UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Maanantai 23.1.

14:25
Alppihiihdon maailmancup
Alppihiihdon maailmancup: Kitzbühel. Kooste miesten pujottelusta (22.1.2017). Selostus: Matti Nyrhinen, asiantuntija: Petri Nyländen.
15:30
Mutsi
Sovittelua. Kausi 3, 4/22. Christy ilahtuu, kun Violet haluaa nähdä ja esittää illalliskutsunkin. Bonnie yrittää puolestaan hieroa sopua arkkivihollisensa Beverlyn kanssa. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
16:00
Salatut elämät
Osa 3118: Ulla Taalasmaanvaiva. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:30
Sinulle on postia
Kausi 1, 6/8. On jälleen aika lähteä jakamaan postia Juuson, Loren ja Tuijan kanssa. Tänään oppilas yllättää vanhan opettajansa, isosisko muistaa kirjeellä pikkusiskoaan ja tytär kirjoittaa kirjeen isälleen. Luvassa on myös romantiikkaa ja onnen hetkiä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:25
Kauniit ja rohkeat
Etsi poikani, Justin. Wyatt ja Steffy heräävät ensimmäiseen aamuunsa avioparina. Kuherruskuukausi on silkkaa auvoa, mutta Wyatt haluaa vielä käydä tapaamassa äitiään ennen kuin tämä lähtee matkustelemaan salaperäisen Adamin kanssa. Bill päättää lopettaa odottelun ja etsiä Liamin käsiinsä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Emmerdale
Unohtumattomat häät. Harriet pelästyy Benin krapulaista olotilaa. Joanie kyselee Brendalta töitä. Laurel kohtaa harhaisen Ashleyn. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).

Kello 18:00

18:25
Emmerdale
Hääyöaikeet. Laurel tyynnyttelee hämmentynyttä Ashleyta. Liv usuttaa Gordonin lakimiehet Robertin perään. Lisa puhuu Bellelle talon myymisestä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
18:55
Mitä tänään syötäisiin?
Pinaattinen kanakastike
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:25
MTV Sport Uutiset
19:30
Salatut elämät
Osa 3119: Monican mieskarkit ovat valmiiksi nuoltuja. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).
20:00
Suomen kaunein koti
Omalla tyylillä. Kausi 4, 3/11. Kolme kodikasta kotia, joita kaikkia yhdistää asukkaiden oma vahva tyyli. Milla, Hanna ja Aleksi kiertävät pääkaupunkiseudulla koteja, joissa on uskallettu ottaa asukkaiden oma maku vahvasti mukaan sisustukseen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Ota rahat ja juokse
Reima ja Riia. Kausi 1, 4/10. Helsinkiläiset isä Reima ja tytär Riia puhaltavat yhteen hiileen. Varsinkin silloin kun panoksena on 10 000 euron rahasalkku. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Rizzoli & Isles (K16)
Laukausten jälkeen. Kausi 7, 1/13. Baarissa sattuneen ammuskelun jälkeen tiimi tekee kaikkensa löytääkseen kostonhimoisen ja pakkomielteisen Alice Sandsin, ennen kuin vaarallinen nainen ehtii aiheuttaa enempää vahinkoa Janelle ja tämän läheisille. Jane on huolissaan ammuskelussa loukkaantuneen Mauran voinnista, vaikka tämä vakuuttelee olevansa kunnossa. Amerikkalainen rikossarja, jossa kaksi vahvaa uranaista panee Bostonin kuriin ja järjestykseen. Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus, väkivalta).
23:35
Suomen kaunein koti
Omalla tyylillä. Kausi 4, 3/11. Kolme kodikasta kotia, joita kaikkia yhdistää asukkaiden oma vahva tyyli. Milla, Hanna ja Aleksi kiertävät pääkaupunkiseudulla koteja, joissa on uskallettu ottaa asukkaiden oma maku vahvasti mukaan sisustukseen. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:35
Mustamaalattu
Paljastus. Kausi 1, 4/10. Paljastus. Akselin täytyy kertoa Angelinelle Karinesta. Solar Techin tulevaisuus on uhattuna, ja Aksel tarvitsee Angelinen apua. Eva haluaa käynnistää tutkimukset uudestaan. Norjalainen rikosdraama. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
01:35
Pahan jäljillä (K16)
Vapautus. Uskon ja vapautuksen nimeen pauhaava Joe laittaa yhden lahkolaisista uhraamaan lahkotoverin muiden katsellessa, mutta kun Robert myöhemmin uskaltautuu kyseenalaistamaan Joen toimet, aikoo Joe vakuuttaa ystävänsä ennen kuin on liian myöhäistä ja pistää Robertin ihastuksen asialle. Lily käyttää Joen aiheuttamaa uutismylläkkää hyväkseen ja suunnittelee sen varjolla vapauttavansa Luken sairaalasta. Joen lahko on Mandylle liikaa. Claire haluaa jättää todistajansuojeluohjelman. Amerikkalaisessa rikossarjassa entinen FBI-agentti jahtaa Edgar Allan Poen innoittaman sarjamurhaajan seuraajia, joita karismaattinen murhaajaidoli pitää otteessaan. 2. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).
02:35
Arrow
Lupaus. Kausi 2, 15/23. Oliver saa järkytyksekseen tietää, että Slade on elossa ja janoaa kostoa. Saarella Oliver, Slade ja Sara valmistautuvat yrittämään Ivon rahtialuksen valtaamista. Sara kehottaa Oliveria tappamaan Ivon, jotta tämä ei voi kertoa Shadon kohtalosta arvaamattomaksi muuttuneelle Sladelle. Taistelu voi alkaa. Amerikkalaisessa jännitysdraamassa miljonääriplayboy Oliver Queen palaa autiosaarelta muuttuneena miehenä ja ryhtyy jakamaan oikeutta kotikaupunkinsa rikollisille. Sarja perustuu DC Comicsin sarjakuvahahmoon Vihreä Nuoli (Green Arrow). Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).