UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Lauantai 1.10.

07:10
Ostoskanava Tvins.com
08:10
Ella Elefantti
Majakanvartija Ella. Kapteeni Kelppi lähtee matkalle ja pyytää Ellaa ja Frankieta vahtimaan majakkaansa. Suomeksi puhuttu uusi animaatiosarja Ellasta, suloisesta ja ujosta elefanttitytöstä. Ella asuu ystävineen Elefanttisaarella, joka on paksun sumun ympäröimä piilopaikka, eikä kukaan ihminen tiedä missä se sijaitsee. Sarja perustuu suosittuun englantilaiseen kirjasarjaan. Sallittu kaiken ikäisille.
08:25
Vikke Viikinki
Tanssii suden kanssa. Gilby haluaa haastaa Viken urheuskilpailuun, jossa on tarkoitus yöpyä yksin metsässä. Ruotsalaiseen lastenkirjaan perustuva animaatio viikinkikylässä asuvan Viken seikkailuista. Vikke on nokkela ja mielikuvituksekas poika, joka on pelastanut viikinkikaverinsa monesta kiperästä tilanteesta. Sarja on suomeksi puhuttu. Sallittu kaiken ikäisille.
08:40
Seikkailija Dora
Seikkailija Dora on animaatiosarja, jota katsomalla lapset oppivat englantia! Jokaisessa jaksossa seurataan 7-vuotiaan Doran ja hänen apinaystävänsä Nuutin jännittäviä seikkailuja. Tuotantokausi 5. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:05
Pokémon
Valapuun alla!. Ash on 10-vuotias poika, jonka suurin haave on tulla maailman mahtavimmaksi Pokémon-mestariksi. Pokémonit ovat salaisia voimia ja taitoja omaavia örkkejä, jotka elävät sulassa sovussa ihmisten kanssa. Tämä japanilainen piirrossarja on puhuttu suomeksi. 18. tuotantokausi. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:30
Gumballin mieletön maailma
Voittajat / Kaukosäädin. Ensimmäisessä tarinassa äiti opettaa Gumballia pitämään puoliaan. Toisessa tarinassa koko perhe taistelee kaukosäätimestä. Gumball on poikakissa ja varsinainen vauhtiveikko, joka joutuu monenmoiseen pulaan eikä ikinä ota opikseen. Itse hän kokee olevansa vain tilanteen uhri. Gumball on myös pihkassa sarvipäiseen maapähkinä -tyttöön nimeltä Penny, joka ei täysin vastaa tunteiden paloon. Kaikesta huolimatta Gumball on luotettava ja uskollinen ystävä, joka mielettömistä seikkailuistaan huolimatta on kiltti sielu. Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
Ostoskanava Tvins.com
10:30
Salatut elämät
Osa 3050: Pam!. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
11:00
MTV Sport: F1 Ennakkotunnelmat
Studiossa Tomi Tuominen, Mika Salo ja Ossi Oikarinen. Varikolla Mervi Kallio.
11:30
Salatut elämät
Osa 3051: Sairaalassa leikataan viikatteella. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Kello 12:00

12:00
Salatut elämät
Osa 3052: Sebastian lyö, sydän ei. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
12:30
Salatut elämät
Osa 3053: Alissa tuijottaa kollia ja kuvaa. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
13:00
Salatut elämät
Osa 3054: Mariannalla on jälleen peilisilmää. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
13:30
Yksin kotona
Yksin kotona. McCallisterit lähtevät suurella tohinalla jouluksi Pariisiin, mutta jotain tärkeää unohtuu vahingossa kotiin: 8-vuotias Kevin, perheen kuopus. Kekseliään pojan on paitsi pidettävä huolta itsestään myös puolustettava kotia kahden ilkeämielisen murtovarkaan hyökkäyksiltä. Ohjaus: Chris Columbus, USA 1990 (102'). Pääosissa: Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern, John Heard, Catherine O'Hara, John Candy. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 7.4 ∙ Rotten Tomatoes 54 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
15:35
Koiralle koti
Sawyer. 8-kuukautinen labradorinnoutaja Sawyer pääsee uuteen perheeseen, kunhan Brandon saa ensin kahlittua sen valtavan energian. Amerikkalainen koirankoulutussarja. Äänitekstitys: suomi.
16:05
Myytinmurtajat
Asehommia. Elokuvan palkkatappaja paikallistaa ihmisen seinän takaa. Onko mahdollista löytää ja ampua ihminen seinän läpi? Tänään selvitetään erilaisten seinien luodinkestävyys. Entä voiko ammuksen laukaista pitämällä sitä tulessa sormilla? Mukana myös Breaking Badista tuttu Jonathan Banks. Äänitekstitys: suomi.
17:00
MTV Sport: Lauantairavit
Toto76-kierros ja Kriterium-finaalit Tampereen Teivossa. Juontajat Joanna Kuvaja ja Jari Haanniemi. Selostaja ja asiantuntija Antti Pylkkänen. Studiovieraana pelisijoittaja ja raviharrastaja Jorma Vuoksenmaa. Haastattelija Jere Törmänen. Osittain suora lähetys.

Kello 18:00

18:00
Teknavi
Kausi 12, 1/8. Kauden avausjaksossa Teknavin vauhtikaksikko seikkailee Portugalissa, ja rallilegenda Markku Alénin käsittelyssä on vuoden mielenkiintoisin superautouutuus, Honda NSX. Risto Virtasen testissä on uudistunut Volkswagen Tiguan ja Pauli Reinikainen tutustuu tulevaisuuden elektroniikkahitteihin Berliinin massiivisilla IFA-messuilla. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:30
MTV Sport: F1 Paalupaikka
Studiossa Tomi Tuominen, Mika Salo ja Ossi Oikarinen. Varikolla Mervi Kallio.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
Uutisextra
19:20
MTV Sport Uutiset
19:30
Posse
Kausi 3, 3/10. Studiossa mm. Mikael Gabriel, Mmiisas, Kalle Palander, Marja Hintikka. Biisirallissa Erin ja Jari Sillanpää. Raimo ottaa vastaa Touhutonni-haasteen ja helsinkiläiset ystävykset Victoria ja Laura pääsevät suorittamaan yhteisstuntin. Musiikkivieraana Cheek.

Kello 21:00

21:00
Pelimies
Kausi 1, 3/10. Pelimiehen tiukassa otteessa tällä kertaa Eero Heinäluoma. Ruutu täyttyy myös useista tutuista mediapersoonista.
21:30
Solsidan
Paras ystäväni, Ove. Vaunuostokset ja lastentarvikkeiden kilpavarustelu ahdistavat Annaa. Alex saa tarpeekseen Ovesta mutta joutuu nöyrtymään, kun äidin pitäisi päästä Oven luotsaamaan golfklubiin. Pakeneva hiusraja huolestuttaa Freddeä, mutta ken lääkepulloon tarttuu, se lääkepulloon hukkuu. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:10
Päivän sää
22:15
Lotto, Jokeri ja Lomatonni
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
MTV Sport: F1 Extra
Studiossa Tomi Tuominen, Mika Salo ja Ossi Oikarinen. Varikolla Mervi Kallio.
22:45
Hämärän hetki (K16)
Hämärän hetki. Eräänä päivänä Öölannissa 1970-luvun alussa pieni poika katoaa. Julia, pojan äiti, on potenut syyllisyyttä siitä lähtien ja syyttänyt osittain myös omaa isäänsä siitä. 20 vuotta myöhemmin Julian isä pyytää tytärtäään saapumaan takaisin Öölantiin. Isä on saanut uuden johtalangan. Mitä Julian pienelle pojalle tapahtui? Elokuva perustuu Johan Theorin romaaniin. Ohjaus: Daniel Alfredson, Ruotsi 2013 (95'). Pääosissa Lena Endre, Tord Peterson, Thomas W. Gabrielsson Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:40
Pelimies
Kausi 1, 3/10. Pelimiehen tiukassa otteessa tällä kertaa Eero Heinäluoma. Ruutu täyttyy myös useista tutuista mediapersoonista. Uusinta.
01:10
Panttivangit
Uhkista eroon. Sairaalapapereita selattuaan agentti Hoffman hiiviskelee salaliiton jäljillä, ja halutonta Duncania painostetaan hankkiutumaan miehestä eroon, ennen kuin tutkimukset iskevät kultasuoneen. Ellen puolestaan kaipaa vastauksia ja vie Duncanin hänelle lykkäämän myrkyn analysoitavaksi. Sandersien kodin vallanneen tiimin jäsenten välit sekä kuumenevat että kiristyvät. Tiivistunnelmaisessa amerikkalaisessa jännityssarjassa omapäinen FBI-agentti ottaa huippukirurgin perheineen panttivangiksi kiristääkseen tämän murhaamaan presidentin. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
02:10
Enbuske, Veitola & Salminen
Kausi 2, 5/10. EVS:n vieraina salamielenosoittaja Sebastian Tynkkynen, mäkihyppääjä Harri Olli, huumeista selvinneet Marko Jantunen ja Jonna Nygrén-Jäntti sekä esiintymässä Suvi Teräsniska! Uusinta.
03:10
Bones
Kositun salaisuus. Kausi 9, 1/24. Bones on loukkaantunut, koska Booth ei haluakaan naimisiin, ja Angela on käärmeissään Boothille. Ulkoministeriössä töissä oleva mies surmataan, ja yllättäen CIA:kin on kiinnostunut tapauksesta. Amerikkalainen kepeä rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).