UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Maanantai 5.10.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Uusi alku yli viisikymppisenä Vieraana tangolaulaja Kalle Jussila
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Vieraana tangolaulaja Kalle Jussila 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Päivän puheenaihe 6.50 Elämää: Maailman ympäri moottoripyörällä 7.10 Marimekko Pariisin muotiviikoilla 7.40 Turvapaikanhakijan oikeudet 7.50 Salametsästys rehottaa Afrikassa 8.10 Terve aamu: ADHD 8.40 Päivän nimi: Värttinä 8.50 Elämää: Maailman ympäri moottoripyörällä 9.05 Studio55.fi: Ikääntyneiden ADHD 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Ikääntyneiden ADHD Vieraana psykiatri ja ylilääkäri Sami Leppämäki
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Mitä tänään syötäisiin?
09:40
Kauniit ja rohkeat
Kuokkavieras vauvakutsuilla. Hope jättää hyvästejä Liamille suvun naisten järjestellessä hänen vauvakutsujaan. Deacon yrittää estää Quinnia menemästä juhlaan ilman kutsua, mutta mummonrakkaus pursuilee yli laidan, eikä Quinn pysty hillitsemään itseään. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Sairaan suuri salaisuus, osa 1/2. Marlon tekee päätöksen Donnan ja Aprilin suhteen, mutta tulee pian katumapäälle. Adam hemmottelee Katieta viemällä hänet hienoon ravintolaan. Dom saa järkyttävän kirjeen ja hermostuu Cainille. Megan kyseenalaistaa Jain tarkoitusperät. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:40
Emmerdale
Sairaan suuri salaisuus, osa 2/2. Marlon ottaa Aprilin hoteisiinsa siksi aikaa, kun Donna käy sairaalassa näennäisellä tarkastuskäynnillä. Oikeasti Donnan tilanne on paljon vakavampi. Harriet yrittää lohduttaa Domia laihoin tuloksin. Declan kovistelee Megania Jaista. Adam hikoilee hienossa ravintolassa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:10
Lääkärit
Lakkaamaton itku. Dorys joutuu kuivaamaan silmiään kymmeniä kertoja päivässä jatkuvasti valuvien kyynelten vuoksi. Syyksi paljastuvat tulehdukset, jotka täytyy saada hoidettua. Lisäksi tavataan Tevante Clark, joka onnistui pudottamaan painoaan yli sata kiloa ilman leikkauksia. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alan lääkärit vastaavat terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
13:35
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
13:40
Amazing Race
Partoja ja pipareita. Kilpailijat jatkavat Torinosta Itävallan kautta Saksan Baijeriin, jossa heidän on koottava piparkakkutaloja tai muotoiltava paikallisten partoja. Bopperilla ja Markilla on edessä Hidastetehtävä, jossa testataan heidän jodlaustaitojaan. Prinsessa Ruususen linnan etsintä tuottaa hämmennystä, koska seudulta löytyy kaksikin kuvaukseen sopivaa linnaa. Lopuksi pelataan vielä curlingia muistuttavaa jääkolkkaa puutarhatontuilla. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijaparit matkustavat ympäri maailmaa juontaja Phil Keoghanin johdolla. 20. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
14:40
Mitä tänään syötäisiin?
14:45
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
14:55
Friends with Better Lives
Polkupyörävarkaat. Kausi 1, 5/13. Will ja Bobby yrittävät tehdä vaikutuksen Lowelliin, mutta päätyvät rikollisille teille. Kate harmistuu, kun Jules saa erityiskohtelua ulkonäkönsä vuoksi. Andi on mustasukkainen kuullessaan, että Bobbyn asiakkaina käy huippumalleja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:25
Salatut elämät
Osa 2865: Hän on Pihlajakadun murhaaja. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
15:55
Voitolla yöhön
Kausi 1, jakso 3/11. Ensimmäiset onnistuneet tehtäväsuoritukset ovat nyt takana. Uudet haasteet odottavat heti ja tällä viikolla lajeina Viivin käärmetanssi, Susannan ja Akin haaste on esiintyä Heka-koiran kanssa, Elinan ja Juuson haasteena hulavanteet kun Petri ja Jugi pääsevät mätkimään itseään tosissaan kehoperkussionin tahtiin
17:25
Kauniit ja rohkeat
Hopen raskaushuuma. Hopen vauvakutsut ovat täydessä käynnissä ja Quinn on juhlahumussa mukana. Liam on huolissaan entisestä heilastaan ja menee katsomaan, onko Quinn pysynyt kotosalla. Hän ei ilahdu siitä, että löytääkin asunnosta Deaconin. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Miksi palasit, Donna?. Marlon yrittää tehdä vaikutuksen Apriliin, joka ei vaikuta vieläkään pitävän hänestä. Adam saa kärsiä ravintolapakonsa seuraukset - eikä ole suinkaan ainoa. Val menee treffeille Ianin kanssa. Dom saa rahalahjan, mutta keneltä? Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Emmerdale
Avajaisten aikaan. Eric järkyttyy nähdessään Valin aamulla Ianin kanssa, mutta esittää urheaa. Finn ei ole mielissään Victorian uudesta mielitietystä. Declan ihmettelee, miksei Charity ole avajaisissa. Hän ei aavista, että Charity on kotona tekemässä raskaustestiä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2866: Majatalossa on paljastustilaisuus. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).
20:05
Erilaiset perheet
Aho. Viiden lapsen yksinhuoltaja Minna oli löytänyt perheelleen unelmakodin maalta. Muutaman vuoden jälkeen talo osoittautui niin homeiseksi, että kodin lisäksi myös kaikki siellä olleet tavarat piti polttaa. Minna ja lapset joutuivat aloittamaan kaiken alusta pienessä vuokra-asunnossa. Miten yksihuoltaja onnistuu selviytymään uudesta alusta, kun tulot ovat tiukoilla ja määräaikainen työsuhde päättymässä? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Roba
Osa 5. Kaksoiselämää. Kausi 2, 5/10. Jos poliisin palkka ei riitä elämiseen, siihen on oltava pätevä syy. Rooleissa: Kari Hietalahti, Aku Hirviniemi, Leena Pöysti, Riku Nieminen, Tiina Lymi, Ilari Johansson, Mari Perankoski, Rauno Ahonen. Käsikirjoitus: Timo Varpio. Ohjaus: Joona Tena. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus, päihteet).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Rizzoli & Isles
Luotettava todistaja. Kausi 5, 17/18. Mies ammutaan keskelle katua liikenneriidan päätteeksi, mutta kukaan ei näe ampujaa. Kun lähistöllä sattuu toinen vastaava tapaus, Janen tiimille tulee kiire löytää syyllinen. Onnistuuko Maura luomaan yhteyden sekavaan, taivasalla asuvaan mieheen, joka on tapauksen ainut silminnäkijä? Jackin perhekuvioissa tapahtuu muutos, joka saa Mauran miettimään suhteen tulevaisuutta. Amerikkalainen rikossarja, jossa kaksi vahvaa uranaista panee Bostonin kuriin ja järjestykseen. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:35
Scorpion
Yhtä perhettä. Agentti Gallo tutkii pommi-iskua, joka vaikuttaa kostolta perheasioita hoitavaa lakifirmaa kohtaan. Walter epäilee tekijöitä terroristeiksi, koska isku osuu liian sopivasti tärkeään internetin solmukohtaan. Los Angeles jää ilman nettiä ja sen vaikutukset alkavat näkyä nopeasti. Syylliset ovat osanneet peittää jälkensä taitavasti, mutta se ei estä skorpioneja pääsemästä heidän jäljilleen. Uusi amerikkalainen jännityssarja, jossa ryhmä neroja ratkaisee yleistä turvallisuutta uhkaavia tilanteita. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:35
Roba
Osa 5. Kaksoiselämää. Kausi 2, 5/10. Jos poliisin palkka ei riitä elämiseen, siihen on oltava pätevä syy. Rooleissa: Kari Hietalahti, Aku Hirviniemi, Leena Pöysti, Riku Nieminen, Tiina Lymi, Ilari Johansson, Mari Perankoski, Rauno Ahonen. Käsikirjoitus: Timo Varpio. Ohjaus: Joona Tena. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus, päihteet).
01:35
Voittostudio