UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Maanantai 3.8.

06:00
Aamusää
06:35
Studio55.fi
Rohkeutta uusiin harrastuksiin myös aikuisiällä Vieraana purjehtijat Raija Alapeteri ja Cenita Blomqvist
07:00
Huomenta Suomi
6.30 Studio55.fi uusinta: Naispurjehtijat merillä 7.10 Suomalainen koulu vaarassa? 7.40 Vieraana SAK:n Lauri Lyly 8.10 Kesävieraana Hanna Sumari 9.05 Studio55.fi Närästys kuriin -Missä vika?
09:05
Studio55.fi
Närästys kuriin - Missä vika? Vieraana gastroenterologian klinikan erikoislääkäri Jari Koskenpato
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Emmerdale
Hermo pinnassa. Poliisilla on todisteita Rachelin syyllisyydestä tulipaloon, ja Samin pinna on kireällä. Debbie alkaa epäillä Charityn puheita. Rhona sekaantuu Vanessan ihmissuhdekuvioihin. Brenda uhkaa jäädä kiinni näpistelystä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:05
Suurin pudottaja
Havaiji kutsuu. Kuuden kärki matkustaa Havaijille. Paratiisissa on kuitenkin myös vaaransa, kuten haastetehtävä osoittaa. Muutkin kuin kilpailijat kohtaavat pelkonsa. Äänitekstitys: suomi.
11:00
Lääkärit
Häiritseviä arpia. Näkyvät ja suuret arvet voivat laskea kantajansa itsetuntoa. Vieraana ovat pahoista aknearvista kärsivä nainen sekä nuori nainen, jonka alavatsaan vauvana tehty leikkaus jätti suuren ja syvän arven. Kuinka arpia voidaan poistaa tai korjailla? Lisäksi keskustellaan muun muassa banaanidieetin turvallisuudesta sekä sarveiskalvosiirteen saaneen miehen kokemuksista. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.
11:55
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

13:25
Top Gear
Parhaita paloja. Tänään kerrataan 20. tuotantokauden ikimuistoisimpia hetkiä. Luvassa Jeremyn ja Jamesin kisa Uudessa-Seelannissa, kun Jeremy yrittää vuokra-autolla ehtiä maan halki ennen Jamesin purjevenettä. Richard saa Imolan radalla alleen uuden Lamborghini Sesto Elementon, joka koostuu lähinnä jättimoottorista ja hiilikuidusta. Lisäksi nähdään, mitä kaikkea Britanniassa enää nykyaikana valmistetaankaan. Englantilainen auto-ohjelma. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Millerit
Tähtien sotaa. Nathan törmää entiseen koulukaveriin, jolla ei ole kovin hyviä muistoja entisestä ystävästään. Carol ja Kip uppoutuvat Tähtien sotaan, jolla on ollut roolinsa myös Adamin menneisyydessä. Jaksossa vierailee Ed Begley, Jr. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
15:00
Millerit
Vanhaa kaunaa. Carolin vanhat kaunat nousevat pintaan, kun hän saa kutsun entisen kollegansa eläköitymisjuhliin. Carol ei haluaisi mennä, mutta muiden mielestä on korkea aika kohdata menneet. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:30
Kesäkuski
Jenni Pääskysaari. Kausi 1, 5/10. Prätkämimmi Jenni Pääskysaaren moottoripyörä on vielä tallissa, mutta hinku tien päälle on jo kova. Asiaa pyöränselkään ei tosin vielä olisikaan, sillä Jenni tarvitsee uuden kypärän! Mukaan makutuomariksi Jenni saa Kesäkuski Mikko Kuustosen. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:00
Ketonen & Myllyrinne
Sketsisarjan toinen tuotantokausi sivakoi tuoreet ladut suomalaisen huumoriviihteen umpihankeen. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12
16:30
Suurin pudottaja
Pelkoa Havaijilla. Viiden kärki joutuu haastavan kookospähkinähaasteen eteen. Kilpailijat eivät ole ainoita, jotka joutuvat kohtaamaan pelkojaan ennen leirille paluuta. Äänitekstitys: suomi.
17:30
Salatut elämät
Osa 2064: Paula ja Lasse joutuvat kohtaamaan itsensä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Salatut elämät
Osa 2065: Peppi näkee märkiä unia. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Salatut elämät
Osa 2066: Isabella saa kuulan kalloonsa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:15
MTV Sport Uutiset
19:25
Päivän sää
19:30
Emmerdale
Raastuvassa tavataan - vai tavataanko?. Koko kylä jännittää, ilmestyykö Rachel oikeudenkäyntiin. Charity ja Declan lähtevät tekaistulle työmatkalle Saksaan juuri ennen oikeudenkäyntiä. Priya yrittää järjestää Leylalle töitä, mutta se on helpommin sanottu kuin tehty. Jai yrittää pusertaa Alista lisätietoja Archien olinpaikasta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Mira ja miljoonakodit
Miran työviikko on kaikkea muuta kuin helppo: Marcus on mokannut tärkeän asiakkaan kanssa, ja Mira joutuu selittelemään tilannetta asiakkaalle. Lisäksi Itäkeskuksen tornitalon toimeksiantaja hengittää jatkuvasti Miran niskaan. Pitääkseen vaativan toimeksiantajan tyytyväisenä Mira aikoo järjestää perinteisen asuntoesittelyn sijaan jotain ennennäkemätöntä. Haastava viikko pitää sisällään myös ripauksen glamouria Elle Style Awards-muotigaalan merkeissä. Ennen gaalaa Marcuksen assarointitaidot laitetaan kuitenkin todelliseen testiin, kun hän joutuu ostamaan Miralle alusvaatteita. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Salaisuuksia ja valheita
Valhe. Kausi 1, 10/10. Abby on kateissa, ja Ben uskoo Jessin tehneen tytölle jotakin. Cornell tietää viimein, kuka Tomin oikeasti tappoi. Ben löytää raskauttavia todisteita ja joutuu toden teolla miettimään, miten voisi toimia oikein. Amerikkalainen jännitysdraamasarja miehestä, jota epäillään murhasta. Onnistuuko hän todistamaan syyttömyytensä ennen kuin on liian myöhäistä? Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Bones
Sairaudesta sekaisin. Kausi 10, 8/22. Vesisärötyspaikalta löytyy ristisanataiturin ruumis. Daisyn synnytys lähestyy, ja hän saa neuvoja erikoiselta doulaltaan. Amerikkalainen kepeä rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
23:35
Glades
Alaston totuus. Rannalla lojuvan kanootin alta löytyy alastoman naisen ruumis. Jäljet johtavat tutkijat pian läheiseen nudistien yhteisöön. Käy ilmi, että uhri oli yhteisön pidetyimpiä jäseniä. Kenellä olisi motiivi murhata hänet? Colleenin kollega saapuu tutkimaan, kuinka Colleen onnistuu johtamaan yksikköään niin menestyksekkäästi. Pieneen floridalaiskaupunkiin sijoittuva poliisisarja murhaosaston älykkäästä ja charmantista etsivä Longworthista, jonka kanssa on kuitenkin hankala tulla toimeen. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).

Kello 24:00

00:35
Kohde
Listan kärjessä Diane Hansen. New York Cityyn sijoittuva amerikkalainen rikosdraamasarja kertoo kahden miehen salaisesta yhteistyöstä rikosten ehkäisemisessä. Tekaistun identiteetin turvin elävä rikas tietokonenero Harold Finch palkkaa avukseen John Reevesin, jolla on menneisyys sotilaana ja CIA-agenttina. Reevesin uskotaan jo kuolleen, mutta hän elää, tosin masentuneena ja yksinäisenä. Depressioon hänellä on syynsä. Miesten työ on salaista, koska viranomaiset, myös poliisi, ovat heidän perässään. Finch on alkanut kehittää seurantalaitettaan Manhattanille vuonna 2001 tehdyn terrorihyökkäyksen jälkeen. Systeemi on Kone, The Machine, kaupungin silmä-korva, joka kerää dataa vuorokauden ympäri. Rekrytoidessaan Reevesiä Finch sanoo, että New Yorkin kahdeksalle miljoonalle ihmiselle on yhteistä, ettei kukaan tiedä, mitä seuraavaksi tapahtuu. "Mutta jos joku näkee rikoksen merkit ja ehtii ajoissa väliin, teot voi estää. Hallitus on kiinnostunut vain massiivisista iskuista, mutta myös tavallisen ihmisen rikoskuolema on estämisen arvoinen." - 1. tuotantokauden pilottijaksossa tutkitaan Finchin listan ylimmäiseksi nousseen naisen tapausta. Onko kohde, juristi Diane Hansen, tulevan rikoksen uhri vai sen tekijä? Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:35
Voittostudio