UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Perjantai 28.8.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Kiistellyt D-vitamiinin saantisuositukset Vieraana emeritusprofessori Ilari Paakkari
06:25
Huomenta Suomi
09:05
Studio55.fi
Souvarit valmiina syksyn keikkaputkeen Vieraana iskelmäyhtye Souvareiden laulaja Lasse Hoikka
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Mitä tänään syötäisiin?
09:40
Emmerdale
Valvovan silmän alla. Cain ja Moira kertovat ilouutisestaan, ja osa ilahtuu, osa ei. Diane yrittää jälleen kerran puhua Valille järkeä, mutta kuinkas käykään? Bob testaa turvakameraa kahvilassa, ja nauhalta paljastuu jotain yllättävää. Nicola ja Jimmy yrittävät jälleen parittaa Berniceä, tällä kertaa lupaavin tuloksin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Pientä pintaremonttia
Kolme kerrosta myyntikuntoon. Iisa, Lasse ja Maarit vierailevat tällä viikolla Espoon Viherlaaksossa, jossa suunnittelijoita odottaa kolmikerroksisen rivitalon haasteet. 70-luvulla rakennetun asunnon tiloja on laajennettu ottamalla ullakkotilat käyttöön, mutta sekä käytännöllisyyttä että ilmettä voisi asunnossa parantaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:05
Lääkärit
Netin saalistajat. Netissä ja sosiaalisissa medioissa lapset ja nuoret saattavat helposti altistua saalistajille ja hyväksikäyttäjille. Mitä vanhempien tulisi tietää netin vaaroista ja kuinka heidän tulisi ohjeistaa lapsiaan? Lisäksi vieraana on harvinaisesta unihäiriöstä kärsivä nuori nainen. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Haaveiden talo hartiapankilla
Mökkiä kerrakseen. Autokauppias vaimoineen aikoo rakentaa ison talon kymmenessä kuukaudessa, mutta kaikki ei suju suunnitellusti - kuten rakennusprojekteissa yleensä. Esteitä ilmaantuu tielle jopa tavallista enemmän, ja projekti venyy ja paukkuu. Brittisarja omakotirakentamisesta. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Mitä tänään syötäisiin?
14:35
Mike & Molly
Paineita parrasvaloissa. Molly järjestää oppilaidensa musiikkiesitystä ja melkein menettää hermonsa, kun lähes jokainen asia tuntuu menevän pieleen. Selvitettyään hedelmöityshoitojen hintoja Mike tajuaa tarvitsevansa lisää rahaa, mutta onneksi Vincellä on oiva idea lisätienestien hankkimiseksi. Amerikkalaisessa komediasarjassa seurataan Anonyymien ylensyöjien kokouksessa tavanneiden Miken ja Mollyn romanssia. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:05
Mike & Molly
Vastatuulessa. Kolmannen kauden päätösjaksossa Miken ja Vincen strutsisuunnitelma kokee vastoinkäymisen, kun lintuja ei ala kuulua perille. Myös Miken pomon ja Peggyn romanssi on vastatuulessa. Kireää tilannetta ei ainakaan helpota se, että Chicagoa lähestyy pyörremyrsky... Amerikkalaisessa komediasarjassa seurataan Anonyymien ylensyöjien kokouksessa tavanneiden Miken ja Mollyn romanssia. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:30
Retrohelmet
Lauluja naisista. Kausi 1, 13/15. Retrohelmissa lauletaan naisista. Nostalgisia esityksiä kappaleista Kaiken takana on nainen, Pieni ja lämpöinen ja Tarja. Jakson tähtinä mm. Matti ja Teppo, Tuomari Nurmio ja Tuula Amberla. Juontajana Tanja Huutonen. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:30
Pientä pintaremonttia
Hienosäätöä sibeliaanisella seudulla. Tällä viikolla pintojen parantelua ja ilmeen ehostamista kaipaa kerrostalokaksio aivan Järvenpään keskustan tuntumassa. Lasse, Niina ja Tea-Mariia saavat tehtäväkseen loihtia suunnitelmillaan asunnon myyntiin lisää tehoa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:25
Salatut elämät
Osa 2127: Niko aikoo löytää Katariinan, vaikka kiven sisästä. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (päihteet, ahdistus).
17:55
Mitä tänään syötäisiin?

Kello 18:00

18:00
Salatut elämät
Osa 2128: Katariina tekee liian häkkinäisen päätelmän. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:30
Salatut elämät
Osa 2129: Lassen suunnitelma on olevinaan lasten leikkiä. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Emmerdale
Vispilänkauppaa. Eric aikoo hakea avioeroa ja saa pian lohtua toisen sylistä. Chas pölähtää yllättäen kotiin ja löytää yhteisen sävelen Jamesin kanssa. Ruby huomaa piilokameran ja epäilee, että se on asennettu häntä varten. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Pop'n'Roll
Osa 9. Ismo Leikola ja Sini Sabotage. Vieraina Ismo Leikola & Sini Sabotage Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Selviytyjät
Viimeinen taisto, osa 2/2. Viimeinen taisto, osa 2/2. Huippujännittävän viimeisen koskemattomuuskisan jälkeen jaossa on enää kolme finaalipaikkaa. Tunteet ovat pinnassa viimeisessä heimoneuvostossa. Tuomaristo päättää, kuka voittaa koko pelin ja miljoonan dollarin palkinnon. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista Jeff Probstin johdolla. 27. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:40
Kolme kuningasta (K16)
Kriittinen kuvaus Persianlahden sodasta, jonka loppumetreillä kolme kylmäpäistä sotilasta lähtee henkensä kaupalla metsästämään valloitetulle alueelle kätkettyä mittaamattoman arvokasta aarretta - samalla he joutuvat ensimmäistä kertaa katsomaan sodan todellisuutta silmästä silmään. Ohjaaja: David O. Russell, USA 1999. (110') Pääosissa: George Clooney, Mark Wahlberg, Ice Cube, Spike Jonze, Cliff Curtis, Nora Dunn, Jamie Kennedy, Said Taghmaoui. Äänitekstitys: suomi. K16

Kello 24:00

00:55
Eurojackpot ja Jokeri
01:00
Mafiakaupunki (K16)
Kiehtova tarjous. Uusi sarja alkaa! Yökerhon koomikko tekee kiehtovan tarjouksen poliisi Joe Teaguelle, joka kertoo siitä kuitenkin esimiehelleen. Olisiko tässä tilaisuus kiillottaa 1940-luvun Los Angelesin korruptoituneen poliisilaitoksen mainetta? Jakson on käsikirjoittanut ja ohjannut Frank Darabont. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).
02:00
Voittostudio