UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Maanantai 20.10.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Etikettisääntöjen päivitys - vieläkö vanhat opit pätevät? Vieraana toimittaja-kirjailija Mirva Saukkola.
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Vieläkö vanhat etikettisäännöt pätevät? 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Autolla Nepaliin! 6.50 Ismo Leikola taistelee maailman hauskin ihminen -tittelistä 7.10 Vieraana Rosatomin varapääjohtaja Jukka Laaksonen 7.40 Mitä Suomen pitäisi tehdä Isisin pysäyttämiseksi? 8.20 Päivän niminä näyttelijät Heidi Herala ja Jouko Klemettilä 8.40 Päivän puheenaihe 8.50 Ismo Leikola taistelee maailman hauskin ihminen -tittelistä 9.05 Studio55.fi: Puhuvatko lääkäri ja potilas samaa kieltä? 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Kuinka sujuu vuorovaikutus potilaan ja lääkärin välillä? Puhuvatko se samaa kieltä? Vieraana lääkäri ja Lääkärilehden tieteellinen päätoimittaja Päivi Hietanen.
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:40
Mitä tänään syötäisiin?
09:45
Kauniit ja rohkeat
Wyattin äänessä Gallian kukon kosketus. Bill puhuu Brookea takaisin aktin toivo äänessään. Hän toistaa, että rakastaa rakastaa rakastaa. Haluaako hän mukaan Pariisiinkin? Wyatt ainakin haluaa. Hän heittää ääneensä taitavat ranska-aksentit ja tahtoo rakkaansa kanssa rakkauden kaupunkiin. Quinnin silmissä on sensuellin seikkailun muisto hänen kertoessaan pojalleen tuoreesta visiitistään tämän biologisen isän luo. Kun Forrester-suihkukone nousee kohti Eurooppaa, matkustajina ovat äiti ja tytär Logan. Todellisuudessa matkustajia on enemmän, sillä mukana on myös jänis. Kuka? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Pulaa puolestapuhujista. Declan yllättyy Meganin lähtöpäätöksestä. Gennie ja Cameron miettivät kuumeisesti, kuka voisi todistaa Chasin puolesta oikeudessa. Bernice pettyy karvaasti, kun Steve lähtee lohduttelemaan vaimoaan. Kerry onnistuu töppäämään taas työhaastattelussa ja saa lisäksi kuulla Valilta olevansa huono äiti. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:40
Vapun valtakunta
Jukka Hilden. Vapun valtakunnassa tehdään uusi lämpöennätys, kun lauteille nousee Duudsoneiden Jukka Hilden. Jukan kanssa laitetaan uunimakkaraa Duudsoneiden tapaan ja muuta herkullista saunaruokaa.
11:10
Lääkärit
Turhat kehonosat. Ihmiskehossa on noin viisi tuhatta osaa, mutta kaikki niistä eivät ole elintärkeitä. Mitkä kehonosat ovat turhia ja mitkä tarpeellisia? Kumpaan kategoriaan kuuluvat esimerkiksi perna, sappirakko, kitarisat, häntäluu, ihokarvat ja poskiontelot? Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.
13:35
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
13:40
Amazing Race
Määkijöitä ja maalaiselämää. Seikkailu Indonesiassa jatkuu, ja ensimmäisenä tehtävänään kilpailijat hyppäävät pyörän selkään. Yksi pari joutuu kuitenkin ottamaan takapakkia, kun poljin irtoaa. Lisäksi maailmanmatkaajat tutustuvat maalaiselämään, kun heidän on joko istutettava taimia tai ruokittava omapäisiä lampaita. Borobudurin temppelillä ei puolestaan lasketa lampaita vaan Buddhan patsaita, ja puuhassa yhteistyö on kultaakin kalliimpaa. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijaparit matkustavat ympäri maailmaa juontaja Phil Keoghanin johdolla. 19. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
14:45
Millerit
Rakas päiväkirja.... Debbien ja Tomin joogakahvilalla ei mene häävisti. Tämä selviää, koska Carol tapaa lukea Debbien päiväkirjaa salaa. Debbie alkaa kuitenkin epäillä äitiään ja päättää virittää ansan. Yhtäkkiä kaikki luulevat Tomia homoksi, eikä Tomin oma käytös varsinaisesti auta asiaa. Carol ilahtuu perheen uudesta homosta, mutta Tom itse ei ole järin mielissään, kun asia hänelle selviää. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:15
Alueellinen sääennuste
15:20
Mitä tänään syötäisiin?
15:25
Tanssii Tähtien Kanssa
Uusinta.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Se oli viskiä ja seksiä, siinä kaikki!. Bill alkaa olla Quinnin skaalalla enemmän kuin seksiobjekti. Bill itse sanoo, että heidän juttunsa oli seksiä ja alkoholia, ei sen enempää. Eikä se toistuisi. "Emme ole rakastavaisia emmekä ryhdy perheeksi. Tämä ei ole uusi alku. Olen rakastunut Brooken." Quinn ihmettelee, mikä Logan-bimboissa niin miehiä vetää. Forrester-jetin jänis on Wyatt. Hänen ja Hopen kohtaamisesta syntyy lentokone-erotiikkaa. Alylla, Thornella ja Ericillä on konferenssipuhelu. Aly reagoi aggressiivisen helpottuneena siihen, ettei Wyatt ole tulossa Hopen ja Brooken mukana Pariisiin. Pam kertoo Ericille, että Wyatt on menossa Brooken ja Hopen mukana Pariisiin! Ja matkatavarana ovat Stephanien korut HFTF- tapahtumaa varten. Ericistä on hienoa, että korut esitellään maailmalle, mutta Alysta hän on huolissaan. Hän sanoo, että tämän äänessä oli jotain erikoista, jotain hälyttävää. Ja että tyttö on lapsesta asti ollut arvaamaton, joskus väkivaltainenkin. Aly yllättää Hopen ja Wyattin suutelemasta. "Irti Hopesta. Heti!" Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Pettymysten päivä. Kotona vierailevaa Katieta odottaa muutama yllätys. Rhona ja Paddy saavat kaivattua apua, kun Rhonan opiskelukaveri Vanessa aloittaa klinikalla. David lupaa Ednalle töitä puodista, mutta tuleekin pian toisiin aatoksiin. Myös Paddyllä on Ednalle huonoja uutisia. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Emmerdale
Krapulainen kemoterapeutti. Robbie palaa Kartanolle. Sarahin tilanne näyttää lupaavalta, ja Debbie iloitsee saadessaan tyttönsä pian kotiin. Pitkäksi venähtänyt ilta painaa Rhonan ohimoilla. Edna vie Tootsien hoitoon ja toivoo parasta. Hän joutuu ottamaan luottokortin käyttöön selvitäkseen eläinlääkärimaksuista. Jacobilla on mielenkiintoista kerrottavaa Davidille. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2696. Pihlajakadun pahan pojan paluu Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
20:05
Suomen kaunein koti
Jakso 7. Hurmaavat asuinkäyttöön muutetut kodit. Verkatehdas, pikku-pappila ja koulu. Hanna, Aleksi ja Milla tutustuvat kolmeen persoonalliseen kotiin, jotka on remontoitu aikaisemmin muussa kuin asuinkäytössä olleisiin rakennuksiin. Harvan kodin varustukseen kuuluu esimerkiksi oma urheilukenttä! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Kiiltokuvia
Osa 6. Ikuinen liitto?. Lilin ja Shotan sisaruus on koetuksella, kun vanha mustasukkaisuus nostaa päätään. Soile joutuu syöksykierteeseen. Lili joutuu salailemaan tekosiaan kaikilta. Mikon onni on lyhytaikainen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Rizzoli & Isles
Lähes kaikkeen varautuneet. Tuomiopäivän bunkkeri omassa talossa koituu survivalistimiehen kohtaloksi, kun jokin suojan säännöllisessä testikäytössä menee pieleen. Bunkkerista on ilmeisesti loppunut ilma hajonneen sulakkeen vuoksi, mutta miehellä olisi pitänyt olla aikaa korjata tilanne. Onko joku peukaloinut laitteita ja miten se olisi edes mahdollista tarkoin lukitussa tilassa? Jane pelkää Korsakin lähtevän eläkkeelle ja Frankiesta paljastuu yllättäviä seikkoja. Amerikkalainen rikossarja, jossa kaksi vahvaa uranaista panee Bostonin kuriin ja järjestykseen. 5. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
23:35
Kuuma laki
Keinottelua. Auttaessaan ex-vaimoaan Shelbyä Roy saa tietää yllättäviä seikkoja hänen uuden sulhasensa liiketoimista. Jamie suree pikkuveljensä lähtemistä teille tietymättömille. Lee Annen nostama kanne kokee kovan kolauksen, mutta voiko Jamie vielä pelastaa tilanteen? Amerikkalaisessa Charlestoniin sijoittuvassa draamasarjassa seurataan itsevarman puolustusasianajaja Jamie Sawyerin sekä kaupungin lakimieheksi juuri pestatun charmikkaan Roy Rayderin kohtaamisia oikeussalissa ja sen ulkopuolella. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:35
The Good Guys
Liipaisinsormi herkässä. Dan ampuu vahingossa etälamauttimella pyörävarkaaksi uskomaansa miestä, joka osoittautuukin hallituksen suojelemaksi todistajaksi. Välikohtauksesta leviää pian kännykkävideo nettiin, ja todistajaa aletaan siirtää turvallisempaan paikkaan. Tämä on kuitenkin saanut jo tappajan peräänsä. Kaiken sotkun keskellä Dan huomaa rakastuneensa. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
01:35
Super Fun Night
Superhauskaa joulua. Joulu on aina ollut Kimmielle vuoden ikävintä aikaa, mutta nyt hän on päättänyt viettää superhauskan joulun. Tytöt ja Richard lähtevätkin etsimään joulukuusia ja poroja. Kendall puolestaan joutuu tapaamaan tunnekylmät vanhempansa ilman Richardin tukea. Amerikkalainen komediasarja kolmesta nörttimäisestä naisystävyksistä, jotka päättävät pitää hauskaa joka perjantai-ilta. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
02:05
Voittostudio