokkolaiseen tapaan. Äänitekstitys: suomi.
15:40
Jamie Oliverin 30 minuutin ateriat
Piri-piri-kanaa. Huippusuosittu brittikokki ja hyvän ruoan puolestapuhuja Jamie Oliver näyttää kuinka valmistaa kokonainen ateria ajassa, joka normaalisti menisi yhteen ruokalajiin. Avausjaksossa hän kokkaa makoisan mausteista piri-piri-kanaa grillattujen vihannesten sekä yrteillä ja fetalla höystetyn bataatti-perunamuhennoksen kanssa. Jälkkäriksi Jamie pyöräyttää karamellikastikkeella kruunattuja leivonnaisia. Ei hassummin puolessa tunnissa! Äänitekstitys: suomi.
16:10
Peter Hispaniassa
Jakso 9. Cantabrian ja Asturian ruoka-aitat; Santander, Oviedo. Espanjan Atlantin puoleinen rannikko tarjoaa herkkuja lihapadoista siideriin. Peter tutustuu laatuviineihin ja jännittää Espanjan liigan loppuottelua. Äänitekstitys: suomi.
17:05
100 tarinaa Lastensairaalasta
93 päivää konserttiin. Perheyritys Niemi on Uuden Lastensairaalan kunnialahjoittaja, toteaa johtaja Esa Niemi. Hänen mielestään on tärkeää, että suomalaiset yritykset ovat mukana suomalaisissa hankkeissa. "Itse sairastuin 2-viikkoisena sydänlihastulehdukseen ja sain hätäkasteenkin, mutta hoito oli hyvää... tässä sitä hengissä ollaan" muistelee mies. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Viking Loton ja Jokerin tulokset
17:30
Kauniit ja rohkeat
Neilikkatervehdys neiti Forresterille . Ridge puhuu Katielle Spencer-logosta ja lentäjänjakusta, ja että muisti heittää sen kaiken jatkuvasti hänen mieleensä. Hän kertoo myös, ettei hänen tilaamansa helikopteri ollut Abu Dhabissa odottamassa, joten kone oli jonkun toisen. Kenen? Bill Spencerin? Bill ja Brooke juovat kotona viiniä, ja Bill puhuu Las Vegasista ja naimisiinmenosta. Keskiaikainen juhla jatkuu, ja Oliver tirkistelee verhon takaa surullista Alya. Darla ilmestyy areenan seinälle ja kehottaa Alya nauttimaan turnajaisista. Oliver pukeutuu ritarinasuun, ratsastaa areenalle, heittää Alylle punaisen neilikan ja paljastaa kasvonsa. Aly pelkää pojan haavoittuvan oikeiden turnajaisnäyttelijöiden vierellä. Hän juoksee kuninkaan ja prinsessan luo kertomaan, ettei Oliver ole näyttelijä, vaan hänen poikaystävänsä. Kuningas keskeyttää näytöksen. Alylle ja Oliverille hurrataan. Ridge ja Katie ilmestyvät Brookelaan juuri kun Bill suoltaa testosteronihybriksessään juttua häistä, Ridgestä ja egostaan. Ridge ilmoittaa, että hän muistinsa on palannut. "Justin oli pilotti, putoamiseni ei ollut onnettomuus, ja sinä olit kaiken takana¿, hän sanoo. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
17:55
Mitä tänään syötäisiin?
Appelsiini-avokado-lohisalaatti

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Vainoharhaisia syytöksiä. Brenda joutuu tunnekuohun valtaan, kun Rodney yllättää hänet ilman peruukkia. Vanessa panee Rhonan selkä seinää vasten, mutta joutuukin itse hurjien syytösten kohteeksi. Val ja Eric yrittävät kaunistella majatalon arkea Nikhilille. Priya ja Rachel ovat taas toistensa kurkussa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:30
Emmerdale
Sukulaiset vasten tahtoaan. Priya ja Rachel selvittävät välejään pubin takahuoneessa. Laurel saa Sandyltä loistoidean hyökkääjän jäljittämiseen, mutta Marlonin mielestä suunnitelma on järjetön. Rhona ilmoittaa, ettei haluakaan lomalle Paddyn kanssa. Nikhil koettelee Valin ja Ericin hermoja majatalolla. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2778. Kop kop, onko Sergei? Täällä omatunto. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:05
Mummomafia
9. jakso. Nelilapsisen kuopiolaisperheen vanhemmat Anna ja Tommi elävät samaa päivää yhä uudelleen. Työttömyys, väsymys ja jatkuva huoli rahasta rassaavat ja parisuhdekin pätkii. Uusi vaihde löytyy, kun kolme energistä mummoa singahtaa Savon sydämeen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Enbuske & Linnanahde Crew
Enbuske Linnanahde Crew'ssa kaikkien kauppiaiden isä Toivo Sukari, sukupuolensa ja huulensa korjannut Elena Vikström, Vaikutusvaltaisimpana suomalaisena vuosikaudet ollut Olli Rehn ja kaksinkertainen Emma-voittaja Kasmir.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Independence Day - maailmojen sota
Erikoistehosteiltaan huikea kuvitelmaelokuva avaruuden muukalaisten massiivisesta hyökkäyksestä Maata vastaan. Ohjaaja: Roland Emmerich. USA 1996. (145'). Pääosissa: Will Smith, Bill Pullman, Jeff Goldblum, Mary McDonnell, Judd Hirsch, Robert Loggia, Margaret Colin, James Rebhorn. Äänitekstitys: suomi. K12

Arviot: IMDb 6.9 ∙ Rotten Tomatoes 60 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

01:10
Roba
Osa 7.Veljensä vartija. Janin veli ei pääse eroon huumetaustastaan ja veljessuhde kiristyy. Janikin joutuu vihdoin kiipeliin tekemästään pahoinpitelystä. Arto ja Pekka pysäyttävät auton, jossa istuu Hessu poikaystävänsä kanssa. Maikin ongelmat ex-miehen kanssa jatkuvat, ja Artokin sotkeutuu asiaan lupaa kysymättä. Arto kohtaa uudelleen syytteistä pelastamansa apulaiskaupunginjohtajan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
02:05
Voittostudio