UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Lauantai 29.10.

01:45
Ota rahat ja juokse
Saila ja Minna. Kausi 1, 9/10. Ystävykset Saila ja Minna kamppailevat 10 000 euron rahasalkusta. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
02:45
Bones
Palo portaissa. Kausi 10, 5/22. Brennan on pitämässä avauspuhetta tiedekonferensissa, kun paikalta löytyy palava ruumis. Kaikkien yllätykseksi Hodginsia epäillään murhasta. Brennan kohtaa vanhan tutun, ja Wendell palaa syöpähoitojen jälkeen töihin. Amerikkalainen kepeä rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Kello 6:00

07:00
Ostoskanava Tvins.com
08:00
Pororo
Minäkin tahdon osata luistella. Kausi 4, 6/26. Eddy tahtoo oppia luistelemaan yhtä hyvin kuin ystävänsä. Kaukana ihmisten ilmoilta on rauhallinen, lumen peittämä saari. Metsässä saaren keskellä on pieni, eläinten asuttama kylä. Kukaan ei tiedä kuinka eläimet tulivat saarelle, mutta ne päätyivät elämään yhdessä saaren ainoassa kolkassa, jossa aurinko paistaa lämpimämmin eikä tuuli puhalla niin kylmästi. Tässä kylässä elää ystävineen Pororo, utelias ja vallaton pieni pingviini. Korealainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. Sallittu kaiken ikäisille.
08:20
Elias ja pelastusryhmän seikkailut
Merenneito. Kumppis jää kallioiden vangiksi, ja samaan aikaan alkaa kuulua merenneidon lauleskelua. Suosittuun norjalaiseen kuvakirjaan perustuvassa tietokoneanimaatiossa Elias pelastaa ystäviensä kanssa monta kanssaeläjäänsä pulasta merestä Lunnin kylän edustalla. Sallittu kaiken ikäisille.
08:35
Seikkailija Dora
Seikkailija Dora on animaatiosarja, jota katsomalla lapset oppivat englantia! Jokaisessa jaksossa seurataan 7-vuotiaan Doran ja hänen apinaystävänsä Nuutin jännittäviä seikkailuja. Tuotantokausi 5. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:05
Pokémon
Lumiose - Totuuden Hetki. Ash on 10-vuotias poika, jonka suurin haave on tulla maailman mahtavimmaksi Pokémon-mestariksi. Pokémonit ovat salaisia voimia ja taitoja omaavia örkkejä, jotka elävät sulassa sovussa ihmisten kanssa. Tämä japanilainen piirrossarja on puhuttu suomeksi. 18. tuotantokausi. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:30
Gumballin mieletön maailma
Uni / Apuri. Ensimmäisessä tarinassa näkee unta, jossa Darwin pussaa Pennyä, eikä pääse sen yli. Toisessa tarinassa Darwin on lopun kyllästynyt olemaan aina Gumballin varjossa. Gumball on poikakissa ja varsinainen vauhtiveikko, joka joutuu monenmoiseen pulaan eikä ikinä ota opikseen. Itse hän kokee olevansa vain tilanteen uhri. Gumball on myös pihkassa sarvipäiseen maapähkinä -tyttöön nimeltä Penny, joka ei täysin vastaa tunteiden paloon. Kaikesta huolimatta Gumball on luotettava ja uskollinen ystävä, joka mielettömistä seikkailuistaan huolimatta on kiltti sielu. Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
Ostoskanava Tvins.com
10:30
Salatut elämät
Osa 3070: Akin unet ovat märkiä. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Salatut elämät
Osa 3071: Vesikriisi sihisi hississä. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:30
Salatut elämät
Osa 3072: Eva syö le bacon. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).

Kello 12:00

12:00
Salatut elämät
Osa 3073: Ismo ei tykkää märästä ja ahtaasta. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
12:30
Salatut elämät
Osa 3074: Nakuna matata, Kari Taalasmaa. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
13:00
Villi tusina 2
Villi tusina 2. Suurperheen isä Tom Baker päättää viedä lapsikatraansa vielä kerran yhteiselle lomalle ennen kuin vanhimmat lentävät pesästä. Nostalgisessa lomapaikassa on myös vanha vihollinen Jimmy Murtaugh pesueineen, eivätkä isät osaa vieläkään jättää toisiaan rauhaan. Lapset tulevat mainiosti toimeen keskenään, mutta saavatko he isänsä rauhoittumaan? Ohjaaja: Adam Shankman, USA 2005. (94'). Pääosissa: Steve Martin, Bonnie Hunt, Piper Perabo, Hilary Duff ja Eugene Levy. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 5.4 ∙ Rotten Tomatoes 6 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
14:55
Piilokamera
Laiton siirtolaisuus puhuttaa, tekoripsien kiinnittäminen tuottaa tahatonta hupia, ja marketin kassalla koetellaan taas asiakkaiden hermoja. Amerikkalainen tosi-tv-sarja. Äänitekstitys: suomi.
15:25
Tähdet, tähdet
70-luku. Kausi 3, 4/10. Tänään Tähdet tähdet vie sinut aikamatkalle 70-luvun hulluihin vuosiin. Aikaan, jolloin pukeuduttiin kaikkeen sellaiseen, mihin ei enää kehtaisi. Iso tukka, leveät lahkeet ja musiikki, joka kuulostaa edelleen tuoreelta! Genreguruna Maarit Hurmerinta. Raadissa vaikuttavat Maria Veitola ja Juhani Merimaa. Ohjelman juontaa Mikko Leppilampi Uusinta.
17:00
MTV Sport: Lauantairavit
Toto76-kierros Porissa. Asiantuntija Kari Lähdekorpi. Haastattelut Joanna Kuvaja. Selostus Juha Jokinen.
17:55
Teknavi
Kausi 12, 5/12. Teknavin vauhtikaksikko seikkailee Saksassa ja tutustuu erikoiseen kuorma-autotrialiin. Risto Virtasen testissä on uusi hybridikatumaasturi Kia Niro ja elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikaisen kokeilussa on Samsungin 360-asteen kamera. Vieraskuskin paikalle istahtaa ralleista räppäävä radiojuontaja Juha Perälä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:30
MTV Sport: F1 Ennakkotunnelmat
Studioisäntänä Ville Lepistö. Asiantuntijana Ossi Oikarinen. Varikolla Mervi Kallio.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
Uutisextra
19:20
MTV Sport Uutiset
19:30
Posse
Kausi 3, 7/10. Studiossa Alma, Pekka Hyysalo, Posse vs. Tubettajat Jaakko Parkkali ja Mikirotta, Rocky Horror Shown Roope Salminen, Sami Saikkonen ja Sonja Sorvola. Biisirallissa Paula Koivuniemi ja Toni Wirtanen, Jukan Vapaapudotuksessa Miss Suomi Shirly Karvinen. Autostuntissa Riikka Tampereelta. Musiikkivieraana Alma. Tuotanto Rabbit Films

Kello 21:00

21:00
Pelimies
Kausi 1, 7/10. Pelimies tapaa Kristillisdemokraattien Päivi Räsäsen
21:30
Solsidan
Väärinymmärryksiä. Mickanin italialaisesta ystävästä, Mario-komistuksesta, mustasukkainen Fredde päättää maksaa potut pottuina. Kuinka mustasukkaiseksi Mickan herkeääkään Fredden lounasvieraan nähdessään? Alex ei riemastu Annan vastuuntunnottoman lurjusveljen Pallen vierailusta, eikä auton lainaaminen tälle sujukaan aivan ongelmitta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:10
Päivän sää
22:15
Lotto, Jokeri ja Lomatonni
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
MTV Sport: F1 Paalupaikka
Studioisäntänä Ville Lepistö. Asiantuntijoina Ossi Oikarinen ja Toni Vilander. Varikolla Mervi Kallio.
23:05
Pimeys (K16)
Wallander: Pimeys. Pieni lapsi löytyy hylätystä autosta Ystadin liepeiltä. Poliisin tutkimukset paljastavat ensin perhetragedian, ja taustalta löytyy vastenmielinen rikosvyyhti, uhreina joukko saman koulun teinityttöjä. Ohjaus Stephan Apelgren. Pääosissa Krister Henriksson, Johanna Sällström, Ola Rapace, Angela Kóvacs. Ruotsi 2005 (90'). Äänitekstitys: suomi. K16

Kello 24:00

00:55
MTV Sport: F1 Extra
Studioisäntänä Ville Lepistö. Asiantuntijoina Ossi Oikarinen ja Toni Vilander. Varikolla Mervi Kallio.
01:05
Enbuske, Veitola & Salminen
Kausi 2, 9/10. Kauden toiseksi viimeisessä jaksossa vieraina mm. uuden Mad Music kirjan julkaisseet Riku Rantala ja Tuomas Milonoff, yrittäjä Anne Kukkohovi sekä mäkilegenda Matti Nykänen Uusinta.
02:05
Pelimies
Kausi 1, 7/10. Pelimies tapaa Kristillisdemokraattien Päivi Räsäsen Uusinta.
02:35
Panttivangit (K16)
Luottamuspula. Uhaksi muodostunut Sandrine on ujutettava pois pelistä, mutta kun Blair koventaa panoksiaan ottaen Ninan ja Sawyerin panttivangeiksi, tarvitsee Duncan Sandrinea perheensä pelastamiseksi. Blair ei kuitenkaan ole ainoa, joka vaatii häikäilemättömästi presidentin kuolemaa, sillä turhautunut Archer alkaa epäillä Duncanin puheiden totuudenmukaisuutta ja tarttuu itse toimeen. Brian ja Morgan painavat nastan lautaan kaasuttaen suunnitelman mukaan turvaan, mutta ongelmitta ei pakomatkastakaan selvitä. Tiivistunnelmaisessa amerikkalaisessa jännityssarjassa omapäinen FBI-agentti ottaa huippukirurgin perheineen panttivangiksi kiristääkseen tämän murhaamaan presidentin. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
03:30
Bones
Rakkauden jäljillä. Kausi 10, 6/22. Tiimi tutkii kiinalaisen siirtolaisnaisen murhaa, ja juttu paisuukin yllättäviin ulottuvuuksiin. Brennanin pitäisi hyväksyä Arastoon väitöskirjan aihe, ja Camin ja Arastoon välille tulee skismaa. Amerikkalainen kepeä rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).