UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Sunnuntai 22.1.

07:10
Ostoskanava Tvins.com
08:10
Ella Elefantti
Ylös ilmoihin. Norsusaarella järjestetään leijakilpailu, johon Ella ystävineen osallistuu. Suomeksi puhuttu uusi animaatiosarja Ellasta, suloisesta ja ujosta elefanttitytöstä. Ella asuu ystävineen Elefanttisaarella, joka on paksun sumun ympäröimä piilopaikka, eikä kukaan ihminen tiedä missä se sijaitsee. Sarja perustuu suosittuun englantilaiseen kirjasarjaan. Sallittu kaiken ikäisille.
08:20
Hello Kitty - Paratiisi
Tietokilpailu. Äiti on pyytänyt Kittyltä ja Mimmiltä erityistehtävää ¿ mutta heidän täytyy ensin selvittää, mitä äiti toivoo, ratkaisemalla visaisia kysymyksiä. Tietovisa pyytää heitä löytämään ¿samanmuotoisia esineitä¿. Sallittu kaiken ikäisille.
08:30
Littlest Pet Shop
Väärinkäsitys. Sunil ja Vinnie ajautuvat riitoihin väärinkäsityksen takia, ja muut yrittävät selvittää kärhämää. Hauskanpitoa rakastava Blythe pitää huolta lemmikeistä Littlest Pet Shopissa ja yllätyksekseen hänellä on ainutlaatuinen kyky puhua lemmikkien kanssa. Sarja on suomeksi puhuttu. 2. tuotantokausi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:55
Viidakon veijarit
Punakoiso . Sallittu kaiken ikäisille.
09:05
Pokémon
Esitysvisa!. Ash on 10-vuotias poika, jonka suurin haave on tulla maailman mahtavimmaksi Pokémon-mestariksi. Pokémonit ovat salaisia voimia ja taitoja omaavia örkkejä, jotka elävät sulassa sovussa ihmisten kanssa. Tämä japanilainen piirrossarja on puhuttu suomeksi. 18. tuotantokausi. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:30
Thunderbirds
Pahisjahdissa. Kayo alkaa toimia oman päänsä mukaan ja joutuu vastakkain Hoodin kanssa. Thunderbirds (Thunderbirds Are Go!) on uusi versio 1960-luvun nukkeanimaatiosarjasta Myrskylinnut. Englantilaisessa nukkeanimaatiosarjassa seurataan entisen astronautin Jeff Tracyn ja hänen perheensä seikkailua 2060-luvulla. Heidän kansainvälinen pelastusjärjestönsä auttaa hädässä olevia niin maalla, merellä, ilmassa kuin avaruudessa. Salaiselta valtameren saarelta toimiva Kansainvälinen Pelastusjärjestö on aina valmis lähettämään apuun niin onnettomuuksia kuin rikollisia vastaan huippusalaiset alukset. K7 (ahdistus).
09:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
10:00
Lentävät koirat
Kommunikointikyvyt. Kausi 1, 2/6. 12 koiratarhoista valittua, koditonta koiraa esitellään kokeneille kouluttajille, ja koulutusohjelma alkaa koirien kommunikointikykyjen testaamisella. Osoittautuuko osa koirista toivottomiksi tapauksiksi, ja erottuuko joukosta parhaiten ihmisen kanssa kommunikoivat yksilöt? Brittiläinen tosi-tv-sarja. Äänitekstitys: suomi.
11:00
Kädettömät kokit
Susanna Koski. Kausi 1, 7/10. Lintu vai kala? Kansanedustaja Susanna Koski tekee Vapulle ja Kapelle tilauksen, josta ei voi kieltäytyä. Poliittinen broileri unohdetaan heti kättelyssä, sillä tänään syödään villisorsaa ja velliä. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Kokkisota
Jenni Pääskysaari ja Maria Veitola. 1/10. Kokkisota palaa ruutuun! Ensimmäisessä jaksossa Pipsa Hurmerinnan ja Antto Melasniemen pareiksi saapuvat Jenni Pääskysaari ja Maria Veitola. Millainen soppa syntyy poltetuista ripsistä, kinder-munista ja lentelevistä ruusukaaleista? Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Suomen kaunein koti
Lapsiperheiden kodit. Kausi 2, 2/11. Tuomarikolmikko pääsee tutustumaan erilaisiin lapsiperheiden kekseliäisiin sisustusratkaisuihin. Näemme mitä elementtejä mahtuu noin 80 neliön koteihin ja millä eri tavoilla lapset on otettu huomioon kotien sisustuksissa. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:00
Top Gear USA
Vauhdin huumaa. Adam, Rutledge ja Tanner matkaavat Saksaan, jossa heitä odottaa kovavauhtinen reissu Volkswagenin autoilla. Tilanne kääntyy siihen, että yhtäkkiä Tanner huomaa Volkkarillaan kisaavansa Porschea ja Lamborghinia vastaan. Amerikkalainen auto-ohjelma. Äänitekstitys: suomi.
15:00
Pomo piilossa
Liian suuria suunnitelmia. Kausi 7, 4/12. Shoppers World -halpakauppaketjun nuorella johtajalla on suuret suunnitelmat firman laajentamiseksi. Jalkauduttuaan alaistensa pariin hän joutuu pian huomaamaan, miten vaikeaa on pitää isossa ketjussa kaikki langat käsissään. Puutteita on niin työntekijöiden koulutuksessa kuin turvallisuudessakin. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
16:00
Piilokamera
5. Tällä kertaa testataan, pääseekö vesihöyryllä pilveen, jos sitä kuvittelee kannabikseksi. Entä suostuvatko asiakkaat polttoaineen hinnan nostoon kesken tankkauksen tai siihen, että ventovieras lainaa kännykkää selfietä varten? Amerikkalainen tosi-tv-sarja. Äänitekstitys: suomi.
16:30
Pitääkö olla huolissaan?
Joonas Nordman. Kausi 2, 1/10. Vieraana näyttelijä, käsikirjoittaja Joonas Nordman. Jenni Pääskysaari lietsoo, kun kauden avausjaksossa panelistit ratkovat suomalaisten arkipäivän huolia. Joonas Nordmanin imitaatiot saavat Kari Hotakaisen huikentelevaiseksi. Tuomas Kyrö ja Miika Nousiainen pelkäävät tilanteen eskaloituvan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:25
Putous
Kausi 8 1/8/. Suomen suurin koko perheen viihdeohjelma Putous alkaa taas! Kahdeksannen kauden ensimmäisessä suorassa lähetyksessä nauruhermojamme kutkuttavat Pilvi Hämäläinen, Ernest Lawson, Kaisa Hela, Timo Lavikainen, Jenni Kokander, Mikko Penttilä ja Minka Kuustonen. Livesketsien, Tulikokeen ja Näytönpaikan lisäksi ohjelma tuo mukanaan taas uudet hulvattomat hahmot, jotka kisaavat vuoden 2017 parhaan hahmon kruunusta. Putouksen isäntänä nähdään Roope Salminen. Uusinta.

Kello 18:00

19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
MTV Sport Uutiset
19:20
MTV Sport Extra
Hiihtokautta analysoimassa Antero Mertaranta ja Toni Roponen.
19:30
Kotirauha
Kotirauha. Draama rakennusyrittäjästä, joka on rakentamassa velkarahalla perheelleen taloa. Lama pysäyttää bisnekset, mutta julkisivu on pidettävä yllä vaikka haasteita tuovat rahattomuuden lisäksi vaikeat perhesuhteet. Lopulta talnne ryöstäytyy täysin käsistä. Suomi 2011. Ohjaaja: Aleksi mäkelä. Pääosissa: Samulii Edelman, Katariina Kaitue, Kerli Kyllönen, Santeri Kinnunen, Kristo Salminen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12

Arviot: IMDb 6.0
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 21:00

21:40
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
21:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:15
Viikon sää
22:20
MTV Sport Uutiset
22:30
Valkyrien
Maan alla. Kausi 1, 2/8. Ravn jatkaa lääketieteellisiä tutkimuksiaan Valkyrien plassin käytöstä poistetulla metroasemalla ja hoitaa vakavasti haavoittunutta pankkiryöstäjää, jolla on hallussaan kymmenien miljoonien kruunujen ryöstösaalis. Leif hermoilee Ravnin lääkärikollegan sekaantuessa maanalaiseen toimintaan. Norjalainen draamatrilleri lääkäristä, joka yrittää pelastaa kuolemansairaan vaimonsa ja perustaa laittoman klinikan. Uusinta. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
23:30
Americans
Illallinen seitsemälle. Kausi 4, 11/13. Pastori Tim piipahtaa Jenningseillä, mikä johtaa illalliskutsuun. Gabriel ilmoittaa Elizabethille, että Patty-operaation täytyy jatkua. Stan kertoo Philipille Gaadin kohtalosta ja tapaa Olegin. Elizabeth ja Paige joutuvat vaaralliseen tilanteeseen. Yhdysvaltalainen draamasarja seuraa kahden KGB-agentin elämää tavalliseksi amerikkalaiseksi aviopariksi soluttautuneena. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).

Kello 24:00

00:25
Kallista kipua
Ozin jäljillä. Kausi 6, 12/13. Hank arvaa Emman varastaneen hänen reseptivihkonsa ja päättää tutkia tämän laukun yllättävin seurauksin. Evan ja Paige puolestaan yrittävät löytää SnarkHamptonin salaperäisen ylläpitäjän, Ozin. Divya ja Jeremiah hoitavat veneenveistäjää, ja Charlotte yrittää totutella liian nopeasti uudenlaiseen elämään leikkauksen jälkeen. Komediallinen draamasarja nuoresta lääkäristä Hank Lawsonista (Mark Feuerstein), joka luo uraa Hamptonsin hienostoalueella asuvien suihkuseurapiirien henkilääkärinä vähäosaisiakaan unohtamatta. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
01:20
Ensimmäisen asteen murha
Voitto ja häviö. Kausi 1, 8/10. Murhaoikeudenkäynti on edennyt puolustuksen todistajien kuulemiseen, ja Blunt haluaa päästä itse ääneen Warren Danielsin vastusteluista huolimatta. Terry uskaltautuu treffeille, mutta tapaaminen saa oudon käänteen. Bill Wilkersonille selviää vihdoin, kuka lähetti arkaluontoisen videon hänen vaimolleen. Amerikkalaisessa rikossarjassa seurataan sanfranciscolaisen poliisikaksikon murhatutkimuksia aina oikeudenkäyntiin saakka. Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi).
02:15
Pahan jäljillä (K16)
Sivulliset uhrit. Kausi 3, 4/15. Mark seuraajineen järjestää verisen iskun paloasemalle, mutta iskun motiivi on luultua monimutkaisempi. Markin epäluulot Kylea ja Daisya kohtaan kasvavat entisestään, kun FBI saa tärkeän vihjeen. Amerikkalainen rikossarja. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).