UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Lauantai 28.11.

06:00
Voittostudio
06:55
Ostoskanava Tvins.com
07:55
Chuggington
Sofie, tähtitoimittaja. Sanomalehden toimittaja on saapunut tekemään juttua Chuggingtoniin. Sofie saa lainaksi pressikortin ja joutuu jännittävään seikkailuun. Vauhdikas ja värikäs animaatiosarja, jossa kolmen veturioppilaan kanssa opetellaan pysymään raiteilla. Chuggingtonissa ihmetellään, onnistutaan ja opitaan tärkeitä asioita ystävyydestä sekä ympäröivästä maailmasta. Sallittu kaiken ikäisille.
08:10
Tuomas Veturi
Tuomas Veturi on iloinen höyryveturi, joka seikkailee hauskoissa ja värikkäissä tarinoissa veturi-, helikopteri- ja bussiystäviensä kanssa. Tuomas ystävineen asuu idyllisellä saarella, jossa seikkailuja riittää jokaiselle päivälle. Suosittu englantilainen sarja perustuu rakastettuihin Tuomas Veturi -kirjoihin. Puhuttu suomeksi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:25
Ystävien kylä
Pelastaja pulassa. Akun pitäisi pelastaa kaksoset ja heidän vanhempansa vuorilta, mutta joutuu itse pulaan. Sallittu kaiken ikäisille.
08:40
Littlest Pet Shop
Mustekala. Blythe ja Russell jäävät eläinkauppaan yöksi ja saavat vaivakseen kummittelevan otuksen. Hauskanpitoa rakastava Blythe pitää huolta lemmikeistä Littlest Pet Shopissa ja yllätyksekseen hänellä on ainutlaatuinen kyky puhua lemmikkien kanssa. Sarja on suomeksi puhuttu. 2. tuotantokausi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:10
Hello Kitty: Omenapuumetsä ja Lumottu maa
Osa 25/27. Merkillisen metsän selkkaus. Emily ja muut seuraavat Kittyä, jonka Makro on vienyt merkilliseen metsään. Heidän tullessaan metsään Makro on juuri muuntamassa Kittyn mustaksi. Mimmi, joka on saanut muistinsa takaisin, pelastaa Kittyn. Kun he yrittävät paeta, salama iskee Makroon! Mitä tapahtuu Mimmille? Sallittu kaiken ikäisille.
09:25
Winx-klubi
Taikatimantit. Kausi 7, 15/26. Winxit yrittävät pelastaa Pryroksen krokat ja matkustavat Timantti-minimaailmaan. Vauhdikas animaatiosarja nuorista Winx-keijutytöistä, jotka käyvät keijukoulu Alfeaa taikaulottuvuudessa ja käyttävät hyvää energiaansa noitien pahoja voimia vastaan. Eräänä päivänä keijueläin kaapataan yllättäen, ja Winxit joutuvat matkaamaan menneisyyteen selvittääkseen syyn tapahtuneelle. Mutta mitä tekemistä ilkeillä sisaruksilla Kalshara ja Brafiliuksella onkaan asian kanssa? Italialaista alkuperää oleva piiretty sarja on puhuttu suomeksi. Seitsemäs tuotantokausi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus, väkivalta).
09:55
Viidakon veijarit
Rubiinit ovat ikuisia . Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Ostoskanava Tvins.com
10:40
Salatut elämät
Osa 2901: Ilja jää luokalle. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:10
Salatut elämät
Osa 2902: Sergei ei tiedä mistään mitään. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:40
Salatut elämät
Osa 2903: Jefujee, Severi. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:10
Salatut elämät
Osa 2904: Jannella on huoltajamurhetta. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
12:40
Salatut elämät
Osa 2905: Aki haluaa vain lähteä kävelemään. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
13:10
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
13:20
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
13:30
Teknavi
Kausi 10, 10/12. Kauden kymmenennessä jaksossa muta saa kyytiä, kun Markku Alén selvittää uuden Mercedes Unimogin etenemiskyvyn. Risto Virtasen testissä on uusi Volkswagen Multivan, ja Pauli Reinikainen selvittää, kumpi on älykellokukkulan kuningas, uusi Samsung Gear S2 vai Apple Watch. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:00
MTV Sport: F1 Ennakkotunnelmat
Varikolla Timo Pulkkinen, Oskari Saari ja Toni Vilander Suora lähetys.
14:30
Scooby-Doo! Camp Scare
Scooby Doo ja kaverit lähtevät lasten kesäleirille, jossa Fred, Daphne, Velma ja Shaggy työskentelevät ohjaajina. Kun he saapuvat paikalle, näyttää siltä että alueella riehuu kummitus. Voiko Scooby Doon jengi selvittää, mistä on kyse? USA 2010. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 7.2
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
16:00
Manitbois
Kotimainen kulttiklassikko vuodelta 1992. Elämänkirjon ratkiriemukas ilmepotpuri ja kassan kautta kiitos, nam! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:30
Manitbois
Kotimainen kulttiklassikko vuodelta 1992. Elämänkirjon ratkiriemukas ilmepotpuri ja kassan kautta kiitos, nam! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
MTV Sport: Ravikunkku
Toto76-ravit Turun Metsämäessä. Juontaja Joanna Kuvaja. Kapteenit Kari Lähdekorpi ja Lauri Hyvönen. Haastattelija Laura Ruohola. Selostus Juha Jokinen.

Kello 18:00

18:00
Formula 1: aika-ajot
Abu Dhabi. Selostaja Oskari Saari. Asiantuntija Toni Vilander.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
Uutisextra
19:20
MTV Sport Uutiset
19:30
Putous
Jo seitsemättä kautta sykkivä viihdeohjelma Putous tarjoaa hersyvää komiikkaa legendaaristen sketsien, Viikkokatsauksen, Tulikokeen ja Sketsihahmokilpailun kautta. Näyttelijät Riku Nieminen, Kari Ketonen, Mari Perankoski, Essi Hellén, Joonas Nordman, Jenni Kokander ja Ville Tiihonen pistävät itsensä likoon suorassa lähetyksessä - kuten myös juontaja Heikki Paasonen.

Kello 21:00

21:00
Selviytyjät
Varkaissa. Kausi 28, 6/16. Palkintokisan voittajat pääsevät varkaisiin luvan kanssa. Kilpailijat joutuvat pohtimaan vanhojen, nykyisten ja tulevien liittoumiensa vahvuutta. Juonittelu kiihtyy, ja henkinen piina on jo joillekin liikaa. Toisaalta joskus käy niinkin, että kun väki vähenee, pidot paranevat. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista Jeff Probstin johdolla. 28. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:10
Päivän sää
22:15
Lotto ja Jokeri
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
MTV Sport: F1 Extra
Varikolla Timo Pulkkinen, Oskari Saari ja Toni Vilander
22:45
Wallander: Peitenimi (K16)
Metsästä löytyy hylätty kuorma-auto, jonka perässä oleva kontti on täynnä kuolleita ihmisiä. Ainoa elossa oleva on pieni vauva. Vainajilla ei ole henkilöpapereita, ja auto osoittautuu varastetuksi. Poliisilla on edessään vaikea selvitystyö, jotta syyllinen saadaan kiinni. Ohjaaja: Anders Engström, Ruotsi 2006 (87'). Pääosissa: Krister Henriksson, Johanna Sällström ja Ola Rapace. Äänitekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 5.8
Lue lisää: IMDbLeffatykki

Kello 24:00

00:35
Rouva Ministeri
Elämä jatkuu. Kausi 2, 1/22. Toisen kauden ensimmäisessä jaksossa presidentti Daltonin lentokone katoaa Tyynellä valtamerellä, ja Elizabet joutuu haluamattaan viransijaiseksi. Henryn uusi tiedustelutyö alkaa venäläisen opiskelijan värväämisellä. Amerikkalainen draamasarja, joka liikkuu politiikan ja kansainvälisten suhteiden jännittävässä maailmassa. Pääosassa Tea Leoni. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
01:35
Voittostudio