UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Lauantai 24.6.

07:05
Ostoskanava Tvins.com
08:05
Littlest Pet Shop
Kuonoside. Zoe on ihastunut Littlest Pet Shopissa vierailevaan komistukseen, mutta ei kehtaa jutella tälle kuonositeensä takia. My Littlest Pet Shop kertoo pienestä mutta ystävällisestä lemmikkieläinkaupasta, jonka veikeät lemmikit osaavat puhua - mutta vain kaupan yläkertaan muuttaneelle Blythelle. Sallittu kaiken ikäisille.
08:30
Muumilaakson tarinoita
Viidakko. Kausi 1, 22/26. Muumitalon ympärille kasvanut viidakko tuo niin iloa kuin uusia haasteitakin Muumi-perheelle. Tiikeireiden metsästysyritys ei lopulta uhkaa Muumeja, mutta Haisulilla on ilkeä juoni mielessään. Sallittu kaiken ikäisille.
08:55
Nuori Robin Hood
Prinssin juhlat. Kausi 1, 27/52. Prinssi järjestää ilotulituksen, jonka ampumispaikka ei miellytä kaikkia. Kymmenvuotiaan Robin Hoodin elämä on yhtä seikkailua! Uudessa tietokoneanimaatiosarjassa tutustutaan nuoreen Sherwoodin Robin Hoodiin ja hänen ystäviinsä, jotka osaavat pitää hauskaa ja joilta ei puutu energiaa, rohkeutta eikä huumorintajua. Sarja on suomeksi puhuttu. Sallittu kaiken ikäisille.
09:05
Paavo Pesusieni
Palkittu animaatiosarja kertoo merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja, mm. Paavon lemmikkietana Kari, meritähti Patrik Tähtönen, Jalmari Kalmari, Einari Rapu ja Sulevi Plankton. Sallittu kaiken ikäisille.
09:30
Kung Fu Panda
Animaatiosarja Po-pandasta, joka haaveilee tulevansa kamppailulajien mestariksi ja Hurjan viisikon jäseneksi. Po on paksu ja kömpelö, mutta sitäkin innokkaampi. Alkuhankaluuksien jälkeen hän pääseekin mukaan ryhmään. Mestari Shifun johdolla Po, väkivahva Tiikeritär, leikkisä Apina, ilmojen valtias Kurki, ystävällinen Kyy ja salamannopea Sirkka puolustavat Jadepalatsia tunkeilijoilta. K7 (väkivalta, ahdistus).
10:00
Ostoskanava Tvins.com
10:30
Piha ja parveke
Pienen pihan kunnostaminen Salossa. Kausi 1, 8/10. Niina Äikäksen rivitalokodin pienelle ja paahteiselle takapihalle istutetaan puuvartisia koristekasveja ja uusi pensasryhmä. Kati kertaa kastelun tärkeyttä ja savimaisen nurmikkopohjan haasteita. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Lentävät koirat
Etsintä alkaa. Kausi 1, 1/6. Avausjaksossa kolme eläinten käyttäytymisen asiantuntijaa etsii hylättyjä koiria kokeelliseen ohjelmaan, jossa soveliaimmat yksilöt yritetään opettaa lentämään lentokonetta. Tarkan valintaprosessin päätteeksi on koossa 12 potentiaalista yksilöä, jotka pääsevät 10 viikon mittaiseen koulutukseen. Brittiläinen tosi-tv-sarja. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Erikoiset eläimet
Äänitekstitys: suomi.
13:00
Delfiinitarina
Delfiinitarina. Tositapahtumiin perustuva koko perheen elokuva pojan ja delfiinin ystävyydestä. Winter-delfiini joutui jouluna 2005 rapuansaan Floridan rannikolla ja menetti pyrstönsä. Siitä alkoi Winterin huikea pelastustarina. Ohjaus: Charles Martin Smith, USA 2011 (113'). Pääosissa Morgan Freeman, Ashley Judd, Harry Connick Jr. ja Kris Kristofferson. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:00
Formula 1 Ennakkotunnelmat
15:30
Salatut elämät
Secret Lives. Antin matkakuume nousee toiseen potenssiin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).
16:00
Salatut elämät
Secret Lives. Seksi vie ja taksi vie. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).
16:30
Salatut elämät
Secret Lives. Paula on nuoren miehen muusa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).
17:00
Lauantairavit

Kello 18:00

18:00
Hurjat sääilmiöt
Uusinta. Äänitekstitys: suomi.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
Tulosruutu
19:15
Formula 1: Paalupaikka
19:45
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
20:00
Tuubi
Tänään ohjelmassa nähdään esimerkiksi kuplia röyhtäilevä mies, pari imitaatiota pissiksistä ja äkäinen mummo studiossa. Vieraina stand up -koomikko Mika Eirtovaara, juontaja Minna Kuukka, äänivirtuoosi Rudi Rok ja yksi monista Kuustosista, jonka etunimi on tällä kertaa Mikko. Kapteeneina meitä viihdyttävät Janne Kataja ja Sami Hedberg. Ylimmäisen tuomarin roolissa toimii arvovaltaansa vaivoin ylläpitävä Vappu Pimiä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Selviytyjät
Äänitekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:10
Päivän sää
22:15
Lotto, Jokeri ja Lomatonni
22:25
Tulosruutu
22:35
F1 Extra
22:45
Johan Falk 8 - 107 patrioottia (K16)
Johan Falk 8 - 107 patrioottia. Keskellä kaunista päivää göteborgilaisessa puistossa tapahtuu silmitön ammuskelu. Kahden rikollisjengin välien selvittely saa aikaan ennennäkemättömän kostokierteen. Jengien valtataistelun seurauksena poliisien erikoisjoukoille selviää, että kaupungissa on uusi vaarallisempi ja paremmin aseistautunut rikollisryhmä, joka ei kunnioita ketään. Ohjaaja: Anders Nilsson, Ruotsi 2012. (92') Pääosissa: Jakob Eklund, Joel Kinnaman, Eric Ericson, Ruth Vega Fernandez, Alexander Karim. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 6.3
Lue lisää: IMDbLeffatykki

Kello 24:00

00:40
Incorporated - pimeyden verkko (K16)
Kausi 1, 7/10. Rogerin katoaminen huomataan Spigassa, ja Julianin epäilykset heräävät. Myös Inazagin ihmeidentekijää aletaan jäljittää. Theon peli kovenee, ja Laura saa yllättävän tarjouksen. Amerikkalainen lähitulevaisuuteen sijoittuva scifi-trilleri, jossa suuryrityksillä on rajaton valta. Sarjan tuottajia ovat Matt Damon ja Ben Affleck. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).
01:40
Pukumiehet
Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
02:35
Sleepy Hollow
Uusi maailmanjärjestys. Kausi 3, 8/18. Abbie on pulassa työasioidensa kanssa samalla kuin uusi vaarallinen uhka on noussut esiin. Jenny on myös joutunut pulaan aiempien tapahtumien vuoksi, joten hänet täytyy pelastaa ennennäkemättömältä vaaralta. Amerikkalainen kauhufantasiasarja perustuu legendaariseen päättömän ratsumiehen tarinaan. 1780-luvulla kuolleet ja vuonna 2013 eloon heränneet Ichabod Crane ja päätön ratsumies jatkavat rymistelyä Sleepy Hollow -nimisessä pikkukaupungissa. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).