UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Keskiviikko 28.1.

20:05
Kingi
Kingi on uusi, suora puolentoista tunnin musiikkikomediashow joka perustuu fiktiiviseen laulukilpailuun. Mukana on joukko maamme tunnetuimpia näyttelijöitä.

Kello 21:00

21:30
1001 Rikua
3. jakso. Riku Niemisen piilokameraa ja sketsiviihdettä yhdistävä tv-show. Kolmannessa jaksossa Riku muuntautuu taksikuskiksi, jonka kyytiin joutuvat Sabina Särkkä ja Niko Saarinen. Kaksintaistelussa haasteen ottaa vastaan Reino Nordin. Jaksossa selviää myös mitä munamies tekee nykyään. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Viking Lotto ja Jokeri
22:30
MTV Sport Uutiset
22:40
Myytinmurtajat
Saniteettitiloja. Adam ja Jamie testaavat myyttejä julkisista käymälöistä. Onko hygieenisempää kuivata kätensä puhaltimella kuin paperilla? Entä onko lähinnä ovea oleva WC-koppi todella vähiten käytetty ja puhtain? Tiimi selvittää, mikä on paras paikka suojautua maanjäristykseltä. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista. Äänitekstitys: suomi.
23:45
Bones
Nainen valkoisissa. Brennanin ja Boothin häät ovat aivan ovella, mutta murha on silti ratkaistava. Kaikki harjoittelijat pyydetään apuun, jotta Brennanin ei tarvitse osallistua tutkimuksiin. Amerikkalainen kepeä rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:45
Kallista kipua
Kutsu jatkoille. Hankin huumetesti on positiivinen, joten Eddie yrittää saada hänet vieroitusklinikalle, jonka omistajalla vaikuttaa olevan omiakin ongelmia. Molly syyttää Hankia isänsä tilasta. Paige on mustasukkainen Divyasta Eddien lipsautettua, että Evan on ollut ihastunut häneen. Jaksossa vierailee Dharmasta ja Gregistä tuttu Jenna Elfman. Komediallinen draamasarja nuoresta lääkäristä Hank Lawsonista (Mark Feuerstein), joka luo uraa Hamptonsin hienostoalueella asuvien suihkuseurapiirien henkilääkärinä vähäosaisiakaan unohtamatta. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
01:40
Revolution (K16)
Torni. Uskaliaan Rachelin yritys murhata Monroe epäonnistuu, ja Rachelin avulla Monroen miehineen onnistuu soluttautua Torniin, jonka sisällä asukkaat kuitenkin odottavat eivätkä ota kutsumattomia vieraita ilomielin vastaan. Rytäkässä Rachel jää jumiin Monroen kanssa: selviääkö kaksikko käymättä toistensa kurkkuun? Miles kumppaneineen puolestaan pujahtaa Torniin samalla, kun Neville ja Jason jäävät vangeiksi mutta yrittävät kääntää armeijan miehet Monroeta vastaan. Amerikkalainen tieteissarja sijoittuu maailmanlaajuisen sähkökatkon jälkeiseen tulevaisuuteen, jossa ihmiskunta elää vailla sähköä autoritaarisen sotilashallinnon alaisuudessa. 1. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).
02:35
Voittostudio