UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Keskiviikko 25.11.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Pelon varjossa väkivaltaisessa lähisuhteessa Vieraana Ensi- ja turvakotien liiton perhe- ja lähisuhdeväkivaltatyön päällikkö Tiina Muukkonen sekä ensihoitaja Heidi Holmavuo
06:25
Huomenta Suomi
6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Bensa-autosta etanoliautoksi? 6.50 Elämää: Kenkäkaupan sijaan suutarille 7.10 Vieraana ulkoministeri Timo Soini 7.40 Markkinaraati: Tukilakot - tarpeellinen taustavoima vai kohtuuton voimannäyte 8.10 Enbuske360 - Ratkaisijat 8.40 Päivän nimi: Nikke Ankara 8.50 Elämää: Kenkäkaupan sijaan suutarille 9.05 Studio55.fi Poliitikko ja dekkaristi Kari Häkämies
09:05
Studio55.fi
Poliitikko ja dekkaristi Kari Häkämies
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Mitä tänään syötäisiin?
09:40
Kauniit ja rohkeat
Laukauksia Forresterilla. Punaisiin pitsihepeneisiin sonnustautunut Maya joutuu mahdollisen anoppinsa Brooken tenttauksen kohteeksi. Ivyn yllä ei ole enää edes pitsihepeneitä, kun hän hempeilee vällyjen välissä Liamin kanssa. Kartanolla kaivattu Rick sattuu työpaikalla hiippaillessaan näkemään Ridgen ja Carolinen intiimeissä tunnelmissa, ja pian Forrester Creationsin käytävillä kaikuvat laukaukset. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Kiukkuinen käsipuoli. Marlon pyytää Laurelia muuttamaan häiden ajankohtaa Donnan vuoksi. Priya päättää luopua miehenmetsästyksestä ja torjuu komean Rakeshin. Katie huolestuu Andyn toistuvista kiukunpuuskista. James ehdottaa Moiralle, että Pete ottaisi tilan hoitaakseen Adamin sijaan. Donna saa selville, että Rossilla on jo toinen nainen. Adam löytää epäilyttäviä tietokoneita Rossin repusta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:40
Emmerdale
Kielletty suudelma. Andy pyörtyy kivusta ja joutuu sairaalaan. Katie menee hänen avukseen ja lähentyy hänen kanssaan yllättävällä tavalla. Pahaksi onneksi Bernice osuu paikalle samaan aikaan. Priya suostuu tapaamaan Rakeshin uudelleen, mutta Georgia on lähellä pilata kaiken. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:10
Lääkärit
Kauneushoitojen vaaroja. Uusin trendi kauneusleikkausten saralla on suuremman ja kauniimman takapuolen saaminen yhdeksi vuorokaudeksi ilman kirurgin veistä tehtävällä pepunkohotushoidolla, jonka ehtii tehdä vaikka lounastunnilla. Menetelmästä kertoo lisää sen kehittäjä plastiikkakirurgi Norman Rowe. Perheenäiti pyytää epätoivoisena apua vuosia vanhojen rintaimplanttien aiheuttamaan jatkuvaan kipuun, mutta hänellä ei ole varaa tarvitsemaansa korjausleikkaukseen. Näemme myös kynsihoitajan ja kampaajan aiheuttamia karmeita vammoja. Lisäksi esitetään ihotautilääkärin video sarjassa ällöttävimmät toimenpiteet. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
13:35
Pientä pintaremonttia
Uuden tyylin äärellä. Kevään viimeisessä jaksossa Iisa, Tea-Mariia ja Tomi ovat Tampereella pohtimassa rivitaloasumisen lainalaisuuksia. Tiina on vaihtamassa asuntoa pienempään ja vanha kolmio tulisi saada myyntiin mahdollisimman edustavassa kunnossa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:35
Mitä tänään syötäisiin?
14:40
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
14:45
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
14:55
Elixir Life
Kausi 1, 11/14. Mestariurheilijat teettävät Heidille ja Joannalle perinpohjaisen kuntotestin. Testi paljastaa kuitenkin tärkeän puutteen kummankin kuntoilussa. Sama virhe on suurella osalla suomalaisista, jotka aloittavat kuntoilun. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:25
Ensisilmäyksellä
Basistin kyydissä. Marshall ja vauva saavat kyydin häihin Tedin tulevien lasten äidiltä. Lily ja Robin törmäävät epäonnekseen läpeensä katalaan ystävyyden tuhoajaan, Darreniin. Myös Ted ja Barney joutuvat saman riidankylväjän kohteeksi. Nähtäväksi jää, kestävätkö ystävyydet haasteista suurimman. Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus, väkivalta).
15:55
Salatut elämät
Osa 2902: Sergei ei tiedä mistään mitään. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:25
Pomo piilossa
Vaatepomo valepuvussa. Kausi 6, jakso 8/13. Forman Mills -halpavaateketjun perustaja Rick Forman huomaa, että ketjun työntekijöiden hyvinvointi on jäänyt yhtiön laajenemisvimman jalkoihin. Hän päättää tehdä yrityksestään houkuttelevan työpaikan. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
17:25
Kauniit ja rohkeat
Ridgen yllätyssiirto. Ridge saa tarpeekseen Rickin toilailuista ja ryhtyy toimiin, mutta saako hän Carolinen mukaan uusiin suunnitelmiinsa? Brooke huolestuu pojastaan, eikä Mayan vakuuttelu onnellisesta elämästä tunnu purevan kaikennähneeseen äitiin. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Yllättävä yhteys. Priya ja Rakesh lähentyvät kahden kesken, mutta Jai heittää miehen ulos yhteisen menneisyyden vuoksi. Donna pidättää Rossin - mutta vain kertoakseen, että haluaa tämän elämäänsä. Mustasukkainen Bernice hyökkää raivoisasti Katien kimppuun. Eric antaa Finnille potkut. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
18:30
Emmerdale
Tunnustus treffeillä. Priya menee treffeille Rakeshin kanssa Jain vastusteluista huolimatta ja avautuu tälle syömishäiriöstään. Bernice ostaa lentoliput Australiaan hetken mielijohteesta. Ross tarjoaa Adamille keikkaa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2903: Jefujee, Severi. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:05
Yökylässä Maria Veitola
Jukka Poika ja Teija Stormi. Kausi 1, 10/10. SiideriPissis ja Hihhulimies. Maria yökyläilee hittinikkari- ja reggaeartisti Jukka Pojan ja hänen avopuoliso Teija Stormin luona Itä- Helsingissä. Vierailulla Maria yrittää selvittää onko Jukka Pojan keikkaraiderissa nykyään shampanjaa ja mansikoita? Tarina Siideripissis-kappaleen taustalta selviää ja Teija kertoo kuinka rakastui itsestään niin erilaiseen "hihhulimieheen". Puhutaan rakkaudesta, rakastumisesta, oman mukavuusalueen ulkopuolelle astumisesta ja aikaisemmista suhteista. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Rouva Ministeri
Elämä jatkuu. Kausi 2, 1/22. Toisen kauden ensimmäisessä jaksossa presidentti Daltonin lentokone katoaa Tyynellä valtamerellä, ja Elizabet joutuu haluamattaan viransijaiseksi. Henryn uusi tiedustelutyö alkaa venäläisen opiskelijan värväämisellä. Amerikkalainen draamasarja, joka liikkuu politiikan ja kansainvälisten suhteiden jännittävässä maailmassa. Pääosassa Tea Leoni. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Viking Lotto ja Jokeri
22:30
MTV Sport Uutiset
22:40
Teknavi
Kausi 10, 10/12. Kauden kymmenennessä jaksossa muta saa kyytiä, kun Markku Alén selvittää uuden Mercedes Unimogin etenemiskyvyn. Risto Virtasen testissä on uusi Volkswagen Multivan, ja Pauli Reinikainen selvittää, kumpi on älykellokukkulan kuningas, uusi Samsung Gear S2 vai Apple Watch. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:10
Hybe
Musiikin maailma. Kausi 1, 10/10. Musiikin maailma. Kauden viimeisessä jaksossa selvitetään, miten Spotify on muuttanut artistien elämäa ja voiko pelien avulla oppia soittamaan instrumentteja. Selvitämme myös, voisiko Turkki olla seuraava startup-maailman suurvalta? Äänitekstitys: suomi.
23:40
Myytinmurtajat
Kaapelikauhua. Adam ja Jamie tutkivat myyttiä, jonka mukaan katkeava kaapeli voi leikata ihmisen kahtia. Tiimi yrittää tallentaa ääntä saviruukkuihin. Amerikkalainen viihteellinen tiedeohjelma myyteistä ja legendoista. Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:45
Voittostudio