UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Keskiviikko 16.4.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Kohti pääsiäistä. Vieraana emerituspiispa Eero Huominen.
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Kohti pääsiäistä, vieraana piispa Eero Huovinen 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Yhteisölliset rahapelit - naapurisovun rakentaja vai rikkoja? 6.50 Elämää: Kädentaidot kunniaan! 7.10 Tuhoavartko muovikassit luonnon? 7.20 Markkinaraati: Miksi rakentaminen sen kuin vähenee? 7.40 Makuja: Harri Syrjänen ja raparperipiirakka kardemummajäätelöllä 7.50 Millä hinnalla Bangladesh ompelee Suomi-brändit? 8.10 Elämää: Kädentaidot kunniaan! 8.20 Kuinka AIDS saapui Suomeen? 8.40 Makuja: Harri Syrjänen ja raparperipiirakka kardemummajäätelöllä 8.50 Päivän puheenaihe 9.05 Studio55.fi: Kokemuksella kulttuurista: Jorma Panula 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Kokemuksella kulttuurista: Jorma Panula
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:40
Mitä tänään syötäisiin?
Mämmikakku
09:45
Kauniit ja rohkeat
Höyryävä Eros muotitalon märkätiloissa. Bill ilmestyy Liamin olutkaapille ja ilmoittaa muuttavansa taloon - yksin, ilman naista, poikansa luo. Mutta vastahan isä oli paluumuuttamassa rakastajattarensa sylistä vaimon luo! Brooken odottaessa Katieta Il Giardinoon sovinnonsynnyttämislounaalle Bill lähettää tekstiviestinä tiedon että haluaa jutella. "Must talk to you." Aly työskentelee Hopen kanssa, ja tämä kehuu serkkuaan nopeaksi oppijaksi. Oikeastaan Hope ja Aly eivät ole biologisia sukulaisia lainkaan, samassa värikkäässä Forrester-yhteisössä varttuneita kuitenkin. Hopen Wyattille heittämät flirtit johtavat siihen että poika haluaa mahdollisuuden. "Anna meille se, Hope. Siinä kaikki, mitä pyydän." Hope lähtee höyryhuoneeseen rauhoittumaan. Wyatt seuraa perässä. Siitä seuraa kevytseksiseuraa - kuumia, kysyviä, etsiviä suudelmia. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Miehen puolikkaat
Kaikki keinot sallittu. Charlie yrittää pelastaa Jaken jälki-istunnolta iskemällä Jaken opettajan. Charlie on kuitenkin vielä pahemmassa pulassa, kun ei tahdo päästä opettajasta millään eroon. Amerikkalainen komediasarja. Äänitekstitys: suomi. K7
10:40
Emmerdale
Vaikeat vierailut. Declan palaa Robbien tykö, mutta saapuu taas kiusalliseen aikaan, sillä pojalla on arkaluonteisia vaikeuksia vuokraisännän kanssa. Lisa, Belle ja Sam vierailevat Zakin luona, mutta tapaaminen ei suju sulavasti. Ashley kertoo valmistautuvansa työhaastatteluun, mutta kyläläisten rohkaisut eivät nosta hymyä huulille. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:10
Emmerdale
Shoppailu ei paranna kaikkia murheita. Yritteliäs Brenda raahaa Amyn kaupungille ostoksille, mutta mököttävä teini ei helly äitipuoliehdokkaan jutusteluista huolimatta. Belle haastaa riitaa Rubyn kanssa, jolloin Seanille käy hyvin ilmi, mitä muut kyläläiset ajattelevat hänen loruistaan. Katie avautuu Gennielle, joka avaa uutta näkökulmaa Declanin ja Meganin tilanteeseen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:40
Lääkärit
Ällöttäviä vaivoja. Jaksossa käsitellään ällöttävimpiä ihmiskehon vaivoja: mitä ne merkitsevät ja miten niitä hoidetaan? Tutuiksi tulevat niin suolen toiminnat ongelmat kuin kystat ja rakkulatkin. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:35
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.
14:05
Alueellinen sääennuste
14:10
Pomo piilossa UK
Pakettien perässä. DHL on kuljetusalan jätti, mutta kilpailu on tiukkaa. Kun pomo Phil Couchman lähtee kentälle, firman karu arki paljastuu. Pärjääkö pomo? Ja löytääkö hän uusia keinoja motivoida firman väkeä? Brittiläinen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
15:15
Mitä tänään syötäisiin?
Mämmikakku
15:20
Vauvaonnea
Uusi pomo. Avan idoli Yvonne Encanto ostaa Ava-shown juuri viisivuotisjuhlalähetyksen alla ja sen myötä saadaan uusi pomo Luke, Afganissa palvellut veteraani. Chris ja Reed laittelevat Reedin perimää moottoripyörää. Reagan Brinkley on rakastava vaimo, menestyvä televisiotuottaja, juhlien keskipiste ja nyt myös äiti. Vauvan myötä sympaattinen pariskunta jakaa vastuun siten, että isä jättää lakifirman hoitaakseen lasta ja äiti palaa töihin. Ekstrovertti televisiotähti Ava on Reaganin pomo ja tuo vaatimuksillaan omat haasteensa perheen elämään. Amerikkalainen draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:45
Vauvaonnea
Tuttavapariskunta. Reagan ja Chris tahtovat uuden tuttavapariskunnan ja viettävät iltaa naapuriensa Justinin ja Lawrencen kanssa. Ava laajentaa ohjelmansa peittoa. Luke yrittää saada entisen tyttöystävänsä mustasukkaiseksi Avan avulla. Reagan Brinkley on rakastava vaimo, menestyvä televisiotuottaja, juhlien keskipiste ja nyt myös äiti. Vauvan myötä sympaattinen pariskunta jakaa vastuun siten, että isä jättää lakifirman hoitaakseen lasta ja äiti palaa töihin. Ekstrovertti televisiotähti Ava on Reaganin pomo ja tuo vaatimuksillaan omat haasteensa perheen elämään. Amerikkalainen draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:15
Saaristoruokaa
Nauta. Nautaa Korppoosta. Harri Syrjänen vie katsojat sarjan avausjaksossa Korppooseen, josta tulee ensiluokkaista naudanlihaa. Saarikeittiössä valmistuu herkullinen flank steak. Äänitekstitys: suomi.
16:45
Keidas
Jakso 1. Taidepuutarha Katariina Sourille. . Katariinan taidegallerian edusta muuttuu Marian kädestä kaupunkikeitaaksi. Taideaiheinen pienpuutarha syntyy vanhasta ikkunankehikosta, taulunkehyksistä sekä Katariinan tekemästä mosaiikkikeinuhevosesta. Illalla vietetään puutarhajuhlat Katan ystävien kanssa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Vetäydy kielletyiltä kupeilta, Wyatt!. Sillä aikaa kun Hope ja Wyatt esileikkivät muotitalon märkätiloissa, Bill päättää auttaa veljesten naistaistelussa Liamia. Kun Wyatt menee Rickin työhuoneeseen, Bill istuu siellä jalat pöydällä. ¿Sinä täällä?¿ ¿Aivan, minä täällä. Olen osakkeenomistaja. Kuule, olemme Liamin kanssa vähän keskustelleet, ja asia on nyt niin, että annan sinulle tukeni kaikessa muussa paitsi päätöksessä ottaa Hope." Thorne ei haluaisi Alyn ryhtyvän muotialalle pelkästään hänen vuoksensa, sillä onhan tytär kertonut innoissaan lakiopinnoistaankin. Aly sanoo, ettei suinkaan uhraudu kenenkään tähden, ei edes oman isän, vaan muoti virtaa hänellä veressä. Hän haluaa oppia fashion-alasta kaiken, ei ainoastaan glamour-puolta. Hän ihailee ja palvoo Hopea, Amerikan uutta muoti-idolia. He puhuvat myös rakkaasta Darlastaan, ja kyyneleet nousevat silmiin. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?
Mämmikakku

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Sisarenpojan paluu. Lontoon-reissun pitäessä Meganin kiireisenä Declan kutsuu luokseen Robbien, joka soittaa pyytääkseen palvelusta. Ali ja Dan ovat jälleen tukkanuottasilla, ja Ruby tekee ehdotuksen, joka ahdistaa Danin ja Seanin valheineen nurkkaan. Amy katuu sanojaan, kun Eric valmistautuu pistämään poikki Brendan kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Emmerdale
Etelästä tuulee, osa 1/2. Luotsaten parisuhdettaan kohti tulevaa Brenda kutsuu Amyn, Gennien ja Nikhilin lounastamaan Ericin luokse, mutta ei aavista, että pöytään pitäisi kattaa yksi ylimääräinen lautanen. Ali näyttää Seanin kiusaajille taivaan merkit ja joutuu itsekin rytäkässä kiipeliin. Megan punkkaa Carlin luona Jimmyn harmiksi. Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2622. Camillan jaxuhali on pitkä ja kuuma. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
20:05
Kadonneen jäljillä
Rovaniemeläisen Marken isä sairastaa vakavaa sairautta ja on esittänyt toiveen vielä kerran kohdata norjalaisen poikansa Arvidin, Marken pikkuveljen. Marke on luvannut isälleen selvittää Arvidin olinpaikan ja se matka vie Marken ja Anteron ympäri henkeäsalpaavan kaunista Norjaa. Matkalle johdattaa Antero Vartia. Tuotanto Banijay Finland. Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
C.S.I. New York (K16)
Murskattu. Lukiolaisten kotibileet riistäytyvät käsistä ja seurauksena on vakava onnettomuus. Tutkijat joutuvat käyttämään sosiaalista mediaa selvittääkseen totuuden nuoren tytön kuolemasta. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Viking Lotto ja Jokeri
22:30
MTV Sport Uutiset
22:40
Teknavi
Syvänlumenkelkkailua Italian Alpeilla Markku Alénin kanssa. Testissä kuuma katumaasturiuutuus Porsche Macan. Näin parannat helposti television äänenlaatua.
23:10
Rikoksista pahin (K16)
Kasvukipuja. 13-vuotias transsukupuolinen tyttö katoaa ostoskeskuksesta. Epäilyt kohdistuvat poikaan, joka on viikkoa aiemmin kiusannut tyttöä. Syytökset kovenevat, kun tytön ruumis löytyy läheisestä puistosta. Rikostutkijatiimi yrittää selvittää, mitä tytön perhe salailee. Rustya painaa jokin. Amerikkalainen rikossarja. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:05
Noitapiiri
Sidoksissa. Cassie päättää pysytellä erossa noituudesta ja etsiä ystäviä toisista ympyröistä. Diana puolestaan haluaa rauhoittaa tilanteen ja sitoa noitapiirin, mutta Faye ei innostu ajatuksesta. Vaikka Adam ja Cassie yrittävät sivuuttaa tunteensa, heidän välillään kipinöi voimakkaasti. Amerikkalaisessa draamasarjassa 16-vuotias Cassie muodostaa viiden muun nuoren kanssa salaisen noitapiirin, jonka mahti houkuttelee myös pimeitä voimia. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:00
Eurojahti