UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Sunnuntai 21.9.

06:00
Voittostudio
07:00
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.
08:00
Ella Elefantti
Ylös ilmoihin. Norsusaarella järjestetään leijakilpailu, johon Ella ystävineen osallistuu. Suomeksi puhuttu uusi animaatiosarja Ellasta, suloisesta ja ujosta elefanttitytöstä. Ella asuu ystävineen Elefanttisaarella, joka on paksun sumun ympäröimä piilopaikka, eikä kukaan ihminen tiedä missä se sijaitsee. Sarja perustuu suosittuun englantilaiseen kirjasarjaan. Sallittu kaiken ikäisille.
08:15
Mokon suuri maailma
Pikkukalat kasvavat. Moko ja Chavapa auttavat ystäväänsä Cassandraa palauttamaan kasvatettuja kaloja luontoon. Sallittu kaiken ikäisille.
08:30
Hello Kitty - onnistu kanssani!
Vastaan puhelimeen. Sallittu kaiken ikäisille.
08:40
Hunajapupuset
Muutamat puput kertovat olevansa huolissaan Marouanesta, joka on käyttäytynyt kummallisesti viime aikoina. Onkohan Marouanella salaisuuksia? Puput päättävät toimia salapoliiseina ratkaistakseen asian. Lopulta he saavat selville, että Marouane on lähdössä sukulaisten luokse. Sophia ja puput päättävät... Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Chaplin
Uusi animaatiosarja komedian klassikkohahmosta Chaplinista, joka päätyy päivittäin keskelle mitä erikoisimpia kommelluksia, vaikka tarkoittaa pelkkää hyvää. Elämään valoisasti suhtautuva Chaplin ja hänen ystävänsä Poika ovat hurmaava parivaljakko, jotka selvittävät isot ja pienet hankaluudet nokkeluudella ja hyvällä onnella. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Pokémon
Ashin suurin haave on tulla maailman mahtavimmaksi Pokémon-mestariksi. Pokémonit ovat salaisia voimia ja taitoja omaavia örkkejä, jotka elävät sulassa sovussa ihmisten kanssa. Suomeksi puhuttu japanilainen piirrossarja. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:25
Nakke Nakuttaja
Metsästäjän kynsissä. Aito ja oikea Nakke Nakuttaja valloittaa jälleen uusissa seikkailuissa. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:50
Maantiekiitäjä
Päivä eläintarhassa. Beep-beep! Maantiekiitäjä kaikenkarvaisine ystävineen jälleen lasten ja lapsenmielisten ilona. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:15
Loton ja Jokerin tulokset
10:20
Suomen kaunein koti
Jakso 2. Itselle tehdyt unelmat.. Kenellä on Suomen kaunein koti? Hanna, Aleksi ja Milla tutustuvat kolmeen toteutuneeseen unelmaan, jotka niiden asukkaat ovat itse suunnitelleet ja rakentaneet lattiasta kattoon. Ensimmäinen edustaa suomalaista perinnerakentamista käsinveistettyine hirsineen, toisen sisustus viettelee viimeistelyllään ja kolmannessa hyödynnetään kekseliäitä tilaratkaisuja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:20
Koko Suomi leipoo
Kaksitoista uutta kotileipuria kilpailee jälleen Suomen parhaan kotileipurin tittelistä! Uunissa paistuvat kakut, mutta kenen bostonkakku kypsyy tarpeeksi ja kuka onnistuu hurmaamaan tuomarit kuorrutetulla kahvikakulla? Ohjelman juontaa Anne Kukkohovi, tuomareina nähdään Mika Parviainen ja Veli-Matti Ahvenharju. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:20
Vapun valtakunta
Jakso 3. Sakari Kuosmanen ja Janne Niinimaa. Vapun valtakunta täyttyy maakuntien hurmaavasta miesenergiasta, kun suosikkijuontaja Vappu Pimiän kanssa kokkaamaan saapuvat muusikko Sakari Kuosmanen ja jääkiekkoilija Janne Niinimaa. Luvassa on mehevää grillikylkeä ja sen seuraksi tulisia kastikkeita oululaisella ja savolaisella twistillä.
12:50
Jamie Oliverin säästöateriat
Lampaanlapaa ja currya. Pääateriana on lampaanlapaa lisäkkeineen, ja tähteistä pyöräytetään pieniä marokkolaisia pastilla-piiraita. Jaksossa opetetaan keittiön järjestelmällisyyttä ruoan hamstraajille, ja pikainen pikkelssin perusohje estää tuhlaamasta vihanneksia. Kuiva leipä saadaan hyödynnettyä italialaisessa panzanella-leipäsalaatissa, ja indonesialainen rendang-curry haastaa noutoruoan. Äänitekstitys: suomi.
13:50
Siivoushullut
Hamstraajat hädässä. Lindan iskuryhmän kohteena on likainen alikulkutunneli. Denise auttaa 81-vuotiasta vanhusta, joka pelkää kompastuvansa kotiinsa kertyneisiin tavaraläjiin. Adam käy kissanpissan kimppuun. Realitysarja, Iso-Britannia. Äänitekstitys: suomi.
14:50
Yksin kotona 3
Koko perheen suosikkikomedian kolmannessa osassa vakoojajoukko piilottaa arvokkaan mikrosirun 8-vuotiaan Alexin leikkiautoon. Nyt rosvot tahtovat aarteen takaisin, mutta neuvokas nappula on varautunut heidän tuloonsa...Ohjaaja: Raja Gosnell, USA 1997. Pääosissa: Alex D. Linz, Olek Krupa, Haviland Morris, David Thornton, Scarlett Johanson, Lenny von Dohlen, Marian Seldes. Äänitekstitys: suomi. K7

Arviot: IMDb 4.1 ∙ Rotten Tomatoes 27 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
16:50
Kadonneen jäljillä
6. Victoria on elänyt hyvän elämän adoptioperheensä kanssa Suomessa, mutta äidiksi tultuaan, hänessä on herännyt voimakas mielenkiinto omia juuriaan ja biologisia sukulaisiaan kohtaan. Victorialla ei ole paljon tietoa vanhemmistaan, mutta hän haluaisi kovin tavata edes isänsä, joka kuuleman mukaan on yrittänyt huolehtia Victoriasta tämän äidin hylättyä heidät. Matkalle johdattaa Antero Vartia. Tuotanto Banijay Finland. Äänitekstitys: suomi.
17:45
Tanssii Tähtien Kanssa
Jakso 1. Kaikki peliin. . Tanssii Tähtien Kanssa tulee taas! Uudet tähtioppilaat ottavat ensimmäisiä tanssiaskeliaan opettajiensa johdolla. Naurua piisaa, mutta skandaalinkäryäkin leijuu ilmassa. Uusinta.

Kello 18:00

18:45
MTV Sport: F1 Extra
Toimittajana Oskari Saari, asiantuntijana Mika Salo.
18:55
Naapurit-arvonta
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
Tanssii Tähtien Kanssa
Kymmenen tähtioppilasta suuntaa jännittynein askelin tanssiparketille ensimmäisessä suorassa lähetyksessä. Yleisön edessä pyörähdellään kuuman cha chan ja viekoittelevan valssin tahtiin. Tuomariston uutena jäsenenä hehkuu Krisse Salminen

Kello 21:00

21:05
Brändärit
Jakso 3. Mummo. Krissen äiti on mainoksen kuvauksissa esittämässä mummoa. Kuvaukset eivät suju odotusten mukaisesti ja mummoksi päätyy... kuka? Stinde ja Aatos valmistavat kummallisen ruoka-annoksen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
21:30
Vedetään hatusta
Neljän näyttelijän huikea improvisaatioshow. Esiintyjäkvartetissa Minttu Mustakallio, Riku Nieminen, Aku Hirviniemi ja Jaakko Saariluoma. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:15
Viikon sää
22:20
MTV Sport Uutiset
22:35
MTV Sport: F1 Extra
Toimittajana Oskari Saari, asiantuntijana Mika Salo.
22:45
Pahan ajojahti (K16)
Sunnuntai. Roskismurhan tutkinta keskittyy kuolleena löydetyn Trevorin kasvattiveljeen, jonka Catherine näki AA-kerhon kokouksessa. Miehen kertomuksen perusteella poliisit alkavat kuitenkin epäillä tekijäksi Trevorin biologista äitiä. Thomas ja Catherine ovat varmoja, että nainen aikoo tappaa uudestaan ja yrittävät löytää tämän kaikin mahdollisin keinoin. Catherine tapaa kirkossa äitinsä, joka uskoo Catherinen veljen olevan yhä elossa. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
23:45
Americans
Piinapenkissä. Nina valmistautuu valheenpaljastuskokeeseen Olegin opastuksella. Philip perehtyy uuteen, mullistavaan ARPANET-tietoverkkoon ujuttaakseen järjestelmään vakoiluohjelman. Elizabeth saa tietää, että Lucialla on omia aikeita Larrickin suhteen. Kylmän sodan vuosiin sijoittuva amerikkalainen draamasarja tavallisesta lähiöperheestä, jonka vanhemmat ovat todellisuudessa KGB:n vakoojia. Toinen tuotantokausi, osa 7/13. Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi, ahdistus).

Kello 24:00

00:45
Voittostudio