UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Lauantai 2.7.

06:00
Miljoonapotti
07:10
Ostoskanava Tvins.com
08:10
Mokon suuri maailma
Maalattu norsu. Moko ja Chavapa tapaavat Intiassa sisarukset Minan ja Meeran, jotka etsivät kadonnutta norsuaan. Sallittu kaiken ikäisille.
08:25
Vikke Viikinki
Kanava. Viikingit haluavat kulkea tanskalaisten kanavan kautta, mutta eivät halua maksaa tullia. Ruotsalaiseen lastenkirjaan perustuva animaatio viikinkikylässä asuvan Viken seikkailuista. Vikke on nokkela ja mielikuvituksekas poika, joka on pelastanut viikinkikaverinsa monesta kiperästä tilanteesta. Sarja on suomeksi puhuttu. Sallittu kaiken ikäisille.
08:40
Littlest Pet Shop
Kriisipäivä. Blythe pilaa näyttelyyn osallistuvan Zoen turkin. Samaan aikaan Minka kärsii taiteellisesta jumitustilasta. My Littlest Pet Shop kertoo pienestä mutta ystävällisestä lemmikkieläinkaupasta, jonka veikeät lemmikit osaavat puhua - mutta vain kaupan yläkertaan muuttaneelle Blythelle. Sallittu kaiken ikäisille.
09:05
Tom & Jerry Kids Show
Jäätävää peliä. Haluttu hiiri. Kallisarvoinen elämä. Tässä piirrossarjassa Tom ja Jerry seikkailevat pentuvuosinaan. Mutta ovatko kissa- ja hiirileikissä nyt pienemmät jäynät. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:30
Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat
Mutkia matkassa. Kilpparit ovat uusien haasteiden edessä, kun Silppuri ja Kraangit yhdistävät voimansa. Kun Silppurin mutageenilasti leviää kaupunkiin, vaarassa ovat sekä kaupunkilaiset että ystävyys Aprilin kanssa. Maailman kuuluisimmat mutanttininjakilpikonnat Raphael, Donatello, Michelangelo ja Leonardo taistelevat edelleen New Yorkin kaduilla vaarallisia vihollisia vastaan. 2. tuotantokausi. K7 (väkivalta, ahdistus).
10:00
Ostoskanava Tvins.com
10:30
Nigel Marvenin pingviinisafari
Kuninkaallisten kintereillä. Viisiosaisen luontodokumenttisarjan toisessa jaksossa biologi Nigel Marven etsiskelee Etelä-Georgian saarelta pingviinituttaviaan ja toivoo näkevänsä merinorsu-urosten voimainmittelön. Äänitekstitys: suomi.
11:30
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
11:45
Delfiinitarina
Tositapahtumiin perustuva koko perheen elokuva pojan ja delfiinin ystävyydestä. Winter-delfiini joutui jouluna 2005 rapuansaan Floridan rannikolla ja menetti pyrstönsä. Siitä alkoi Winterin huikea pelastustarina. Ohjaus: Charles Martin Smith, USA 2011 (113'). Pääosissa Morgan Freeman, Ashley Judd, Harry Connick Jr. ja Kris Kristofferson. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

14:00
MTV Sport: F1 Ennakkotunnelmat
Studiossa Tomi Tuominen, Ossi Oikarinen ja Mika Salo. Varikolla toimittajana Mervi Kallio.
14:30
Pomo piilossa
Peruukkeja ja paljastumisia. Pomojen soluttautuminen tavallisten työntekijöiden joukkoon ei aina ole helppoa, ja silloin tällöin tarkkasilmäinen työntekijä huomaa vilpin ennen aikojaan. Tässä jaksossa kuusi sarjassa esiintynyttä pomoa kokoontuu New Yorkiin muistelemaan täpäriä tilanteita ja vertailemaan kokemuksiaan. Entä mitä tapahtuukaan, kun osat vaihtuvat? Amerikkalaisessa realitysarjassa yrityspomot soluttautuvat tavallisten työntekijöiden joukkoon nähdäkseen, kuinka heidän yrityksensä toimivat alaisten näkökulmasta. Äänitekstitys: suomi.
15:30
Salatut elämät
Osa 2166: Heidi saa vatsanväänteitä raa'asta lihasta.. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (päihteet, seksi).
16:00
Salatut elämät
Osa 2167: Ismon maine ryvettyy Liisan vanavedessä. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:30
Suur-Hollola -ajot
Suur-Hollola. Toto76-kierros Lahdessa. Juontaja Joanna Kuvaja. Asiantuntija Kari Lähdekorpi. Selostus Juha Jokinen. Haastattelut Laura Ruohola.

Kello 18:00

18:00
Luojan kiitos!
Osa 5.. Luojan kiitos! pistää taas neljä tähteä tukalaan paikkaan. Mukana tällä kertaa Satu Silvo, Roope Salminen Ilkka Forss ja Paula Noronen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
MTV Sport Uutiset
19:20
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
19:30
MTV Sport: F1 Paalupaikka
Studiossa Tomi Tuominen, Ossi Oikarinen ja Mika Salo. Varikolla toimittajana Mervi Kallio.
20:00
Pop'n'Roll
Osa 2. Anna Abreu & Jonna Tervomaa. Vieraina Anna Abreu & Jonna Tervomaa Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Selviytyjät
Huyopa. Kausi 29, 8/17. Uutinen heimojen yhdistymisestä otetaan vastaan ristiriitaisin tuntein. Yksi harmittelee tekemättä jääneitä ratkaisuja, toinen on tyytyväinen päästessään vanhojen liittolaistensa kanssa samaan heimoon ja alkaa heti kerätä joukkojaan. Matkan varrella on kuitenkin syntynyt myös uusia liittoumia. Mitkä liittoumista pitävät, mitkä ovat taktisesti järkevimpiä? Jos ei heimojen yhdistyminen kaikille maistukaan, niin sen kunniaksi tarjottu juhla-ateria sentään maistuu. Yölliset sateet ja koti-ikävä alkavat vaatia veroaan, ja yksin jääneistä on kurja katsella pelissä mukana olevia parivaljakoita. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista Jeff Probstin johdolla. 29. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:10
Päivän sää
22:15
Lotto, Jokeri ja Lomatonni
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
MTV Sport: F1 Extra
Studiossa Tomi Tuominen, Ossi Oikarinen ja Mika Salo. Varikolla toimittajana Mervi Kallio.
22:45
Johan Falk 7 - Pelisäännöt (K16)
On kulunut kaksi vuotta siitä kun Johan Falkin ja Frank Wagnerin yhteistyö päättyi. Frankilla on hänen baarinsa avajaiset, kun hänen ex-tyttöystävänsä veli Kevin joutuu vaikeuksiin velkojensa vuoksi. Samaan aikaan John saa GSI- ryhmän ja Saksan poliisin kanssa selvittääkseen häikäilemättömän huumeliigan toimintaa. Ohjaaja: Charlotte Brandstrom, Ruotsi 2012. (96') Pääosissa: Jakob Eklund, Joel Kinnaman, Ruth Vega Fernandez, Alexander Karim. Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus, väkivalta).

Arviot: IMDb 6.4
Lue lisää: IMDbLeffatykki

Kello 24:00

00:50
Katujen kasvatti (K16)
Enkelin raivo. Kun Javierin vuosittain järjestämä juhla muuttuu verilöylyksi, sekä Ryan että Chapel joutuvat tukalaan tilanteeseen. Tio Gordo tekee ratkaisun, jolla tulee olemaan julmat seuraukset. Jessica ottaa etäisyyttä Ryaniin saatuaan selville, kuka Silvia on. Daniel joutuu katalan juonen uhriksi. Los Angelesiin sijoittuva amerikkalainen toimintasarja latinojengin myyräksi poliisiin soluttautuneesta rikosetsivästä. Ensimmäinen tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:50
Miljoonapotti