UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Keskiviikko 27.5.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Miltä ikäihmisten palveluiden tulevaisuus näyttää? Vieraana emeritusprofessori Erkki Vauramo
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Miltä näyttää vanhuspalveluiden tulevaisuus? Vieraana professori Erkki Vauramo 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 MS-potilaat valtaamaan Saana-tunturia 6.50 Elämää: Taitouinti on kuin tanssia vedessä 7.10 Millainen on Sipilän Suomi? 7.40 Markkinaraati: Hallituksen päätökset puntarissa 8.00 Kiihtyykö viinaralli Virosta? 8.10 Enbuske360 - Ratkaisijat 8.40 Kun matkailuyrittämisestä tuli jokamiehenoikeus 8.50 Elämää: Taitouinti on kuin tanssia vedessä 9.05 Studio55.fi Kokemuksella: Satu Huber 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Kokemuksella: Työeläkeyhtiö Elon uutena toimitusjohtajana aloittava Satu Huber
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:40
Mitä tänään syötäisiin?
Tuorejuustobrownie
09:45
Kauniit ja rohkeat
Kenkää vaatesuunnittelijalle!. Katiesta on alkanut tuntua kuin Caroline olisi Ridgelle omaa avovaimoa tärkeämpi. Rickistä on alkanut tuntua, että Carolinella on enemmän aikaa työtoverilleen Ridgelle kuin hänelle, aviomiehelleen. "Jokin tässä ei täsmää - ei, vaikka kuinka taiteilijoita ovatkin. Jotain outoa nyt väreilee." Rick näkee, kun Caroline ja Ridge työskentelevät intensiivisesti lähekkäin. Ridgen on hoidettava eräs puhelu, ja hän pyytää, ettei Caroline katoaisi minnekään. "Mitä sinun ja tuon välillä on meneillään? En halua salaisuuksia", Rick aloittaa. Caroline kertoo, että Ridge tarvitsee häntä, koska kadotti helikopterionnettomuudessa kykynsä piirtää. Hän selostaa myös heidän kehittämänsä kaksoiskäsitekniikan. Rickin mielestä Ridge käytää Carolinea hyväkseen, siinä kaikki. "Hyvällä tavalla hyväkseen, sillä hän opettaa minua", Caroline väittää. Rick paljastaa Ridgelle tietävänsä piirtämisvammasta. "Joten tämän yhtiön johtajana ilmoitan, että haluan sinut ulos firmasta. Välittömästi." Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Epäilyksen varjo. Val käyttäytyy edelleen kylmäkiskoisesti Ericiä kohtaan eikä vääntäydy edes töihin. Victoria harkitsee muuttamista Amyn perässä Irlantiin, mutta Diane keksii hänelle muuta puuhaa. Rhona odottaa Leoa innolla kotiin, mutta melkein pyörtyy kahvilassa, mikä saa Marlonin epäilykset heräämään. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:40
Emmerdale
Kotiinpaluu. Rhona ja Paddy kärsivät luottamuspulasta, ja Rhona on jo valmis heittämään pyyhkeen kehään. Myöskään Marlon ei edelleenkään luota Rhonaan ja hänellä on aivan oma suunnitelmansa Leon varalle. Archien virustauti aiheuttaa ongelmia Jain ja Samin välille, mikä saa Charityn epäilykset heräämään. Bernice saa selville Rodneyn lisätienestikeinon. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:10
Lääkärit
Uskomaton painonpudotus. Tämänkertainen jakso keskittyy painon pudottamiseen sekä hyvien että huonojen esimerkkien kautta. Justin onnistui pudottamaan yli 200 kiloa, kun taas Hectorille ylipaino koitui kohtalokkaaksi. Lisäksi arvostellaan julkkisten dieettejä. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alan lääkärit vastaavat terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
13:35
Upeat skandikodit
Provencen tyyliin. Esittelyssä olevat kodit edustavat hyvin erilaisia tyylejä. Toinen on rannan tuntumassa sijaitseva suoralinjainen, minimalistinen moderni talo, jonka sisätilat kylpevät auringossa isojen ikkunoiden ansiosta. Kahden aikuisen arkkitehtoninen talo lumoaa puhtailla linjoillaan ja merinäkymällään. Aix-en Provencen lähellä Etelä-Ranskassa taas on ylellinen viiden asunnon remontointihanke 1660-luvun talossa. Tanskalaissisustaja loihtii huoneistot Provencen tyyliin. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Äänitekstitys: suomi.
14:05
Jamie Oliverin 30 minuutin ateriat
Lohta ja riisisalaattia. Tämänkertaisessa jaksossa Jamie valmistaa chilillä ja mintulla maustettua kesäkurpitsasalaattia, paprikalla ja yrteillä höystettyä riisiä ja uunissa rapeanahkaiseksi paahtunutta lohta. Lisäksi tarjolla on kotitekoista guacamolea ja tortilloja. Oikea makujen fiesta! Brittiläisessä ruokaohjelmassa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver näyttää kuinka valmistaa kokonainen ateria ajassa, joka normaalisti menisi yhteen ruokalajiin. Äänitekstitys: suomi.
14:35
Mitä tänään syötäisiin?
Tuorejuustobrownie
14:40
Saaristoruokaa
Svartholman saaristopizza. Kausi 2, 5/10. Loviisan läheltä löytyy Svartholman linnoitussaari, joka on Harrin vierailukohteena tässä jaksossa. Svartholman kesäravintolassa Harri nauttii saaristohenkeen, mutta modernilla twistillä loihdittua pizzaa. Venematka jatkuu Pellinkiin, josta noudetaan kalastajalta rapusilakkaa. Saaristokeittiössä Harri valmistaa oman versionsa saaristolaispizzasta. Äänitekstitys: suomi.
15:10
Löytäjät
Mökkiauto. Kolmen lapsen äiti Nina tarvitsee toimintavarman mökkiauton 2000 eurolla. Valitseeko hän söpön vai tilavan? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:40
Salatut elämät
Osa 2829: Helena liukastuu Karin lätäkköön. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:05
Suomen kaunein piha
Osa 8. Honkien keskellä.. Hanna, Tommi ja Kati ihastelevat metsätonteille tehtyjä pihoja. Suuret puut antavat perspektiiviä, mutta miten onnistuu metsäluonnon liittäminen piharakenteisiin ja istutuksiin? Yleisöäänestys Suomen kauneimmasta pihasta alkaa! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:05
100 tarinaa Lastensairaalasta
Tommi Sova. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Ridge on siinä - eikä minulta mitään puutu. Caroline palaa toimistolle juuri kun Rick on nöyryyttämässä velipuoltaan. "Rick, lopeta. Ylireagoit. Ridge opettaa minua, ja koen sen arvokkaana." Rickin mielestä Ridgen nimissä liikkuvien muotipiirustusten lopputulokset eivät ole hamesuunnittelijan omia, koska niissä on Carolinenkin kädenjälki. "Hän jakaa vaistonsa kanssani." "Hän käyttää sinua hyväkseen, koska ei pärjäisi ilman." "Ja minä en pärjäisi ilman häntä. Olemme tiimi." Rickin mielestä on joka tapauksessa väärin, että Ridge salaa vammansa julkisuudelta. "Niin ei tehdä!" Rickin lähdettyä illalla mietiskelykävelylle Carolinen uniin ilmestyy Ridge kuumine suudelmineen. Ne keskeytyvät, kun Rick palaa kotiin. Hän pyytää anteeksi ja myöntää olevansa ehkä vähän mustasukkainen, koska ei pysty täydentämään vaimoaan Ridgen kaltaisen taiteilijan lailla. Caroline pyytää anteeksi omaa käytöstään. Kaiken pitäisi olla nyt niin hyvin kuin avioelämässä vain voi, mutta onko Carolinea alkanut ridgettää, aidosti? Kertooko hänen leijaileva katseensa, että Ridge antoi ja Ridge otti, kiitetty olkoon Ridge? Amerikkalainen saippuasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?
Tuorejuustobrownie

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Totuuden paino sydämellä. Salaisuuden peittelyn aiheuttama stressi painaa Rishiä, ja Charity kaivelee totuutta esiin kuin vimmainen vainukoira. David on pettynyt kuultuaan Priyan tehneen abortin. Diane yrittää hieroa rauhaa kinastelevien Priyan ja Alician välille. Declan saa käteensä avioeropaperit mutta on toiveikas taloudellisen tilanteensa suhteen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus, väkivalta).
18:30
Emmerdale
Epämiellyttävä totuus, osa 1/2. Charityn epäluulo tihenee Rishin sairaalasängyn ääressä tämän saatua lievän sydänkohtauksen. Jai katsoo kauhuissaan vierestä, kun Charity tonkii raivoissaan esiin totuutta Archien alkuperästä. David lohduttaa päättämätöntä Priyaa, ja Rodneyllakin on edessään kolmen tuhannen punnan päätös. Erinäiset kyläläiset innostuvat pikadeittailusta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2830: Kalle saa avaimen Larin lukkoon. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
20:05
Grillikuume
Kausi 1, 6/10. Puoliväli on taitettu ja nyt päästään käsiksi suomalaisten kesäiseen kestosuosikkiin eli makkaraan. Makkarat pitää tietenkin tehdä itse, joka on monille aika jännä paikka. Pudotuksissa saatiin hengen hengähdys joten jäljellä on vielä kuusi paria. Kuka joutuu jättämään leikin seuraavaksi? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Mentalist
Harmaalla alueella. Aiemminkin ongelmia aiheuttanut DEA-pomo Bill Peterson (mm. Good Wifesta ja Damages-sarjasta tuttu Dylan Baker) jatkaa Abbottin vainoamista ja kaivaa esille luodin, jota Abbott käytti tappaessaan huumekartellin jäsenen. Petersonin tavoitteena on edetä urallaan ja auttaa Abbottin Lena-vaimon nimitystä vastustavia poliitikkoja. Samalla hän tuhoaisi sekä Abbottin että tämän vaimon uran ja järjestäisi Abbottin ehkä vankilaan asti. Niinpä Jane joutuu laatimaan lain rajoilla ja jopa sen ulkopuolella liikkuvan suunnitelman, johon osallistuvat FBI-tiimin lisäksi Janen vanhat ystävät. Amerikkalainen poliisisarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Viking Lotto ja Jokeri
22:30
MTV Sport Uutiset
22:45
Teknavi
Testissä kohuttu Apple Watch -älykello. Huipputehokas Range Rover Sport SVR Markku Alénin käsittelyssä. Riston testissä uusi Mazda 2. Kauden päätösjakso. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:15
Top Gear
Seikkailu Burmassa, osa 2. Jeremy, James ja Richard jatkavat Burman-matkaansa Shanin alueelle, jossa on riehunut sisällissota 60 vuoden ajan. Juhlittuaan ankarasti paikallisten kanssa ja tapeltuaan kuormureidensa kanssa he pääsevät vihdoin perille Thaimaahan ja joelle, joka osoittautuu yllättävän leveäksi. Sillanrakennuksesta ei tulekaan niin helppo työ kuin mitä miehet olivat odottaneet. Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:30
Bones
Naula arkussa. Tiimi tutkii metsästä löytyneen rikkaan perheen tyttären jäännöksiä. Käy ilmi, että hän saattaa olla Aavetappajan viimeisin uhri. Amerikkalainen kepeä rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
01:30
Voittostudio