UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Maanantai 24.11.

22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Rizzoli & Isles
Yksin yksinäinen. Pankin lunastaman talon viinikellarista tehdään karmea löytö, kun erakoitunut etätyötä tehnyt nainen on saanut kaikessa rauhassa muumioitua kellarissaan. Muumioituneesta ruumiista voi olla vaikea tehdä kuolinsyyarvioita, mutta Maura keksii keinot käden käänteessä. Jane herää sairaalasta, johon sekä perhe että työkaverit kerääntyvät kuin vaivihkaa aikaa viettämään ja muumion arvoitusta selvittämään. Amerikkalainen rikossarja, jossa kaksi vahvaa uranaista panee Bostonin kuriin ja järjestykseen. 5. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
23:35
Kuuma laki
Pinnan alla. Jamien apua kaivataan, kun arvostettua plastiikkakirurgia syytetään vakavasta hoitovirheestä. Lee Annen oikeudenkäynnin valamiehistön valintaprosessi alkaa, mutta löytyykö kaupungista enää yhtään puolueetonta valamiestä järkyttävän seksinauhan vuodettua julkisuuteen? Amerikkalaisessa Charlestoniin sijoittuvassa draamasarjassa seurataan itsevarman puolustusasianajaja Jamie Sawyerin sekä kaupungin lakimieheksi juuri pestatun charmikkaan Roy Rayderin kohtaamisia oikeussalissa ja sen ulkopuolella. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:35
The Good Guys
Vanhan koiran temput. Jack saa yllätysvieraan, kun hänen setänsä Nate ilmestyy paikalle 15 vuoden jälkeen. Jack on edelleen vihainen sedälleen monen vuoden takaisista tapahtumista, mutta suostuu tutkimaan tuhopolttoa, josta Nate antaa vihjeen. Jäljet johtavat asuinalueelle, jonka asukkaita on peloteltu jättämään talonsa. Jack ja Dan yrittävät saada pahikset kiinni Nate-sedän avulla. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, seksi).
01:35
Super Fun Night
Vaarallinen viettelijä. Richardin entinen kihlattu Lontoosta tulee käymään. Kimmie ja Kendall huomaavat heti, että hän on huonoa seuraa Richardille, ja järjestävät väliintulon. Helen-Alice pyytää viimein Benjiä treffeille, ja Marika puolestaan viettää iltaa Rubyn kanssa. Amerikkalainen komediasarja kolmesta nörttimäisestä naisystävyksestä, jotka päättävät pitää hauskaa joka perjantai-ilta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
02:05
Voittostudio