UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Sunnuntai 19.4.

06:00
Voittostudio
07:05
Ostoskanava Tvins.com
08:05
Mofy
Sääntöjen sääntö. Mofy ystävineen keksii metsään käyttäytymissäännöt. Japanilaiseen kirjasarjaan perustuva animaatio, jossa vanupallossa asuva ujo tyttökani Mofy seikkailee ystäviensä kanssa. Puhuttu suomeksi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:10
Palomies Sami
Suursuosittu Palomies Sami, palomestari Teräs ja muut paloaseman sankarit huolehtivat kaupungin turvallisuudesta neuvomalla ja opastamalla, sekä nopealla toiminnalla. Sami ja kumppanit auttavat pinteeseen joutuneita ihmisiä ja eläimiä, maalla, merellä ja ilmassa. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. Sallittu kaiken ikäisille.
08:25
Chuggington
Bruno oikeilla raiteilla. Bruno osallistuu Tuksunööri-kokeeseen ja pääsee korjaamaan ja asentamaan kiskoja. Vauhdikas ja värikäs animaatiosarja, jossa kolmen veturioppilaan kanssa opetellaan pysymään raiteilla. Chuggingtonissa ihmetellään, onnistutaan ja opitaan tärkeitä asioita ystävyydestä sekä ympäröivästä maailmasta. Sallittu kaiken ikäisille.
08:40
Hello Kitty: Omenapuumetsä ja Lumottu maa
Osa 22/27. Lindan sydän. Linda käsittää, että Helena ja William seurustelevat, joten hän lähettää liito-oravat häiritsemään. Kitty yrittää muuntaa Akuron takaisin Mimmiksi käyttämällä valkoista sprayta, mutta samanaikaisesti Emily ja Musta Linda kohtaavat toisensa ensimmäistä kertaa. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Maija Mehiläinen
Kiltti ampiainen. Niitylle ilmestyy kiltti ampiaismies, joka ihastuu neiti Kassandraan. Sallittu kaiken ikäisille.
09:05
Kung Fu Panda
Animaatiosarja Po-pandasta, joka haaveilee tulevansa kamppailulajien mestariksi ja Hurjan viisikon jäseneksi. Po on paksu ja kömpelö, mutta sitäkin innokkaampi. Alkuhankaluuksien jälkeen hän pääseekin mukaan ryhmään. Mestari Shifun johdolla Po, väkivahva Tiikeritär, leikkisä Apina, ilmojen valtias Kurki, ystävällinen Kyy ja salamannopea Sirkka puolustavat Jadepalatsia tunkeilijoilta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:30
Winx-klubi
Lohikäärmetemppeli. Winxit matkustavat Kiinaan ja saavat vastaansa raivokkaita lohikäärmeitä. Vauhdikas animaatiosarja teini-ikäisistä keijuista, jotka joutuvat puolustamaan hyvää energiaansa noitien pahaa vastaan. Keiju-tytöt joutuvat seikkailuihin kaikkialla maailmankaikkeudessa ja he saavat oppeja yliluonnollisille voimilleen alan parhailta kouluttajilta Alfean korkeakoulussa. Samaan aikaan noidat kouluttautuvat Pilvitornin korkeakoulussa omiin jäyniinsä... Italialaista alkuperää oleva piiretty sarja on puhuttu suomeksi. K7 (ahdistus, väkivalta).
09:55
Chaplin
Uusi animaatiosarja komedian klassikkohahmosta Chaplinista, joka päätyy päivittäin keskelle mitä erikoisimpia kommelluksia, vaikka tarkoittaa pelkkää hyvää. Elämään valoisasti suhtautuva Chaplin ja hänen ystävänsä Poika ovat hurmaava parivaljakko, jotka selvittävät isot ja pienet hankaluudet nokkeluudella ja hyvällä onnella. Sallittu kaiken ikäisille.
10:05
Loton ja Jokerin tulokset
10:10
Mira ja miljoonakodit
Miran työviikko on kaikkea muuta kuin helppo: Marcus on mokannut tärkeän asiakkaan kanssa, ja Mira joutuu selittelemään tilannetta asiakkaalle. Lisäksi Itäkeskuksen tornitalon toimeksiantaja hengittää jatkuvasti Miran niskaan. Pitääkseen vaativan toimeksiantajan tyytyväisenä Mira aikoo järjestää perinteisen asuntoesittelyn sijaan jotain ennennäkemätöntä. Haastava viikko pitää sisällään myös ripauksen glamouria Elle Style Awards-muotigaalan merkeissä. Ennen gaalaa Marcuksen assarointitaidot laitetaan kuitenkin todelliseen testiin, kun hän joutuu ostamaan Miralle alusvaatteita. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:10
Grand Designs - unelma-asunnot
Lennonjohtotorni kotina. Kun ilmailuhullu pariskunta rakentaa talon lentokentälle, lopputuloksen täytyy olla erityinen. Mutta kun kaikki mahdollinen menee pieleen, valmistuuko talo koskaan? Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:15
Suomen kaunein piha
Osa 2. Unelmien herkät piilopaikat.. Rakkaudella hoidettu piha on aina kaunis. Hanna Sumari, Tommi Heinonen ja Kati Jukarainen kulkevat lapsuuden satupuutarhan ja viimeistellyn havupihan kautta rehevään salaiseen piilopaikkaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:10
Upeat skandikodit
Täydellisyyttä tavoittelemassa. Pariisissa asuva jazzmuusikko Niels Lan Doky haluaa kaupunkiasunnon Kööpenhaminasta. Hänellä on kuitenkin niin paljon vaatimuksia uudelle kodille, että kiinteistönvälittäjä Jan Fog saa tosissaan paiskia töitä. Saisiko parisataa vuotta vanhaan taloon kattoparrujen alle remontoitua unelmien kodin? Vaatesuunnittelija Tusnelda Bloch miehineen taas etsii kesähuvilaa, jonka sijainnin on oltava täydellinen. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Äänitekstitys: suomi.
13:40
Flipped
1960-luvulle sijoittuva lämminhenkinen elokuva kertoo toisiinsa ihastuvan tytön ja pojan tarinan kahdesta eri näkökulmasta. Tyttö ihastuu palavasti uuteen naapurin poikaan, jota tytön piiritys vain ärsyttää. Teini-iässä tunteet kuitenkin muuttuvat. Ohjaus: Rob Reiner, USA 2010 (90'). Pääosissa Madeline Carroll, Callan McAuliffe, Rebecca De Mornay, Anthony Edwards ja John Mahoney. Äänitekstitys: suomi. K7

Arviot: IMDb 7.7 ∙ Rotten Tomatoes 55 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
15:25
Hinnalla millä hyvänsä
Osa 7. Kotiaresti.. Asiakas Joonas Heiskanen tahtoo vankilaan karkuun velkojaan, mutta päätyy kotiarestiin. Tilanne pitäisi salata omalta pojalta. Pääosissa: Armi Toivanen, Kai Vaine, Alina Tomnikov, Pirjo Lonka, Juho Milonoff, Tommi Rantamäki, Konsta Mäkelä. Pääkäsikirjoittaja Matti Kinnunen, jaksokirjoittaja Paula Mononen Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus, väkivalta).
16:25
100 tarinaa Lastensairaalasta
Birgitta Myllymäki + koira. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:30
MTV Sport: F1 Ennakkotunnelmat
Varikolla toimittajina Oskari Saari ja Timo Pulkkinen. Kommentaattorina Toni Vilander. Suora lähetys.
17:00
Luojan kiitos!
Osa 7. . Luojan kiitos! pistää taas neljä tähteä tukalaan paikkaan. Mukana tämän viikon seikkailussa ovat Noora Karma, Tume Uusitalo, Tero Tiittanen sekä Jussi Vatanen. Juontajana Heikki Paasonen, tuomarina Pirkka-Pekka Petelius. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:55
Pop'n'Roll
Osa 6. Heikki Paasonen ja Riku Nieminen. Vieraina Heikki Paasonen & Riku Nieminen Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:55
Naapurit-tuloslähetys
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
MTV Sport Uutiset
19:20
MTV Sport: F1 Extra
Varikolla toimittajina Oskari Saari ja Timo Pulkkinen. Kommentaattorina Toni Vilander.
19:30
Vaalit 2015: Tulosilta
Tulosstudiossa juontajana Eeva Lehtimäki ja kommentaattoreina MTV:n vaaliasiantuntija Kimmo Grönlund, MTV:n politiikan toimituksen päällikkö Timo Haapala sekä politiikan konkarit Eero Heinäluoma ja Matti Vanhanen.

Kello 21:00

22:00
Kymmenen Uutiset
22:10
Viikon sää
22:15
MTV Sport Uutiset
22:25
Vaalit 2015: Tulosilta
Tulosstudiossa juontajana Eeva Lehtimäki ja kommentaattoreina MTV:n vaaliasiantuntija Kimmo Grönlund, MTV:n politiikan toimituksen päällikkö Timo Haapala sekä politiikan konkarit Eero Heinäluoma ja Matti Vanhanen.
23:30
Formula 1: osakilpailu
Bahrain. Selostaja Oskari Saari. Asiantuntijat Toni Vilander ja Ossi Oikarinen.

Kello 24:00

00:30
MTV Sport: F1 Extra
Varikolla toimittajina Oskari Saari ja Timo Pulkkinen. Kommentaattorina Toni Vilander.
00:40
Myytinmurtajat
Autot katolleen!. Miten realistisia Hollywoodin autokuvaukset ovat? Venytetäänkö kohtauksia vain jännityksen vuoksi? Onko toisen auton kiilaaminen vuoristotieltä niin hankalaa kuin annetaan ymmärtää? Elokuvassa ¿Wanted¿ Mustang-mies käyttää Angelina Jolien Corvettea ramppina ja hyppää limusiinin yli. Miten käy oikeassa elämässä? Ja kuinka helppoa kahdella renkaalla ajaminen oikeasti on? Äänitekstitys: suomi.
01:45
Teknavi
Kännykän liikuntasovelluksilla kesäkuntoon? Markku Alénin käsittelyssä Sisun 8-pyöräinen maastohirmu. Riston testissä uusi Audi TT. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
02:15
Voittostudio