UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Lauantai 22.7.

11:30
Piilokamera
Tällä kertaa nauretaan lempeästi lapsille, jotka valmistautuvat koulukuvaukseen ja kaupassa yllättävään tilanteeseen joutuville asiakkaille, ihastellaan Betty Whiten taidonnäytettä puolen vuosisadan takaa ja tehdään silmänkääntötemppuja kadulla. Amerikkalainen tosi-tv-sarja. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Nuija, nuijempi ja täysnuija
Nuija, nuijempi ja täysnuija. Komedia tuo valkokankaalle modernin version 1920-luvulla hurmanneesta kuuluisasta koomikkotriosta. Sähläilyyn taipuvaiset Moe, Larry ja Curly ovat kasvaneet samassa orpokodissa. Kun orpokoti uhataan sulkea, päättää kolmikko pelastaa tilanteen. Kaikki ei kuitenkaan mene aivan suunnitellulla tavalla, sillä trio onnistuu sotkemaan itsensä keskelle murhajuonta ja tositelevisio-ohjelman tähdiksi. Ohjaaja: Bobby Farrelly, Peter Farrelly, USA 2012 (92'). Pääosissa: Sean Hayes, Will Sasso, Chris Diamantopoulos, Sofia Vergara. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
13:45
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
14:00
Hurjat sääilmiöt
Veden ja tuulen voima. Kausi 2, 1/8. Tsunameista ja tornadoista varoitetaan, mutta ne voivat toisinaan iskeä ennalta arvaamatta. Niiden mahtavaa voimaa ei aina ymmärretä, eikä niihin aina osata suhtautua riittävällä vakavuudella. Voiko tsunamista selvitä kelluvan auton sisällä? Kannattaako hääjuhla siirtää sisätiloihin tornadon näkyessä hääkuvien taustalla? Entä mitä tapahtuu, kun salama iskee jalkapallokentälle kesken ottelun? Amerikkalainen dokumenttisarja äärimmäisistä luonnonilmiöistä. Uusinta. Äänitekstitys: suomi.
15:00
Löytäjät
Kirsi Salo - Lastenhuone. Kausi 2, 5/10. Juontaja, valmentaja Kirsi Salo kutsuu Löytäjät töihin. Nuorempi lapsi Jesse saa oman huoneen ja sinne kaivataan tulevat vuodet kestävä sisustus. Jesse on jalkapalloilija ja kissatkin viihtyvät Jessen huoneessa. Mitä aarteita juontajat Uolevi ja Tea-Mariia käytettynä netistä löytävätkään ja mitä niistä pitää Jesse? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:30
Salatut elämät
Secret Lives. Jiri löytää itsensä kosteasta kolosta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Salatut elämät
Secret Lives. Joonatanin apu lähtee lanteista. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:30
Salatut elämät
Secret Lives. Lari ei ole Ottawa Eliasta mukaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Makumuistoja
Kausi 1, 1/8. Makumuistojen metsästys käynnistyy! Jenni Kokander ja Kari Lumikero kohtaavat Suomen suvessa ihmisiä, joilla on rakkaita, tärkeitä ja erikoisia makumuistoja. Mutta mitä ovatkaan kaikkein hulluimmat maut? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Huippukokki landella
Oona Kivelä. Kausi 1, 4/10. Katastrofikokin aineksia. Tankotanssija Oona Kivelä vie Tomi Björckin pyörryttäviin metsätreeneihin ja harvinaiselle kauppa-autolle. Ulkokeittiössä valmistuu pienten haasteiden jälkeen upea kasvisateria. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
Tulosruutu
19:15
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
19:30
Ketonen & Myllyrinne
Osa 2. Kausi 3, 2/9. Aikuiset miehet ovat käyttäneet aikaansa ja energiaansa luodakseen hauskaa. Ja tässä tulos. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
20:00
Tuubi
Ilo ilman Tuubia on teeskentelyä! Vappu Pimiä ottaa tiukan tuomarin roolin ja yrittää pitää aisoissa Tuubin itseoikeutettuja kapteeneita, Janne Katajaa ja Sami Hedbergiä. Vieraslistalla tänään ovat juontaja Ellen Jokikunnas, stand up -koomikot Ali Jahangiri ja Riku Suokas sekä näyttelijä Ulla Virtanen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Selviytyjät
Venäläistä rulettia. Kausi 30, 11/15. Kuuden kopla ottaa tähtäimeensä Miken ja Shirinin. Ylivoimasta huolimatta koskemattomuussymbolit ja henkilökohtaiset koskemattomuudet mutkistavat tilannetta. Danin huutokaupassa voittama etu, ylimääräinen ääni heimoneuvostossa, paljastuu muille. Väen vähetessä jotkut tuntuvat ajattelevan vain finaalikuusikkoon pääsyä, kun taas toiset katsovat pelissä pidemmälle. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:10
Päivän sää
22:15
Lotto, Jokeri ja Lomatonni
22:25
Tulosruutu
22:35
Johan Falk 12 - koodinimi Lisa (K16)
Johan Falk 12 - koodinimi Lisa. Frank Wagner nukkuu perheensä kanssa, kun viisi miestä murtautuu sisälle taloon. Frank pääsee pakenemaan ja ottaa yhteyttä Johan Falkiin. Kuka haluaa murhata hänet ja tietääkö tekijä Frankin yhteistyöstä poliisin kanssa? Frank ja Johan eivät tiedä kuka on heidän puolellaan ja keneen voi luottaa. Ohjaaja: Charlotte Brandstrom, Ruotsi 2012. (102') Pääosissa: Jakob Eklund, Joel Kinnaman, Ruth Vega Fernandez, André Sjöberg, Alexander Karim. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 7.5
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten Tomatoes

Kello 24:00

00:45
Lauantairavit
01:40
Pukumiehet
Hampaat ja nenä. Kausi 6, 13/16. Harvey yrittää selvittää Rachelin ongelmia. Samaan aikaan Mike on pulassa uudessa työpaikassaan, koska asiat eivät etene toivotulla tavalla. Vilpillisin keinoin Manhattanin menestyneimpien lakimiesten joukkoon kivunnut Mike Ross on tällä kaudella päätynyt kaltereiden taakse. Kahden vuoden tuomiotaan suorittamaan lähtenyt Mike löytää itsensä keskeltä raakaa vankilaelämää. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
02:35
Sleepy Hollow
Aamunkoitto. Kausi 3, 16/18. Crane ja Abbie yrittävät löytää tavan päästä katakombeihin, ja saavat sen johdosta jälleen uuden hirviön kimppuunsa. Amerikkalainen kauhufantasiasarja perustuu legendaariseen päättömän ratsumiehen tarinaan. 1780-luvulla kuolleet ja vuonna 2013 eloon heränneet Ichabod Crane ja päätön ratsumies jatkavat rymistelyä Sleepy Hollow -nimisessä pikkukaupungissa. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
03:30
Myytinmurtajat
Pettävät äänitehosteet. Kausi 7, 3/30. Adam ja Jamie vertaavat elokuvissa käytettyjä äänitehosteita niiden tosielämän vastineisiin. Tiimi haastaa Newtonin lait ja yrittää saada veneen liikkumaan puhaltamalla purjetta veneeseen sijoitetulla tuulettimella. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista. Äänitekstitys: suomi.