UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Lauantai 30.7.

06:00
Miljoonapotti
07:10
Ostoskanava Tvins.com
08:10
Mokon suuri maailma
Vaahterasiirappia. Moko ja Chavapa ovat Kanadassa ja auttavat ystäväänsä Abbya keräämään vaahterasiirappia. Sallittu kaiken ikäisille.
08:25
Vikke Viikinki
Tautinen tappelu. Sven hyökkää viikinkien laivaan, kun Vikke on kotona sairastamassa. Ruotsalaiseen lastenkirjaan perustuva animaatio viikinkikylässä asuvan Viken seikkailuista. Vikke on nokkela ja mielikuvituksekas poika, joka on pelastanut viikinkikaverinsa monesta kiperästä tilanteesta. Sarja on suomeksi puhuttu. Sallittu kaiken ikäisille.
08:40
Littlest Pet Shop
Laskelmoivaa juonittelua. Lemmikit ovat vakuuttuneita siitä, että kauppaan tullut uusi kissa on salainen agentti. My Littlest Pet Shop kertoo pienestä mutta ystävällisestä lemmikkieläinkaupasta, jonka veikeät lemmikit osaavat puhua - mutta vain kaupan yläkertaan muuttaneelle Blythelle. Sallittu kaiken ikäisille.
09:05
Tom & Jerry Kids Show
Siivonaatori. Kalajuttu. Lurpan sarvikuono. Tässä piirrossarjassa Tom ja Jerry seikkailevat pentuvuosinaan. Mutta ovatko kissa- ja hiirileikissä nyt pienemmät jäynät. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:30
Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat
Hyvikset, pahikset ja Casey Jones. Mestari Tikku ojentaa Raphaelia tämän poltettua päreensä. Jäähdytellessään tunteitaan Raphael törmää erääseen toiseen kuumakalleen. Maailman kuuluisimmat mutanttininjakilpikonnat Raphael, Donatello, Michelangelo ja Leonardo taistelevat edelleen New Yorkin kaduilla vaarallisia vihollisia vastaan. 2. tuotantokausi. K7 (väkivalta, ahdistus).
10:00
Ostoskanava Tvins.com
10:30
MTV.doc: Kuinka eläimet puhuvat?
Englantilainen kaksiosainen luontodokumentti seuraa eläinten tapoja kommunikoida. Eläintieteilijä Lucy Cooke pyrkii selvittämään, kuinka eläimet puhuvat. Dokumentin ensimmäisessä osassa tutustutaan mm. mangustien, virtahepojen ja simpanssien tapaan kommunikoida. Entä kuinka sujuu flirttailu tulikärpästen kanssa? Lucy Cooke matkustaa eri puolille maailmaa ja tapaa eläintieteilijöitä, jotka ovat saaneet selville täysin uutta informaatiota eläinten kommunikointitavoista. Äänitekstitys: suomi.
11:45
Tuhkimotarina 3
Katie haaveilee levyttävän muusikon urasta, mutta haaveiden tiellä on hänen julmat äiti- ja sisarpuolensa. Kun ilkeä sisarpuoli ottaa kunnian Katien upeasta äänestä ja yrittää hurmata Luken, Katien on opittava pitämään puolensa unelmiensa eteen. Ohjaaja: Damon Santostefano, USA 2011. 85'. Pääosissa: Lucy Hale, Freddie Stroma, Missi Pyle, Megan Park, Matthew Lintz. Äänitekstitys: suomi. K7

Arviot: IMDb 6.1
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 12:00

13:30
Teknavi
Kausi 11, 4/8. Kauden neljännessä jaksossa elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikaisen testissä on Samsungin uusi lippulaivakännykkä Galaxy S7. Testikuski Risto Virtasen käsittelyssä on Hyundai Tucson, ja rallilegenda Markku Alén hurjastelee metsän siimeksessä M-virityspajan tuunaamalla BMW X6:lla. Esittelyssä ovat vuoden mielenkiintoisimmat moottoripyöräuutuudet. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:00
MTV Sport: F1 Ennakkotunnelmat
Studiossa Tomi Tuominen, Ossi Oikarinen ja Aaro Vainio. Varikolla toimittajana Mervi Kallio.
14:30
Pomo piilossa
Palloja ja paineita. NBA-seura Utah Jazzin toimitusjohtaja Greg Miller nousi valtavan perhekonsernin johtoon, kun hänen isänsä kuoli vuonna 2009 vain 63-vuotiaana. Nyt pitkänhuiskea mormonipomo haluaa keskittyä koripallojoukkueeseen, joka oli hänen isänsä silmäterä. Pomo kokoaa koripallokentän lattiaa, aktivoi katsojia, myy pikaruokaa puoliajalla ja pääsee yrittämään donkkausta Utah Jazzin pelissä. Amerikkalaisessa realitysarjassa yrityspomot soluttautuvat tavallisten työntekijöiden joukkoon nähdäkseen, kuinka heidän yrityksensä toimivat alaisten näkökulmasta. Äänitekstitys: suomi.
15:30
Salatut elämät
Osa 2242: Helenaa korpeaa tissuttelusta hissuttelu. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
16:00
Salatut elämät
Osa 2243: Seppo näppäilee väärää hanuria. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
16:30
Kuninkuusravit
Kuninkuusravien ensimmäinen kilpailupäivä Turun Metsämäessä. Juontaja Sara Perttunen. Asiantuntija Kari Lähdekorpi. Selostus Marko Lähteenmäki. Haastattelut Joanna Kuvaja.

Kello 18:00

18:00
Luojan kiitos!
Osa 9.. Luojan kiitos! on ohjelma jossa nähdään hulvattomia painajaisia silmät auki. Haasteen ottavat tällä viikolla vastaan Pamela Tola, Ali Jahangiri, Lauri Nurkse ja Anu Sinisalo Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:55
Esittelyssä Ex-Onnelliset
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
MTV Sport Uutiset
19:20
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
19:30
MTV Sport: F1 Paalupaikka
Studiossa Tomi Tuominen, Mika Salo ja Ossi Oikarinen. Varikolla toimittajana Mervi Kallio.
20:00
Pop'n'Roll
Osa 6. Heikki Paasonen ja Riku Nieminen. Vieraina Heikki Paasonen & Riku Nieminen Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Selviytyjät
Tunnetko heimokaverisi?. Kausi 29, 12/17. Useampikin kilpailija ottaa itselleen kunnian onnistuneesta ajoituksesta, ja välit alkavat rakoilla. Parivaljakon keskinäinen riita voi jopa määrätä pelin suunnan. Onko veri vettä sakeampaa myös silloin, kun oman läheisen kanssa tulee riitaa? Palkintokisassa testataan, kuinka hyvin kilpailijat tuntevat heimokaverinsa ja kuinka tarkkaan he ovat kuunnelleet toisiaan. Oikein vastanneet saavat pudottaa muita kisasta pois, ja leikki yltyy suoranaiseksi koston kierteeksi. Voittaja saa valita pari kaveria ratsastusretkestä ja illallisesta nauttimaan, mikä aiheuttaa närää valitsematta jääneissä. Kenellä on vakain käsi koskemattomuuskisassa? Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista Jeff Probstin johdolla. 29. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:10
Päivän sää
22:15
Lotto, Jokeri ja Lomatonni
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
MTV Sport: F1 Extra
Studiossa Tomi Tuominen, Mika Salo ja Ossi Oikarinen. Varikolla toimittajana Mervi Kallio.
22:45
Johan Falk 11 - Soluttautuja (K16)
Nuorten miesten porukka on erikoistunut ryöstämään göteborgilaisten ostoskeskusten vartijoita. Poliisit kutsuvat ryhmää nimellä "Nude", sillä heillä on tapana pakottaa vartijat riisuutumaan alasti ennen kuin ryhmä pakenee saalis mukanaan. Ryöstöt saavat vakavamman käänteen kun sivullinen ohikulkija kuolee väripanosten räjähtäessä kassissa. Ohjaaja: Richard Holm, Ruotsi 2012. (93') Pääosissa: Jakob Eklund, Mikael Tornving, Jens Hultén, Meliz Karlge, Joel Kinnaman, Ruth Vega Fernandez. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 6.6
Lue lisää: IMDbLeffatykki

Kello 24:00

00:40
Katujen kasvatti (K16)
Oikeuden rajoilla. Kauden päätösjaksossa Chapel joutuu hyllylle käytyään kovistelemassa El Mozoa. Iskuryhmä jättää virkamerkit pöydälle ja lähtee vaaralliselle kostoretkelle Meksikoon. Daniel keksii keinon Javierin selustan turvaamiseen kiven sisässä. Los Angelesiin sijoittuva amerikkalainen toimintasarja latinojengin myyräksi poliisiin soluttautuneesta rikosetsivästä. Ensimmäinen tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:40
Miljoonapotti