UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Perjantai 28.11.

17:25
Kauniit ja rohkeat
Quinn Fuller, varteenotettava verbaalikko. Ovulaatio on saattanut olla niin kohdallaan että Hope on nyt raskaana. Miten se on mahdollista, hehän ovat olleet Wyattin kanssa varovaisia! Eikö absoluuttista ehkäisykeinoa olekaan? Liam ilmestyy toimistolle raskaustestiresepti kädessään. "Odotatko lasta, Hope?" Hetken hämmennyksen jälkeen tyttö poistuu testille. Bill on huolissaan Quinnin kanssa harrastamastaan "miekkailusta". Aikooko Quinn paljastaa heidän makuuhuonebillisminsä Brookelle? Aikooko hän kertoa olleensa nahka-asuisena komerossa kuuntelemassa, kun Brooke tuli ilmoittamaan, että rakastaa kyllä Billiä, mutta haluaa tämän vielä odottavan? Senkö hän aikoo tehdä? Onko hän kiristäjä? Ei, mutta hänellä on vaateensa. Ne koskevat Wyattia. Mitä Billin pitäisi antaa pojalleen? Itselleen Quinn haluaa huomiota, sellaista että he menisivät yläkertaan vielä kerran heiluttamaan nahkaruoskaa. Jäähyväisnahkaruoskaa! "Käsiraudatkin sattuvat olemaan mukana." Bill kieltäytyy. "Tulen kaipaamaan sinua ja pientä miekkaasi", Quinn heittää ranskalaisen kepeästi keveää varttaan heilauttaen. Bill muuttaa laukkuineen Brookelaan. "Kesytähän tämä villiori. Ji-haa!" Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Hämäräbisneksiä, osa 2/2. Rahanhimoisen Debbien vaaralliset suunnitelmat saavat Cainin ja Domin tarttumaan toimeen. Sandy on katkera Seanin tuhottua hänen menopelinsä. Moira haikailee Cainin perään, kunnes näkee tämän kasvoissa tuoreita taisteluarpia. Ashley näyttää Bernicelle ja Stevelle kaapin paikan, ainakin melkein. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Vapun valtakunta
Lilli Paasikivi. Tervetuloa brunssille Vapun valtakuntaan! Opperalaulaja Lilli Paasikiven kanssa nautitaan uunimunakasta ja revittyä ankkaa, itse tehtyä mysliä, tuoreita sämpylöitä ja banaanilettuja. Brunssi alkaa luonnollisesti päärynämimosalla.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2725. Eliakselta puuttuu miskatuki Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:05
Posse
Vieraina tällä viikolla mm. TTK-voittaja Pete Parkkonen, huiman stuntin tekevä Martina Aitolehti, purjehduksen olympiatoivot Mikaela Wulff ja Niki Blässar, Happoradio, Antti Reini, Karita Tykkä sekä suosikkiosuudet Minkä tähren illallinen ja sätkyukko.

Kello 21:00

21:30
Hjallis
Pekka Perä. Hjalliksen vieraana uutismagneetti, metallinkaivaja ja yrittäjä Pekka Perä. Miltä nyt tuntuu?"
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:40
Kuukauden parhaat sekunnit
22:45
Payback - Tilinteko (K16)
Toimintajännäri rikollisesta, jonka rikoskumppani ja oma vaimo päättävät eliminoida häipyäkseen ryöstösaalis mukanaan, mutta kuolleeksi luultu mies palaa kuvioihin ainoana päämääränään hyvitys ja kosto. Ohjaaja: Brian Helgeland, USA 1998. (97'). Pääosissa: Mel Gibson, Gregg Henry, Maria Bello, David Paymer, Bill Duke, Deborah Kara Unger. Äänitekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 7.1 ∙ Rotten Tomatoes 54 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:45
Eurojackpot ja Jokeri
00:50
Uhka (K16)
Kostaja. Sieppaajien otteet kovenevat, eikä edes Yhdysvaltain ylin johto ole enää turvassa. Agentit vaativat pääsyä presidentin juttusille. Valkoisen talon kansliapäällikkö joutuu punnitsemaan moraalinsa rajoja, kun yhtä siepattujen lasten vanhemmista vaaditaan kostamaan sodassa kokemansa vääryydet mitä kieroutuneimmalla tavalla. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:45
Isänmaan puolesta (K16)
Kotiinpaluu. Amerikkalainen merijalkaväen sotilas Nicholas Brody palaa kotiin Afganistanista kahdeksan vuoden sotavankeuden jälkeen. Kentälle vastaan saapuvat vaimo Jessica ja parin lapset, jotka hädin tuskin muistavat isäänsä vuosien poissaolon jälkeen. Vankeus on muuttanut Nicholasta ja Jessicalla on ollut suhde Mike Faberin kanssa joka on myös Nicholaksen vanha ystävä. CIA:n toimintaupseeri Carrie Mathison epäilee, että kyseessä on al-Qaidan juoni. Miksi sotilas Brodya olisi muuten pidetty vangittuna kaikki nämä vuodet? Myös Mathisonilla on oma salaisuutensa, josta hän ei halua muiden tietävän. Isänmaan puolesta on jännittävä amerikkalainen draamasarja sotilastiedustelun vaarallisesta maailmasta, joka on palkittu Emmy- ja Golden Globe -patsailla. Uusi sarja alkaa! Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
02:50
Voittostudio