UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Perjantai 3.7.

06:00
Aamusää
06:35
Studio55.fi
Poliisikunnan tulevat haasteet Vieraana eläkkeelle jäävä poliisiylijohtaja Mikko Paatero
07:00
Huomenta Suomi
6.30 Studio55.fi uusinta: Poliisiylijohtaja Mikko Paatero 7.00 Huomenta Suomen uutiset ja sää 7.10 Mistä energiaa, jos Fennovoimahanke kaatuu? 7.40 Suomi houkuttelee kiinalaisia turisteja 7.50 Suomen ympäristöystävällisimmän maatilan isäntäpari Markus Eerola ja Minna Sakki-Eerola 8.10 Kesävieraana Roope Salminen 8.40 Huomenta Suomen tikkakisa jatkuu 8.50 Grillattua lohta Matti Jämsenin tapaan 9.05 Studio55.fi: Johtajuuden salat 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Johtajuuden salat Vieraana henkilöstöjohtaja Anneli Valpola
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Emmerdale
Kielenkannat löysällä. Declan puhuu Meganille paloillasta, ja Robbie raivostuu. Poliisi kyselee hermostuneilta Charitylta ja Declanilta, miksi turvakamerakuvaa on peukaloitu. Cainia ärsyttää, että talo on edelleen täynnä ylimääräistä porukkaa. Jailla ja Samilla on eriäviä mielipiteitä Archien koulutuksesta. Poliisi saa pubissa monenlaista tietoa Samin edesottamuksista paloiltana. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:05
Suurin pudottaja
Kahdestoista punnitus. Olympiajoukkueen harjoitusleirillä vietetty aika on osoittautunut kilpailijoille sekä rankaksi että antoisaksi. Punnitus käydään vaikuttavissa maisemissa leirin suurten hyppyrimäkien edustalla. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa. Äänitekstitys: suomi.
11:05
Lääkärit
Hyviä tekoja. Hyväntahtoisessa jaksossa lääkärit tapaavat ihmisiä jotka ovat läpikäyneet elämässään yllättäviä vaikeuksia tai auttaneet lähimmäisiään pyyteettömästi. Kerrottuaan tarinansa nämä arjen sankarit saavat palkinnon hyvistä teoistaan. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Haaveiden talo hartiapankilla
Joulun tunnelmaa. Ian ja Steph haluavat uuteen kotiin jouluksi. Tammirunkoinen talo nousee nopeasti, mutta viimeistely vaatii paljon työtä. Budjettikin ylittyy, ja kylpyamme joutuu merirosvojen saaliiksi. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Mike & Molly
Kundien kalareissu. Mike ja Samuel vievät Carlin kalastusreissulle, jotta tämä unohtaisi sydänsurunsa edes hetkeksi. Harryn asuntoautolla reissu sujuu rattoisasti - vai sujuuko? Molly ja Joyce päättävät pitää pihakirppiksen päästäkseen eroon talossa pyörivästä turhasta rojusta. Amerikkalaisessa komediasarjassa seurataan Anonyymien ylensyöjien kokouksessa tavanneiden Miken ja Mollyn romanssia. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:00
Mike & Molly
Kuumeinen kiitospäivä. Mike on kuumeessa juuri kiitospäivän kynnyksellä ja pelkää jäävänsä paitsi herkullisesta juhla-ateriasta. Samuel ja Carl suuntaavat kirkon iltamiin tapaamaan sinkkunaisia mutta kohtaavat perillä yllätyksen. Joycen ja Vincen välille puhkeaa muhkea hääriita. Amerikkalaisessa komediasarjassa seurataan Anonyymien ylensyöjien kokouksessa tavanneiden Miken ja Mollyn romanssia. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:30
Retrohelmet
Suomirock. Kausi 1, 5/15. Jakson teemana Suomirock. Arkistojen kätköistä kaivettu esiin mm. Vuonna 85, Voipallo ja Moottoritie on kuuma. Tähtihaastattelussa mm. Heikki Salo, Olli Lindholm, ja Pelle Miljoona. Remu ja Jukka Virtanen muistelevat Viittä vaille kaks -kappaleen kuvausta Katajanokan vankilassa. Juontajana Tanja Huutonen. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:30
Suurin pudottaja
Uusi asenne, uusi tyyli. Kilojen karistua ja itseluottamuksen parannuttua on aika päivittää myös kilpailijoiden tyylit. Muodin huipulle -ohjelmasta tuttu stylisti Tim Gunn ja tähtien suosikkikampaaja Ken Paves ovat vastuussa kilpailijoiden muodonmuutoksista, jotka herättävät suuria tunteita sekä pudottajissa että heidän läheisissään. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa. Äänitekstitys: suomi.
17:25
Salatut elämät
Osa 1991: Jenni on ainoa, joka uskoo politiikkaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Kautta aikojen komeimmat asuntomessutalot
Milla Alftan ja Eva Wahlström esittelevät talosuosikkejaan männävuosien asuntomessuilta. Tänään talo vuodelta 2002. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Salatut elämät
Osa 1992: Tuukan mielestä liike on paras lääke. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Salatut elämät
Osa 1993: Naisten ajatukset hämmentävät Nikoa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:15
MTV Sport Uutiset
19:25
Päivän sää
19:30
Emmerdale
Kiirastuli kamarilla, osa 1/2. James ja Cain häärivät jalkansa loukanneen Moiran ympärillä. Sam yrittää vakuuttaa poliisit syyttömyydestään tuhopolttoon. Victoria aloittaa kokkiharjoittelijana Villapakassa, ja Finn etsii töitä kylästä, mutta nuoren miehen asenne ei tee kaikkiin vaikutusta. Rubylla on Alille iloisia uutisia. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Pop'n'Roll
Osa 2. Anna Abreu & Jonna Tervomaa. Vieraina Anna Abreu & Jonna Tervomaa Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Selviytyjät
Heimon hurmuri. Kun itkuinen Kat saapuu pelastussaaren areenalle, Haydenilla on edessään tiukka päätös: vaihtaako paikkaa tyttöystävänsä kanssa? Tadhanassa Arasin meditoidessa muut heimolaiset Tysonin johdolla juonittelevat häntä vastaan. Vytas puolestaan käyttää kaikki taitonsa hurmatakseen Galangin naiset puolelleen herkkyydellään. Koskemattomuuskisassa saumaton yhteistyö punnitaan, kun kilpailijat ovat sidottuina toisiinsa kahlein. Lopulta tuloksena on melkoinen sekasotku. Voittajilla on kuitenkin aiheitta hymyyn kanaherkkujen äärellä. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista Jeff Probstin johdolla. 27. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Formula 1: vapaat harjoitukset
Iso-Britannia. Selostaja Timo Pulkkinen. Asiantuntija Toni Vilander.
23:05
Numeromurha (K16)
Trilleri kahdesta lukiolaispojasta, jotka tekevät omasta mielestään täydellisen murhan, mutta sinnikkään naispoliisin ansiosta silmukka kiristyy vähitellen... Ohjaaja: Barbet Schroeder, USA 2002. (115'). Pääosissa: Sandra Bullock, Ben Chaplin, Ryan Gosling, Michael Pitt, Agnes Bruckner, Chris Penn, R.D.Call. Äänitekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 6.1 ∙ Rotten Tomatoes 31 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

01:20
Eurojackpot ja Jokeri
01:25
The McCarthys
Tuomari. Ronny riitelee koripallopelissä tuomarin kanssa, mutta kaksikko päätyykin jälkeenpäin treffeille. Muun perheen on vaikea sulattaa asiaa, sillä McCarthyt ovat perinteisesti vihanneet erotuomareita. Katrina epäilee Gerardin olevan uskoton. Amerikkalainen komediasarja urheiluhullusta irlantilais-katolilaisesta McCarthyjen perheestä. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
01:50
Voittostudio