UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Perjantai 29.7.

06:35
Aamusää
07:05
Minun kirjahyllyni
07:30
Huomenta Suomi
7.30 Uutiskatsaus 7.35 Mitä jäi käteen Hillary Clintonin linjapuheesta? 8.00 Uutiskatsaus 8.05 Kuinka kääntää unirytmi takaisin arkeen? 8.20 Puutarhanhoito helpoksi 8.30 Uutiskatsaus
08:30
Studio55.fi
Uusinta: Vaaditko itseltäsi kohtuuttomia?
08:55
Uutispäivä
09:00
Kauniit ja rohkeat
Syntisen yön jälkipyykki. Thomas ei voi enää sietää isäänsä, jota pitää omahyväisenä ja tekopyhänä. Steffy ei pysy kärryillä veljensä naisseikkailuista eikä ymmärrä, mikä tätä riivaa. Caroline on tullut tilanteeseen, jossa hänen on pakko kertoa Ridgelle totuus - ehkä jopa koko totuus. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
09:30
Emmerdale
Suhteet solmussa. Bob päättää myydä autonsa maksaakseen pois Carlyn velat. Kirin pyytää Ericiltä saada vuokrata Jacobinmajan. Carly kritisoi Rossin asennetta ja saa Rossin päättämään suhteen jatkumisesta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
10:00
Haaveiden talo hartiapankilla
Mummonmökki Saksasta?. Saksasta kotoisin oleva Heiko ja skotlantilainen Morag ovat odottaneet 10 vuotta, ennen kuin pääsevät rakentamaan tontilleen. Lapset ovat jo sen verran isoja, että rakentaminen voi alkaa, ja valmiina pakettina hankittu talo lupaa nopeaa valmistumista. Tielle tulee kuitenkin töyssyjä, eikä Charliekaan ole täysin varma suunnitelmien toimivuudesta. Morag pelkää, että Heiko tahtoo paikalle mumminsa talon. Englantilainen rakennusohjelma. Äänitekstitys: suomi.
11:00
Lääkärit
Pelko leviää. Charlie Sheen paljastaa olevansa HIV-positiivinen ja väittää, ettei hän ole voinut tartuttaa ketään muita. Hänen väitteeltään putoaa pohja, sillä Lääkärien mukaan riski saada tartunta on aina olemassa. Studiovieraana on usean Charlie Sheenin entisen seksikumppanin edustaja. Vieraaksi saapuvat myös Pariisin terrori-iskun nuoren amerikkalaisuhrin vanhemmat. Teksasilaisperheen vauva syntyy liikkuvassa autossa matkalla sairaalaan ja kamera tallentaa kaiken. Myös somesankariksi päätynyt mopsi tulee vierailulle. Lopuksi Lääkärit näyttävät, miten halpa viini muutetaan kalliin makuiseksi. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Diili
Laiva on lastattu. Kausi 14, jakso 8/13. Kapteeni Sig on elementissään, kun joukkueet saavat tehtäväkseen järjestää kaupunkiristeilyn. Miesten ja naisten käsitykset viihteestä joutuvat kuitenkin törmäyskurssille. Kenya järjestää kyseenalaisen ohjelmanumeron. Voittaako Seksikkäin saalis Ison Omenan Onnelan? Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Tervetuloa Ruotsiin!
Kielimuuri. Kausi 2, 7/10. Bruce värvätään lasten koripallojoukkueen valmentajaksi, mutta kielimuuri tuottaa vaikeuksia. Viveka valmentaa Birgeriä olemaan jämäkämpi, jotta hän saisi pitää taloyhtiön askarteluhuoneen. Emma kärsii polttareidensa seurauksista. Amerikkalainen komediasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:00
Piilokamera
Tällä kertaa nauretaan lempeästi lapsille, jotka valmistautuvat koulukuvaukseen ja kaupassa yllättävään tilanteeseen joutuville asiakkaille, ihastellaan Betty Whiten taidonnäytettä puolen vuosisadan takaa ja tehdään silmänkääntötemppuja kadulla. Amerikkalainen tosi-tv-sarja. Äänitekstitys: suomi.
15:30
Millerit
Kahjoa kyyditsemässä. Nathan on kyllästynyt olemaan äitinsä hovikuljettaja. Riidan päätteeksi Debbie tarjoaa Adamia uudeksi kuskiksi. Carol ottaa tarjouksen vastaan pitkin hampain, mutta pian vävypoika nouseekin arvoon arvaamattomaan. Alkuhuuman jälkeen Nathania alkaa harmittaa pesäero äidistä, eikä se Carolistakaan hääviltä tunnu. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Kädettömät kokit
Krisse Salminen. Kausi 1, 10/10. Kestääkö koomikon kaali? Kädettömät kokit Vappu Pimiä ja Kape Aihinen saavat Krisse Salmiselta tilauksen, jossa on vitsit vähissä ja hanskat hukassa. Kultaisen kauhan kohtalo ratkeaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Kauniit ja rohkeat
Thomas, paatunut hyväksikäyttäjä. Carolinen tuskainen tunnustus saa Ridgen menettämään malttinsa. Caroline ei halua myöntää, että Thomas vain käytti hänen sekavaa tilaansa hyväkseen, mutta Ridge ei epäile sitä hetkeäkään. Samaan aikaan Thomas pohtii Steffyn kanssa, miten saisi korjattua välit isäänsä ja kaipailee lämmintä isä-poika-suhdetta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:30
Salatut elämät
Osa 2239: Katariina jäädyttää pelikenttänsä. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Salatut elämät
Osa 2240: Ismon vastaisku on ikuisuus. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:30
Salatut elämät
Osa 2241: Isabella joutuu synkille teille. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus, väkivalta).
19:00
Seitsemän Uutiset
19:15
Päivän sää
19:25
MTV Sport Uutiset
19:30
Emmerdale
Kytät kintereillä. Ross antaa Carlylle tämän osuuden ryöstösaaliista. Moira suostuu vahtimaan Mosesta Debbien puolesta. Brenda ilmoittaa lähimmäisistään poliisille. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
20:05
Rautakauppias Uuno Turhapuro - presidentin vävy
Uunon appiukon osakkeet presidentinvaalimarkkinoilla ovat korkealla, ja Uuno tekee parhaansa valinnan hyväksi, aivan oman etunsa vuoksi. Mutta kilpailijoiden juonittelijat ovat liikkeellä. Ohjaaja: Ere Kokkonen, Suomi, 1978. Pääosissa: Vesa-Matti Loiri, Marjatta Raita, Marita Nordberg, Tapio Hämäläinen, Spede Pasanen, Simo Salminen, Juhani Kumpulainen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 5.6
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 21:00

21:50
Esittelyssä Ex-Onnelliset
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
MTV Sport: F1 Extra
Varikolla toimittajana Mervi Kallio.
22:45
Broken Arrow - operaatio erämaassa (K16)
Räjähtävä jännityselokuva amerikkalaisen taistelulentäjän salahankkeesta varastaa testilennolla olevan hävittäjäkoneen kaksi ydinkärkiohjusta ja hänen toverinsa kamppailusta estää petos. Ohjaaja: John Woo, USA, 1995. (104'). Pääosissa: John Travolta, Christian Slater, Samantha Mathis, Delroy Lindo, Frank Whaley, Bob Gunton, Howie Long, Jack Thompson, Kurtwood Smith. Äänitekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 6.0 ∙ Rotten Tomatoes 53 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:55
Eurojackpot, Jokeri ja Lomatonni
01:00
Kadonnut
Paluu Eedeniin. Vuonna 2009 Ollyn sieppauksesta on kulunut kolme vuotta, kun Chalonsin kaupungissa katoaa jälleen pikkupoika. Tony ja Emily palaavat synkimpien painajaistensa kaupunkiin tukeakseen pojan vanhempia ja etsiäkseen uusia johtolankoja. Englantilainen jännitysdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
02:15
Miljoonapotti