UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Keskiviikko 26.10.

06:00
Aamusää
06:30
Huomenta Suomi: Omat rahat
07:00
Huomenta Suomi
08:35
Studio55.fi
08:55
Uutispäivä
09:00
Mitä tänään syötäisiin?
09:05
Kauniit ja rohkeat
Jäähyväiset Ivylle. Ivy päättää lähteä Australiaan onnettomuudesta huolimatta, ja Liam varmistaa, että hän pääsee turvallisesti lentokoneeseen asti. Steffy ei tiedä missä hänen sulhasensa liihottaa tai koska tämä aikoo tulla kotiin, ja Quinnin mielestä tämä on Wyattin tilaisuus lähestyä Steffyä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
09:35
Emmerdale
Suunnitelmat muuttuvat. Tanya herää hämmentyneenä majatalosta. Sam yrittää suostutella Megania jäämään Emmerdaleen. Nikhil päättää olla palaamatta Kanadaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
10:05
Emmerdale
Uusi pomo, uudet säännöt. Tess ei voikaan jatkaa Leon avustajana, mikä kummastuttaa Rhonaa. Kyläläiset suunnittelevat uuden seuraintalon varustusta. Nikhil ottaa suurempaa roolia tehtaalla. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:36
Lääkärit
Ennenaikainen murrosikä. 11-vuotias Hailey saapuu kertomaan ennenaikaisen murrosiän syistä ja vaikutuksista. Lääkärit palkitsevat myös erään perheenisän uskomattoman muodonmuutoksen, ja studiossa juhlitaan Travisin syntymäpäiviä. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita. Äänitekstitys: suomi.
11:30
Jamie Oliverin helpot herkut
Puistopiknikki. Jamie valmistaa eväsretkeä varten taikinassa paistetun kanan ja perienglantilaista vihannespikkelsiä piccalilliä ja neuvoo, miten salaatti saadaan pysymään raikkaana ja rapeana ruokailuhetkeen saakka. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Rikas ja rakas
Teille vai meille?. Brody alkaa jopa vähän viihtyä alakerran työssään, kunnes palkkapäivä koittaa. Harvard ja Brody lyövät vetoa siitä, kumpi osaa käyttää vähäisen palkkansa taloudellisemmin, jonka johdosta Brody irtisanoo asuntonsa ja muuttaa toistaiseksi Jennyn luo - lupaa kysymättä. Mansfield yrittää yhä kovasti olla olematta mitään mieltä Brodystä, mutta se käy koko ajan vaikeammaksi. Threepeat kaipaa naisseuraa ja Jenny lupaa auttaa projektissa. Amerikkalainen komediasarja urallaan menestyneestä Brodystä, joka rakastuu työpaikkansa huolto-osastolla työskentelevään Jennyyn. 2. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
14:00
Elixir Fitness
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:30
Elixir Life
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:00
Sinulle on postia
Kausi 1, 3/8. Tuija, Lore ja Juuso toimivat jälleen hyvän mielen posteljooneina ympäri Suomea. Tänään luvassa on onnellisia jälleennäkemisiä vuosien jälkeen, rakkaudentunnustuksia ja kiitoksia. Päivä huipentuu valtavaan yllätykseen ja nuoren miehen unelman toteutumiseen. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:00
Salatut elämät
Osa 3071: Vesikriisi sihisi hississä. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:30
Aku ja 7 ihmettä
Tokio. Kausi 2, 3/8. Aku matkaa nousevan auringon maahan, Japaniin ja sen pääkaupunkiin Tokioon. Japani on kiehtova sekoitus kohteliasta muodollisuutta ja mitä kummallisempia alakulttuureja. Aku matkaa mm cosplay-tapahtumaan, Ninja-kouluun ja robotti-showhun. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:25
Kauniit ja rohkeat
Liamin vahinkolento Australiaan. Steffy luulee, että Liam on huolehtimassa Ivysta Forresterien kartanolla, mutta tämä makaakin vesilammikossa lentokoneen vessassa matkalla Australiaan. Onneksi Wyattilla sentään on aikaa lohduttaa yksinäistä Steffyä. Sasha penää isältään, miksi hänen täytyy yhä salata verisiteensä Avanteihin. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Ravit: Toto65 vihjeet
MTV Totalin suoran Vermon ravilähetyksen (klo 19-21) ennakkotunnelmat ja viime hetken Toto65-vihjeet.

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Ajetaan me tandemilla, osa 1/2. Bernice ja Dan yrittävät saada Kerryn kuntoilemaan, huonoin seurauksin. Seuraintalon uudelleenrakennussäästöt ovat kadonneet, ja Bob joutuu puolustamaan kunniaansa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:25
Emmerdale
Ajetaan me tandemilla, osa 2/2. Kerryn kolarointiin on selvä syy - hän sokeutui yllättäen. Ashley kertoo diagnoosistaan Bobille. Paddy yrittää suostutella Tessin jatkamaan Leon avustamista. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:55
Mitä tänään syötäisiin?
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:25
MTV Sport Uutiset
19:30
Salatut elämät
Osa 3072: Eva syö le bacon. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).
20:05
Suomen surkein nikkari
Kausi 1, 6/10. Opitut taidot testiin. Majatalon huoneisiin rakennetaan sängyt ¿ mutta tällä kertaa innokkaat nikkarimme joutuvat selviytymään ilman kirjallisia ohjeita. Ryhmätehtävässä aulan lattia kokee suuren muutoksen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Aarteiden metsästäjät Suomi
Kausi 1, 6/12. Rikun ja Renén huolet liittyvät päivän kilpakumppaneihin, yhtälailla työkaluista kiinnostuneisiin Jamppaan ja Jamoon. Ritu ja Make aikovat luovia kaksintaistelun ohi, itse keskittyen hi-fiin sekä lasitavaroihin. Mutta kuten aina, suurimman tarjouksen tekijä tulee tänäänkin korjaamaan potin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Viking Lotto, Jokeri ja Lomatonni
22:30
MTV Sport Uutiset
22:45
Teknavi
Kausi 12, 5/12. Teknavin vauhtikaksikko seikkailee Saksassa ja tutustuu erikoiseen kuorma-autotrialiin. Risto Virtasen testissä on uusi hybridikatumaasturi Kia Niro ja elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikaisen kokeilussa on Samsungin 360-asteen kamera. Vieraskuskin paikalle istahtaa ralleista räppäävä radiojuontaja Juha Perälä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:15
Myytinmurtajat
Räjähtävä pakoretki. Tiimi käy Green Hornet -elokuvan myyttien kimppuun. Voiko maahan haudattu auto räjäyttää päältään puskutraktorin vahingoittamatta autoon haudattuja? Entä voiko hissiin jumiutuneen auton etuosa leikkautua pois niin, että sen etuosalla voi yhä ajaa? Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista. Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:25
Bear Grylls - selviytyjien saari USA
Saari antaa, saari ottaa. Kausi 1, 2/6. Juomavesikriisi kärjistyy, kun toisenkin ryhmän jäsenen henki alkaa olla vaarassa. Miehet joutuvat matkaamaan entistä kauemmas saaren toiselle puolelle epätoivoisilla vedenetsintäretkillään. Amerikkalainen realitysarja, jossa 14 tavallista miestä yrittää selviytyä autiolla saarella kuukauden ajan, mukanaan vain pari perustyökalua, ensiaputarpeita ja neljä kameraa. Äänitekstitys: suomi.
01:15
Aarteiden metsästäjät Suomi
Kausi 1, 6/12. Rikun ja Renén huolet liittyvät päivän kilpakumppaneihin, yhtälailla työkaluista kiinnostuneisiin Jamppaan ja Jamoon. Ritu ja Make aikovat luovia kaksintaistelun ohi, itse keskittyen hi-fiin sekä lasitavaroihin. Mutta kuten aina, suurimman tarjouksen tekijä tulee tänäänkin korjaamaan potin. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
02:10
Kuuma laki
Huoltajuuskiista. Jamie ja Roy joutuvat jälleen vastakkain, tällä kertaa kiperän huoltajuuskiistan osapuolten edustajina. Loanheittoa nähdään oikeussalissa puolin ja toisin, kun vanhemmat yrittävät kilpaa mustamaalata toisiaan. Royn on myös tehtävä vaikea päätös: kertoako Jamielle, että tämän poikaystävä näkyy seksiskandaalijutun todistusaineistoon kuuluvalla videonauhalla? Amerikkalaisessa Charlestoniin sijoittuvassa draamasarjassa seurataan itsevarman puolustusasianajaja Jamie Sawyerin sekä kaupungin lakimieheksi juuri pestatun charmikkaan Roy Rayderin kohtaamisia oikeussalissa ja sen ulkopuolella. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, seksi).
03:05
Bones
Konservatiivin kuolema. Kausi 10, 3/22. Tiimi tutkii konservatiivisen radiojuontajan murhaa. Brennan on huolissaan Boothin mielentilasta taannoisten tapahtumien takia, kun taas Aubrey yrittää voittaa Boothin luottamuksen. Amerikkalainen kepeä rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).