UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Keskiviikko 7.10.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Hoivakodista oma koti Vieraana Hyvinvointi ja terveys -yksikön päällikkö Ulla Eloniemi-Sulkava
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Hoivakodista oma koti 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Varhaiskasvatusleikkaukset tuntuvat pitkään 6.50 Makuja: Antti Vahtera ja kalastajan kalakeitto 7.10 Perhe- ja peruspalveluministeri Juha Rehula 7.40 Markkinaraati: Suomalaisen johtamisen ongelmat 8.10 Enbuske360 - Ratkaisijat 8.40 Päivän nimi: Anna Puu 8.50 Makuja: Antti Vahtera ja kalastajan kalakeitto 9.05 Studio55.fi: Kokemuksella, Heikki Riihiranta 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Mitä tänään syötäisiin?
09:40
Kauniit ja rohkeat
Mummo mielessä. Sekä Liam että Wyatt pohtivat tahoillaan, miten saisivat Quinnin kuriin ja jättämään Hopen rauhaan. Hope on vielä tietämätön anoppinsa salaisesta visiitistä vauvakutsuillaan, ja Quinn haluaa pitääkin sen salaisuutena. Liam ei aio päästää tulevaa isoäitiä vähällä ja Wyattkin alkaa jo kallistua pakkokeinojen puoleen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Kiusallinen illanvietto. Charity salaa tilansa Declanilta ja aikoo hankkiutua siitä eroon, ennen kuin Declan saa tietää. Val ja Eric kutsuvat kilpaa lisää osallistujia illanviettoonsa Ianin kanssa. Bernicellä on Declanille ehdotus. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:40
Emmerdale
Lykätään taas. Megan löytää Charityn raskaustestin ja tivaa Declanilta, miksi hänelle ei ole kerrottu. Declan ei tiedä siitä itsekään eikä myöskään sitä, että Charity aikoo päättää raskauden. Val yrittää jättää Ianin, mutta onnistuuko hän siinä? Cain haluaa lykätä häitä. Declan suostuu Bernicen pyyntöön. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:10
Lääkärit
Ongelmana hikoilu. Lääkärit tapaavat Nancyn, joka hikoilee niin voimakkaasti, että joutuu laittamaan deodoranttia otsalleen. Voivatko lääkärit auttaa häntä nolossa ongelmassa? Internetin aikakaudella myös lasten kuvia jaetaan sosiaalisessa mediassa. Lääkärit keskustelevat sen vaaroista ja pohtivat, miten lapsia voi suojella digitaaliselta sieppaukselta. Lisäksi aiheena on aiemmassa jaksossa käsitelty pieleen mennyt rintojen suurennusleikkaus. Tapaamme potilaan nyt uudelleen ja kuulemme, kuinka hän nykyisin voi. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
13:35
Haaveiden talo hartiapankilla
Rahahuolien varjostamat. Chris ja Sonya rakentavat isoa ja valoisaa taloa perheelleen, mutta pieleen mennyt sijoitus uhkaa kaataa koko hankkeen kesken kaiken. Saavatko he taloa valmiiksi, ja pääsevätkö he muuttamaan sinne? Brittisarja omakotirakentamisesta. Äänitekstitys: suomi.
14:35
Mitä tänään syötäisiin?
14:40
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
14:45
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
14:55
Elixir Life
Kausi 1, 4/14. Heidi Sohlberg hiihtää sen kuuluisan "ensimmäisen ylämäen lenkin", kun maajoukkuehiihtäjä Perttu Hyvärinen pelastaa rouvan pulasta. Pyöräilymaajoukkueen valmentaja testaa osaako Tommi Evilä ajaa polkupyörää yhtä hyvin kuin hypätä pituutta. YouTuben supertähdet koulurauhanturvaajina; Sara Forsberg ja Lassi Hurskainen irrottelevat ja hulluttelevat yhdessä kohti Kouvolaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:25
Luovat hullut
Hirviö. Kausi 1, 21/22. Paikallisen kirjaston pelastamiseksi täytyisi keksiä hyvä kampanja, ja Simon saakin rohkean idean. Sydneyn uusi poikaystävä osoittautuu homoksi, ja kaikki muut tietävät siitä ennen Sydneyä. Robin Williamsin viimeiseksi TV-työksi jäänyt amerikkalainen komediasarja käsittelee menestyvän mainostoimiston hullua arkea. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:55
Salatut elämät
Osa 2867: Pihlajakadulla kaikuu Seireenin laulu. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:25
Merta lähemmäs kalaan
Salatut kalasankarit. Kausi 1, 6/10. Salatut Elämät -tähdet Teemu Lehtilä ja Esko Kovero tuntevat kotikaupunkinsa Tampereen kalavedet. Tavoitteena on saada harvinaista toutainta grillattavaksi Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:25
Kauniit ja rohkeat
Quinnin lupaus. Wyatt hankkii äidilleen lähestymiskiellon ja haluaa toimittaa sen perille henkilökohtaisesti. Liam vannottaa Hopea pysymään kaukana anopistaan ja lupaa hoidella tämän korkeimman omakätisesti. Veljesten vaivannäkö saattaa kuitenkin olla turhaa, sillä Quinn lupaa ja vannoo, että jättää Hopen rauhaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
17:55
Mitä tänään syötäisiin?

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Kaksoiskosinta, osa 1/2. Charity pohtii vaihtoehtojaan raskauden suhteen, ja Declan tekee hänelle vastustamattoman tarjouksen. Val ja Ian eivät salaile suhdettaan Ericiltä, mutta Val ei sittenkään ole varma, haluaako jatkaa Ianin kanssa. Chas alkaa järjestellä Moiran ja Cainin häitä. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Emmerdale
Kaksoiskosinta, osa 2/2. Jai tulistuu vimmatusti Charityn raskausuutisista, mikä saa Meganin mietteliääksi. Charity ja Declan kertovat suunnitelmistaan muille. Val päättää erota Ianista, mutta Ian ehtii ensin. Finn saa puhelun uudesta työpaikasta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2868: Camilla tuntee todellakin kaikki. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
20:05
Yökylässä Maria Veitola
Kalle Palander. Kausi 1, 3/10. Maria yökyläilee Fuengirolan Aurinkorannikolla Riina-Maija ja Kalle Palanderin luona. Syvällisiksi menevissä keskusteluissa puhutaan aroista aiheista; Riinan loppuun palamisesta, äitien syyllistämisestä, Kallen itsekeskeisestä elämästä ammattiurheilijana, Riinan yksinäisyydestä ammattiurheilijan vaimona sekä parisuhteen ongelmista pienten lasten vanhempina. Kalle Kertoo isän kuoleman olleen yksi avainsyy uran lopettamiseen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Rouva Ministeri
Tamerlane. Kausi 1, 16/22. Petturin paljastuttua ministeri McCord ja presidentti Dalton alkavat selvittää salaliiton verkkoa. USA:ta ja Irania uhkaa jopa sota, jos Iranin hallinto luulee vallankaappauksen tukijoita USA:n käskyläisiksi. McCordille jää vain yksi keino sammuttaa kytevä ruutitynnyri. Amerikkalainen draamasarja, joka liikkuu politiikan ja kansainvälisten suhteiden jännittävässä maailmassa. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Viking Lotto ja Jokeri
22:30
MTV Sport Uutiset
22:40
Teknavi
Kausi 10, 3/12. Kauden kolmannessa jaksossa Teknavin elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikainen selvittää, mitä toimintoja älyominaisuudet tuovat kodinkoneisiin. Rallilegenda Markku Alén seikkailee Lapin kesässä ja Risto Virtanen ajossa on astetta ärhäkämpi perhefarkku Peugeot 308 SW GT. Jaksossa vierailee koomikko Ali Jahangiri, joka kertoo värikkääseen tyylinsä suhteestaan autoihin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:10
Hybe
Muotoilua tunteella. Kausi 1, 3/10. Miten käytetyistä vaatteista tehdään bisnestä. Design-yrittäjä Joel Roos kertoo miltä tuntuu luopua omasta luomuksestaan. Kölnissä selviää miten merirosvot ja startup-yrittäjyys liittyvät toisiinsa. Äänitekstitys: suomi.
23:40
Myytinmurtajat
Kuoleman kurimus. Adam ja Jamie selvittävät, miten laivoille ja ihmisille käy kovissa vesipyörteissä. Tiimi yrittää suista henkilöauton tieltä lumiauralla, joka tuottaa enemmän ongelmia kuin uskoisi. Amerikkalainen viihteellinen tiedeohjelma myyteistä ja legendoista. Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:50
Voittostudio