UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Perjantai 28.7.

06:25
Aamusää
06:55
Huomenta Suomi
6.55 Aamun otsikot 7.10 Mitä jäi käteen Putinin vierailusta? 7.20 Matkalle saaristoon 7.40 Kesävieras: Jethro Rostedt 7.50 Aamutreeni: Voimaa välineillä 8.10 Teatterin Grilli: Sinisimpukat 8.20 Teatterin Grilli: Sinisimpukat 8.40 Retrovartti: Eino Grön 9.00 Uutiset
09:05
Kesäterassi
Kesän sykkeeseen katsojat johdattelee Helsingin ytimestä Allas Sea Poolin terassilta kaksikko Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman. Vieraina Peter Franzen ja Emilia Lahti.
09:35
Kauniit ja rohkeat
Unohda veljesi vaimo, Liam. Steffy muuttaa takaisin Wyattin luokse ja rakkaudentuskissaan kituva Liam lohduttautuu muistelemalla menneitä Ivyn kanssa. Quinn yrittää keksiä keinoa päästä takaisin Ericin luokse. Eräs ihminen sattuu kuulemaan keskustelun, jota ei ole tarkoitettu hänen korvilleen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
Paluu alttarille
Emma ja Pekko. Kausi 1, 8/12. Vaikeudet ovat hitsanneet forssalaisia Emmaa ja Pekkoa yhteen, mutta tuoneet mukanaan myös suuria kriisejä. Pitkään yhdessä ollut pari on alkanut pitää toisiaan itsestäänselvyytenä. Lisäksi parisuhdetta kuormittaa Pekon perheyritys ja pitkiksi venyvät työpäivät. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Lääkärit
Toivoa elämään. Lääkärit auttavat pientä Sofiea, joka kärsii synnynnäisestä vaivasta, joka tekee hänen jaloistaan heikot. Lisäksi Maria Shriver tulee kertomaan Alzheimerin taudista. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Koiralle koti
Bean. Kausi 4, 15/26. Vuoden vanha spanieli Bean on kovin hyppiväinen otus. Brandon opettaa sen poseeraamaan kameralle uutta omistajaa varten. Amerikkalainen koirankoulutussarja. Äänitekstitys: suomi.
14:00
Koiralle koti
Kaksin kaunihimpi. Kausi 4, 16/26. Viidelle löytökoiralle etsitään uutta kotia perheistä, joissa jo on koira. Tässä erikoisjaksossa nähdään katkelmia aiemmista jaksoista, joissa uuteen kotiin valmistautuvat koirat kouluttautuvat uudenlaisen tilanteen vaatimiin haasteisiin. Joillekin toisen koiran kanssa eläminen on helppoa, toiset vaativat enemmän koulutusta. Amerikkalainen koirankoulutussarja. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Ruotsin surkein kuski
Starttiviivalla. Kausi 6, 1/10. Ruotsin kahdeksan huonointa kuskia saa tehovalmennusta autoilun ammattilaisilta. Koetuksella on ajotaitojen lisäksi yhteispeli pelkääjän paikalla istuvan kaverin kanssa. Ensimmäisessä jaksossa testataan jarrutustaitoja sekä ajetaan esteradalla ja kaupunkiliikenteessä. Ruotsalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
15:30
Middle
Isku vasten kasvoja. Kausi 8, 21/23. Frankie ei muista, minne hän on piilottanut Axlin valmistujaislahjan. Kun lahja viimein löytyy, idea ei tunnukaan yhtä hyvältä kuin aikanaan. Sue kuvaa isälleen videota syntymäpäivän kunniaksi, mutta Mike on vastahakoinen synttärisankari. Cindy joutuu pelastamaan Brickin kiusaajalta, joten Brick haluaa, että Axl auttaa häntä voimaharjoittelussa. Axl huomaa samalla, ettei enää ole entisessä kunnossa. Yhdysvaltalainen komediasarja Heckin perheestä, johon kuuluvat äiti, isä ja kolme lasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Aku ja 7 ihmettä
Hongkong. Kausi 2, 5/8. Aku matkaa idän ihmeiden pariin. Hongkongissa ei voi olla lumoutumatta kaupungin siluetista. Aku tapaa myös kaupungin kuuluisimman suomalaisen, huippukeittiömestari Jaakko Sorsan ja pääsee helikopterilennolle paikallisen toimintaleffatähden kyydissä. Päihittääkö jättimäinen Buddhan patsas Riihimäellä sijaitsevan maailman toiseksi korkeimman lipputangon? Ja tuhlaako Aku koko matkakassansa Hongkongilaisella laukkaradalla? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Kauniit ja rohkeat
Lain yläpuolella. Wyatt haluaa kertoa äidilleen totuuden Ericin valtakirjasta, mutta Steffy tekee kaikkensa saadakseen hänet muuttamaan mielensä. Samaan aikaan Quinn menee kartanolle katsomaan aviomiestään ja joutuu taas vastatusten Ridgen kanssa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:30
Salatut elämät
Secret Lives. Helena kuumenee pelleteillä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Salatut elämät
Secret Lives. Pillerit pistävät Pepin laulamaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:30
Salatut elämät
Secret Lives. Lari saa korkeasta mailasta muutakin kuin kaksi minuuttia. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:25
Tulosruutu
19:30
Kesäterassi
Kesän sykkeeseen katsojat johdattelee Helsingin ytimestä Allas Sea Poolin terassilta kaksikko Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman. Vieraina Jutta Gustafsberg ja Juha Rouvinen sekä Lauri Järvilehto.
20:00
Diili
Taikakeinot käyttöön. Kausi 15, 8/13. Joukkueiden on tehtävä digitaalinen esite Universal Studiosin uudesta Harry Potter -teemapuistosta. Aretea johtaa suureksi Harry Potter -faniksi tunnustautuva Matt Iseman, kun taas Primassa johdon ottaa Carson Kressley. Yksi julkkiksista rikkoo sääntöjä ja joutuu jättämään kilpailun. Amerikkalainen realitysarja, jossa Arnold Schwarzenegger pomottaa toisiaan vastaan kisaavia julkkiksia. Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Pop'n'Roll
Osa 7. Lasse Kurki ja Maria Veitola. Vieraina Lasse Kurki & Maria Veitola Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Tulosruutu
22:35
F1 Extra
Varikolla Mervi Kallio.
22:45
Walk the Line
Walk the Line. Country-legenda Johnny Cashin elämästä kertova musiikkipitoinen elokuva kuvaa pitkän uran tehneen artistin vaiheita Arkansasin puuvillapelloilta tähtiin. Johnny Cash löi itsensä lopullisesti läpi 1950-luvun Memphisissä omaperäisellä tyylillään, joka on toiminut esikuvana monille musiikintekijöille. Raskas kiertue-elämä päihteineen rasitti perhesuhteita ja yhteiset esiintymiset June Carterin kanssa johtivat lopulta räiskyvään suhteeseen myös esiintymislavojen ulkopuolella. Johnny Cashia esittää lahjakas Joaquin Phoenix ja June Carteria Reese Witherspoon, joka palkittiin roolityöstään Oscarilla. Ohjaaja: James Mangold, USA 2005. (136'). Pääosissa: Joaquin Phoenix, Reese Witherspoon ja Ginnifer Goodwin. Äänitekstitys: suomi. K12

Arviot: IMDb 7.9 ∙ Rotten Tomatoes 82 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

01:25
Sleepy Hollow
Delaware. Kausi 3, 17/18. Kätketty uhkaa tuhota koko maailman, joten Abbie ja Crane joutuvat kokoamaan sekä vanhat että uudet liittolaisensa estääkseen sen hinnalla millä hyvänsä. Amerikkalainen kauhufantasiasarja perustuu legendaariseen päättömän ratsumiehen tarinaan. 1780-luvulla kuolleet ja vuonna 2013 eloon heränneet Ichabod Crane ja päätön ratsumies jatkavat rymistelyä Sleepy Hollow -nimisessä pikkukaupungissa. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
02:20
Nurse Jackie
Lääkkeitä ja hammaslankaa. Kausi 3, 7/12. Uusi sairaanhoitaja Kelly jatkaa henkilökunnan hurmaamista, mutta Jackie ei ole yhtä innoissaan. Kotona Kevin löytää vaimonsa lääkekätkön ja ottaa asian puheeksi. Yhdysvaltalainen mustalla huumorilla höystetty draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, päihteet).
02:55
Myytinmurtajat
Luotien väistelyä. Kausi 7, 6/30. Adam ja Jamie selvittävät, onko tarkka-ampujan luotia mahdollista väistää, jos näkee aseen suuliekin ja välimatkaa on tarpeeksi. Tiimi tutkii, voiko vesi olla yhtä kova laskeutumistalusta kuin asfaltti, jos putoaa tarpeeksi korkealta. Amerikkalainen viihteellinen tiedeohjelma myyteistä ja legendoista. Äänitekstitys: suomi.