UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Torstai 7.5.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Kokemuksella: Lauri Ihalainen
06:25
Huomenta Suomi
09:05
Studio55.fi
Vanhusten voimavarat ja elämänmyönteisyyden tärkeys Vieraana Ikäinstituutin johtaja Päivi Topo
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Viking Loton ja Jokerin tulokset
09:40
Mitä tänään syötäisiin?
Karpalosangria
09:45
Kauniit ja rohkeat
Keittiöveitset piiloon, Pimahtanut tulee!. Liam ja Bill miettivät, mitä tehdä, kun Wyatt himoitsee Liamin nykyistä kotitaloa itselleen. Sitten soittaa Billin Karen-sisko. Miksi? Miksi Liam sanoo, että Bill jäsentää Spencer-suvun kahteen eri leiriin - Billin omaan ja Karenin. "Minä en koskaan mahdu sinun puolellesi, vai mitä, isä? Pystyn kyllä elämään sen kanssa, sillä en halua tulla sinuksi enkä Wyattiksi. Ja tiedän, että rakastat minua", hän puhuu. Bill sanoo, että ahaa, siitäkö tässä onkin kysymys, siis ketä daddy rakastaa eniten. Quinn tahtoisi hyvittää Hopelle Pariisin-tekonsa. "Haluatko anteeksipyynnön? Olen pahoillani, että menit naimisiin juuri minun poikani kanssa etkä hänen luuserivelipuolensa." "Älä puhu heistä noin", Hope käskee. Quinn oivaltaa, ettei tytön ongelma olekaan avioliitto Wyattin kanssa, vaan hän, anoppi. Selvä, hän suuntaa toiselle taholle pyytämään Pariisi-osuuttaan anteeksi; nyt on vuorossa Liam. Poika on piilottanut keittiöveitset. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Veden varassa osa 2/2. Debbien ja Chasin piinan hetket Cameronin panttivankeina jatkuvat. Alicia taistelee hengestään sairaalassa, eikä Priya ymmärrä Davidin intoa pysyä naisen vuoteen ääressä. Cain näkee Ranskassa uutislähetyksen kotikylänsä panttivankidraamasta. Joki tulvii ja täyttää pubin kellarin vedellä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
10:40
Emmerdale
Haluton sankari. Kyläläiset katsovat tuhon jälkien korjausta hämmentyneissä tunnelmissa. Marlon saa ylleen sankarin viitan, mistä hän ei ilahdu. Debbie on täynnä itsesyytöksiä. Domilla ja Davidilla on eripuraa sairaalassa, ja Georgia antaa Priyalle äidillisiä neuvoja. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:05
Saaristoruokaa
Villiyrttejä Porvoosta. Kausi 2, 3/10. Kun ravintolan nimi on Sicapelle, se täytyy lähteä kokemaan. Harri suuntaa Porvoon vanhaan kaupunkiin lounaalle ravintolaan, jossa hyödynnetään runsaasti villiyrttejä. Harri saa avukseen Sicapellen kokin poimimaan tuoreita yrttejä luonnosta. Saaristokeittiössä valmistetaan ankkaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:35
Jamie Oliverin 30 minuutin ateriat
Aasialainen lohi. Tällä kertaa vuorossa on herkullisessa maustekastikkeessa haudutettu aasialainen lohi. Lisukkeeksi Jamie tekee sokeriherneillä höystettyä nuudelilientä ja mango-cashewsalaattia. Eikä jälkiruokaa toki ole unohdettu: luvassa on litsi-luumuja ja mustikoita jäätelön ja seesaminsiementen kera. Brittiläisessä ruokaohjelmassa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver näyttää kuinka valmistaa kokonainen ateria ajassa, joka normaalisti menisi yhteen ruokalajiin. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
13:35
Unelmien koti
Maaseudun kutsu. Mark ja Joey unelmoivat muutosta maalle. Haussa on maatila, joka tarjoaa sopivat tilat myös perheen omille hevosille. Äänitekstitys: suomi.
14:35
Peter uutisvirrassa
9. Peter Nymanin vieraana Carl Haglund.
15:05
Mitä tänään syötäisiin?
Karpalosangria
15:10
Isän tyttö
Pari isää ja äiti. Sabrinan tuntema homopari pyytää häntä kantamaan heille lapsen. Liikuttunut Sabrina suostuu ilomielin, mutta Jimmyä hieman ihmetyttää: eikö näin isoista asioista pitäisi päättää yhdessä? Toisaalla Burt huomaa, että homobaarissa on parhaat bileet. Amerikkalaisessa komediasarjassa Chancen perhe kasvattaa yksissä tuumin pientä Hope-tyttöä. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi, väkivalta).
15:35
Salatut elämät
Osa 2817: Iida soittaa siivoojan. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi, ahdistus).
16:05
Grillikuume
Grillikuume jatkuu nyt luonnon keskellä. Kilpailu on tällä viikolla Fräsarsin maaseututilalla, jossa grillataan retkimäisissä olosuhteissa ja tehdään myös sen mukaista ruokaa. Kilpailijat pääsevät ensimmäistä kertaa itse myös shoppailemaan raaka-aineita, joilla kisaa käyvät. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:05
100 tarinaa Lastensairaalasta
Heikki Marno. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Viking Loton ja Jokerin tulokset
17:30
Kauniit ja rohkeat
Rikot ihmisiä kuin lapsi lelujaan!. Charlie ja Pam kertovat kuvatodisteiden kera Brookelle, Deaconille ja Donnalle, mitä Pariisissa todella tapahtui. Wyatt muistuttaa Hopelle, että hänen äitinsä ja hän ovat yksilöitä, erillisiä ihmisiä. "Ethän anna äitini pahojen tekojen särkeä avioliittoamme, Hope, ethän." Sitten saapuu kutsumaton vieras. Quinn! Taas. Nainen, joka särkee ihmissuhteita kuin lapsi lelujaan. Wyatt kokee, että äiti on karkottamassa hänen luotaan sen ainoan naisen, jota hän on koskaan rakastanut. Quinn katuu, ettei työntänyt Liamia Seineen! Hänen katseensa on kylmä kuin kalalla. Minkälainen katse Hopella on hänen kertoessaan Liamille tunteistaan? Minkälainen katse hänellä on hänen yrittäessään kertoa asiasta, josta on vaikea puhua, ja joka on vielä uusi ja kehittymässä? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?
Karpalosangria

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Suuria tunteita sairaalassa. Dom ja David nahistelevat sairaalassa, ja Alicia tulee vihdoin tajuihinsa. Amy aikoo palata koulun penkille parantaakseen mahdollisuuksiaan saada Kylen huoltajuus. Chas ja Jimmy kohtaavat hautausmaalla, ja Chas saa uutta inspiraatiota pubin korjaustöihin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Emmerdale
Koston enkeli syntyy. Jai ja Charity palaavat lomaltaan ja haluavat lohduttaa Debbieä. Kylässä juoruillaan Davidin ja Priyan erosta, ja Priya kiehuu kostonhimoa. Kerry lavertelee Seanille ja Amelialle vauvasuunnitelmasta. Rhona palaa kotiin vieroituksesta, ja Paddy keräilee rohkeutta kertoa hänelle teostaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2818: Ismo jakaa maailman surkeimmat parisuhdevinkit. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:05
Maajussille morsian
Osa 7. Treffit nro 2.. Maajussien puolison valinta jatkuu, kun tiedossa on toinen treffi-ilta uuden ehdokkaan kanssa. Kaikilla treffeillä ei ole kuitenkaan lämpimät tunteet ja luottamuspulan takia yksi puolisoehdokkaista lähetetään kotimatkalle. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:05
Jääkiekon MM-kisat: Suomi - Slovenia
Suomi - Slovenia. Selostajana Mika Saukkonen. Suora lähetys.
21:50
Kymmenen Uutiset
22:00
Jääkiekon MM-kisat: Suomi - Slovenia
Suomi - Slovenia. Selostajana Mika Saukkonen. Suora lähetys.
22:40
Päivän sää
22:50
Jääkiekon MM-kisat: Suomi - Slovenia
Suomi - Slovenia. Selostajana Mika Saukkonen. Suora lähetys.
23:30
MTV Sport Uutiset
23:40
Teknavi
Koeajossa vuoden kohutuin moottoripyörä Kawasaki Ninja H2. Testissä uusi Volkswagen Polo GTI. Microsoft Surface 3 ilmoittautuu tablet-taisteluun. Jatkuuko Markku Alénin voittokulku San Marinossa? TEKNAVIN 100. TV-JAKSO. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:10
Myytinmurtajat
Busterin oma jakso. Tässä erikoisjaksossa käydään läpi Buster-nuken elämänvaiheita. Buster on kokenut todella kovia, se on hajonnut lukemattomiksi palasiksi, mutta se on aina koottu uudelleen kasaan ja sitä on paranneltu entistä ehommaksi. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista. Äänitekstitys: suomi.
01:15
Voittostudio