UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Keskiviikko 29.7.

06:00
Aamusää
06:35
Studio55.fi
Arkisten tilanteiden treenivinkit Vieraana liikunnanohjaaja Tiina Ranin
07:00
Huomenta Suomi
09:05
Studio55.fi
Kokemuksella: Aira Samulin
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Emmerdale
Pahaenteinen päätös, osa 1/2. Sam saa kuulla mahdollisen tuomionsa pituuden, ja Rachel tekee päätöksensä. Brenda pahastuu, kun Georgia varaa liput Nikhilin luokse Kanadaan, muttei itse voi lähteä mukaan. Pubissa vietetään Juden läksiäisiä, ja Harriet tarjoaa Ashleylle paikkaa, joka ei kuitenkaan saa miestä hyppimään riemusta. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:05
Suurin pudottaja
Järkytyksiä. Jakson alussa nähdään sarjan suurin järkytys. Miten joukkueet toipuvat siitä? Haasteen tuomariksi saapuu julkkiskokki Rocco DiSpirito! Äänitekstitys: suomi.
11:05
Lääkärit
Laihdutuksen varjopuoli. Kymmeniä kiloja laihduttanut nainen kertoo painonpudotuksen ikävästä seurauksesta, löysistä ihopoimuista, joita on yritetty poistaa ja parannella jo useilla leikkauksilla. Vieraana on myös perheenäiti, joka 40-vuotiaana päätti toteuttaa unelmansa ja ryhtyä cheerleaderiksi. Muita aiheita ovat ebolarokotteen testaaminen sekä harvinainen kehityshäiriö, jossa osa sikiön sisäelimistä muodostuu kehon ulkopuolelle. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Amazing Race
Moskovan valot. Kausi 21, 7/12. Kilpailijoiden seuraava määränpää on Moskova, jossa ensimmäinen vihje löytyy Zurab Tseretelin taideteosten joukosta. Vihje osoittautuu Kiertotieksi, jonka vaihtoehtoina ovat tieto ja taito. Tiedon valinneet siirtyvät Venäjän valtionkirjastoon etsimään neljä kirjaa. Taitotehtävä osoittautuu taitouintiesitykseksi, joka pitää suorittaa onnistuneesti tuomarin valvovan silmän alla. Tehtävistä saadut vihjeet johdattavat kilpailijat Lu¿kovin sillan Tiesululle, jossa heidän pitää avata oikeat lemmenlukot. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijaparit matkustavat ympäri maailmaa juontaja Phil Keoghanin johdolla. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Moderni perhe
Ripaus romantiikkaa. Romanttisella päivällisellä ollessaan Cam ja Mitch joutuvat vahingossa keskelle kosintakaaosta. Claire ja Phil puolestaan vievät Haleyn yhteiselle aterialle siinä toivossa, että saisivat udeltua, millaisia tulevaisuudensuunnitelmia heidän ailahtelevaisella ja ajelehtivaisella tyttärellään on. Jay ei innostu kuullessaan, että hänen rakas ystävänsä on muuttamassa Costa Ricaan. Jaksossa vierailee Suositut-sarjasta tuttu Leslie Grossman! Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:00
Moderni perhe
Vakoojavanhemmat. Claire on kyllästynyt siihen, etteivät hänen lapsensa kerro hänelle mitään. Niinpä hän päättää vakoilla jälkikasvuaan hyödyntäen uusinta teknologiaa. Jayn levottomat yöunet ja unissapuhuminen saavat Glorian uskomaan, että mies salaa häneltä jotain. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:30
Anthony Bourdain - kohti tuntematonta
New Mexico. Tony kiertää New Mexicon värikästä osavaltiota, jonka keittiöperinteissä näkyy espanjalainen, välimerellinen, meksikolainen ja alkuperäisamerikkalainen vaikutus. Ruokien lisäksi luvassa on muun muassa ammuskelua erämaassa, eikä Roswellin ufolegendojakaan unohdeta. Äänitekstitys: suomi.
16:30
Suurin pudottaja
Kilpailijoista joukkueeksi. 11. viikko käynnistyy, ja luvassa on erikoinen käänne. Siniset, punaiset ja valkoiset muodostavat joukkueen, jolla on yhteinen tavoite. Pysyvätkö kaikki turvassa? Äänitekstitys: suomi.
17:25
Salatut elämät
Osa 2053: Heidin tanssiaiset ovat prinssiä vaille valmiit. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Millan ja Evan asuntomessupoiminnat
Messukotien makuuhuoneet. Milla Alftan ja Eva Wahlström esittelevät inspiroivia sisustusratkaisuja kesän asuntomessuilta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Salatut elämät
Osa 2054: Helena ei tiedä, että tyhjästä on paha nyhjästä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).
18:30
Salatut elämät
Osa 2055: Katariina ei ole yksin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:15
MTV Sport Uutiset
19:25
Päivän sää
19:30
Emmerdale
Pahaenteinen päätös, osa 2/2. Rachel joutuu kovan paikan eteen Charityn ja Declanin painostuksen alla. Mihin ratkaisuun hän päätyy? Ali kummastelee Rachelin puuhia, mutta ei paljasta Rubylle, mistä on kyse. Rubyn epäilykset heräävät ja parin välille syntyy skismaa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Suomen kaunein piha
Osa 4. Oma piha, oma lupa.. Hanna, Tommi ja Kati tutustuvat pihoihin, joiden asukkaat ovat päästäneet luovuutensa vapaasti valloilleen. Nyt annetaan kaikkien kukkien kukkia. Taidetta, värejä, keksintöjä ja kokonaan uusia materiaaleja! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
NCIS: New Orleans
Vanhoilla jäljillä. Poliisien takaa-ajama mies lipeää katolta kuolemaan. Mies ei liity mitenkään laivastoon tai merijalkaväkeen, mutta hänen kassistaan löytynyt revolveri liittyy - se kuuluu yli 40 vuotta sitten kuolleelle miehelle, jonka kuolema todettiin aikoinaan itsemurhaksi. Loretta on varma murhasta ja kertoo tapauksen olevan yksi niistä ratkaisemattomista rikoksista, joita hän pohtii unettomina öinään. Dwaynen tytär saapuu kaupunkiin kiitospäivää viettämään, ja on ottanut mukaan uuden poikaystävänsä. Amerikkalainen rikosdraamasarja New Orleansin NCIS-yksiköstä, joka selvittelee alueen Yhdysvaltain laivastoon tai merijalkaväkeen liittyviä rikoksia omaan erikoislaatuiseen tyyliinsä. 1. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Viking Lotto ja Jokeri
22:30
MTV Sport Uutiset
22:40
Täydellinen kesä
Vaaleanpunaiset sortsit. Kausi 1, 8/10. Terjen tärkeä bisnestuttava ilmoittaa olevansa purjehtimassa lähistöllä, ja Terje haluaa hänet kylään keinolla millä hyvänsä. Eva ja Per Ivar alkavat tuskastua elämään ilman juoksevaa vettä ja päättävät käyttää naapurin suihkua omin luvin. Norjalaisessa komediasarjassa tavoitellaan täydellistä kesäidylliä perheen ja suvun kanssa tai heistä huolimatta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
23:10
Myytinmurtajat
Varsijousikamppailu. Adam ja Jamie kilpailevat, kumpi onnistuu rakentamaan paperista tehokkaamman varsijousen. Tiimi testaa, voiko vodkalla poistaa tupakanhajun vaatteista, myrkyttää mehiläisiä tai pestä kylpyhuoneen. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista. Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:15
Kadonnut
Paluu Eedeniin. Vuonna 2009 Ollyn sieppauksesta on kulunut kolme vuotta, kun Chalonsin kaupungissa katoaa jälleen pikkupoika. Tony ja Emily palaavat synkimpien painajaistensa kaupunkiin tukeakseen pojan vanhempia ja etsiäkseen uusia johtolankoja. Englantilainen jännitysdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:25
Voittostudio