UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Maanantai 21.4.

18:30
Emmerdale
Ken toiselle kuoppaa kaivaa, osa 1/2. Jännite Alician ja Valin välillä kiristyy, kun itsepäinen Val ei taivu Davidin suostutteluihin eikä luovu syytteistä Aliciaa vastaan. Onko hänen päätään kääntäminen ennen kuin tilanne lähtee käsistä? Hannah jännittää tärkeää koetta, eikä hermoilua helpota farmin pulikointi pinteessä. Victoria ja Alex äkkäävät Ashleyn odottamattomasta paikasta. Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
MTV Sport Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Pulttibois
Paras ohjelma tähän aikaan tällä kanavalla. Mukana Pirkka-Pekka Petelius ja Aake Kalliala. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Kaappaus keittiössä
Kuinka opettaa lapsi syömään oikein, kun itsekään ei osaa?. Raumalla asuva Anni ei ole koskaan oppinut valmistamaan ruokaa tai syömään terveellisesti. Anni ei syö laisinkaan kasviksia, eikä välttämättä edes tunnista niitä. Kebab ja muu pikaruoka ei kuitenkaan sovi 1,5 vuotiaan tyttären ravinnoksi joten äidin on nyt viimeinen hetki ottaa vastuu perheen hyvinvoinnista ja katkaista väärien ruokailutottumusten kierre. Mutta miten päästä terveellisen arjen alkuun kun ei kotoa ole oppinut perustaitoja? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Nymfit
Jakso 5. Pako. 17 vuotta sitten viisi nymfiä, Kati, Nadia, Rose, Frida ja Ana-­Claudia, pakeni laumastaan Nessebarissa, Bulgariassa. Vain Kati, Nadia ja Rose selvisivät. Kiinni jäänyt Frida pitää Katia syyllisenä rakkaansa Ana-­Claudian kuolemaan. Komisario Harjun kuulusteluissa Didille paljastuu, minne hänen adoptioäitinsä Elina on paennut. Didi anastaa kahvilasta rahat ja karkaa Ecuadoriin ottaakseen selvää omasta menneisyydestään. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (väkivalta, seksi).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:15
Päivän sää
22:20
MTV Sport Uutiset
22:30
Rizzoli & Isles (K16)
Tarkkailun alaiset. Vanhan Leroyn elämä on suistua raiteiltaan, kun roskakuski kolkataan hänen kellarissaan. Vainoharhaisen vanhuksen kellari tulvii tavaraa, jonka seassa Frankie ja Frost tonkivat vaikeasti määriteltävää murha-asetta etsien. Suojeliko salaliittoteorioita kehittelevä Leroy tavarakokoelmaansa kohtalokkaan hanakasti, vai olivatko asialla kenties hänen epäilyttävät naapurinsa? Jane ajautuu ojasta allikkoon kaataessaan kahvit tielleen osuneen naisen ylle ja joutuessaan suositun nettivideon naurun aiheeksi, minkä lisäksi kahvikatastrofin uhri nostaa syytteen. Amerikkalainen rikossarja, jossa kaksi vahvaa uranaista panee Bostonin kuriin ja järjestykseen. 4. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
23:25
Kovat kaulassa
Karkulainen. Välttääkseen Kramerin junaileman rangaistuksen Neal on paennut Mozzie seuranaan Kap Verdelle, jossa saaren rikkain mies, Dobbs, lupaa suojella kaksikkoa maksua vastaan. Suojelulle onkin tarvetta, sillä Neal saa peräänsä kostonhimoisen agentti Collinsin, joka ei kaihda keinoja napatakseen karkulaisen. Myös Peter on kaksikon perässä aikeenaan pelastaa Neal pulasta jälleen kerran. Kumpi ehtii Nealin luo ensin? Sarja palaa tauolta neljännen tuotantokauden jaksoilla. New Yorkiin sijoittuva rikosdraamasarja hurmurihuijari Neal Caffreysta, joka ratkoo FBI:n apuna konstikkaita valkokaulusrikoksia. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:25
Louie
Isän tyttöystävä, osa 1/2. Louien tyttäret ihmettelevät, miksi hänellä ei ole naisystävää. Niinpä Louie alkaa etsiä sopivia ehdokkaita. Hän lähestyy ensin viehättävää koomikkokollegaansa, mutta lopulta hän iskee silmänsä kirjakaupan kauniiseen myyjään. Amerikkalainen komediasarja menestyvästä stand up -koomikosta. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
00:55
Eurojahti