UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Keskiviikko 5.8.

15:30
Anthony Bourdain - kohti tuntematonta
Israel ja Palestiina. Tony vierailee Jerusalemissa, Länsirannalla ja Gazassa. Israelin ja Palestiinan alueen poliittisen tilanteen puimisen sijaan keskitytään lähinnä tavallisiin ihmisiin, historiaan ja kulttuuriin. Luvassa on monenlaisia herkkuja uskontoon tai elämänkatsomukseen katsomatta. Äänitekstitys: suomi.
16:30
Suurin pudottaja
Salaisuus paljastuu. Nyt paljastuu, että Bob-valmentaja palaa leirille jo pudonneen kilpailijan kanssa. Kuka on voittanut palaajien kanjonin punnituksen? Haasteessa palkintona on painoetu. Äänitekstitys: suomi.
17:30
Salatut elämät
Osa 2070: Sirun peitetarina säröilee. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Salatut elämät
Osa 2071: Tale muistelee Sepon vetämiä viivoja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Salatut elämät
Osa 2072: Lasse jänistää Paulan leiriltä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:15
MTV Sport Uutiset
19:25
Päivän sää
19:30
Emmerdale
Potkut ja pihalle, osa 2/2. Alicia ja David yrittävät kertoa Leylalle, että hänen olisi aika muuttaa pois. Jai kovistelee Alia ja palkkaa yksityisetsivän selvittämään, missä Rachel ja Archie piileksivät. Harriet kuvittelee, että hänellä on treffit Domin kanssa, mutta Domin onneksi Vanessa pelastaa hänet pulasta. Val paljastaa Ericille vihdoin, mitä on salannut - vai paljastaako sittenkään? Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Suomen kaunein piha
Osa 5. Kivi tekee pihan.. Kyllästyitkö ruohon leikkaamiseen? Hanna, Tommi ja Kati näkevät kolme erilaista pihaa, joissa on käytetty paljon kiveä. Luovalla kiven käytöllä korostetaan kulkureittejä, rajataan tiloja ja tuodaan pihoille persoonallista ryhtiä ja luonnetta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
NCIS: New Orleans
Perhesiteet. NCIS-osasto laittaa jalalla koreasti laivaston ja merijalkaväen hyväntekeväisyysjuhlissa, kun paikalla räjähtää pommi, ja Dwaynen vävykokelas haavoittuu vakavasti. Dwayne lähtee tyttärensä tueksi sairaalaan, ja muu ryhmä alkaa selvitellä tapausta juhlatamineissaan. Sebastian löytää pommin osia, ja Patton alkaa käydä läpi paikan vieraslistaa. Eräs tarjoilijoista on kadonnut paikalta joten epäilykset suuntautuvat aluksi häneen, mutta tarkemmat tutkimukset osoittavat jutun kytkeytyvän erääseen jo kukistetuksi luultuun mafiaperheeseen. Amerikkalainen rikosdraamasarja New Orleansin NCIS-yksiköstä, joka selvittelee alueen Yhdysvaltain laivastoon tai merijalkaväkeen liittyviä rikoksia omaan erikoislaatuiseen tyyliinsä. 1. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Viking Lotto ja Jokeri
22:30
MTV Sport Uutiset
22:40
Täydellinen kesä
Kesäjuhlat. Kausi 1, 9/10. Per Ivar ja Eva yrittävät tivata Oddvarilta allekirjoitusta mökin papereihin, mutta Oddvar on kiinnostuneempi perheen järjestämistä perinteisistä kesäjuhlista. Ankin vihjailuista onkeensa ottanut Terje päättää piristää parisuhdetta. Norjalaisessa komediasarjassa tavoitellaan täydellistä kesäidylliä perheen ja suvun kanssa tai heistä huolimatta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
23:10
Myytinmurtajat
Tulen ihme. Adam ja Jamie selvittävät myyttiä erikoisesti viipaloituneesta lentokoneesta. Tiimi puolestaan testaa erikoisia tulentekotapoja. Amerikkalainen viihteellinen tiedeohjelma myyteistä ja legendoista. Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:15
Kohde
Kun sotavaihde jää päälle. Harold Finchin listalle ilmestyy sosiaaliturvanumero, joka kuuluu Joey Durban -nimiselle miehelle. Hän on entinen Afganistan-sotilas, nykyinen urbaani ovimies Manhattanilla. Hän on myös rikollinen. Kotiuduttuaan sodasta hän liittyi entisten sotilaiden ryhmään, joka ryöstää neljän aseistetun ja naamioidun miehen muodostelmassa jalokiviliikkeitä, valuuttamyymälöitä ja pankkeja. Aina koulutetusti kuin armeijassa: sisään, action, ulos - kaikki 60 sekunnissa, joka kerta. Eikä ketään tapeta. Reese tunnistaa oman sotilasmenneisyytensä kautta miesten vaikeuden elää ilman käskyjä ja toimintaa. Joey sanookin, että eläminen käskyjen mukaan on yksinkertaisempaa; kun jengin johtaja komentaa pankkiin, silloin mennään pankkiin. John Reese menee mukaan yhdeksi heistä. Miten hänen käy? Miten Joeyn käy? Mitä tietoja New Yorkin poliisin väkivaltarikosyksikön Joss Carter ja Jose Molina saavat tällä kertaa John Reesen toiminnasta? New York Cityyn sijoittuva amerikkalainen rikosdraamasarja, jossa salaperäinen miljardööri, herra Harold Finch, ja entinen CIA-agentti John Reese pääsevät rikosten jäljille jo ennen niiden toteutumista. Apunaan heillä on The Machine. Se näkee ja kuulee kaupungissa kaiken. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:15
Kadonnut
Hautaan saakka. Sarja päättyy. Ratkaiseva todistuskappale viimeistelee palapelin, ja Ollyn arvoitus saa vastauksensa. Kahdeksan vuoden taipaleen päättyminen ratkaisee monta muutakin kohtaloa. Englantilainen jännitysdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
02:25
Voittostudio