UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Torstai 30.7.

06:00
Aamusää
06:35
Studio55.fi
Kokemuksella: Aira Samulin
07:00
Huomenta Suomi
6.30 Studio55.fi uusinta: Kokemuksella Aira Samulin 7.10 Vieraana Antti Rinne 7.40 Ravikansan katseet Kuninkuusraveihin 8.10 Kesävieraana Lilli Paasikivi 9.05 Studio55.fi Musiikista apua ikäihmisten yksinäisyyteen?
09:05
Studio55.fi
Musiikista apua ikäihmisten yksinäisyyteen?
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Viking Loton ja Jokerin tulokset
09:40
Emmerdale
Pahaenteinen päätös, osa 2/2. Rachel joutuu kovan paikan eteen Charityn ja Declanin painostuksen alla. Mihin ratkaisuun hän päätyy? Ali kummastelee Rachelin puuhia, mutta ei paljasta Rubylle, mistä on kyse. Rubyn epäilykset heräävät ja parin välille syntyy skismaa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:05
Suurin pudottaja
Kilpailijoista joukkueeksi. 11. viikko käynnistyy, ja luvassa on erikoinen käänne. Siniset, punaiset ja valkoiset muodostavat joukkueen, jolla on yhteinen tavoite. Pysyvätkö kaikki turvassa? Äänitekstitys: suomi.
11:00
Lääkärit
Vaihtuivatko vauvat?. Studiossa koetaan erikoisia hetkiä, kun vieraaksi saapuu kaksi äitiä, jotka epäilevät heidän nyt jo aikuisten tytärtensä vaihtuneen aikoinaan synnytyssairaalassa. Lääkärit kertovat äideille ja tyttärille DNA-testin tulokset: ovatko tyttäret kasvaneet väärissä perheissä? Jaksossa nähdään myös koskettava jäähyväisvideo, jonka kuolemansairas äiti on tehnyt pienelle pojalleen. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.
11:55
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

13:25
Suomen kaunein piha
Osa 5. Kivi tekee pihan.. Kyllästyitkö ruohon leikkaamiseen? Hanna, Tommi ja Kati näkevät kolme erilaista pihaa, joissa on käytetty paljon kiveä. Luovalla kiven käytöllä korostetaan kulkureittejä, rajataan tiloja ja tuodaan pihoille persoonallista ryhtiä ja luonnetta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:25
Isän tyttö
Burt mitsva. Burt kuulee vanhemmiltaan jymyuutisen: Burtin äiti ja sitä kautta myös Burt itse ovatkin juutalaisia. Mutta mitä se oikein tarkoittaa käytännössä? Siitä Burt päättää ottaa selvää ennen bar mitsva -seremoniaansa. Tietoa löytyykin runsaasti, enimmäkseen musikaalimuodossa. Amerikkalaisessa komediasarjassa Chancen perhe kasvattaa yksissä tuumin pientä Hope-tyttöä. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
14:50
Täydellinen kesä
Vaaleanpunaiset sortsit. Kausi 1, 8/10. Terjen tärkeä bisnestuttava ilmoittaa olevansa purjehtimassa lähistöllä, ja Terje haluaa hänet kylään keinolla millä hyvänsä. Eva ja Per Ivar alkavat tuskastua elämään ilman juoksevaa vettä ja päättävät käyttää naapurin suihkua omin luvin. Norjalaisessa komediasarjassa tavoitellaan täydellistä kesäidylliä perheen ja suvun kanssa tai heistä huolimatta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:20
Jamie Oliverin säästöateriat
Monenlaista murkinaa. Pöytään lastataan paistettua kanaa bataattilohkojen, maissin ja kaalisalaatin kera, makkara-papupaistosta ja valkosipulileipää, uunissa paahdettua juuriselleriä sienikastikeen ja ohran kera sekä lohen tähteistä taiotut vietnamilais-ranskalainen salaatti ja lohitacot. Jaksossa on myös vinkkejä juustohävikin pienentämiseen. Äänitekstitys: suomi.
16:25
Viking Loton ja Jokerin tulokset
16:30
Suurin pudottaja
Yksilökilpailu alkaa. Entiset joukkueet ovat mennyttä, kun kilpailijat alkavat kilpailla yksilöinä kaikkia muita vastaan. Haasteessa koetellaan muistia ja keskittymistä fyysisen kunnon ohella. Äänitekstitys: suomi.
17:25
Salatut elämät
Osa 2056: Severi ei pidä julkisesta liikenteestä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
17:55
Millan ja Evan asuntomessupoiminnat
Messukotien lastenhuoneet. Milla Alftan ja Eva Wahlström esittelevät inspiroivia sisustusratkaisuja kesän asuntomessuilta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Salatut elämät
Osa 2057: Isabella puhuu mitä sylki suuhun tuo. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:30
Salatut elämät
Osa 2058: Kel onni on, sen Tale kätkeköön. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:15
MTV Sport Uutiset
19:25
Päivän sää
19:30
Emmerdale
Missä olet, Rachel?. Sam palaa helpottuneena kotiin vapauduttuaan syytteistä, mutta Rachelia ei näy missään. Rachel on lähtenyt kylästä, mutta minkä vuoksi? Leylan kasvatusmetodit saavat Jacobin avautumaan, mutta eivät kelpaa Davidille. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Aku ja 7 ihmettä
Jakso 7. Kiina. Aku sekoaa Kiinassa. Aku huijataan ostamaan esim. Maon punainen kirja ja ruma puku. Tässä jaksossa Aku myöntää myös tykkäävänsä Kung Po kanasta. Tässä jaksossa ei myöskään selviä kuinka pitkä Kiinan muuri on. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Kesäkuski
Jenni Pääskysaari. Kausi 1, 5/10. Prätkämimmi Jenni Pääskysaaren moottoripyörä on vielä tallissa, mutta hinku tien päälle on jo kova. Asiaa pyöränselkään ei tosin vielä olisikaan, sillä Jenni tarvitsee uuden kypärän! Mukaan makutuomariksi Jenni saa Kesäkuski Mikko Kuustosen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:30
1001 Rikua
TaxFree-Jari Tallinnan risteilyllä. Kausi 1, 12/14. TaxFree-Jarin vuoden kohokohta on risteily Tallinnaan. Risteilyllä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista kun Jari päästetään ostoksille, laulamaan ja maissa tietysti tinkimään kojumyyjiltä. Mammanpoika Torstin toive toteutuu kun fanitapaamiseen saapuu Kim Herold. Kaksintaistelussa Jarkko Niemi. Omintakeinen vartija takaa kansalaisten turvallisuuden. Herra Aaria muokkaa kotimaista räppiä oopperaksi. Yllättäjä yllättää. Paljon uutta hauskaa maalla ja merellä! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Diili
Hiuskarvan varassa. Uusi tehtävä alkaa myrskyisissä merkeissä, kun Nenen käämit kärähtävät lopullisesti. Riitaisan naisten joukkueen on koottava rivinsä ja päihitettävä Lil Jonin luotsaama Backbone-joukkue hiusmuotinäytöksessä. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:20
Salaisuuksia ja valheita
Äiti. Kausi 1, 9/10. Cornell alkaa uskoa, ettei Ben tappanut Tomia. Hän tutkii vielä uudelleen rikospaikan ja löytää uusia todisteita. Jessin ja Benin välit lähenevät, eikä Abby tahdo suhtautua asiaan hyvin. Ben saa myös selville Jessistä huolestuttavia asioita. Amerikkalainen jännitysdraamasarja miehestä, jota epäillään murhasta. Onnistuuko hän todistamaan syyttömyytensä ennen kuin on liian myöhäistä? Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:20
Voittostudio