UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Keskiviikko 3.9.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Terveydenhuollon ulkoistaminen yksityisille ei ole ongelmatonta. Vieraana Valtiokonttorin ylilääkäri Janne Leinonen.
06:25
Huomenta Suomi
09:05
Studio55.fi
Kokemuksella: Raimo Sailas
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:40
Mitä tänään syötäisiin?
09:45
Kauniit ja rohkeat
Ridgen kädet Katien alleilla. Quinn ja Hope puhuvat Steffystä, Spencer-veljeksistä ja vähän kaikesta, mistä ennenkin. Quinnin ihaillessa Hopen Wyattilta saamaa kaulakorua Liam ilmestyy tahtomaan tytön keskusteluseurakseen. Hän sanoo, että Wyatt on kyllä komea ja lahjoittaa koruja, mutta jos poika on vähänkin viekkaan äitinsä kaltainen, niin kuin nyt on, kannattaa huolestua. Saadakseen Billin palaamaan Katien luo Brooke vetoaa tämän isänrakkauteen Will-poikaa kohtaan. Samaan aikaan toimistolla: Katie kertoo Ridgelle liukasta exäänsä ja petturisiskoaan koskevista tunteistaan. Ridge koskettelee Katien paljasta käsivartta ns. allien läheltä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Pieni tyttö, suuret valheet. Kiukuttelevan Gabbyn kapinahenki pahenee, kun hän tekaisee perättömiä syytöksiä. Cameron yrittää epätoivoisesti saada Chasin kiinni. Rachel saa avaimet uuteen kotiinsa, ja Jai haluaa olla enemmän osallisena raskausajan menemisissä ja tulemisissa. Priya tunnustaa Davidille, miksi alentui treffeille Robbien kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:40
Emmerdale
Neuvottomana neuvolassa. Laurel kertoo Ashleylle Gabbyn sepityksistä toivoen miehen saavan tyttärensä kielen kuriin, mutta Ashleyn lopullinen päätös nostattaa kyyneleet Laurelin silmiin. Rachel ja Jai käyvät neuvolassa, mutta Jai törmääkin vastaanotossa Nikhiliin ja Gennieen ja joutuu aiheuttamaan Rachelille uuden pettymyksen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:10
Lääkärit
35 hyvinvointivinkkiä. Lääkärit vieraineen tarjoilevat 35 oivaa niksiä terveyden ja hyvinvoinnin parantamiseen. Mukana on esimerkiksi takapuolta kiinteyttäviä harjoituksia joita voi tehdä istualtaan, ohjeita luonnollisiin hiushoiteisiin sekä smoothieresepti litteämpää vatsaa tavoitteleville. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.
13:35
Kadonneen jäljillä UK
50 vuoden kaipuu. 51-vuotias Chris Jones etsii kateissa olevaa siskoaan. Samalla hän haluaa vastauksia kysymyksiin, jotka varjostavat hänen menneisyyttään. Jakson toisessa tarinassa Polly Gillon etsii vanhinta poikaansa, jonka joutui pakon sanelemana luovuttamaan adoptoitavaksi yli 50 vuotta sitten. Päätöstään koko elämänsä katunut Polly haluaa viimein löytää rakkaansa. Äänitekstitys: suomi.
14:35
Ensisilmäyksellä
Trilogiaputki. Ted, Marshall ja Barney pitävät kolmen vuoden välein trilogiaillan, jolloin he katsovat putkeen alkuperäisen Tähtien sota -trilogian. Tämä onkin oiva syy muistella, mitä kaikkea kolmen vuoden sykleissä on tapahtunut. Kaverusten elämä ei ole muuttunut niin paljon kuin luulisi, mikä hajottaa Tedin. Onneksi vuosi 2015 näyttää kuitenkin valoisammalta. Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:05
Alueellinen sääennuste
15:10
Mitä tänään syötäisiin?
15:15
Unelmakoti puoleen hintaan
Erityistarpeita. Yksinhuoltajaäiti Vickyllä on energinen nelivuotias poika ja CP-vammainen kuusivuotias tytär, jonka hoito on työlästä ahtaassa ja epäkäytännöllisessä talossa. Vicky ja hänen äitinsä ovat saaneet runsaasti lahjoituksia talon laajentamista varten, mutta tavoitteeseen on vielä matkaa. Vastanaineilla Garnereilla on toisenlainen ongelma romanttisen maalaismökkinsä kanssa: talon ja ison tontin välissä on kuja, joka on säilytettävä yleisenä kulkureittinä. Laajennus päätetään rakentaa sen yli. Brittiläinen lifestyle-sarja, jossa uudistetaan koteja. Äänitekstitys: suomi.
16:15
Pientä mökkiremonttia
Kirkkonummi, Piilopirtin puitteet kuntoon. Tämänviikkoisessa jaksossa Suski tarvitsee remonttivinkkejä Kirkkonummen mökkiinsä. Käyttämättömäksi jäänyttä piilopirttiä saapuvat ehostamaan Eeva Hauta-Heikkilä sekä Niina Ahonen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Samanaikainen sitruunaorgasmi. Ridgen käsi viipyy toimistossa Katien käden iholla. Se lähtee pois vasta, kun receptionista soitetaan, että Bill Spencer on saapunut rakennukseen. Bill puhuu perhettään takaisin. Katie torjuu exänsä ehdotukset; hän ei enää usko kyynisiin, vaihtoehdottomiin vakuutteluihin. Charlie ja Pam valmistautuvat nautintoon: "Haluan sen hitaana." "Olet varsinainen tiiseri, Pam. Olet killeri." "Haluan sen samanaikaisena." Ja niin he vievät Pamin leipomat sitruunapalat suihinsa. "Ooh, tämä on parasta, mitä olen kokenut." "Tämä on kuule pientä vielä." Charlien mieleen nousee myös drag-queenkaksikko, joka yritti varastaa Forrester-butiikissa olleen timantin. Pamin mielestä Charlie oli sankari. Charlie kehuu Wyattinkin osuutta varkaiden kiinniottoon. Liam miettii, olisiko siinä jotain hämärää ja itsetehtyä. "Oliko Wyatt todella se, joka sai varkaat kiinni?" hän kysyy Charlielta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Isä toruu. Rishi hämmästelee, kun Jai väittää hänen soittaneen tälle Gennien supistuksista, mutta kun isä löytää Rachelin ultraäänikuvan Jain laatikosta, loksahtavat palaset kohdalleen. Chas ja Dan palaavat lomalta, eikä kulu aikaakaan, kun Chasin on jo aika palata todellisuuteen. Laurel vie Arthurin tapaamaan Gabbya. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Emmerdale
Ei muita vaihtoehtoja, osa 1/2. Chasin aika alkaa käydä vähiin, kun Carl asettaa velanmaksulle takarajan, joten hän pyytää Cameronilta suurta palvelusta. Jai kulkee varpaillaan peläten Rishin aikeita. Priya ja David hiiviskelevät pitääkseen suhteensa salassa. Jimmy yrittää hankkia Rodneylle tämän työpaikan takaisin. Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2663. Mariannan psyko-paatti seilaa synkillä vesillä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:05
Hansin matkassa
Jakso 1. Tarja Turunen. SARJA ALKAA. Asia on pihvi, kun Hans matkustaa Argentiinaan ja Buenos Airesiin rock-sopraano Tarja Turusen vieraaksi. Herkullisen Gourmet-oopperan libretto sisältää tuhtia ruokaa, ihastuttavaa seuraa, viiniä, laulua, tanssia, tulta ja jalkapalloa. Etelä-Amerikka kutsuu ja Hans vastaa huutoon. Myös sinut on kutsuttu! Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Klikkaa mua
Osa 12. Jaana. Eero käy treffeillä poikkeuksellisen mukavanoloisen Jaanan kanssa. Jaanan aikuinen tytär on jo muuttanut kotoa, mutta Jaana ei silti ole vapaa tulemaan ja menemään. Syy tähän on kuitenkin Eerolle mieluinen. Ellalla on aihetta iloon. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Viking Lotto ja Jokeri
22:30
MTV Sport Uutiset
22:45
Kallista kipua
Uhkapeliä ja bisneksiä. Boriksen salaperäistä kutsua noudattaen Hank lentää miehen mukana tapaamiseen venäläisen liikemiehen kanssa. Matkan takana piilee kuitenkin juju, sillä Hank ei ole reissussa Boriksen lääkärinä, vaan varmistamassa Borikselle tärkeän bisneskumppanin terveydentilan. Paige, Evan ja Jeremiah käyvät houkuttelemassa miljonääriä uusimaan sopimuksensa HankMedin kanssa, ja mies sattuu olemaan Paigen lapsuudenihastus, jonka kanssa Evan löytää yhteisen sävelen. Divya haluaa sopia riitansa isänsä kanssa. Amerikkalaisessa komediallisessa draamasarjassa taitava lääkäri Hank Lawson luo uutta uraa Hamptonsin seurapiirien kerman yksityistohtorina. 4. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
23:45
Noitapiiri
Perhe. Faye on joutunut noidanmetsästäjien kynsiin, joten piiri päättää noudattaa Cassien isän ohjeita ja koota kristallikallon pelastaakseen ystävänsä. Blackwellillä on kuitenkin toisenlaisia suunnitelmia kallon varalle. Charles ja Dawn tajuavat, että lapset ovat vaarassa ja kutsuvat Charlesin äidin apuun. Sarja päättyy. Amerikkalaisessa draamasarjassa 16-vuotias Cassie muodostaa viiden muun nuoren kanssa salaisen noitapiirin, jonka mahti houkuttelee myös pimeitä voimia. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:40
Voittostudio