UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Torstai 24.7.

15:55
Middle
Tuulikellot. Rita Glossnerin tuulikellot käyvät Frankien hermoille. Hän yrittää hoitaa asian ystävällisesti, mutta Rita lisää pökköä pesään. Sue on onnensa kukkuloilla aloitettuaan uudelleen seurustelun Darrinin kanssa. Frankie ja Mike eivät ole yhtä innoissaan tilanteesta. Axlin ja Hutchin ystävyys syvenee löytösohvan myötä. Brick saa päähänsä kokeilla siipiään elintarviketeollisuuden parissa. Amerikkalainen komediasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:25
Ruokaritarit Jamie ja Jimmy
Sienna Millerin ragu. Jamie ja Jimmy saavat kuppilaansa vieraaksi Sienna Millerin, joka opettelee laittamaan ankka-ragua ja pici-pastaa. Jamie valmistaa kalaa näyttävällä tavalla, ja Jimmy näyttää, miten grillataan kokonainen porsas helposti ilman kalliita laitteita. Sen lisäksi parivaljakko lähtee pelastamaan lähes unholaan vaipunutta pikkuleipää, jonka eräs kartanonherra tahtoo takaisin kauppoihin. Äänitekstitys: suomi.
17:25
Viking Loton ja Jokerin tulokset
17:30
Salatut elämät
1840. Miika ja Katariina solmivat synkän sopimuksen. Tuotanto: FremantleMedia Finland Oy. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Salatut elämät
1841. Oonan järki ja tunteet joutuvat koetukselle. Tuotanto: FremantleMedia Finland Oy. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
18:30
Salatut elämät
1842. Ismo tekee avioelämänsä ensimmäisen itsenäisen ratkaisun. Tuotanto: FremantleMedia Finland Oy. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
19:00
Seitsemän Uutiset
19:15
MTV Sport Uutiset
19:25
Päivän sää
19:30
Suurin pudottaja
Cross fit ja rakoilevat rivit. Toinen joukkue pääsee kokeilemaan rajojaan cross fit salille. Toisessa joukkueessa rakoilee rivit, kun kaikilla ei ole yhtä paljon treeni-intoa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Koko Suomi leipoo
Jakso 2. Suolaiset leivonnaiset. Suolaiset leivonnaiset. Onnistuvatko kotileipurit rypyttämään tiensä tuomareiden sydämiin? Menevätkö suolat ja sokerit sekaisin, kun taidonnäytetehtävä haastaa heidät taituroimaan voileipäkakun? Yksitoista jäljellä olevaa kilpailijaa jatkaa Suomen parhaimman kotileipurin tittelin tavoittelua. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Hansin grillibileet
Hansin grillibileissä ollaan Italian tunnelmissa. Ohjelmassa leivotaan grillissä pitsaa, foccaciaa ja Rivieralta tuttua Pissaladiere-piirakkaa. Näemme, mitä seuraa, kun possun sisäfileeseen sovelletaan vitello tonnaton reseptiä. Hansin apulaisina Radio Novan aamuistakin tutut Tuomas Enbuske, Minna Kuukka ja Aki Linnanahde. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Frost/Nixon
(Frost/Nixon) Tiivistunnelmainen draama alkaa vuoden 1974 tulenarasta tilanteesta, jossa Richard Nixon jätti Valkoisen talon häpeällisten skandaalien saattelemana. Nixon kielsi syyllisyytensä lain edessä - mutta tuli hetki, jona hänen oli pakko tehdä tiliä teoistaan. Sen mahdollisti epätodennäköinen kandidaatti, brittiläinen talkshow-isäntä David Frost. Hän teki kaikkensa saadakseen ex-presidentiltä televisiohaastattelun ja onnistui lopulta vuonna 1977: tehtiin tv-historiaa. Ohjaaja: Ron Howard, USA/Britannia 2008, 122´. Pääosissa: Frank Langella, Michael Sheen, Oliver Platt, Sam Rockwell, Rebecca Hall, Kevin Bacon, Matthew MacFadyen, Toby Jones. Äänitekstitys: suomi. K12

Arviot: IMDb 7.8 ∙ Rotten Tomatoes 92 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:55
Monk
Monk ja vaalit. Natalie pyrkii ehdolle tyttärensä koulun johtokuntaan ja kesken vaalikiireiden hän joutuu yllättäen murhayrityksen kohteeksi. Monk ja muut poliisit ovat ymmällään, kun mitään järkevää motiivia tai syyllistä teolle ei näytä löytyvän. Urhea Natalie haluaa kaikesta huolimatta jatkaa vaalikampanjointiaan. Hänen vastaehdokkaansa on Monkille tuttu mies: he käyvät kumpikin saman psykiatrin vastaanotolla hoitamassa pakko-oireitaan. Pian miesten välille kehkeytyy kinaa toimintatavoista ja kateutta psykiatrin huomiosta. Amerikkalainen komediallinen rikossarja, jossa pakko-oireista kärsivä entinen poliisi ratkoo apurinsa kanssa erilaisia rikoksia. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:50
Onnensoitto