UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Maanantai 25.7.

06:35
Aamusää
07:05
Terve aamu
07:30
Huomenta Suomi
08:30
Studio55.fi
Uusinta: Mistä apua krooniseen kipuun?
08:55
Uutispäivä
09:00
Kauniit ja rohkeat
Anna anteeksi, Steffy. Ivy yrittää vielä kerran saada työpaikkansa takaisin ja joutuu sen vuoksi anelemaan Steffyltä toista mahdollisuutta. Wyatt kertoo äidilleen ideastaan perustaa oma muotitalo, ja Quinn alkaa kehitellä pyhää vihaa Bill Spenceriä ja Liamia kohtaan. Caroline kuuntelee järkyttyneenä Ridgeä tämän kertoessa hedelmättömyydestään. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:30
Emmerdale
Pettäjän tie. Paddy yrittää vahtia Robertia ja Aaronia, mutta kun silmä välttää, pojat tarttuvat tilaisuuteen. Chrissie saa omituisen uhkausviestin. Brenda kuulee testiensä tuloksen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
Haaveiden talo hartiapankilla
Modernin katon ehdoilla. Karen ja Colin rakentavat perheelleen kotia, jonka kruunaa hyvin moderni katto. Charlie Luxton epäilee modernin katon sopivuutta muihin materiaaleihin, joten suunnitelmiin tehdään lopulta joitakin muutoksia. Äänitekstitys: suomi.
11:00
Formula 1: osakilpailu
Unkari. Selostajana Oskari Saari.

Kello 12:00

13:30
Farm Kings
Yllättävä urasiirto. Elizabeth haluaa vaihtelua keittiöhommiin ja pakenee Lisa-äidin kukkapenkeille töihin. Joe ei ilahdu siskonsa siirrosta ja ottaa tämän puhutteluun. Veljekset ryhtyvät kaivamaan pihalle tekolampea, mutta projekti muuttuu pian painajaiseksi. Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 2, osa 7/13. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Koiralle koti
Brando. Yhdeksän kuukauden ikäisestä rasavillistä rottweilersekoituksesta pitäisi koulia toimistossa kauniisti käyttäytyvä koira. Amerikkalainen koirankoulutussarja. Äänitekstitys: suomi.
15:00
Ruokaritarit Jamie ja Jimmy
Goldie Hawn. Tämän viikonlopun herkuksi Jamie pyöräyttää lampaan lapaa ja Jimmy opettaa, miten yksinkertaisella tavalla voi itse valmistaa savulohta. Ruokaritarit jatkavat sotaansa ruoan tuhlausta vastaan ja yrittävät pelastaa nyt skottilaiset keisarihummerit. Keittiöopetusta Southendin kuppilaan tulee saamaan Goldie Hawn. Englantilainen ruokaohjelma. Äänitekstitys: suomi.
16:00
Britannian hovi lähikuvassa
Hautajaiset. 3/6. Suhtautuminen kuolemaan ja hautaamiseen liittyvät tavat ovat vaihdelleet aikojen saatossa, mutta yksi asia ei ole muuttunut: kuninkaallisia hautajaisia on aina vietetty juhlavin menoin. Kuningatar Elisabet I:n hautajaisista tähän päivään saakka kuninkaalliset hautajaiset ovat myös merkinneet uuden ajan alkua ja vanhan loppua. Viime vuosisadalla hautajaisten vietto muuttui merkittävällä tavalla television myötä. Brittiläinen dokumenttisarja. Äänitekstitys: suomi.
17:00
Kauniit ja rohkeat
Fiksu poikani ja se toinen. Quinn ottaa tilaisuudesta vaarin päästyään samaan huoneeseen Billin kanssa. Hän vaatii Billiä kohtelemaan poikiaan yhdenvertaisesti, mutta tämän vastaus hätkähdyttää. Caroline menee tapaamaan Thomasia kuultuaan Ridgen järkyttävät uutiset. Jostain syystä Thomas suhtautuu vastahakoisesti tapaamiseen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:30
Salatut elämät
Osa 2227: Vaikka kuinka Heidi hinkkaa, ei tämän kuva siitä kiillotu. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus, väkivalta).

Kello 18:00

18:00
Salatut elämät
Osa 2228: Sebastian ei pääse pintaa syvemmälle. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Salatut elämät
Osa 2229: Seppo keventää lastinsa Talen harteille. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:15
Päivän sää
19:25
MTV Sport Uutiset
19:30
Emmerdale
Siilon syövereissä. Jimmy ei saa Nicolaa kiinni ja on varma, että Nicola välttelee häntä. Rodney palaa reissuiltaan ja esittelee Jimmylle hurjat löytönsä. Paddylle sattuu vakava työtapaturma. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
20:05
Yökylässä Maria Veitola
Isac Elliot. Kausi 1, 7/10. Nuori, lahjakas artisti Isac Elliot ottaa poikkeuksellisesti Marian vastaan Norjassa, jossa on Isacin tähänastisen uransa suurin konsertti. Miten kiljuvat tytöt ja loppuunmyyty konsertti vaikuttaa nuoreen artistiin, kuinka luppoaika vietetään ja mitä mietteitä herää ennen lavalle nousua? Perheen merkitys on vahvasti läsnä, kun paikalle kannustamaan ovat saapuneet Isacin lähimmät henkilöt. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Bones
Päätön pelaaja. Kausi 11, 19/22. Joesta löytyy jääkiekkoilijan päätön ruumis, ja Booth on elementissään rakastamansa lajin parissa. Hodgins ja Oliver rakentavat lennokin pään pelastamiseksi. Booth ja Brennan yrittävät karsia tavaraa. Amerikkalainen kepeä rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
112
Länsiväylällä takaa-ajo tilanne on päättynyt onnettomuuteen. Ensihoitotiimi saa hälytyksen tapahtumapaikalta kauppakeskukseen, auton ajettua päin ihmisiä parkkihallin ovista. Vantaalla palaa ja Porvoossa hyppäämme poliisin matkaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
23:35
Legends
Takaisin varjoihin. Kausi 2, 7/10. Martin Odum on peitetehtäviin erikoistunut FBI-agentti, jolla on ainutlaatuinen lahja muuntautua eri henkilöksi kutakin työtehtävää varten. Kate katoaa, ja huolestunut Martin tekee uskaliaan ehdotuksen Ninalle ja Simonille. Gabi saa selville, että Blazekilla saattaa olla vaarallinen yhteys Tamiriin. Amerikkalainen rikosdraama. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).

Kello 24:00

00:35
Yövahti
Halo ja Felix. Jonathan Pine tuntuu saavuttaneen asekauppias Richard Roperin luottamuksen, mutta Roperin kakkosmies on avoimen epäluuloinen. Lontoossa Angela Burr yrittää selvittää, mitä kätkeytyy koodinimien Halo ja Felix taakse. Pinen suhde Jediin uhkaa lähteä vaarallisille raiteille. Uusinta. Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi).
01:35
Isänmaan puolesta
Eroahdistus. Kausi 5, 1/12. Carrie on jättänyt CIA:n ja muuttanut lapsensa kanssa Berliiniin työskentelemään Düring-säätiön turvallisuuspäällikkönä. Menneisyys ei kuitenkaan jätä häntä rauhaa, kun CIA:ssa tapahtuu tietomurto, joka uhkaa paljastaa USA:n ja Saksan laittoman yhteistyön. Lisäksi Carrien esimies, Otto Düring, haluaa matkustaa Libanonin pakolaisleirille Carrien varoituksista huolimatta. Yhdysvaltalainen draamasarja CIA-maailmasta ja siitä eroon pyrkivästä Carrie Mathisonista. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
02:35
Miljoonapotti
Astral Tv.