UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Tiistai 6.12.

06:00
Aamusää
07:00
Hello Kitty - onnistu kanssani!
Osaan tervehtiä. Nyt pienimmätkin voivat oppia tärkeitä elämäntaitoja yhdessä Hello Kittyn kanssa! Hyväntahtoiset, suloiset laulut, kaunis animaatio ja vilpittömän ystävälliset hahmot tekevät tästä sarjasta mukavan ja iloisen tavan omaksua uusia asioita Hello Kittyn tyyliin. Sarja on suomeksi puhuttu. Sallittu kaiken ikäisille.
07:10
Seikkailija Dora
Seikkailija Doran erikoisjakso 3/9. Animaatiosarja, jota katsomalla lapset oppivat englantia! Jokaisessa jaksossa seurataan 7-vuotiaan Doran ja hänen apinaystävänsä Nuutin jännittäviä seikkailuja. Dora ja Nuuti tapaavat uusia ystäviä, kokevat jännittäviä asioita ja kohtaavat haasteellisia tilanteita, joiden ratkaisemiseen tarvitaan katsojienkin apua. Etenkin eräs viekas kettu yritää parhaansa mukaan vaikeuttaa Doran ja Nuutin seikkailua! Puhumme suomea. Sallittu kaiken ikäisille.
08:00
Daltonit
Daltonit matadoreina / Daltonit ja lohikäärme / Uudelleenkäsittely. Kausi 2, 21/39. Ensimmäisessä tarinassa vankilaan saapuu kuuluisa härkätaistelija. Toisessa tarinassa Daltonit törmäävät isoon jääkimpaleeseen, jonka sisältä paljastuu yllätys. Kolmannessa tarinassa Daltonien asianajaja neuvottelee uusintakäsittelyn, joka vaatii junaryöstön tapahtumien toistoa. Ranskalainen animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi. 2. tuotantokausi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:30
Kung Fu Panda
Animaatiosarja Po-pandasta, joka haaveilee tulevansa kamppailulajien mestariksi ja Hurjan viisikon jäseneksi. Po on paksu ja kömpelö, mutta sitäkin innokkaampi. Alkuhankaluuksien jälkeen hän pääseekin mukaan ryhmään. Mestari Shifun johdolla Po, väkivahva Tiikeritär, leikkisä Apina, ilmojen valtias Kurki, ystävällinen Kyy ja salamannopea Sirkka puolustavat Jadepalatsia tunkeilijoilta. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:00
Mitä tänään syötäisiin?
09:05
Kauniit ja rohkeat
Anna anteeksi, Katie. Brooke kutsuu Katien ja Billin illalliselle ja vetoaa verisiteisiin saadakseen Katien antamaan taannoisen tunnustuksen anteeksi. Billin mielestä sisarusten on jo aika sopia kiistansa, mutta Katie ei ole täysin samaa mieltä. Wyatt siemailee samppanjaa Steffyn kanssa tähtien valaistessa Los Angelesin kukkuloita. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:35
Emmerdale
Pakkopullaa, osa 1/2. Aaron saa psykiatrista apua. Tracy pyytää Finniä tarjoilijaksi treffeilleen. Aaron tekee Robertille järkyttävän tunnustuksen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:05
Emmerdale
Pakkopullaa, osa 2/2. Aaron avautuu Robertille kokemuksistaan. Leyla pettyy, kun Jacob haluaakin asua Davidin luona. Ashley ja Laurel korjaavat välejään. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:36
Lääkärit
Lääkärit kuntoon. Studiovieraaksi saapuu Firmat kuntoon -sarjan tähti, liikemies Marcus Lemonis. Tämänkertaisia puheenaiheita ovat tuotesijoittelu musiikkikappaleissa, hotellien robottityövoima, vaaralliset puuhat auton ratissa, huumetestit kynsistä, terveellisemmät ruoka- ja juomavaihtoehdot, ripsienpidennysten vaarat, Kim Kardashianin teippitemppu, vauvojen hikkaongelmat ja tyynyjen vaihtoväli. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita. Äänitekstitys: suomi.
11:30
PMMP - Tässä elämä on
Dokumenttielokuva PMMP:n kahdesta viimeisestä vuodesta, ystävyydestä ja luopumisesta.

Kello 12:00

13:15
PUTOUS: Tiedän mitä hoet keväällä
13:20
Piilokamera
Äänitekstitys: suomi.
13:30
Pomo piilossa
Pizzaa ja pilveä. Yli 50-vuotiaan perheyrityksen Donatos Pizzan omistaja ja hallituksen puheenjohtaja Jane Grote Abell haluaa selvittää, vieläkö yrityksessä vaalitaan hänen isänsä periaatteita ja tehdään töitä suurella sydämellä. Soluttautuminen alkaa karikkoisesti, kun pizzalähetti erehtyy kertomaan pomolle paheestaan. Koko ikänsä yrityksessä työskennellyt Jane saa myös huomata, ettei pizzojen valmistus tai kassatyöskentely suju enää vanhalla rutiinilla. Amerikkalaisessa realitysarjassa yrityspomot soluttautuvat tavallisten työntekijöiden joukkoon nähdäkseen, kuinka heidän yrityksensä toimivat alaisten näkökulmasta. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Eläintarhan salaisuudet
Uusia alkuja. Kausi 1, 1/6. Thi-norsun synnytys on käsillä pitkän odotuksen jälkeen, ja viimeisillään tiine naaras on ymmärrettävästi äreä. Pikkupandaemo Nima tarjoilee kylmää kohtelua kumppanilleen Jungille, kun poikaset menevät edelle. Simpanssilaumassa nahistellaan vallasta, ja surikaatit paljastavat vähemmän suloisen puolensa. Brittiläisessä dokumenttisarjassa seurataan Chesterin eläintarhan asukkien ja työntekijöiden elämää eläintarhan aukioloaikana ja sen ulkopuolella. Uusinta. Äänitekstitys: suomi.
15:30
Faija hoitaa
Veli vai vaimo?. Kausi 1, 2/13. Adam saa asiakkaaltaan liput Steelersin peliin ja pyytää veljensä mukaan. Väärinkäsityksen takia Adam pyytää myös vaimonsa peliin. Ongelma on ratkaistava, mielellään totuutta paljastamatta. Adam opettaa lapsilleen myös venttiä, ihan noin vain elämän varalle, ja osallistuu koulutusseminaariin. Amerikkalainen komediasarja, jossa karski Adam Burns (Matt LeBlanc) lupaa ottaa enemmän vastuuta kodista ja lapsista, kun vaimo Andi (Liza Snyder) päättää palata pitkän tauon jälkeen takaisin työelämään. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Salatut elämät
Osa 3100: Lari saa postia mortem. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:30
Suomen ihanimmat häät
Maiju ja Börje. Kausi 1, 1/12. Tänään Suomen ihanimmissa häissä muutetaan onnettomuuden vuosipäivä hääpäiväksi. Moottoripyöräonnettomuudesta selvinnyt sulho kosi mielitiettyään herättyään koomasta ja nyt häitä järjestellään täyttä päätä. Samaan aikaan pari on kuitenkin myös ostanut talon ja tekee sinne remonttia. Sulhasen kuntoutus on vasta puolitiessään. Ajaako sulho omiin häihinsä moottoripyörällä? Selviääkö morsian sekä arjen että juhlan järjestelyistä uupumatta? Vastaukset löytyvät tämän päivän ihanimmista häistä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:30
Kauniit ja rohkeat
Katie ja piinaavat tunteet. Illallinen Brooken luona uhkaa vain pahentaa sisarusten välejä, kun Katie löytää valokuva-albumin miehensä ja sisarensa yhteisistä ajoista. Brooke vakuuttelee, ettei koskaan toimisi pakahduttavien tunteidensa pohjalta, mutta Katie tuntee siskonsa. Billin mielestä tämä liioittelee asiaa, sillä eihän mitään ole oikeastaan tapahtunut. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Emmerdale
Treffi-ilta. Cain ei halua vuokrata Mulperipuuta Ashleylle ja Laurelille, koska toivoo Debbien palaavan. Kirin haluaa olla Adamin veroinen isä. Carlylle paljastuu ikävä fakta Duncanista. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:25
Emmerdale
Valemuisto. Kirin yrittää tasapainotella töitä ja Johnnysta huolehtimista. Robert alkaa epäillä Aaronin muistoja keskusteltuaan Gordonin kanssa. Ross juonittelee saadakseen yhteyden Debbiehen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
18:55
Mitä tänään syötäisiin?
19:00
Seitsemän Uutiset
19:15
Päivän sää
19:20
MTV Sport Uutiset
19:25
The Big Year - posketonta bongausta
The Big Year - posketonta bongausta. Komedia kolmesta elämänsä taitekohdassa olevasta lintuharrastajasta, jotka päättävät sysätä velvollisuudet syrjään ja osallistua vuoden kestävään kilpailuun, jonka tarkoituksena on bongata mahdollisimman monta lintulajia Pohjois-Amerikassa. Kilpailuhenkisenä alkavan seikkailun edetessä kolmikko oppii, ettei voittaminen ole elämässä aina tärkeintä. Ohjaaja: David Frankel, USA 2011 (100'). Pääosissa: Owen Wilson, Steve Martin, Jack Black. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus, väkivalta).

Arviot: IMDb 6.2 ∙ Rotten Tomatoes 40 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 21:00

21:25
1001 Rikua
Masimba Mutondo tutustuu suomalaiseen työelämään. Kausi 1, 13/14. Masimba Mutondo on saapunut tutustumaan suomalaiseen työelämään ja kulttuurien yhteentörmäykseltä ei voida välttyä. Manuel menee rautakauppaan ja käy koirapuistossa tutustumassa karvaturreihin. Kaksintaistelussa Niina Lahtinen. Herra Aaria esittää räppiä oopperaksi. Vartija huolehtii kanssaeläjien yleisestä turvallisuudesta. Manuel käy rautakaupassa ja koirapuistossa. Paha Maskotti palaa pilailemaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:15
Päivän sää
22:20
MTV Sport Uutiset
22:30
Myytinmurtajat
Upottavat kuplat. Adam ja Jamie testaavat myyttiä, jonka mukaan kuplivassa vedessä on mahdotonta uida. Tiimi puolestaan yrittää halkaista puun räjähtävällä nuolella. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista. Äänitekstitys: suomi.
23:40
NCIS: New Orleans
Elävä kuollut. Dwaynen terapeuttiystävä pökertyy kesken juoksulenkin, ja testeissä käy ilmi, että hänellä on tappavan korkea säteilymäärä kehossaan. Mies uskoo tulleensa tahallaan myrkytetyksi ja pyytää Dwayneltä apua syyllisen löytämiseksi. Tiimi paneutuu jutun tutkimiseen ja toivoo löytävänsä syyllisen nopeasti, ennen kuin Lorettan arvioima kuolinpäivä koittaa. Onko syyllinen joku miehen potilaista? Sekä Chris että Brody kamppailevat tahoillaan yksityiselämänsä pikku pelkojen kanssa. Amerikkalainen rikosdraamasarja New Orleansin NCIS-yksiköstä, joka selvittelee alueen Yhdysvaltain laivastoon tai merijalkaväkeen liittyviä rikoksia omaan erikoislaatuiseen tyyliinsä. 1. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:40
Zoo (K16)
Kohti Caraquetia. Kausi 2, 2/13. Pelastajia ei kuulu, joten Jamie lähtee yksin kohti Caraquetia. Jackson ja Abe lähtevät etsimään mutaatiota levittävää eläintä, ja Mitch ja Chloe keskittyvät tutkimaan mutatoitunutta miestä. Yhdysvaltalainen menestysromaaniin perustuva jännityssarja, jossa safariopas Jackson Oz ja eläinpatologi Mitch Morgan ryhmineen yrittävät selvittää syytä eläinten väkivaltaiseen käytökseen. Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus).
01:35
PUTOUS: Tiedän mitä hoet keväällä
01:40
Bones
Painajainen jatkuu. Kausi 11, 22/22. Kauden päätösjaksossa jahdataan sarjamurhaajaa, joka tekee uhreistaan sätkynukkeja, ja Brennan potee yhä tunnontuskia. Amerikkalainen kepeä rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
02:40
Pomo piilossa
Maastureita ja perhesiteitä. Kausi 7, 7/12. Maastoautojen osia myyvän firman pomo lähtee katsomaan, onko yhtiön isoisän ja isän aikainen perheenomainen ilmapiiri kestänyt ajan hammasta. Huonot välit vanhempaan veljeen hiertävät miestä, ja ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden niiden korjaamiseen. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.