UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Tiistai 16.9.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Kilpirauhasen toimintahäiriöt. Vieraana lääkäri Esa Soppi.
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Kilpirauhasen toimintahäiriöt 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Päivän puheenaihe 6.50 Puutarhan syystöitä 7.10 Päivän puheenaiheet 7.40 Elämä lapselle -konsertti nuorten hyvinvoinnin puolesta 7.50 Elämää sijaisperheessä 8.10 Minun kirjahyllyni: Kristian Westerling 8.40 Päivän niminä Iina Kuustonen ja Mikko Leppilampi 8.50 Puutarhan syystöitä 9.05 Studio55.fi: Miten toimia, kun omainen menehtyy? 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Miten toimia, kun omainen menehtyy? Miten hautajaiset järjestetään? Vieraana Suomen hautaustoimistojen liiton puheenjohtaja Kyllikki Forsius.
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:40
Mitä tänään syötäisiin?
09:45
Kauniit ja rohkeat
Olkoon omakuva kanssanne lomallakin!. Charlien moraalisesti herkkä sydän itkee. "Jalokivivaras-Wyatt on saanut upean Hopenkin. Liamilla ei ole mitään, ja sinä Quinn puolustat poikaasi, joka huijasi myös minua, vartijaa." Quinn pyytää Pamin lounaalle Il Giardinoon. Hän haluaa olla Charlien mielitietyn ystävä, oikein iso hyvä ystävä. Wyatt ja Hope ajavat perävaunuineen pitkin Tyynenmeren rannikkotietä. Välillä pysähdytään suutelemaan ja ottamaan selfie-kuvia, ja kun sopiva leiripaikka löytyy, pannaan tavarat pystyyn. Sitten hieman juoksentelua rannalla, amerikkalaista jalkapalloa ja uusia suudelmia. Wyattilla on myös yllätys: alas rannan hiekkaan kohoava intiaaniteltta. What a boy! Caroline kertoo Liamille huomanneensa, että Hope ja Wyatt starttasivat kummallisen vaununsa kanssa rannikkotielle päin. "Mihin suuntaan?" "Eivät ainakaan länteen, ellei vaunu sitten osaa kellua." Caroline sanoo myös, että jos ihminen haluaa voittaa rakkaansa takaisin, pitää päästää ensin irti. Liam uskoo Hopen olevan todellisessa vaarassa. "Vaistoan, että Wyatt salaa jotain jopa sosiopaattiäidiltään." Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Yksi monista, osa 1/2. Adamin ja Victorian kuhertelu saa kammottavan lopun, kun nuoripari löytää kuolleen Carlin ja hälyttää poliisit paikalle. Yksi Carlin monista vihamiehistä vakuuttuu olevansa syyllinen aavistamatta, että todellinen murhaaja on livahtanut paikalta. Cameron saapuu sairaalaan, missä hänen selityksensä eivät kelpaa Cainille. Uskooko Debbie rakastettunsa sepustukset? Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:40
Emmerdale
Yksi monista, osa 2/2. Poliisit kiertävät kylässä kuulustelemassa asukkaita ja ehtivät kuulla monen monituista tarinaa Carlin ja Jimmyn tappelusta, ennen kuin pääsevät Jimmyn tykö. Tunnustaako Jimmy hätäpäissään veljensä murhan? Säikky Cameron puolestaan takeltelee huteran alibin, ja kotiuduttuaan pahaa-aavistamaton Debbie lataa vihdoin kännykkäänsä. Ehtiikö hän nähdä saamansa viestit? Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:10
Lääkärit
Uusia hoitomuotoja. Koskettavien esimerkkitapausten kautta lääkärit käsittelevät uudenlaisia hoitomuotoja. Esiteltävien tapausten joukossa ovat muiden muassa kuusivuotias tyttö, jonka leukemia hoidettiin uraauurtavalla menetelmällä, sekä pieni vauva, jolla oli syntyessään harvinainen ja erikoislaatuinen sydänvika. Lisäksi tosi-tv-tähti Diem Brown kertoo taistelustaan munasarjasyöpää vastaan. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.
13:35
Pomo piilossa
Muotia ja motkotusta. Loehmann's-tavarataloketju on tarjonnut edullisia muotilöytöjä jo yli 90 vuoden ajan. Nyt toimitusjohtaja Steven Newman naamioituu heteroksi perheenisäksi ja vihkiytyy naisten alusvaateosaston saloihin, verkkokaupan toimintaan, visualistin työhön sekä pukeutumisneuvojan palveluihin. Pomon hymy hyytyy, kun eräs alainen arvostelee ankarasti tavarataloketjun nykytilaa. Amerikkalaisessa realitysarjassa yrityspomot soluttautuvat tavallisten työntekijöiden joukkoon nähdäkseen, kuinka heidän yrityksensä toimivat alaisten näkökulmasta. Äänitekstitys: suomi.
14:35
Moderni perhe
Näön vuoksi. Gloria on liian turhamainen pitääkseen silmälaseja, vaikka tarvetta niille olisi. Niinpä Jay päättää muutaman jekun avulla saada vaimonsa taivuteltua kakkuloiden käyttäjäksi. Cam pohtii, kuinka kertoa häistään siskolleen Pamille, joka on edelleen sinkku. Phil onnistuu suututtamaan lähitienoon linnut. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:05
Alueellinen sääennuste
15:10
Mitä tänään syötäisiin?
15:15
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Lammas-koftaa ja kasviscurrya. Jamie Oliverin vartin keittiössä päästään kreikkalaisiin tunnelmiin, kun Jamie loihtii lammas-koftat, jotka nautitaan pitaleivän sisällä. Toisena herkkuna on eteläisen Intian tunnelmia herättelevä vihannescurry maittavine lisukkeineen. Äänitekstitys: suomi.
15:45
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Kala-taginea ja cajun-broileria. Marokkolaisvaikutteinen kalaruoka saa seurakseen sitruunaista kuskusia ja porkkana-klementiinisalaatin. Cajun-maustettu broileri tarjoillaan bataattisurvoksen, paahdetun okran ja maissi-chili-salsan kera. Äänitekstitys: suomi.
16:15
Suomen kaunein koti
Jakso 2. Itselle tehdyt unelmat.. Kenellä on Suomen kaunein koti? Hanna, Aleksi ja Milla tutustuvat kolmeen toteutuneeseen unelmaan, jotka niiden asukkaat ovat itse suunnitelleet ja rakentaneet lattiasta kattoon. Ensimmäinen edustaa suomalaista perinnerakentamista käsinveistettyine hirsineen, toisen sisustus viettelee viimeistelyllään ja kolmannessa hyödynnetään kekseliäitä tilaratkaisuja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Liha heikko, libido vankka!. Quinn ja Pam käyvät lounasshoppailun jälkeen pedi- ja manikyyrissä. Mikä manikuurikin siitä tulee, sillä ystävän saaminen maksaa Quinnille myös rahaa! Charlie käskee Pamin pysyä erossa Quinn Fullerista, koska tämä on ongelma, samoin poikansa. Hän paljastaa myös, että on salannut Pamilta asian, joka koskee Wyattia. Brooke esittelee Rickille sormuksen, jonka sai Ridgeltä tämän kosiessa Italian Apuliassa. Kun Brooke soittaa, Ridge ei ehdi tapaamaan, koska on Katien luona. Hän lupaa tulla Brookelaan myöhemmin. Brooke lähtee Katielään ja pyytää Ridgeä laittamaan Italia-sormuksen hänen sormeensa. Hope ja Wyatt juoksevat hiekalla, istuvat intiaaniteltan suuaukossa, puhuvat ja suutelevat. On ilta. Meri huokailee, ja delfiinit matkaavat ohi. Wyatt tutkii Hopen spaghetinohuita olkanauhoja, pitkiä sääriä ja niin edelleen, kunnes sulkee teltan suuaukkoverhon. Varjokuvista voimme päätellä, että liha ja libido ryhtyvät tutustumaan toisiinsa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
17:55
Mitä tänään syötäisiin?

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Tyrmistynyt Debbie leiskuu ja leimahtelee näyttäessään viestit Cameronille, eivätkä selitykset auta, vaan Debbie heittää miehen laukkuineen pihalle. Minne Cameron pakenee, ja saako verenhimoinen Cain tietää vävyn seikkailuista? Jimmy pidätetään, mutta kuulustelussa tulee esiin seikkoja, jotka saavat hänet uskomaan syyttömyyteensä. Poliiseja on kuitenkin vaikeampi vakuuttaa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus, väkivalta).
18:30
Emmerdale
Minä tapoin Carlin. Dinglet marssivat rynnäköllä Villapakkaan, ja hätääntynyt Cameron yrittää vakuuttaa Chasia lähtemään livohkaan kanssaan. Cainin kynsistä ei kuitenkaan noin vain paeta, eikä Chas puolestaan kestä elää kaiken syyllisyytensä keskellä. Georgia ilmestyy Nikhilin ja Gennien oven taakse aikeenaan asettua taloksi hoitamaan lapsenlastaan. Jimmy valmistautuu pahimpaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2672. Kari ja transkalaiset suudelmat. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).
20:05
Pientä mökkiremonttia
Mäntsälä, Valoisuutta rinnetontille.. Kuinka Mäntsälässä sijaitsevan mökin sisä- ja ulkotilojen valoisuutta saataisiin parannettua? Suunnittelijoiksi Mäntsälään saapuvat Niina Ahonen ja Sebastian Sandelin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Mentalist
Punainen lintu. Lisbonin ja Partridgen kohtaloista järkyttynyt Jane yrittää tavoitella vanhaa psykiatriaan selvittääkseen, onko Red John voinut saada osan tiedoistaan tältä. Red John on kuitenkin tapansa mukaan askeleen edellä. Samaan aikaan tiimi selvittää myös kummallista tapausta, jossa poliisia pakoon kiihdyttäneen miehen auto räjähti kappaleiksi. Poliisiauton kameran nauhalta paljastuu, että räjähdyksen aiheutti autoon osunut lentävä esine. Mistä oikein on kyse? Amerikkalainen draamasarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa Kalifornian osavaltion poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Pukumiehet
Silloin ennen. Cameron julistaa, että hänellä on uusi todistaja koskien Ava Hessingtonin tapausta, mutta Harvey ja Mike epäilevät miehen puhuvan palturia. Tapaus nostattaa esille kuitenkin muistot menneisyydestä, jolloin Harvey oli vielä epärehellisen Cameronin leivissä ja joutui pohtimaan, miten pitkälle on valmis venyttämään moraaliaan. Rachelin haastattelu Stanfordissa muistuttaa puolestaan Miken menneestä vilpistä, jolla oli kauaskantoiset seuraukset. Amerikkalaisessa lakisarjassa piinkova yrityslakimies ja hänen huippuälykäs mutta kouluttautumaton oppipoikansa luovivat New Yorkin lakiviidakossa. 3. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K12 (päihteet).
23:35
Harryn laki
Teekauppiaan salaisuus. Phoeben ja Adamin asiakkaana on koko naapuruston rakastama brittiläinen teekauppias, jonka epäillään teininä syyllistyneen taidevarkauksiin kotimaassaan. Rikostensa vuoksi miestä uhkaa nyt palautus Iso-Britanniaan. Toisaalla Harry ja hänen vanha suojattinsa Malcolm yrittävät pelastaa erään tuomitun kuolemantuomiolta. Jaksossa vierailee Yli synkän virran -sarjasta tuttu Steve Valentine! Amerikkalaisessa draamasarjassa kuusikymppinen huippujuristi Harriet "Harry" Korn pyörittää omalaatuista oikeusaputoimistoa persoonallisten kollegoidensa avulla. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).

Kello 24:00

00:30
Luuserit
Shakkimatti. Steve ja Walter onnistuvat hävittämään tila-auton ja autossa olleen Billyn. Muutaman mutkan kautta kömmähdys johtaa shakkiotteluun latinojengiläisten kanssa - kovilla panoksilla. Komediasarja Amerikkaan muuttaneesta räävittömästä aussikoomikosta, joka yrittää saada elämänsä kuosiin. Toinen tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
01:00
Voittostudio