UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Maanantai 28.7.

06:00
Onnensoitto
07:45
Aamusää
08:00
Cosmos - salattu luonto
Itävallan historia. Ohjelmassa käydään läpi 50 000 vuotta Itävallan historiaa. Matka kulkee kelteistä nykyitävaltalaisiin ja sitä symboloi kuuluisa Willendorfin venus. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Samaa sukua
Tilaa tunteille. Kristina ja Adam etsivät sopivaa lääkäriä hoitamaan Kristinan rintasyöpää. Max on suunniltaan, koska koulun karkkiautomaatti on viety pois. Lapset saavat tietää, että Zeekin ajokortti on vanhentunut yli vuosi sitten ja alkavat pelätä hänen terveytensä puolesta. Sarah saa tylyn Hankin raottamaan hieman kovaa kuortaan. Amerikkalainen lämminhenkinen draamakomedia Bravermanien värikkäästä perhe-elämästä. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:00
Tanskan kaunein koti
Kööpenhamina. Viidettä finalistia etsitään Kööpenhaminasta. Vaihtoehtoina ovat pikkulapsiperheen sataneliöinen koti vanhassa kerrostalossa erikoisuutenaan oma terassi ja vihreä takapiha, persoonallisten ratkaisujen valkoinen koti uudessa kerrostalossa Sluseholmenissa entisellä teollisuusalueella sekä arkkitehdin nykyaikainen asuntolaiva, joka on entinen autolautta. Nyt etsitään Tanskan kauneinta kotia kolmen asiantuntijatuomarin voimin. Äänitekstitys: suomi.
10:30
Formula 1: Unkarin osakilpailu
Selostajana Oskari Saari, asiantuntijjoina Toni Vilander ja Ossi Oikarinen.

Kello 12:00

12:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
12:55
Suurperhe Bates
Koskiseikkailu. Bateseilla riittää hulinaa, kun kyläilemään saapuu 12-henkinen Painen perhe. Kahden perheen lapsiluku on yhteensä 29, ja koko lauma viedään hauskalle junaretkelle. Toisena ohjelmanumerona on koskenlaskua kumiveneillä, mikä herättää niin innostusta kuin pelkoa. Ilmassa on havaittavissa myös nuorison kiinnostusta vastakkaisen sukupuolen edustajiin. Lämminhenkinen amerikkalainen realitysarja Batesin suurperheen elämästä. Äänitekstitys: suomi.
13:25
Diili: All Star
Panokset kovenevat. Ryhmien tehtävä on järjestää hulppeat juhlat sviittiin. Toinen onnistuu, toinen ei. Trumpin toisena neuvonantajana toimii supliikki countrytähti ja Diili-voittaja John Rich. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
15:15
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
15:25
Alueellinen sääennuste
15:30
Isän tyttö
Älypää. Jimmy tajuaa kauhukseen, että Hope on älykkäämpi kuin hän itse. Jimmy päättää palata koulunpenkille, mutta opettaja on vanha tuttu ja panee kapuloita rattaisiin. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Isän tyttö
Pelin huumaa. Burt antaa uhkapelaamiselle pikkurillin, ja pelin huuma vie koko käden. Virginia ja Jimmy yrittävät mennä väliin, mutta kuinka siiinä käykään? Hope näyttelee Hillary Clintonia tarhan näytelmässä. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:30
Upeat skandikodit
Laatua elämään!. Arvoasuntoihin keskittynyt kiinteistönvälittäjä Jan Fog esittelee täysin varustellun luksusveneensä, joka on ankkuroitu eteläranskalaiseen venesatamaan. Hänen Emilie-veneensä tarjoaa loisteliaat puitteet täydelliseen lomanviettoon. Välillä voi tehdä töitäkin ja käydä arvioimassa talon Cannesissa. Kööpenhaminan lähellä sijaitsevassa, vielä viimeistelyä vaille olevassa uudessa täysvalkoisessa luksustalossa yhdistyy puhdaslinjainen selkeys ja skandinaavinen design. Suuri hevostila Tanskan maaseudulla on myös vailla uusia asukkaita. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Äänitekstitys: suomi.
17:00
Upeat skandikodit
Ranskalaisidylliä skandimakuun. Pernille Sams matkustaa Bornholmin saarelle arvioimaan taidegalleriana toiminutta linnamaista villaa, joka on täynnä arkkitehtonisia yksityiskohtia. Viime jaksossa arvioidun eteläranskalaisen lomatalon asukkaat käyvät katsomassa uusia kohteita samoilla seuduilla. Ensin he tutustuvat muutaman miljoonan maksavaan ranskalaisidylliin, jossa on hillittyä charmia skandimakuun. Vai ihastuvatko nämä ultrarmodernissa minimalistisessa kodissaan viihtyvät miehet sittenkin selkeälinjaiseen tyyliin myös Cannesissa? Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Äänitekstitys: suomi.
17:30
Salatut elämät
1848. Kari ja Noora kaivavat menneisyydestä aineksia tulevaan Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Salatut elämät
1849. Salla panee elämänsä sekaisin Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Salatut elämät
1850. Miro uskoo, että kaukana voi päästä lähelle Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:15
MTV Sport Uutiset
19:25
Päivän sää
19:30
Suurin pudottaja
Houkutustehtävä. Kauden ensimmäisessä houkutustehtävässä pöytä notkuu kilpailijoiden kohtalokkaimmista herkuista ja eniten kaloreita syöneelle on luvassa kaivattua valtaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Suomen kaunein koti
Jakso 6. Vanhat kansakoulut. . Kolme vanhaa kansakoulua ¿ kolme kaunista kotia! Minna, Pekka ja Hanna vierailevat Raumalla, Laviassa ja Siuntiossa. Vanhan puukoulun remontoiminen ja sisustaminen asunnoksi kysyy voimia, mutta antaa palkinnoksi tilaa, tarinoita ja tunnelmaa.

Kello 21:00

21:00
Uhka (K16)
Kovin panoksin. Finley ja Dunn tekevät sieppaajan kanssa sopimuksen, jossa on ikävä pykälä epäonnistumisen varalta. Widener ja TJS jatkavat juonittelua Gibsonin päänmenoksi. Kartanoon kohdistuu yllättävä isku ja Gibsonin rooli on vähällä paljastua siepatuille. Presidentin poika tarttuu aseeseen. Finley ja Dunn tekevät löydön ja korottavat panoksia sieppaajan kanssa tehdyn sopimuksen suhteen. TJS kiristää Dunnia. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Helppo elämä (K16)
Osa 16. Ruumis ja veri. Jaana tuntee perheensä hajoavan. Eki siirtyy sanoista tekoihin. Tuotanto Moskito Television. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K16 (väkivalta).
23:35
24 - Lontoo (K16)
19.00-20.00. Presidentti Hellerin suunnitelma terrori-iskujen pysäyttämiseksi vaikuttaa toimineen, mutta hänen lähipiirillään riittää sulateltavaa mullistavien tapahtumien jälkeen. Chloe auttaa Jackia ja CIA:ta pääsemään terroristisolun jäljille. Tilanne saa uuden käänteen, kun paikallispoliisin löytö on koitua Navarron kohtaloksi ja tämä joutuu turvautumaan epätoivoiseen ratkaisuun. Amerikkalainen toimintasarja CIA:n takaa-ajamasta Jack Bauerista, joka panee jälleen henkensä likoon estääkseen terrori-iskun Yhdysvaltain presidentin vieraillessa Lontoossa. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:35
Monk
Monk ja yksityisetsivä. Jalokiviliikkeen johtaja murhataan, ja kesken rikospaikkatutkimusten paikalle pölähtää yksityisetsivä, jolle rikoksen ratkaiseminen tuntuu olevan lastenleikkiä. Hän löytää johtolangan toisensa perään ja pääsee kuin ihmeen kaupalla murhaajan jäljille. Monk pitää miestä huijarina, mutta alkaa silti epäillä omia kykyjään etsivänä. Amerikkalainen komediallinen rikossarja, jossa pakko-oireista kärsivä entinen poliisi ratkoo apurinsa kanssa erilaisia rikoksia. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
01:30
Onnensoitto