UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Maanantai 6.7.

06:00
Aamusää
06:35
Studio55.fi
Johtajuuden salat Vieraana henkilöstöjohtaja Anneli Valpola
07:00
Huomenta Suomi
6.30 Studio55.fi uusinta: Johtajuuden salat 7.00 Huomenta Suomen uutiset ja sää 7.10 Kreikka kansanäänestyksen jälkeen 7.20 Miten Kreikan äänestystulos vaikuttaa euroalueen talouteen? 7.40 Kehitysyhteistyötä jalkapallon avulla 8.10 Kesävieraana rakastettu kirjailija Raija Oranen 9.05 Studio55.fi: Vaivaako suonikohjut? 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Vaivaako suonikohjut? Vieraana verisuonikirurgian erikoislääkäri ja dosentti Mikael Railo
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Emmerdale
Kiirastuli kamarilla, osa 1/2. James ja Cain häärivät jalkansa loukanneen Moiran ympärillä. Sam yrittää vakuuttaa poliisit syyttömyydestään tuhopolttoon. Victoria aloittaa kokkiharjoittelijana Villapakassa, ja Finn etsii töitä kylästä, mutta nuoren miehen asenne ei tee kaikkiin vaikutusta. Rubylla on Alille iloisia uutisia. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:05
Suurin pudottaja
Uusi asenne, uusi tyyli. Kilojen karistua ja itseluottamuksen parannuttua on aika päivittää myös kilpailijoiden tyylit. Muodin huipulle -ohjelmasta tuttu stylisti Tim Gunn ja tähtien suosikkikampaaja Ken Paves ovat vastuussa kilpailijoiden muodonmuutoksista, jotka herättävät suuria tunteita sekä pudottajissa että heidän läheisissään. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa. Äänitekstitys: suomi.
11:05
Lääkärit
Kauhun hetkiä. Lääkäreiden vieraana ovat rajun koirahyökkäyksen uhriksi joutunut nainen sekä eläinlääkäri, joka neuvoo, kuinka vastaavassa tilanteessa tulisi käyttäytyä. Muita aiheita ovat muiden muassa aivokalvontulehdus ja uudenlainen selluliittiseerumi. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Formula 1: osakilpailu
Iso-Britannia. Selostaja Oskari Saari. Asiantuntijat Toni Vilander ja Ossi Oikarinen.
14:20
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
14:30
Millerit
Tomlandia. Ray on päässyt pomonsa kanssa samaan vessarytmiin, ja nyt hän pääsee esittelemään ohjelmaideaansa. Kanava tarvitsee uuden lastenohjelman lauantaiaamuun. Tom patistetaan kertomaan mielikuvitusmaailmastaan, Tomlandiasta, mutta kokkien määrä tekee sopasta kummallista. Tomin alkuperäisvisiosta ei jää jäljelle paljon mitään. Lopputuloksena on lähinnä studiollinen traumatisoituneita lapsia. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
15:00
Millerit
Deittaileva Tom. Tom haluaa alkaa käydä treffeillä taas. Perheen muut jäsenet alkavat miettiä sopivia mahdollisia kumppaneita. Tom kuitenkin onnistuu ihan itse päätymään treffeille nuoren kirjakauppatyöntekijän kanssa. Nathan pelkää, että naisella ei ole puhtaat jauhot pussissaan, mutta paljastuukin, että Tom saattaa itsekin pelata vilunkipeliä. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:30
Kesäkuski
Krisse Salminen. Kausi 1, 1/10. Komedienne Krisse Salminen rakastaa syntymäpäiviä. Nyt hän järjestää pojalleen 10-vuotissyntymäpäivät keilahallissa ja Krissen täytyy käydä ostamassa kaikille osallistujille keilailupalkinnot. Krisse ei ole varsinaisesti mikään maanteiden hirmu ¿ takana on kaksi kolaria - joten onneksi apuun rientää Kesäkuski Mikko Kuustonen. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:00
Ketonen & Myllyrinne
Kari Ketosen ja Ville Myllyrinteen käsikirjoittama sketsisarja sivakoi tuoreet ladut suomalaisen huumoriviihteen umpihankeen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12
16:30
Suurin pudottaja
Kolmastoista punnitus. Muodonmuutoksen läpikäyneet kilpailijat viettävät laatuaikaa perheidensä ja läheistensä kanssa ja kertaavat heille kokemuksiaan kisasta. Punnituksessa on jälleen aika vakavoitua, kun edessä on tuplapudotus. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa. Äänitekstitys: suomi.
17:30
Salatut elämät
Osa 1996: Isabella tahtoo prinssin ja puoli valtakuntaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).

Kello 18:00

18:00
Salatut elämät
Osa 1997: Sebastian ui omaan katiskaansa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Salatut elämät
Osa 1998: Heli haluaa maha-asukilleen kaksi äitiä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:15
MTV Sport Uutiset
19:25
Päivän sää
19:30
Emmerdale
Kiirastuli kamarilla, osa 2/2. Ali ja Ruby jännittävät raskaustestin tulosta. Sam ja Rachel kertovat poliiseille omat versionsa joulupäivän tapahtumista, mutta kertomukset eivät käy aivan yksiin. Declan pelkää paljastuvansa, mutta Charity on päättänyt vierittää syyn tuhopoltosta Samin niskoille. Debbie pyytää Rossilta anteeksi raivokohtaustaan Korjaamolla. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Mira ja miljoonakodit
Mira alkaa myydä Mikonkadun hulppeaa miljoonakohdetta ja järjestää ensimmäisen näytön asunnossa. Ennen näytön alkamista Miraa jännittää, tuleeko kukaan paikalle ja onko tulijoiden joukossa potentiaalisia ostajia? Miran arki jatkuu hektisenä ja hänelle tulee jatkuvasti uusia, toinen toistaan upeampia kohteita myyntiin. Kiireinen Mira haaveilee assistentista, ja hänen ystävänsä Kristel ehdottaa tehtävään yhteistä tuttua, Lontoossa kiinteistöalalla työskentelevää Marcusta. Marcus voisi tuoda mukanaan tuulahduksen Lontoon kansainvälisistä asuntomarkkinoista, mutta onnistuuko hän pysymään määrätietoisen Miran kyydissä? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Salaisuuksia ja valheita
Tunnustus. Kausi 1, 6/10. Beniin kohdistuneiden uhkausten takia Cornell haluaa järjestää poliisipartion vartioimaan Crawfordin perhettä. Ben taas haluaa selvittää, mitä Kevinillä on häntä vastaan. Amerikkalainen jännitysdraamasarja miehestä, jota epäillään murhasta. Onnistuuko hän todistamaan syyttömyytensä ennen kuin on liian myöhäistä? Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Bones
Nerous nörtissä. Kausi 10, 4/22. Joesta löytyy rikkaan videopelien suunnittelijan ruumis, ja koko lähipiiri on epäiltynä murhasta. Brennan ja Booth suunnittelevat Christinen tulevaisuutta. Amerikkalainen kepeä rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
23:35
Panttivangit (K16)
Viimeinen koitos. Sarja päättyy! Päätähuimaavassa päätösjaksossa presidentti Kincaidin, Ellenin ja Duncanin kohtalot ratkeavat. Juuri ennen h-hetkeä Yhdysvaltain ensimmäinen nainen hiillostaa Elleniä leikkaussuunnitelmasta, jonka epäkohdat eivät lopulta jääkään häneltä huomaamatta. Suostuuko rouva Kincaid leikkaukseen saadessaan vihiä kokonaiskuvasta, ja miten käy Ellenin kylmäpäisyyden, kun salaliittolaiset vaativat häntä päästämään presidentin päiviltä sairaalassa syttyvän kaaoksen keskellä? Vanessa auttaa Duncania nappaamaan Blairin, jotta tämä vapauttaisi Ninan ja Sawyerin. Tiivistunnelmaisessa amerikkalaisessa jännityssarjassa omapäinen FBI-agentti ottaa huippukirurgin perheineen panttivangiksi kiristääkseen tämän murhaamaan presidentin. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:30
Louie
Hissimuistoja. Kausi 4, 7/14. Louie ja Janet käyvät terapeutin luona puhumassa Janesta, mutta suurimmaksi ongelmaksi paljastuu heidän keskinäinen suhteensa. Louie muistelee aikaa, jolloin he meinasivat erota jo ennen lasten tuloa mukaan kuvioon. Amerikkalainen komediasarja menestyvästä stand up -koomikosta. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi, ahdistus).
01:00
Louie
Hissirakkautta. Kausi 4, 8/14. Louie löytää Ivankan jälleen tajuttomana hissistä ja hakee talossa asuvan lääkärin apuun. Louien ja Amian suhde saa uusia ulottuvuuksia. Lisäksi Todd Barry kertoo, millaista on sinkkuna elävän koomikon arki New Yorkissa. Amerikkalainen komediasarja menestyvästä stand up -koomikosta. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi, ahdistus).
01:30
Voittostudio