UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Torstai 27.7.

06:25
Aamusää
06:55
Huomenta Suomi
6.55 Aamun otsikot 7.10 Vinkit hyvään uneen 7.20 Putin Suomessa 7.40 Kesävieras: Jari Sillanpää 7.50 Aamutreeni: Opetellaan tanssimaan! 8.10 Teatterin Grilli: Rapuja classic-lisukkeilla 8.20 Teatterin Grilli: Rapuja classic-lisukkeilla 8.40 Jari Sillanpää 8.50 Vinkit hyvään uneen 9.00 Uutiset
09:05
Kesäterassi
Kesän sykkeeseen katsojat johdattelee Helsingin ytimestä Allas Sea Poolin terassilta kaksikko Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman. Vieraina Elina ja Lauri Kottonen ja Jussi69.
09:35
Kauniit ja rohkeat
Perheenisä Thomas. Quinn pyytää tukea Wyattilta, kun Steffy yrittää heittää häntä ulos Forresterilta. Wyatt joutuu taas valitsemaan äitinsä ja vaimonsa väliltä. Ridge muuttaa takaisin kartanolle varmistaakseen, että Quinn pysyy poissa sieltä. Caroline yllättää Thomasin haluamalla yhdistää heidän pienen perheensä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
Paluu alttarille
Ansku ja Ville. Kausi 1, 7/12. Ansku ja Ville ovat olleet yhdessä 20 vuotta ja asuneet puolet siitä ajasta Afrikassa. Suomeen muuton jälkeen parin suhde on ajautunut syvään kriisiin. Pariskunta elää konfliktista toiseen ja haluaa nyt lopettaa 20-vuotisen sotansa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Lääkärit
Lisäravinteet. Tällä kertaa keskustellaan lisäravinteiden vaikutuksista ja haitoista ja tutustutaan myös niihin liittyvän teollisuuden toimintaan ja sääntöihin. Lisäksi arvioidaan synnyttämiseen ja lasten kasvattamiseen vankilassa liittyviä ongelmia. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Makumuistoja
Kausi 1, 2/8. Jenni Kokander ja Kari Lumikero eivät säästele makuaistejaan! Miksi kirjailija Juha Itkosen makumuisto on kebap, onko oikeasti olemassa sahtilakritsia, ja kuinka suurta roolia mansikat voivat näytellä elämässä? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:25
Grand Designs - unelma-asunnot
Minitontin monet kasvot. Kausi 9, 7/12. Lontoosta ei löydy omakotitontteja, mutta kekseliäs voi silti rakentaa kodin Britannian pääkaupunkiin. Ahtaisiin sopukoihin erikoistunut arkkitehti suunnittelee perheelleen poikkeuksellisen talon junaradan viereen alle 200 neliön tontille. Tilaa haetaan eri kerroksilla, säästöä taas oikeilla valinnoilla. Täyteen tupattu miljöö asettaa urakalle jos jonkinmoisia rajoituksia, eikä rakennusluvan puute liene niistä kaikkein vähäisimpiä. Radan varteen kohoaa kuitenkin hätkähdyttävä luomus. Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja. Äänitekstitys: suomi.
15:30
Middle
Lapsuuden loppu. Kausi 8, 20/23. Mike on kunnostanut uima-altaan lapsia varten, mutta kun kukaan ei osoita kiinnostusta sitä kohtaan, hän uhkaa sen purkamisella. Se säikäyttää Suen ja Brickin ajattelemaan, mistä muista lapsuuden asioista vanhemmat saattavat hankkiutua eroon. Axlille ei löydy kunnollista pukua työhaastatteluihin, joten Frankie vie poikansa vaateostoksille. Yhdysvaltalainen komediasarja Heckin perheestä, johon kuuluvat äiti, isä ja kolme lasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Suomen kaunein koti
Itselle rakennetut omakotitalot. Kausi 4, 5/11. Jakson kohteissa nähdään omia unelmia omassa kodissa. Tuomaristo matkaa Espoon ja Jalasjärven kautta Harvialaan tutustumaan asukkaiden itselleen rakentamiin koteihin. Kodeissa yhdistyy hienosti niin antiikki kuin myös tuulahdukset Teksasista. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:55
Tulossa: Maajussille morsian juhlakausi
17:00
Kauniit ja rohkeat
Unohda veljesi vaimo, Liam. Steffy muuttaa takaisin Wyattin luokse ja rakkaudentuskissaan kituva Liam lohduttautuu muistelemalla menneitä Ivyn kanssa. Quinn yrittää keksiä keinoa päästä takaisin Ericin luokse. Eräs ihminen sattuu kuulemaan keskustelun, jota ei ole tarkoitettu hänen korvilleen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:30
Salatut elämät
Secret Lives. Severi pääsee pussauskoppiin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Salatut elämät
Secret Lives. Roni oppii, että vanhassa on vara parempi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Salatut elämät
Secret Lives. Isabellan timantit eivät ole ikuisia. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:25
Tulosruutu
19:30
Kesäterassi
Kesän sykkeeseen katsojat johdattelee Helsingin ytimestä Allas Sea Poolin terassilta kaksikko Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman. Vieraina Peter Franzen ja Emilia Lahti.
20:00
Kokkisota
Mari Perankoski ja Jouni Hynynen. 7/10. Kokkisodassa ja rakkaudessa lähes kaikki on sallittua, kun huippukokkien avuksi saapuvat Mari Perankoski ja Jouni Hynynen. Kuinka Tommi Tuomisen ja Pipsa Hurmerinnan käy, kun sanavalmis aviopari ottaa toisistaan mittaa? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Pitääkö olla huolissaan?
Kirsi Piha. Kausi 2, 7/10. Vieraana Kirsi Piha. Kaikki paitsi huolehtiminen on turhaa. Panelistit pääsevät huolien jäljille ja saavat asioita aikaan. Jenni Pääskysaari, Miika Nousiainen, Kari Hotakainen ja Tuomas Kyrö tarttuvat huolien tuuliin ja seilaavat niiden avulla kohti aavempaa ulappaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Tulosruutu
22:35
Formulasirkus
Mervi Kallio kurkistaa formulasirkuksen kulisseihin uuden kisaviikonlopun kynnyksellä. Luvassa tunnelmia ja tapahtumia kisakaupungista, suomalaiskuskien tuoreimpia kuulumisia unohtamatta.
23:05
Mustamaalattu
Tunnustus. Kausi 2, 1/8. Aksel Borgen saa huomata, että menneisyys ei ole vieläkään valmis päästämään häntä otteestaan. Karinen murhasta epäilty William toipuu vammoistaan mutta väittää unohtaneensa kaiken. Virallinen syyttäjä Amina suhtautuu epäillen Akselin kertomukseen. Norjalainen jännityssarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:05
Hävyttömät
Pakolaisia. Kausi 6, 5/12. Gallagherit joutuvat lähtemään kodistaan, ja kukin yrittää löytää yösijaa. Lipin suhde Helenen kanssa ajautuu karille, kun Amanda päättää kostaa. Debbie yrittää vedota herra Wexleriin, jotta pääsisi asettumaan taloksi. Rajoja rikkova amerikkalainen draamasarja yksinhuoltajaisä Frank Gallagherista, jonka perhe ei ole mitenkään tavanomainen. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, seksi).
01:10
Zoo
Tunnetartunta. Kausi 1, 10/13. FBI:n päästyä Jamien jäljille ryhmä pohtii huomaamatonta tapaa päästä Afrikkaan. Jacksonin ja Aben vanha tuttu ojentaa auttavan kätensä, mutta onko intohimoisella eläinaktivistilla ketunhäntä kainalossa? Yhdysvaltalainen menestysromaaniin perustuva jännityssarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
02:05
Myytinmurtajat
Agenttiauton kosto. Kausi 7, 5/30. Jamie ja Adam testaavat elokuvista tuttuja salaisten agenttien autoihin asennettuja aseita. Tiimi yrittää saada pistoolista ammutun luodin pyörimään jäällä kuin hyrrän. Amerikkalainen viihteellinen tiedeohjelma myyteistä ja legendoista. Äänitekstitys: suomi.
03:05
Nurse Jackie
Hyvästit pyhimyksille. Kausi 3, 6/12. Sairaalaan palkataan uusi sairaanhoitaja, joka saa ihailua osakseen. Kappelin patsaat saatellaan viimeiselle matkalleen. Yhdysvaltalainen mustalla huumorilla höystetty draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (päihteet).