UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Tiistai 26.7.

19:00
Seitsemän Uutiset
19:15
Päivän sää
19:25
MTV Sport Uutiset
19:30
Emmerdale
Kuka leikkii hengelläni?. Rakesh joutuu kertomaan Vanessalle totuuden rahoista. Marlon pettyy, kun Paddy ei ilmaannu sovittuun paikkaan. Carly yrittää esittää vaikeasti tavoiteltavaa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
20:05
Suomen ihanimmat häät
Minna ja Reijo. Kausi 1, 7/12. Rempseä huumori ja letkeä tunnelma on läsnä Minnan ja Reijon häissä. Kaikki uusioperheen kahdeksan lasta osallistuvat hääjärjestelyihin. Askartelut aiheuttavat kuitenkin harmaita hiuksia. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:55
Esittelyssä Ex-Onnelliset

Kello 21:00

21:00
NCIS: New Orleans
Verenvuodatus myy. Kausi 2, 18/24. Merivoimien sotilasmestari kuolee jäätyään bussin alle, ja Pride ryhmineen ryhtyy selvittämään tapausta. Loretta uskoo, ettei kysymyksessä ollut onnettomuus, ja Brody huomaa tapauksen muistuttavan hänen oman sisarensa kuolemaan johtanutta tapahtumasarjaa. Amerikkalainen rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Diili
Laiva on lastattu. Kausi 14, jakso 8/13. Kapteeni Sig on elementissään, kun joukkueet saavat tehtäväkseen järjestää kaupunkiristeilyn. Miesten ja naisten käsitykset viihteestä joutuvat kuitenkin törmäyskurssille. Kenya järjestää kyseenalaisen ohjelmanumeron. Voittaako Seksikkäin saalis Ison Omenan Onnelan? Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
23:30
Rizzoli & Isles
Uskollinen apuri. Kausi 5, 15/18. Jane ja kumppanit tutkivat vaatesuunnittelijan surmaa. Uhrin vaimo on kateissa, ja kuvioon on sotkeutunut myös yli-innokas yksityisetsivä. Äitinsä rahankäytöstä huolestunut Jane pyytää Mauraa antamaan Angelalle talousvinkkejä, mutta mitä Mauran omasta kaapista löytyykään? Amerikkalainen rikossarja, jossa kaksi vahvaa uranaista panee Bostonin kuriin ja järjestykseen. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:30
Americans (K16)
Pohjakosketus. Philip vaipuu synkeisiin ajatuksiin, kun viimeisin operaatio vaatii jälleen sivullisia uhreja. Stanin tutkimukset etenevät rivakasti, mutta kotona odottaa katala yllätys. Paige joutuu vaikeuksiin, kun selviää, että hän on lahjoittanut kaikki säästönsä kirkolle. Kylmän sodan vuosiin sijoittuva amerikkalainen draamasarja tavallisesta lähiöperheestä, jonka vanhemmat ovat todellisuudessa KGB:n vakoojia. Toinen tuotantokausi, osa 9/13. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:30
Miljoonapotti