UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Keskiviikko 1.4.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Sibeliuksen pöydässä. Vieraana tietokirjailijapariskunta Ritva ja Risto Lehmusoksa.
06:25
Huomenta Suomi
09:05
Studio55.fi
Kokemuksella: esteratsastustuomari Caesar von
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:40
Mitä tänään syötäisiin?
09:45
Kauniit ja rohkeat
Tartu kalleuteeni, Hope!. Quinn kiikaroi epätoivoista Liamia etsimässä Hopea. Sitten hän soittaa Wyattille, joka istuu Hopen kanssa jetissä matkalla kohti seuraavaa kohdetta, Monte Carloa, joka on Monacon hallintoalue. Hän käskee pojan mennä naimisiin Hopen kanssa nyt heti siellä jossain. Liam ja Ivy syöksyvät Forrester Internationaliin kysymään Hopea. Rick kertoo, että tämä ja Wyatt ovat matkalla Monte Carloon. Mon Dieu Dieu Dieu! Liam soittaa Hopelle. Ei vastausta. Hienoa kuitenkin, että huomattiin käyttää puhelinta. Wyatt pyytää Hopea jättämään idiootin nimeltä Liam. Hope sanoo, ettei se ole helppoa ja Wyatt sanoo, että hän voisi auttaa. He tulevat Välimerelle, missä Bill Spencerin omistaman Stella Maris -aluksen kapteeni miehistöineen jo odottaa. Wyatt tarjoaa Hopelle tämän palauttamaa timanttia takaisin. Miksi Hope palautti sen? Siksi, että herra Montemayorin kuolemaan liittyykin poliisitutkinta. Itseäänkin Wyatt tarjoaa. Ottaako Hope timantin? Ottaako hän Wyattin? Onko tämä kosinta? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Viimeinen oljenkorsi. Declan tekee Jaille tarjouksen. Marlon on huolissaan Leosta ja käy hakemassa hänet oudosti käyttäytyvän Rhonan luota. Alicia ja Nicola pelkäävät työpaikkojensa puolesta. Debbie ja Cameron saavat Lisalta varautuneen vastaanoton palatessaan kylään. Vanessan unelma toteutuu, mutta millä hinnalla? Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:40
Emmerdale
Vaimoni on valehtelija. Alexin karmea kohtalo puhuttaa kyläläisiä. Rhona pohtii kuumeisesti, miten selvittää suhdesotkunsa - lääkkeitäkin on saatava pian lisää. Paddy näkee jotain järkyttävää. Poliisi selvittää Declanin suhdetta Alexiin. Vanessa vaatii, että Rhona menee vieroitushoitoon. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:10
Lääkärit
Joulun taikaa. Lääkäreiden joulujaksossa jaetaan lahjoja ja joulumieltä. 39 vuoden ajan lähes joka joulun töissä viettänyt Ruthie saa mukavan yllätyksen, eikä yleisöäkään jätetä ilman. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
13:35
Kiinan kesytön luonto
Taivaalliset vuoret. Sichuanin vuorilla ja bambuviidakoissa Nigel tutustuu jakkeihin, erikoisiin lintuihin ja sammakkoeläimiin, villikissoihin ja apinoihin, etsii pikkupandaa ja painii isopandojen kanssa. Brittiläinen luontodokumenttisarja. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Jamie Oliverin 30 minuutin ateriat
Pasta à la Jools. Jamie valmistaa vaimonsa Joolsin lempiruokiin kuuluvaa pastaa. Runsasarominen ragu-kastike syntyy lihaisasta possumakkarasta, vihanneksista, balsamiviinietikasta ja säilötyistä tomaateista. Pasta-ateriaa täydentävät pinaatista, rucolasta, punasikurista ja vesikrassista tehty salaatti ja hillotäytteiset herkkuleivokset. Brittiläisessä ruokaohjelmassa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver näyttää kuinka valmistaa kokonainen ateria ajassa, joka normaalisti menisi yhteen ruokalajiin. Äänitekstitys: suomi.
15:00
Mitä tänään syötäisiin?
15:05
Ensisilmäyksellä
Uhkapeliä. Tunteet kuumenevat pokeripelissä ennen Barneyn ja Robinin häitä. Marshall ja Lily kantavat Tedille kaunaa unohtuneesta häälahjasta. Barney puolestaan joutuu ikävään välikäteen sukulaistensa ja Robinin riidassa, jonka seurauksena Barneyn äiti menettää jopa paitansa. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
15:35
Salatut elämät
Osa 2796. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).
16:05
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo - Master class osa 1. Tänään tuomarit näyttävät kuinka kauden leivonnaisia valmistetaan ja samalla muistellaan kauden tapahtumia. Millainen onkaan Mikan ja Veli-Matin yhdessä ideoima masterpiece-kakku? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:05
100 tarinaa Lastensairaalasta
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Ensin otamme Monte Carlon, sitten toisemme!. Wyatt sanoo Hopelle, että aluksen kapteenihan voisi vihkiä heidät välittömästi kannella, ikään kuin kelluvassa kappelissa. Rock'n roll. Hope suostuu suostuttelun jälkeen, ja Stella Marisin kapteeni Marx soittaa Bill Spencerille kertoakseen, että tämän poika ja neiti Logan ovat pyytäneet hänet vihkimään heidät. Selvä on. Wyatt, kapteeni ja todistajaksi tullut yliperämies odottavat morsianta aluksen kannella. Hope saapuu valkoisessa puvussaan paljain jaloin. Vihkiseremonia alkaa. Wyatt lupaa tuoda iloa ja hymyä rakkaansa elämään. Hope sanoo huomanneensa Wyattin spontaanisuuden ja impulsiivisuuden jo heti tuttavuuden alussa. "Saat minut tekemään asioita, joita en normaalisti tekisi. Pidän siitä." Sitten! Hope kiskaisee timantin kaulastaan, antaa sen kapteenille ja lähtee juoksemaan. Ja Wyatt perään. Mennäänkö nyt Titanic-elokuvasta tuttuun keula-asetelmaan? Ei, vaan Hope ojentaa kätensä Wyattille, ja he hyppäävät veteen. Kapteeni huutaa: "Julistan teidät mieheksi ja vaimoksi. Saa suudella morsianta!" Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Riippuvuuden riipimä sielu. Paddy ei voi ymmärtää vaimonsa tekoja. Vanessa katsoo vierestä, kun Rhona kaivaa itselleen yhä syvempää kuoppaa. Cameron kertoo poliisille satuja selustansa turvaamiseksi. Kahvilassa järjestetään muistotilaisuus Alexille. Isoäiti Beattie ei saa rauhaa, ennen kuin murhaaja on löytynyt. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
18:30
Emmerdale
Pilleristin päätepiste. Paddy on varma, ettei Rhona ole lesbo - tekeillä on taatusti jotain muuta. Lastaan ikävöivä Amy purkaa sydäntään Zakille. Kylässä tarvitaan kiireesti ambulanssia. Vanessa joutuu kohtaamaan tekojensa seuraukset. Cameron panee liikkeelle pahansuopia juoruja. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2797. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi, väkivalta).
20:05
Vaalit 2015: Kaksintaistelu
Vastakkain puheenjohtajat Päivi Räsänen ja Carl Haglund. Toimittajina Eeva Lehtimäki ja Timo Haapala.

Kello 21:00

21:00
Mentalist
Oranssi pukee häntä. CIA on kiinnostunut autoja varastavasta Cole Fosterista, koska hänen avullaan voidaan päästä terroristien jäljille. Kun Fosterin naisystävä jää kiinni autovarkaudesta muttei suostu paljastamaan mitään, CIA tarvitsee FBI:n apua. Niinpä Lisbon tekeytyy vangiksi, että saisi urkittua Fosterin olinpaikan tämän naisystävältä. Amerikkalainen poliisisarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. Äänitekstitys: suomi. K12
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Viking Lotto ja Jokeri
22:30
MTV Sport Uutiset
22:40
Teknavi
Markku Alén viettää Porsche-päivää Lapin lumilla. Älykellomarkkinoilla kuhisee. Kokeilussa Samsung Galaxy S6 -älypuhelin. Riston testissä uusi Smart Fortwo. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:10
Myytinmurtajat
Vetovoiman lait. Tänään tutkitaan viehättävyysmyyttejä. Adam ja Jamie testaavat, muuttuvatko ihmiset tyhmemmiksi, kun paikalla on viehättävä vastakkaisen sukupuolen edustaja. Tiimi taas kokeilee, onko totta, että isorintaisemmat tarjoilijat saavat enemmän juomarahaa. Kari saa keekoilla kahvilassa tekotissiensä kanssa päiväkausia. Entä miten naisten arviot miehistä muuttuvat, kun miehen ammatti ja näin ollen oletettu tulotaso muuttuu? Ja pitävätkö miehet todellakin blondeista? Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:15
Bones
Perijätär puistossa. Puistosta löytyy siepatun nuoren naisen jäänteet. Hodgins saa selville järkyttävän perhesalaisuuden, ja Booth ja Brennan pohtivat, pitäisikö heidän avata yhteinen tili. Amerikkalainen kepeä rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
01:15
Kallista kipua
Nuoriso vauhdissa. Emma alkaa viihtyä paikallisten nuorten järjestämissä juhlissa ja toimittaa valokuvia juorusivustolle. Emman menohalut saavat Hankin ja Evanin muistelemaan omaa nuoruuttaan, jonka veljekset kokivat kovin eri tavoin. Jeremiah hoitaa Vivianan ystävää, joka kärsii kovista kurkkukivuista. Hank ja Divya puolestaan hoitavat juhlimisesta pitävää potilasta, joka on menettänyt makuaistinsa sähköiskun jälkeen. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).
02:10
Voittostudio