UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Lauantai 23.5.

06:00
Voittostudio
07:25
Ostoskanava Tvins.com
08:25
Mofy
Pikku siilin pelastuspartio. Mofy ystävineen pelastaa pikkuisen siilin pulasta. Japanilaiseen kirjasarjaan perustuva animaatio, jossa vanupallossa asuva ujo tyttökani Mofy seikkailee ystäviensä kanssa. Puhuttu suomeksi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:30
Palomies Sami
Suursuosittu Palomies Sami, palomestari Teräs ja muut paloaseman sankarit huolehtivat kaupungin turvallisuudesta neuvomalla ja opastamalla, sekä nopealla toiminnalla. Sami ja kumppanit auttavat pinteeseen joutuneita ihmisiä ja eläimiä, maalla, merellä ja ilmassa. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. Sallittu kaiken ikäisille.
08:45
Mokon suuri maailma
Tuulimylly. Moko Chavapa jäävät Australian takamailla kiikkiin, kun heidän bussistaan hajoaa jäähdytin. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Vikke Viikinki
Taikalyhty. Viikinkikylään saapuu ilkeä veronkerääjä kätyreineen. Ruotsalaiseen lastenkirjaan perustuva animaatio viikinkikylässä asuvan Viken seikkailuista. Vikke on nokkela ja mielikuvituksekas poika, joka on pelastanut viikinkikaverinsa monesta kiperästä tilanteesta. Sarja on suomeksi puhuttu. Sallittu kaiken ikäisille.
09:15
Winx-klubi
Taikatoteemi. Icy jäädyttää Helian sydämen, ja Floran ansiosta ihmissusikirous murtuu ja hopeinen keihäs löytyy. Vauhdikas animaatiosarja teini-ikäisistä keijuista, jotka joutuvat puolustamaan hyvää energiaansa noitien pahaa vastaan. Keiju-tytöt joutuvat seikkailuihin kaikkialla maailmankaikkeudessa ja he saavat oppeja yliluonnollisille voimilleen alan parhailta kouluttajilta Alfean korkeakoulussa. Samaan aikaan noidat kouluttautuvat Pilvitornin korkeakoulussa omiin jäyniinsä... Italialaista alkuperää oleva piirretty sarja on puhuttu suomeksi. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:40
Chaplin
Uusi animaatiosarja komedian klassikkohahmosta Chaplinista, joka päätyy päivittäin keskelle mitä erikoisimpia kommelluksia, vaikka tarkoittaa pelkkää hyvää. Elämään valoisasti suhtautuva Chaplin ja hänen ystävänsä Poika ovat hurmaava parivaljakko, jotka selvittävät isot ja pienet hankaluudet nokkeluudella ja hyvällä onnella. Sallittu kaiken ikäisille.
09:50
Chaplin
Uusi animaatiosarja komedian klassikkohahmosta Chaplinista, joka päätyy päivittäin keskelle mitä erikoisimpia kommelluksia, vaikka tarkoittaa pelkkää hyvää. Elämään valoisasti suhtautuva Chaplin ja hänen ystävänsä Poika ovat hurmaava parivaljakko, jotka selvittävät isot ja pienet hankaluudet nokkeluudella ja hyvällä onnella. Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
Ostoskanava Tvins.com
10:30
Kaappaus keittiössä
Meri-Rastila. Kausi 3, 5/10. Eineksiä ja puolivalmisteita. Johannan perhe syö pääasiassa eineksiä ja puolivalmisteita koska sairaseläkkeellä olevan äidin energiat eivät riitä ruuanvalmistukseen. Kari Aihinen haastaa Johannan miettimään ruuan tuomaa hyvinvointia ja säännöllisen ruokailun merkitystä koko perheen jaksamiselle. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:30
Salatut elämät
Osa 2823: Helenan onni on ehdotonta. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, seksi).

Kello 12:00

12:00
Salatut elämät
Osa 2824: Iida avaa vetoketjun, jonka takaa löytyy pettymys. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
12:30
Salatut elämät
Osa 2825: Kristiinan standardit ovat matalat. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
13:00
Salatut elämät
Osa 2826: Painatko liikaa, Sergei Kuula. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
13:30
Salatut elämät
Osa 2827: Sievisillä halutaan pakata veitset ja lähteä. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
14:00
MTV Sport: F1 Ennakkotunnelmat
Varikolla Oskari Saari, Toni Vilander ja Timo Pulkkinen.
14:30
Scooby-Doo! The Mystery Begins
Seikkailukomedia Scooby-Doosta ja hänen ystäviensä tutustumisesta. He tapasivat eriskummallisissa merkeissä, mutta kun heitä syytettiin keppostelusta koulussa, heidän on yhdistettävä voimansa puhdistaakseen maineensa. Selviää, että kaiken takana on kolme kammottavaa kummitusta. Vai onko? Ohjaus: Brian Levant, USA/Kanada, 2009 (78'). Pääosissa: Kate Melton, Hayley Kiyoko, Robbie Amell, Nick Palatas. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Arviot: IMDb 5.8
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
16:10
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
16:15
Piilokamera
7. Miten käy, kun syrjintäpolitiikka heilahtaa päälaelleen, ja asiakaspalvelija ilmoittaa, ettei liike palvele heteroita? Lisäksi nähdään taikuri, joka tekee silmänkääntötemppuja pahaa-aavistamattomien pesula-asiakkaiden luottokorteilla. Amerikkalainen tosi-tv-sarja. Äänitekstitys: suomi.
16:45
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
16:55
100 tarinaa Lastensairaalasta
Samu Haber. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
MTV Sport: Ravikunkku
Toto76-ravit Kuopion Sorsasalossa. Juontaja Joanna Kuvaja. Haastattelut Laura Ruohola. Selostus Antti Pylkkänen.

Kello 18:00

18:00
Formula 1: aika-ajot
Monaco. Kooste Monacon GP:n aika-ajoista. Selostaja Oskari Saari. Asiantuntija Toni Vilander.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
MTV Sport Uutiset
19:20
MTV Sport: F1 Extra
Tunnelmia Monacon F1-varikolta. Toimittajina Oskari Saari ja Timo Pulkkinen. Asiantuntija Toni Vilander.
19:30
Manitbois
Kotimainen kulttiklassikko vuodelta 1992. Elämänkirjon ratkiriemukas ilmepotpuri ja kassan kautta kiitos, nam! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Pop'n'Roll
Osa 10. Arttu Wiskari ja Aku Hirviniemi. Vieraina Arttu Wiskari & Aku Hirviniemi Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Retrohelmet
Coverhitit. Sarja alkaa. Kausi 1, 1/15. Sarjassa näytetään Maikkarin arkistojen helmiä ja kysytään mitä artisteille nyt kuuluu. Ensimmäisenä vuorossa on coverhittejä kuten Viisitoista kesää, Ensi kertaa ja Aikuinen nainen. Jakson tähtiä mm. Paula Koivuniemi, Markku Aro sekä Matti ja Teppo. Juontajana Tanja Huutonen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:10
Päivän sää
22:15
Lotto ja Jokeri
22:25
MTV Sport Uutiset
22:40
Vares 7 - Sukkanauhakäärme
Kuka on myrkyllinen sukkanauhakäärme? Vares jäljittää avionrikkojaa ja on vähän väliä kuoleman kielissä. Kakolan vankilassa valmistelee pakoaan vaarallinen kuritushuonevanki, Torsten Rapp.Varatuomari Pauli Kontio epäilee vaimoaan uskottomuudesta. Naistenhurmaaja, ravintolapianisti Jesus Maria Lobo liikkuu vikkelästi ympäri kaupunkia perässään toinenkin yksityisetsivä, Wasenius.Voitto Fjäderin ja Ingan kuntosalilla liikkuu kummallista väkeä. Tuoreilla jäljillä kulkevan Vareksen elamä on taas vaakalaudalla ja moni henki on halpa Turussa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12

Arviot: IMDb 5.2
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:35
Extant
Jotain vikaa maailmassa. Aamun valjettua John ja etsintäjoukot löytävät Mollyn ja Ethanin tajuttomina metsästä. Ethan kuljetetaan laboratorioon, jossa hänen todetaan olevan kooman tapaisessa suojaustilassa. Julie on huolissaan Ethanista ja yrittää turhaan saada Johnia ymmärtämään omaa tunnesidettään Ethania kohtaan. Sairaalaan viety Molly on huolissaan syntymättömästä lapsestaan. Lääkäri vakuuttaa, ettei Molly ole testien mukaan raskaana ollutkaan, ja tiukat faktat saavat Johninkin epäilemään vaimonsa mielenterveyttä. Molly tietää olevansa järjissään, mutta kaikki todistusaineet on tuhottu, ja jopa Sam tuntuu kääntyneen Mollya vastaan. Steven Spielbergin tuottama amerikkalainen mystinen draama astronautti Molly Woodsista, jonka kokemukset avaruudessa aloittavat tapahtumasarjan, joka muuttaa ihmiskunnan historian kulun. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:30
Voittostudio