UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Lauantai 1.11.

06:00
Voittostudio
07:05
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.
08:05
Ella Elefantti
Luokan presidentinvaalit. Ellan luokalla järjestetään presidentinvaalit. Kenestä tulee luokan ensimmäinen presidentti? Suomeksi puhuttu uusi animaatiosarja Ellasta, suloisesta ja ujosta elefanttitytöstä. Ella asuu ystävineen Elefanttisaarella, joka on paksun sumun ympäröimä piilopaikka, eikä kukaan ihminen tiedä missä se sijaitsee. Sarja perustuu suosittuun englantilaiseen kirjasarjaan. Sallittu kaiken ikäisille.
08:20
Mokon suuri maailma
Joulu auringon alla. Moko ja Chavapa kisaavat Madagaskarilla Popoa ja Mitaa vastaan parhaista joulukoristeista. Sallittu kaiken ikäisille.
08:35
Paavo Pesusieni
Palkittu animaatiosarja kertoo merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja, mm. Paavon lemmikkietana Kari, meritähti Patrik Tähtönen, Jalmari Kalmari, Einari Rapu ja Sulevi Plankton. Sarjan on luonut meribiologi Stephen Hillenburg. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Gumballin mieletön maailma
Valehtelijat / Joulu. Ensimmäisessä tarinassa Clayton opettaa Gumballin ja Darwinin valehtelemaan. Toisessa tarinassa vietetään joulua. Gumball on poikakissa ja varsinainen vauhtiveikko, joka joutuu monenmoiseen pulaan eikä ikinä ota opikseen. Itse hän kokee olevansa vain tilanteen uhri. Gumball on myös pihkassa sarvipäiseen maapähkinä -tyttöön nimeltä Penny, joka ei täysin vastaa tunteiden paloon. Kaikesta huolimatta Gumball on luotettava ja uskollinen ystävä, joka mielettömistä seikkailuistaan huolimatta on kiltti sielu. Sallittu kaiken ikäisille.
09:30
Scooby-Doo! Mystery Incorporated
Haamupelko. Mystinen Haamu ilmestyy Noitatyttöjen keikalle ja uhkaa kovalla kohtalolla, jos bändi ei lopeta keikkailua. Onneksi Scooby ystävineen on paikalla auttamassa, vaikka ryhmässä selvitelläänkin välejä. Äänitekstitys: suomi. K7
09:55
Hjallis
Kaija Koo. Harry Hoo ja Kaija Koo. Molemmat pysyvät pinnalla vuodesta toiseen - mitä he oppivat toisiltaan?
10:25
Teknavi
Markku Alén extreme-hengessä lava-autolla. Löytyykö GoProlle haastajaa? Vertailussa markkinoiden parhaat action-kamerat. Risto Virtasen testissä uusi BMW X4. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.
11:30
Salatut elämät
Osa 2701. Kalle paljastelee julkisesti. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:00
Salatut elämät
Osa 2702. Det är Camilla som ringer Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
12:30
Salatut elämät
Osa 2703. Jirin jutut ovat huulesta temmattuja Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
13:00
Salatut elämät
Osa 2704. Monica on ihan akit ja muusi Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
13:30
Salatut elämät
Osa 2705. Janne 1 - Tale 0 Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).
14:00
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
14:15
Yli aidan
Shrekin, Madagascarin ja Kung Fu Pandan tekijöiden mainiossa animaatioseikkailussa veijarimainen pesukarhu RJ joutuu pulaan käytyään talviunilta heräilevän Vincent-karhun eväskätköllä. RJ vannoo korvaavansa muonat hetimmiten ja lähtee ryöstöretkelle lähiöön. Avukseen hän värvää lähimetsän hyväuskoiset pikkueläimet, joille ihmisten maailma on vieras ja pelottava. Lupaus herkuista saa ne kuitenkin mukaan juoneen, ja huima seikkailu pihatonttujen koristamassa roskaruokakeitaassa voi alkaa. Suomeksi puhutun elokuvan eläimiä tulkitsevat Santeri Kinnunen, Esko Salminen, Antti Pääkkönen, Rinna Paatso ja Petri Hanttu. Ohjaus: Tim Johnson ja Karey Kirkpatrick, USA 2006 (83'). K7

Arviot: IMDb 6.8 ∙ Rotten Tomatoes 75 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
16:00
Kiiltokuvia
Osa 7. Mitä ihminen kestää. Johannan sisko Desiree paljastaa suuren salaisuuden menneisyydestä. Rakkaus kohtelee kaltoin Lempiä ja Unelmaa. Shotan elämä natisee liitoksissaan. Lili sotkee asiansa perinpohjaisesti. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi, ahdistus).
17:00
Brändärit
Etäpäivä. Mainostoimiston porukka viettää ikimuistoista vetäytymispäivää konsultin johdolla. Ja ikimuistoisia bileitä. Krissen mielestä epäpätevä konsulttikin saa lopulta maksun - luonnossa. Jaksossa vierailee Michael Monroe. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:30
Posse
Possessa perjantaina mm. huippulumilautailija Antti Autti, Hjallis Harkimo, Jukka-Poika, stuntissa Iina Kuustonen, salkkaritähdet Mikko Parikka, Emil Hallberg, Tero Tiittanen, Jasmin Voutilainen sekä Timo Vuorensola ja maistiainen Iron Sky 2:n ensi viikolla julkaistavasta promosta.

Kello 18:00

19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
MTV Sport Uutiset
19:20
MTV Sport: F1 Extra
Toimittajana Oskari Saari.
19:30
Putous
Puolitoistatuntinen suora estradiviihdeshow on taas täällä! Viikkokatsaus, Tulikoe ja hullunhauskat sketsit ovat edelleen mukana, ja tietenkin koko kansan odottama sketsihahmokilpailu. Uhkarohkeat koomikot Kari Ketonen, Mari Perankoski, Essi Hellén, Niina Koponen, Joonas Nordman, Jenni Kokander, Ville Tiihonen ja Antti Holma pistävät itsensä likoon koko kansan edessä - kuten myös juontaja Heikki Paasonen, joka saa tilaisuuden osoittaa näyttelijänlahjansa.

Kello 21:00

21:00
Amazing Race
Bussilla Bangkokiin. Kilpailijat pysyttelevät Thaimaan kamaralla, mutta jalat eivät pysy tukevasti maassa, kun he tekevät matkaa elefantin selässä sekä sukeltelevat vedessä vihjeiden perässä. Henkien talon purkaminen, kokoaminen sekä asetelman painaminen muistiin puolestaan hidastavat monia, ja bussimatka Bangkokiin hämmentää paria jos toistakin - varsinkin, kun osalla on matti kukkarossa. Pääsevätkö kilpailijat lopulta perille pääkaupunkiin? Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijaparit matkustavat ympäri maailmaa juontaja Phil Keoghanin johdolla. 19. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:10
Päivän sää
22:15
MTV Sport Uutiset
22:30
Wallander: Todistaja (K16)
Syyttäjä Katarina Ahlsell on kovan paikan edessä, kun Ystadissa alkaa oikeudenkäynti ihmiskaupasta syytettyä liikemiestä vastaan. Todistajat lahjotaan tai pelotellaan tiehensä ja niin poliisia kuin syyttäjänvirastoakin uhataan autopommeilla. Samaan aikaan Ystadin kaduilla kiertelee rakennustyömaalla häikäilemättömän rikoksen todistajaksi osunut pikkutyttö. Kun tyttö saa yhteyden Wallanderiin, hänestä tulee pian avaintodistaja ihmiskauppaoikeudenkäyntiinkin. Rakennustyömaan epätoivoinen johtaja päättää vaientaa tytön hinnalla millä hyvänsä. Ohjaus: Kathrine Windfeld, Ruotsi 2010 (88¿). Pääosissa Krister Henriksson, Lena Andre, Mats Bergman, Jeanett Zelba, Thomas Hanzon ja Håkan Paaske. Äänitekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 6.1
Lue lisää: IMDbLeffatykki

Kello 24:00

00:20
Southland
Perimmäisen äärellä. Poliisit joutuvat kohtaamaan pahimpia pelkojaan, kun Cooperin ystävyyssuhde entiseen kouluttajaan saa ikävän käänteen ja Adams puolestaan päätyy tutkimaan vauvan kuolemaa. Bryant painiskelee ex-vaimonsa Tammin tekemien pahoinpitelysyytösten kanssa ja Sherman jatkaa luovimista mutkikkaan seuraelämänsä aallokossa. Amerikkalainen poliisisarja, joka vie Los Angelesin väkivallan varjostamille kaduille ja kaduilla järjestystä ylläpitävien poliisien arkeen. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
01:20
Kuuma laki
Ratkaisun hetket. Prestonin ja Terryn peiteoperaatio lähestyy vaarallista loppuaan. Vanha hemaiseva ystävä tarvitsee Rayn apua jouduttuaan syytetyksi henkirikoksesta. Jamie näkee punaista, kun Lee Anne joutuu vastaamaan nöyryyttäviin kysymyksiin menneisyydestään. Amerikkalaisessa Charlestoniin sijoittuvassa draamasarjassa seurataan itsevarman puolustusasianajaja Jamie Sawyerin sekä kaupungin lakimieheksi juuri pestatun charmikkaan Roy Rayderin kohtaamisia oikeussalissa ja sen ulkopuolella. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, seksi).
02:15
Voittostudio