UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Torstai 17.4.

18:30
Emmerdale
Tulisuutta vai turvaa?. Ericillä on edessään vaikea valinta ja hän hakee neuvoa Davidilta: valitako hyväsydäminen ja luotettava Brenda vai palatako sähäkän Valin syleilyyn kaikista pettymyksistä huolimatta? Jai ja Charity riitelevät Noahin adoptiosta, mutta millainen ääni kumisee kellossa, kun yhteinen sävel lopulta löytyy? Alicia haikailee Davidin perään. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2623. Iidalla on bileet, kaikki sileeks. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, seksi).
20:05
Pientä mökkiremonttia
Mäntsälä, Valoisuutta rinnetontille.. Kuinka Mäntsälässä sijaitsevan mökin sisä- ja ulkotilojen valoisuutta saataisiin parannettua? Suunnittelijoiksi Mäntsälään saapuvat Niina Ahonen ja Sebastian Sandelin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Klikkaa mua
Osa 6. Taina. Minnan lähdettyä ovet paukkuen Eero palaa deittailun maailmaan. Taina on itsenäinen nainen, jolla ei ole rahasta puutetta. Taina viehättyy Eeron mutkattomuudesta, mutta Eero on Tainaan verrattuna lopulta hyvinkin pidättyväinen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (seksi).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Enbuske & Linnanahde Crew
23:20
Doom (K18)
Maineikkaaseen tietokonepeliin perustuvassa toimintarymistelyssä Nevadan autiomaasta on löydetty tähtiportti, joka johtaa tuntemattoman rodun Marsiin rakentamaan muinaiskaupunkiin. Suuryhtiö Union Aerospace Corporation on perustanut Marsiin tutkimuslaitoksen, jossa suoritetaan arkeologisia kaivauksia, tehdään geenikokeita ja kehitetään aseita. Kun laitoksesta yhtäkkiä saapuu hätäsanoma, merijalkaväen iskuryhmä lähetetään karskin kersanttinsa johdolla arvioimaan uhka ja pelastamaan henkilökunta. Paikalle päästyään raskaasti aseistettu iskuryhmä saa huomata, että Marsia muinoin asuttanut rotu on jättänyt jälkeensä muutakin kuin arkeologisia aarteita... Ohjaaja: Andrzej Bartkowiak, USA 2005 (100'). Pääosissa: Dwayne Johnson, Karl Urban ja Rosamund Pike. Äänitekstitys: suomi. K18

Arviot: IMDb 5.2 ∙ Rotten Tomatoes 19 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

01:20
Eurojahti