UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Maanantai 1.9.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Vieraana Pirkko Mannola
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Vieraana Pirkko Mannola 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Elämää KHL:ssä 6.50 Dekkaristi Jens Lapidus 7.10 Eläkeratkaisujen aika 7.20 Tapaus Auer 7.40 Korishuumaa Bilbaossa 7.50 Vieraina Riku Rantala ja Tuomas Milonoff 8.20 Päivän niminä Mari Perankoski ja Dome Karukoski 8.50 Dekkaristi Jens Lapidus 9.05 Studio55.fi: Onko Suomi turvassa maailmalla riehuvilta tautiepidemioilta? 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Onko Suomi turvassa maailmalla riehuvilta epidemioilta? Vieraana THL:n virologian yksikön johtaja Carita Savolainen-Kopra.
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:40
Mitä tänään syötäisiin?
09:45
Kauniit ja rohkeat
Estrogeenejäkö Katievillestä etsit, Ridge?. Brooke haluaisi Ridgen jäävän makuuhuoneeseensa. "Ei tänä iltana", mies sanoo. Hänellä on paha olo Brooken ja Billin romanssista, eikä se hellitä, vaikka Brooke vakuuttaa jutun olevan ohi. Bill ja Liam puivat naisasioitaan Malibussa oluen liukastamina. Session jälkeen Bill lähtee kertomaan Brookelle intohimoistaan. "Et saisi olla täällä", Brooke sanoo makuuhuoneestaan yllätettynä. Samaan aikaan Ridge istuu Katievillen sohvalla kertomassa elämäänsä liittyvistä suunnitelmista. Katie kysyy, miksi sellainen avautuminen juuri hänelle. "Miksi olet täällä, Ridge?" Ridge vastaa nonverbaalisella hormonikatseellaan. Näyttelijä-triviaa: Kuka Hollywoodin supertähdistä voisi ulkonäkönsä puolesta esittää Ridge Forresteria? Ceorge Clooney? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Cameronin monet ongelmat. Stressaantunut Cameron yrittää haalia rahoja kokoon, kun hänen olisi pidettävä sairastelevaa Sarahia silmällä. Epätoivoinen Ashley pyytää Moiralta töitä, ja Laurel on huolissaan, että ex-mies nappaa lapset huostaansa saatuaan taloutensa kuntoon. Priya yrittää tehdä Davidin mustasukkaiseksi. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:40
Emmerdale
Jahkailu sikseen, osa 1/2. Sairaalareissut alkavat ottaa koville, kun Debbie ja Cameron kuulevat tulokset Sarahin tilasta eivätkä uutiset lupaa hyvää. Liz murehtii, miten pärjää, kun Laurel ja rasavillit lapset muuttavat Marlonin luo. Paddy aloittaa yhdyskuntapalvelunsa. Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
11:10
Lääkärit
Salatut vaivat. Tällä kertaa lääkärit ja heidän vieraansa keskustelevat henkilökohtaisista, vaietuista ja noloista vaivoista. Aiheina ovat muiden muassa nivustyrä ja sen leikkaushoito, munuaiskivien yhteys miehen hedelmättömyyteen, vaihdevuosien jälkeinen seksielämä sekä virtsankarkailu. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.
13:35
Grand Designs - unelma-asunnot
Yhteisörakentamista Brightonissa. Kevin palaa Brightoniin katsomaan innostavaa rakennusprojektia, johon hän tutustui ensimmäistä kertaa vuosikymmen sitten. Kymmenen vähävaraista perhettä rakensi 90-luvun lopulla omat ja toistensa vuokra-asunnot. Haastavassa projektissa perheiden oli tehtävä 30 tuntia rakennustöitä viikossa, ja samalla ansaittava elantonsa ja hoidettava lapsiaan. Kevin ottaa selvää, luhistuivatko talot vai pääsikö yhteisö kukoistamaan. Englantilainen tyylin, rakentamisen, sisustuksen ja arkkitehtuurin ykkösohjelma. Äänitekstitys: suomi.
14:35
Millerit
Äititerapiaa. Nathanin stressitasot nousevat Carolin kanssa asumisesta. Hän alkaa haukotella töissä, ja Ray tietää heti kertoa, että liikahaukottelu on koirissa stressin oire. Ray lähettää Nathanin terapeutin juttusille. Carol taas ei ymmärrä lainkaan, mihin poika voisi tarvita terapeuttia, kun äiti asuu saman katon alla. Eikä tilannetta helpota ainakaan se, kun paljastuu, että Carol itse on syypää Nathanin stressiin. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:05
Alueellinen sääennuste
15:10
Mitä tänään syötäisiin?
15:15
Isän tyttö
Tutkivaa journalismia. Tv-toimittaja Nancy Grace tutkii Hopen sarjamurhaaja-äidin kohtaloa ja haastattelee Chancen perheenjäseniä. Lopussa muhii todellinen yllätys. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:45
Isän tyttö
Sarjamurhaajan paluu. Yhtäkkiä käy ilmi, että Hopen äiti on selvinnyt sähkötuolista ja onkin elossa. Chancet joutuvat oikeuteen, kun äiti vaatii tyttären huoltajuutta itselleen. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:15
Remonttimestari
Remonttimestari Jorma Piisinen aloittaa kivitalon rakennusurakan, vierailee öljynjalostamolla ja pesee lentokoneen sotkeman talon seinän. Remontoinnin vastapainoksi opetellaan meripelastustaitoja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:45
Remonttimestari
Remonttimestari asentaa ontelolaattoja kivitalon työmaalla, tutustuu Haukilahden vesitornin saneeraukseen sekä aloittaa Mari Perankosken mökillä aurinkopaneelien asennuksen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Oraalista onnea Ericin seurassa. Eric ja Donna keskustelevat suvun ihmissuhteista, tilaavat syömäpuikkoruokaa, juovat valkoviiniä ja muistelevat rakkaushistoriaansa. Eric on uskollinen kauluspaita-tyylilleen. Lounaspaidan väriksi hän on valinnut valkoisen, joka liilertää. Ridge tarjoaa Katielle tukea tämän käsitellessä Brooken ja Billin suhteen aiheuttamia traumoja. Ridge ei hänkään ole vielä päässyt ongelmiensa yli. Bill on Brookelassa selvittämässä omia ristiriitojaan. Brooke ei pidä siitä, että mies käy siellä yrittämässä häntä takaisin. "Haluan Ridgen, en sinua, Bill." Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Jahkailu sikseen, osa 2/2. Debbien aie synnyttää ennenaikaisesti tyrmätään suoralta kädeltä, eikä Cameron osaa lievittää avovaimonsa ahdinkoa, kun Carl hönkii niskaan rahojen perässä. Laurel ja lapset muuttavat Marlonin luo. Priya lähtee treffeille Robbien kanssa, mutta ajatukset pyörivät Davidissa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Emmerdale
Armoton velkoja. Cameron esittää äskettäin myymänsä auton kadonneen ja kiikuttaa rahat salaa Carlille, mutta hyväksyykö Carl pikkusumman? Priya jatkaa Robbien hyödyntämistä tehdäkseen Davidin mustasukkaiseksi, mutta treffit menevät pahasti mönkään. Gabbyn mielialat ailahtelevat. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2661. Ismo saa väärän naisen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:05
Suomen kaunein koti
Jakso 11. Kenellä on Suomen kaunein koti? . Suomen kaunein koti -sarjan päätösjaksossa selviää, minkä kodin kymmenestä finalistista katsojat ovat äänestäneet koko Suomen kauneimmaksi. Myös ohjelman tuomarit, sisustustoimittaja Hanna Sumari, arkkitehti Pekka Pakkanen ja sisustusarkkitehti Minna Piironen paljastavat omat suosikkinsa. Suomen kauneimman kodin asukkaat saavat yllätysvieraita, joilla on iloista kerrottavaa. Sarja päättyy.

Kello 21:00

21:00
Uhka (K16)
Kuka käskee?. Finleyn toiminnan ansiosta panttivangit saadaan vihdoin vapaaksi, mutta Gibsonin tytär ei ole heidän joukossaan. Gibson saa puhelun. Mitä hän on valmis tekemään saadakseen Beth Annin takaisin? Kuka on Tahiti? Gibson kertoo Megille Amberin ja opettajan suhteesta. Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus, väkivalta).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Helppo elämä (K16)
Osa 21: Kättä päälle, nimi alle. Tapion kotitalon kohtalo ratkeaa. Jaana lupaa hyvää kaikille asiakkaille. Jari keksii pikatien isojen rahojen luo. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K16 (väkivalta).
23:35
The Good Guys
Rakkaudesta autoon. Jack Bailey ja Dan Stark joutuvat tutkimaan rikotun ikkunan tapausta, joka johdattaa heitä kansainvälisen autovarasliigan jäljille. Poliisilaitokselta ei heru apua jutun tutkintaan, joten Starkin on pakko luovuttaa rakas autonsa syötiksi rikollisille. Iskuryhmää johtava kaunis Kiersten iskee silmänsä Baileyyn, mistä Liz on selvästi mustasukkainen. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:30
Super Fun Night
Ryhmätreffit. Kimmie ei ole onnistunut löytämään sopivaa miestä, joten hän päättää kokeilla deittisivustoa. Kolmikko päätyy ryhmätreffeille kolmen miehen kanssa, mutta kaunisteltu nettiprofiili aiheuttaa omat haasteensa. Richard ja Kendall yrittävät pitää kiinni tärkeästä asiakkaasta. Amerikkalainen komediasarja kolmesta nörttimäisestä naisystävyksestä, jotka päättävät pitää hauskaa joka perjantai-ilta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
01:00
Voittostudio