UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Lauantai 25.3.

07:00
Formula 1: Ennakkotunnelmat
Studiossa Tomi Tuominen, Mika Salo ja Ossi Oikarinen. Varikolla Mervi Kallio.
07:30
Ostoskanava Tvins.com
08:30
Hunajapupuset
5. Charlotten balettikoulu. Charlotte rakastaa Hunajapupuja. Eräänä päivänä hän juoksee suoraan Sophian luokse menemättä kotiin ensin. Charlotte päättää kertovansa pupuille, että hän aikoo opettaa pupuja tanssimaan balettia. Sallittu kaiken ikäisille.
08:40
Alvin ja pikkuoravat
Sallittu kaiken ikäisille.
08:55
Alvin ja pikkuoravat
Sallittu kaiken ikäisille.
09:05
Winx-klubi
Kadonnut kirjasto. Winxit lähtevät Egyptiin etsimään muinaista kirjastoa ja saavat vastaansa vaaralliset muumiot. Vauhdikas animaatiosarja teini-ikäisistä keijuista, jotka joutuvat puolustamaan hyvää energiaansa noitien pahaa vastaan. Keiju-tytöt joutuvat seikkailuihin kaikkialla maailmankaikkeudessa ja he saavat oppeja yliluonnollisille voimilleen alan parhailta kouluttajilta Alfean korkeakoulussa. Samaan aikaan noidat kouluttautuvat Pilvitornin korkeakoulussa omiin jäyniinsä... Italialaista alkuperää oleva piiretty sarja on puhuttu suomeksi. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:30
Paavo Pesusieni
Palkittu animaatiosarja kertoo merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja, mm. Paavon lemmikkietana Kari, meritähti Patrik Tähtönen, Jalmari Kalmari, Einari Rapu ja Sulevi Plankton. Sarjan on luonut meribiologi Stephen Hillenburg. K7 (väkivalta).
10:00
Ostoskanava Tvins.com
10:30
Salatut elämät
Osa 3159: Poika, sinä olet Afrikan tähti. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
11:00
Salatut elämät
Osa 3160: Violalla on sisko ja sen veri. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
11:25
Salatut elämät
Osa 3161: Kaksi Haukkalaa ja beibi. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:55
Salatut elämät
Osa 3162: Larias - käsi kädessä. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).

Kello 12:00

12:20
Salatut elämät
Osa 3163: Linda pääsee melkein perille. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
12:50
Se ainoa oikea
Se ainoa oikea. Rento komedia veljeksistä, taksikuskista ja kukkoilevasta jupista, joiden elämää naiset pyörittävät machoisän neuvoista piittaamatta. Ohjaaja: Edward Burns, USA 1996. (92'). Pääosissa: John Mahoney, Edward Burns, Mike McGlone, Maxine Bahns, Jennifer Aniston, Cameron Diaz. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 6.1 ∙ Rotten Tomatoes 61 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
14:45
Tuija Tähtien Kanssa
Krisse Salminen. Kausi 1, 5/10.Tuija kurkistaa TTK:n kulisseihin ja selvittää tulevien tanssien salat. Vieraaksi saapuu nainen, joka on sekä voittanut että tuomaroinut TTK:ssa: koomikko Krisse Salminen!
15:10
Tanssii Tähtien Kanssa
Kausi 10, 6/11. Tähtiparit valloittavat jälleen Tanssii Tähtien Kanssa -parketin. Rima on isketty kattoon, kun kristallikruunujen välkkeessä kisataan 10. juhlatuotantokauden mestaruudesta
17:00
Lauantairavit
Toto76-ravit Kuopiossa. Lähetyksessä tutustutaan menestystamma Venicen valmentaja Heikki Korhoseen. Juontaja Laura Ruohola. Selostaja Marko Lähteenmäki. Asiantuntija Harri Koivunen. Haastattelut Tapio Hoikka.

Kello 18:00

18:00
Yökylässä Maria Veitola
Eva Wahlström. Kausi 2, 8/10 Maria on yökylässä Eva Wahlströmin ja tämän puolison Niklaksen luona Espoossa. Millainen on ammattinyrkkeilijän arkipäivä ja kuinka paljon vastoinkäymisiä Evan hymyn taaksen kätkeytyy? Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
Vaaliextra: Antti Rinne
Uutisextra.
19:25
Tulosruutu
19:30
Formula 1: Paalupaikka
Studiossa Tomi Tuominen, Mika Salo ja Ossi Oikarinen. Varikolla Mervi Kallio.
20:00
Bumtsibum
2/12. Bumtsibumin estradi täyttyy tänä iltana tiukoista soundeista ja asenteesta, kun flyygeleiden taakse asettautuvat Ellinoora, Sanni, Jon-Jon ja Roope Salminen. Ohjelman juontaa Kalle Lindroth ja joukkueiden kapteeneina taituroivat Heikki Puhakainen & Lasse Piirainen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Tuija Tähtien Kanssa
Jone Nikula. Kausi 1, 6/10.Peli kovenee ja väki vähenee! Charleston-maraton tuo lisäpaineita viikon treeneihin. Tuijan vieraaksi saapuu Jone Nikula, joka on kokenut TTK:n sekä tanssijana että tuomarina.
21:30
Solsidan
Omaa aikaa. Kausi 3, 7/10. Anna on sitä mieltä, että Alexinkin pitäisi ottaa välillä hieman omaa aikaa ja käydä joskus jossain yksinkin. Freddelle ja Mickanille taas tulee kinaa siitä, kumpi saa ottaa enemmän omaa aikaa. Lussanin uusi miesystävä kummastuttaa Freddeä ja Alexia, ja Fredde on varma, että Lussan on tämän kanssa vain rahan takia. Ove on mustasukkainen Anettesta ja yrittää kohentaa omaa ulkonäköään. Ruotsalainen komediasarja ystävistä ja naapureista yläluokkaisella Saltsjöbadenin asuinalueella. Äänitekstitys: suomi. K12 (päihteet).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:10
Päivän sää
22:15
Lotto, Jokeri ja Lomatonni
22:25
Tulosruutu
22:35
F1 Extra
Studiossa Tomi Tuominen, Mika Salo ja Ossi Oikarinen. Varikolla Mervi Kallio.
22:45
Wallander: Velkoja (K16)
Wallander: Velkoja. Komisario Wallander ja hänen tiiminsä etsivät asunnostaan kuolleena löytyneen naisen tappajaa. Ilmenee, että nainen työskenteli nyrkkeilyvalmentajana salilla, jolla nuorempi konstaapeli Isabella treenaa. Pääepäillyksi nousee uhrin entinen ovimiehenä työskentelevä poikaystävä, mutta onko hän tappaja? Isabellen työtoverille Pontukselle selviää tutkimusten aikana, että Isabelle on salannut menneisyydestään ikäviä asioita. Ohjaus: Kathrine Winfeld. Ruotsi: 2010 (88'): Pääosissa: Krister Henriksson, Lena Endre, Sverrir Gudnason ja Nina Zanjani. Äänitekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 6.4
Lue lisää: IMDbLeffatykki

Kello 24:00

00:30
Rikospaikka
Katajanokan venemiljonäärin outo kuolema. Miten rikospaikasta etsitään johtolankoja?
01:00
Scorpion
Nörtit ja hurjapäät. Kausi 2, 19/25. Caben vanha ystävä Mick tulee pyytämään apua ja vetoaa menneisiin aikoihin. Mickin rikollisesta taustasta huolimatta Cabe luottaa häneen ja haluaa, että Scorpion auttaa häntä. Mickillä on tietoja biologisesta aseesta, joka täytyy saada turvaan salakuljettajilta, ennen kuin sillä tuhotaan kokonainen alkuperäiskansa. Tehtävän ohessa Cabe palaa vanhan harrastuksensa pariin ja Happy vaatii Tobya tilille tämän uhkapeliongelmasta. Amerikkalainen jännityssarja, jossa ryhmä neroja ratkaisee yleistä turvallisuutta uhkaavia tilanteita. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
01:55
Limitless (K16)
Koiranruokaa. Kausi 1, 19/22. Brianille koittavat kovat ajat hänen palattuaan Venäjältä. Hän ratkoo rikkaan elintulostusfirman sijoittajan murhaa FBI:n tiukassa valvonnassa, mutta hänen on mahdotonta jatkaa omia tutkimuksiaan. Piper ilmestyy New Yorkiin, mutta matkaan tulee mutkia. Viimeisenä oljenkortenaan Brian turvautuu senaattoriin. Rebecca pääsee jyvälle Brianin puuhista. Amerikkalainen jännityssarja. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
02:50
Arrow (K16)
Tulvan uhrit. Kausi 4, 22/23. Oliver ja Diggle etsivät Theaa Tevat Noah'sta. Felicity, Curtis ja Noah yhdistävät voimansa Rubiconin pysäyttämiseksi. Myös ryhmän vanha tuttu, anarkisti Lonnie Machin on tunkeutunut HIVEn turvapaikkaan. Takaumissa Taiana kamppailee patsaan synkkiä taikavoimia vastaan. Amerikkalaisessa jännitysdraamassa miljonääriplayboy Oliver Queen palaa autiosaarelta muuttuneena miehenä ja ryhtyy jakamaan oikeutta kotikaupunkinsa rikollisille. Sarja perustuu DC Comicsin sarjakuvahahmoon Vihreä Nuoli (Green Arrow). Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).