UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Lauantai 31.1.

07:05
Ostoskanava Tvins.com
08:05
Littlest Pet Shop
Kesäsuunnitelmia. Blythe suunnittelee lähtevänsä kesäkouluun maan toiselle laidalle, ja sekös saa lemmikit surullisiksi. My Littlest Pet Shop kertoo pienestä mutta ystävällisestä lemmikkieläinkaupasta, jonka veikeät lemmikit osaavat puhua - mutta vain kaupan yläkertaan muuttaneelle Blythelle. Sallittu kaiken ikäisille.
08:30
Katti kaiken tietää!
Sateenkaarijahti / Seuraa jälkiä. Salla ja Niko oppivat sateenkaaren värit, ja ehkä jotain vielä hienompaakin! / Katti vie lapset tapaamaan Vihje-Villeä, joka opettaa heidät jäljittämään! Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Pokémon
Ashin suurin haave on tulla maailman mahtavimmaksi Pokémon-mestariksi. Pokémonit ovat salaisia voimia ja taitoja omaavia örkkejä, jotka elävät sulassa sovussa ihmisten kanssa. Suomeksi puhuttu japanilainen piirrossarja. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:25
Daltonit
Viimeinkin vapaa / Aikamatkaajat / Daltonit lapsenlikkoina. Animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:50
Chaplin
Uusi animaatiosarja komedian klassikkohahmosta Chaplinista, joka päätyy päivittäin keskelle mitä erikoisimpia kommelluksia, vaikka tarkoittaa pelkkää hyvää. Elämään valoisasti suhtautuva Chaplin ja hänen ystävänsä Poika ovat hurmaava parivaljakko, jotka selvittävät isot ja pienet hankaluudet nokkeluudella ja hyvällä onnella. Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
Ostoskanava Tvins.com
10:30
MTV3.doc: Jääkarhut ja lyhenevä talvi
Kanadan Hudsoninlahdella elää maailman eteläisin jääkarhuyhdyskunta, johon kuuluu 2 000 yksilöä. Nyt yhdyskunnan ja samalla koko lajin tulevaisuus on uhattuna, kun ilmaston lämpeneminen kutistaa jääkarhujen elinpiiriä vuosi vuodelta. Koskettavassa ja taidokkaasti kuvatussa amerikkalaisdokumentissa seurataan jääkarhujen jokavuotista matkaa sulavalta jäätiköltä 500 kilometrin päähän mantereelle. Suurten petojen on valmistauduttava matkaan saalistamalla ahkerasti, sillä lyhenevän talven vuoksi niillä on aina vain vähemmän aikaa kartuttaa elintärkeitä rasvavarastojaan. Äänitekstitys: suomi.
11:35
Salatut elämät
Osa 2751. Marianna pyyhkii persoonansa Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 12:00

12:05
Salatut elämät
Osa 2752. Sergei ei ole kipeä ukkeli Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
12:35
Salatut elämät
Osa 2753. Talelle napsahtaa inssinakki Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
13:05
Salatut elämät
Osa 2754. Ismon rakkaustarina saa happy endingin Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi, ahdistus).
13:35
Salatut elämät
Osa 2755. Heidi kokee jälleen kovia Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
14:05
Pilanpäiten
Miten sinä reagoisit, jos poliisi repeäisi nauruun nähdessään ajokorttikuvasi? Entä jos tuiki tuntematon mies hyppäisi kaulaasi keskellä kaupunkia ja väittäisi olevansa vanha ystäväsi? Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
14:20
Yli aidan
Shrekin, Madagascarin ja Kung Fu Pandan tekijöiden mainiossa animaatioseikkailussa veijarimainen pesukarhu RJ joutuu pulaan käytyään talviunilta heräilevän Vincent-karhun eväskätköllä. RJ vannoo korvaavansa muonat hetimmiten ja lähtee ryöstöretkelle lähiöön. Avukseen hän värvää lähimetsän hyväuskoiset pikkueläimet, joille ihmisten maailma on vieras ja pelottava. Lupaus herkuista saa ne kuitenkin mukaan juoneen, ja huima seikkailu pihatonttujen koristamassa roskaruokakeitaassa voi alkaa. Suomeksi puhutun elokuvan eläimiä tulkitsevat Santeri Kinnunen, Esko Salminen, Antti Pääkkönen, Rinna Paatso ja Petri Hanttu. Ohjaus: Tim Johnson ja Karey Kirkpatrick, USA 2006 (83'). Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7

Arviot: IMDb 6.8 ∙ Rotten Tomatoes 75 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
16:00
Hansin matkassa
Jakso 9. Maucca Kärki. Hans ratsastaa tuulimyllyjä uhmaten Hollantiin ja Amsterdamiin supertähtien hevoskonsultin Maucca Kärjen vieraaksi. Matkan menu pitää sisällään samppanjaa, silliä, poskisuudelmia, rauskunsiipiä, marenkiunelmia, miljoonahevosia ja kyyhkyläisten tanssia pannulla. Huippukokki korskuu innosta ja myös sinut on kutsuttu! Äänitekstitys: suomi.
17:00
MTV Sport: Ravikunkku
Toto76-ravit Kuopion Sorsasalossa. Studiossa Ravikunkku Toni Niemisen haastajina julkisuudesta tutut kilpailijat. Vieraana Niina Lahtinen. Juontaja Joanna Kuvaja. Selostus Marko Lähteenmäki.

Kello 18:00

18:00
Suomen surkein kuski
2. jakso. Tässä jaksossa esitellään loput neljä kilpailijaa. Sen jälkeen on vuorossa ensimmäinen tehtävä. Ees suun taas tehtävässä kilpailijat pääsevät esittelemään tuomareille auton hallintaa ja peruutustaitojaan. Äänitekstitys: suomi.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
MTV Sport Uutiset
19:30
Kingi
Kingi on uusi, suora puolentoista tunnin musiikkikomediashow joka perustuu fiktiiviseen laulukilpailuun. Mukana on joukko maamme tunnetuimpia näyttelijöitä.

Kello 21:00

21:00
Selviytyjät
Eloonjäämistaidot. Gotassa Reynold ja Eddie ovat käärmeissään edellisen äänestyksen tuloksista ja pelkäävät olevansa seuraavia lähtijöitä. Reynoldilla on kuitenkin yhä hallussaan koskemattomuussymboli. Shamar vaikuttaa yhä onnettomammalta, eikä jaksa tehdä enää mitään. Bikalin puolella Phillip jatkaa peliään ja myöntää lisää arvonimiä ihmisille kuvitteellisessa organisaatiossaan. Palkintokisan voittajat saavat avukseen paikallisen takametsien miehen, joka opastaa ruoanlaitossa ja parantelee heimon suojaa. Eikä hetkeäkään liian aikaisin, sillä pian iskee hirmumyrsky, joka saa myös rotat liikkeelle. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista. 26. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:10
Päivän sää
22:15
Lotto ja Jokeri
22:25
MTV Sport Uutiset
22:40
Johan Falk 2 - aseveljet (K16)
Erikoisyksikkö GSI yrittää ostaa gangstereilta rynnäkkökiväärejä. Kaikki ei kuitenkaan mene suunnitelmien mukaan ja yhtäkkiä kaupankäynnin säännöt muuttuvatkin täysin. Paljastuu, että joku haluaa asekuorman, joka riittäisi pieneen sotaan. Haagin ihmisoikeustuomioistuimeen siirrettävä vanki yritetään vapauttaa ylivoimaisella tulivoimalla ja poliisi pistää hanttiin kaikin mahdollisin keinoin. Ohjaus: Anders Nilsson, Ruotsi 2009 (93'). Pääosissa: Jakob Eklund, Mikael Tornving, Joel Kinnaman, Meliz Karlge. Äänitekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 6.5
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten Tomatoes

Kello 24:00

00:30
Dallas
Häät Southforkin tapaan. John Rossin ja Pamelan hääpäivä koittaa viimeinkin. Ennen seremoniaa sulhasen on kuitenkin hoidettava liikeasioita rakastajattarensa kanssa ja kiristettävä erästä viranomaista. Southforkissa valkoisiin verhoutunut morsian odottaa hermostuneena, saapuuko hänen miehensä ajoissa omiin häihinsä. Sue Ellen puolestaan ahdistuu huomatessaan, että uskoton John Ross on kuin ilmetty JR. Voiko asialle tehdä jotain? Amerikkalainen draamasarja jatkaa legendaarisen Ewingin mahtisuvun tarinaa perheen perinteikkäällä texasilaisella karjatilalla sekä Dallasin suurkaupungin sykkeessä. Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi).
01:25
Mentalist
Punainen liekkimeri. CBI tutkii entisen kansalliskaartilaisen kuolemaan johtanutta tuhopolttoa, jonka takaa paljastuu taistelutovereiden hämäräpuuhia. Joku miesten menneisyydestä näyttää palanneen kostamaan. Amerikkalainen poliisisarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa Kalifornian osavaltion poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. Tuotantoyhtiö: Warner Bros. Television. Äänitekstitys: suomi. K12
02:20
Mentalist
Verevää tutkimustyötä. Patrickin entistä terapeuttia epäillään tutkijakollegansa ja entisen miehensä murhasta. Hän pyytää entisen potilaansa apuun, mutta tutkinta paisuu suurempiin mittoihin, kun tapaukseen näyttää liittyvän myös eläinsuojeluaktivisteja. Amerikkalainen poliisisarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa Kalifornian osavaltion poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. Tuotantoyhtiö: Warner Bros. Television. Äänitekstitys: suomi. K12
03:10
Voittostudio