UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Maanantai 15.2.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Liika on liikaa - miten eroon alkoholista? Vieraana A-klinikkasäätiön johtava ylilääkäri Kaarlo Simojoki ja seitsemän vuotta sitten raitistunut päihdetyön kokemusasiantuntija Hannu Ylönen
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Liika on liikaa - miten eroon alkoholista? 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Terve aamu: Suun terveys 7.10 Taistelutarinoita lasten syövästä 7.20 Kun oma lapsi sairastuu vakavasti. Vieraana Sanna Kiiski. 7.40 Avustajien arki Syyrian sodan keskellä 8.10 Terve aamu: Suun terveys 8.40 Minun kirjahyllyni: Jukka Leppilampi 9.05 Studio55.fi: Mistä apua krooniseen kipuun? 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Mistä apua krooniseen kipuun? Vieraana Tutkija, Helsingin kaupungin työterveyslääkäri Helena Miranda
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Kauniit ja rohkeat
Liam, urkkiva unelma. Nicole haluaa tietää lisää Spencereistä, joita Forresterin käytävillä kohtaa tuon tuosta. Sattumoisin Liam tupsahtaakin paikalle ja jatkaa siitä, mihin Wyatt imartelussaan jäi. Mayaan asti ei Liaminkaan kehukiintiö riitä, ja tämä päätyykin taas puolustelemaan poikaystäväänsä. Quinnin ja Deaconin häistä ei dramatiikkaa puutu. Hopen lisäksi myös Wyattilla on huomautettavaa hääparin aikeista. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:05
Emmerdale
Naamiaisleikkejä, osa 1/2. Aaron ja Ross auttavat Robertia murtautumalla kartanoon tietämättä, että Chrissie on matkalla takaisin kotiin. Sarah avautuu Andylle huolistaan Peten huumediilauksen suhteen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
10:35
Emmerdale
Naamiaisleikkejä, osa 2/2. Aaron ja Ross tekevät kaikkensa estääkseen Chrissien lähdön. Andy päättää yrittää saada Debbien lapset itselleen. Rikottu ikkuna saa Dinglet huolestumaan Bellen turvallisuudesta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
11:05
Lääkärit
Tarkoituksella sokeaksi. Itsensä tahallaan sokeuttanut nainen tulee studiovieraaksi ja kertoo kohtalokkaan tekonsa syistä. Hän ei kadu mitään, mutta suree perheensä muuttunutta suhtautumista häneen. Mukaan saapuu Dr Phil McGraw, joka kertoo niin kauhistuneille Lääkäreille kuin yleisöllekin, mistä kaiken takana on kyse. Myös uusi kiistanalainen laihdutusmenetelmä herättää kysymyksiä, joihin vastaa asiaan perehtynyt lääkäri sekä menetelmää käyttänyt potilas. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
David Hasselhoff Show
Kausi 1, 6/10. Miten David Hasselhoff vaikutti Tuomas Enbusken, Irina Björklundin ja Krista Siegfriedsin lapsuuteen? Saha soi, naiset itkevät ja kaikki laulavat. KITT joutuu viranomaisten kynsiin ja David passitetaan koulun penkille. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Amazing Race
Juustoni on hillitön!. Kausi 22, 8/12. Kilpailijat lentävät aurinkoisesta Afrikasta Sveitsin lumisille Alpeille. Luvassa on tasapainoilua Eiger-vuoren seinämällä, kapuamista jyrkän rinteen huipulle sekä aiemmalta kaudelta tuttu juustohaaste. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
15:30
Fresh Off the Boat
Sokea piste. Kausi 1, 10/13. Jessicaa alkaa ärsyttää, koska Louis ei ole mustasukkainen hänen entiselle poikaystävälleen, joka tulee kylään. Amerikkalainen komediasarja seuraa Yhdysvalloissa asuvan taiwanilaisperheen edesottamuksia 1990-luvulla. Kukin perheenjäsenistä joutuu kuitenkin omalla tavallaan kamppailemaan sulautuakseen amerikkalaiseen yhteiskuntaan. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:55
Manitbois
Kotimainen kulttiklassikko vuodelta 1992. Elämänkirjon ratkiriemukas ilmepotpuri ja kassan kautta kiitos, nam! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:25
Britannian hovi lähikuvassa
Lemmikit. 5/6. Kuninkaallisilla on ollut läheinen suhde eläimiin jo satojen vuosien ajan, ja hovin eläinkuntaan on aikojen saatossa kuulunut niin korppeja, hevosia, koiria kuin apinoitakin. Nykyisen kuningattaren corgeista onkin tullut kuninkaallisen perheen epävirallinen symboli. Yhteiskunnassa kuninkaalliset tekevät tärkeää työtä eläinten kaltoinkohtelun lopettamiseksi. Brittiläinen dokumenttisarja. Äänitekstitys: suomi.
17:25
Kauniit ja rohkeat
Wyatt peitetehtävissä. Spencerin veljekset pistävät vaihteen silmään ja lähtevät selvittämään Rickin salaisuutta kahdella rintamalla. Nicole ei pane pahakseen Wyattilta saamaansa huomiota, ja tämä pääseekin jo aimo askelen lähemmäs totuutta. Quinn ja Deacon viettävät ensimmäistä iltaansa avioparina yltäkylläisen romanttisissa tunnelmissa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Emmerdale
Vallanvaihdos. Laurel hermoilee oikeudenkäyntiään, eikä olo helpotu, kun Marlon pettää lupauksensa viime tingassa. Kirin yllättää Bellen haahuilemasta kotoaan ja avautuu tälle menneisyydestään. Leyla lupaa järjestää Katien häät, mutta alkaa epäröidä, kun Katie korottaa hänen vuokraansa. Lawrence keksii keinon hyvitellä tekosiaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:25
Emmerdale
Neiti suorasuu. Laurelin surkea olotila saa Nicolan ottamaan ohjat omiin käsiinsä ja asettamaan Marlonin selkä seinää vasten. Andy päättää hakea lastensa yksinhuoltajuutta. Leyla keksii vastavedon Katien vuokrankorotusaikeisiin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:55
Mitä tänään syötäisiin?
Broileripyörykkäpasta
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2942: Kun Jiri heruttaa, Eva joutuu pyykille. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).
20:05
Vuosia nuoremmaksi
Kausi 1, 6/10. Anne on epäkiitollisessa asemassa, sillä hänen ammattivaatetuksensa ei saa häntä näyttämään yhtään nuoremmalta, eikä edes ikäiseltään. Tämä junan konduktöörinä työskentelevä nuori nainen näyttää keski-ikäiseltä tädiltä ja sellaisena kaikki häntä myös pitävät. Anne on viimeksi kiinnittänyt huomiota omaan ulkonäköönsä mennessään naimisiin, mutta sen jälkeen itsestään huolehtiminen on jäänyt töiden ja perheen takia lähes kokonaan. Tyypillinen tarina, mille on nyt saatava päätös. Anne on rohkea ja päättäväinen nainen, joka saa yleensä tahtonsa läpi. Vaan mitä tapahtuukaan, kun hänen oma tahtonsa ei mene ollenkaan yksiin määrätietoisten stylistien kanssa? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Bones (K16)
Fantasiaa futiksessa. Kausi 11, 4/22. Metsästä löytyy kojoottien ja susien risteymien kalvama kiinteistönvälittäjän ruumis. Brennan kutsuu apuun oikeusantropologin, joka häikäisee tiimin monella tavalla. Amerikkalainen kepeä rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Legends (K16)
Kujanjuoksu. Kausi 1, 6/10. Martin Odum (Sean Bean) on peitetehtäviin erikoistunut FBI-agentti, jolla on ainutlaatuinen lahja muuntautua täysin eri ihmiseksi kutakin työtehtävää varten. Dobsonin salaperäiset työnantajat lähettävät palkkamurhaajat hakemaan Dobsonia. Martinin täytyy lähteä vankinsa kanssa pakomatkalle kohti Los Angelesia. Amerikkalainen rikosdraama. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
23:35
Scorpion
Jäähyväismuisteloita. Kausi 1, 22/22. Ensimmäinen tuotantokausi päättyy dramaattisissa tunnelmissa, kun sekä Walter, Cabe että Paige ovat tavoittamattomissa. Pajalla Toby, Sylvester ja Happy miettivät ryhmän tulevaisuutta ja etsivät Walteria eripuraisissa merkeissä. Toby yrittää astua Walterin saappaisiin huonolla menestyksellä, ja Happy on jo valmis luovuttamaan ja etsimään uusia haasteita. Kun Walter viimein löytyy, tilanne näyttää liian epätoivoiselta jopa Scorpionille. Amerikkalainen jännityssarja, jossa ryhmä neroja ratkaisee yleistä turvallisuutta uhkaavia tilanteita. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:35
Bones (K16)
Fantasiaa futiksessa. Kausi 11, 4/22. Metsästä löytyy kojoottien ja susien risteymien kalvama kiinteistönvälittäjän ruumis. Brennan kutsuu apuun oikeusantropologin, joka häikäisee tiimin monella tavalla. Amerikkalainen kepeä rikosdraamasarja. Uusinta. Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus).
01:35
Voittostudio