UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Keskiviikko 7.12.

06:00
Aamusää
06:30
Studio55.fi
Miten kehonhuollolla ja mindfulnesilla voi parantaa vatsan hyvinvointia? Vieraana Tea Wahlroos, Method Putkisto -ohjaaja ja Leena Pennanen, mindfulness-kouluttaja
07:00
Huomenta Suomi
7.00 Aamun otsikot 7.05 Imatran ampuminen ¿ mikä saa nuoren surmaamaan? (Alo Jüriloo) 7.30 Uutiskatsaus 7.35 Markkinaraati: Miltä Suomen taloustilanne näyttää ensi vuonna? 8.00 Uutiskatsaus 8.05 Linnan juhlien pukuloistoa 8.23 Fysioaamu jakso 5 8.30 Uutiskatsaus
08:35
Studio55.fi
Vieraina sotaveteraanit Osman Abdrahim ja Jorma Tolvanen
08:55
Uutispäivä
09:00
Mitä tänään syötäisiin?
09:05
Kauniit ja rohkeat
Katie ja piinaavat tunteet. Illallinen Brooken luona uhkaa vain pahentaa sisarusten välejä, kun Katie löytää valokuva-albumin miehensä ja sisarensa yhteisistä ajoista. Brooke vakuuttelee, ettei koskaan toimisi pakahduttavien tunteidensa pohjalta, mutta Katie tuntee siskonsa. Billin mielestä tämä liioittelee asiaa, sillä eihän mitään ole oikeastaan tapahtunut. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:35
Emmerdale
Treffi-ilta. Cain ei halua vuokrata Mulperipuuta Ashleylle ja Laurelille, koska toivoo Debbien palaavan. Kirin haluaa olla Adamin veroinen isä. Carlylle paljastuu ikävä fakta Duncanista. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:05
Emmerdale
Valemuisto. Kirin yrittää tasapainotella töitä ja Johnnysta huolehtimista. Robert alkaa epäillä Aaronin muistoja keskusteltuaan Gordonin kanssa. Ross juonittelee saadakseen yhteyden Debbiehen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
10:36
Lääkärit
Koomikon kokemukset. Koomikko Kym Whitley kertoo studiokeskustelussa mielipiteensä pettäjien saaresta ja lentokone-etiketistä . Noin 30 kiloa laihtunut Nancy käy vatsan muotoiluleikkauksessa. Muita aiheita ovat nettikiusaava äiti, naapureita ärsyttävä lapsen itku, allergiaton koti, ihonhoitovinkit, upean hymyn salaisuus ja keittiömeditaatio. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita. Äänitekstitys: suomi.
11:30
Jamie Oliverin helpot herkut
Grilliruokaa. Jamien anoppi seurueineen on tulossa Jamien luo katsomaan tennisottelua. Kesän kunniaksi tarjolla on grillattuja vihanneksia, grillattuja merikrottivartaita sekä virkistävää Pimm's-juomaa. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver valmistaa helppoja aterioita jaksoittain vaihtuville vierailleen. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Rikas ja rakas
Häähumua, osa 1. Mansfieldin tyttären hääsuunnitelmat muuttuvat olosuhteiden pakosta, ja Mansfield määrää Lindsayn uuden juhlapaikan etsintään. Jenny on ostanut Brodylle kalliin syntymäpäivälahjan, mutta lahja menettää merkityksensä, kun Brodyn entinen tyttöystävä Heather (Anna Camp) saapuu toimistolle kerskailemaan saavutuksillaan. Jenny kaivaa Brodyn vanhalta Myspace-tililtä listan asioista, jotka Brody on halunnut tehdä ennen 30-vuotispäiväänsä. Amerikkalainen komediasarja urallaan menestyneestä Brodystä, joka rakastuu työpaikkansa huolto-osastolla työskentelevään Jennyyn. 2. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
14:00
Elixir Fitness
Kausi 3, 13/14. Fitness -starat Else ja Lauri, ottavat Saariselän lumiriennoista kaiken irti: Vauhtia kaksikolle antaa Suomen pisin pulkkamäki, sekä perinteinen hiihtotyyli. Tiedätkö muuten millainen suksi sopisi sinulle parhaiten? Fuerteventuralla Lauri lähtee elämänsä pisimmälle juoksumatkalle, ja tie vie tietysti ylämäkeen! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:30
Elixir Life
Kausi 3, 13/14. Joanna ja Amin jatkavat Kainuun korpitreenejä itsenäisyyspäivän hengessä: Kaksikko suuntaa kohti jääkäreiden piilopirttiä, mutta järvi onkin jäätynyt ja soutu saareen on lähes mahdotonta. Onneksi paikallisilla karpaaseilla ei sormi jää suuhun. Tämä tekee kaupunkilaisiin suuren vaikutuksen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:00
Koiralle koti
Cleo. Viisikuukautisen snautserisekoituksen koulutus vaikeutuu, kun Brandon kuulee, että uusi perhe on kova retkeilemään. Osaako Cleo käyttäytyä leirintäalueella? Amerikkalainen koirankoulutussarja. Äänitekstitys: suomi.
15:30
Fresh Off the Boat
Liikematka. Kausi 2, jakso 1/24. Louis on lähdössä liikematkalle, mutta Jessica alkaa epäillä kyseessä olevan lomailu. Huangeilla ei ole ollut tapana ottaa rennosti, mutta nyt hän haluaa koko perheen lähtevän mukaan, jotta Louis ei pääsisi huvittelemaan yksin. Amerikkalainen komediasarja seuraa Yhdysvalloissa asuvan taiwanilaisperheen edesottamuksia 1990-luvulla. Amerikkalaista unelmaa tavoitteleva perhe tekee parhaansa sulautuakseen lähiöön, mutta kommelluksilta ja väärinkäsityksiltä ei voi välttyä. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Piilokamera
2. Uusintakäsittelyssä Piilokameran klassikko, auto vailla mottoria. Lisäksi haastatellaan pahaa-aavistamattomia tv-julkkiksiksi hinkujia. Vierailevana tähtenä mm. Smash-sarjasta tuttu Megan Hilty. Amerikkalainen tosi-tv-sarja. Äänitekstitys: suomi.
16:30
Aku ja 7 ihmettä
Yksi maailman ihmeistä on Taj Mahal Intiassa. Akulle Intian kaaos on shokkihoitoa. Terapiana toimivat iloinen Bollywood-tanssi ja erikoinen delfiinijokisafari. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:25
Kauniit ja rohkeat
Brooke, perheonnen pelastaja. Brooke yrittää suojella Katien perhettä samalla kun huoli tämän hyvinvoinnista kasvaa. Myös Bill huolestuu vaimonsa käyttäytymisestä. Maya ja Rick suunnittelevat lastenhuonetta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
17:55
Ravit: Toto65 vihjeet
MTV Totalin suoran Vermon ravilähetyksen (klo 19-21) ennakkotunnelmat ja viime hetken Toto65-vihjeet.

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Pahat poikaystävät. Ashley ja Laurel saavat mielenkiintoisia uutisia. Paddy yrittää ottaa yhteyttä Tessiin. Chas äksyilee Aaronille Gordonin pois ajamisesta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:25
Emmerdale
Sikamainen temppu. Laurel yrittää selvitellä tunteitaan tulevaisuutensa suhteen. Joanie yrittää setviä Zakin ja Lisan riitoja, tuhoisin seurauksin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:55
Mitä tänään syötäisiin?
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:25
MTV Sport Uutiset
19:30
Salatut elämät
Osa 3101: Camilla on uskomaton viinipytty. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Keittiöelämää
Kausi 1, 2/8. Hyvä ruoka tekee onnelliseksi. Keittiön pöydän ääreen kokoonnutaan tänään Tammisaaressa, Taipalsaaressa, Muuramessa, Helsingissä, Haukivuorella, Espoossa ja Kouvolassa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Aarteiden metsästäjät Suomi
Kausi 1, 12/12. Keravalla on luvassa legendaarinen titaanien toinen kohtaaminen. Äijäenergia räiskyy kun Riku ja Rene, Timppa sekä Jamppa ja Jamo ottavat miehestä mittaa. Kauden viimeisessä jaksossa kukaan ei ole valmis lähtemään kotiin tyhjin käsin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Viking Lotto, Jokeri ja Lomatonni
22:30
MTV Sport Uutiset
22:40
MTV Sport: CHL Extra
MTV Sportin studiossa CHL-kierrosta niputtavat Teemu Niikko ja Hannu Aravirta.
22:50
Myytinmurtajat
Pettävät äänitehosteet. Adam ja Jamie vertaavat elokuvissa käytettyjä äänitehosteita niiden tosielämän vastineisiin. Tiimi haastaa Newtonin lait ja yrittää saada veneen liikkumaan puhaltamalla purjetta veneeseen sijoitetulla tuulettimella. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista. Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:00
PUTOUS: Tiedän mitä hoet keväällä
00:05
Bear Grylls - selviytyjien saari
Nälkä. Kausi 1, 2/6. Miehillä on nyt juomaveden lähde, mutta ei ruokaa. Lukuisten saaliittomien päivien jälkeen he alkavat toden teolla miettiä, eikö saarella ole mitään muuta tarjottavaa kuin etanoita ja skorpioneja? Brittiläinen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
01:05
Aarteiden metsästäjät Suomi
Kausi 1, 12/12. Keravalla on luvassa legendaarinen titaanien toinen kohtaaminen. Äijäenergia räiskyy kun Riku ja Rene, Timppa sekä Jamppa ja Jamo ottavat miehestä mittaa. Kauden viimeisessä jaksossa kukaan ei ole valmis lähtemään kotiin tyhjin käsin. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
02:05
Kuuma laki
Ratkaisun hetket. Prestonin ja Terryn peiteoperaatio lähestyy vaarallista loppuaan. Vanha hemaiseva ystävä tarvitsee Rayn apua jouduttuaan syytetyksi henkirikoksesta. Jamie näkee punaista, kun Lee Anne joutuu vastaamaan nöyryyttäviin kysymyksiin menneisyydestään. Amerikkalaisessa Charlestoniin sijoittuvassa draamasarjassa seurataan itsevarman puolustusasianajaja Jamie Sawyerin sekä kaupungin lakimieheksi juuri pestatun charmikkaan Roy Rayderin kohtaamisia oikeussalissa ja sen ulkopuolella. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, seksi).