UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Perjantai 26.8.

06:00
Aamusää
06:30
Studio55.fi
Avun maalaislääkäri Tapani Kiminkinen vastaa katsojien sydänvaiva-aiheisiin kysymyksiin
07:00
Huomenta Suomi
7.00 Aamun otsikot 7.05 Korvaako mutu tutkimustiedon päätöksenteossa? 7.15 Mihin palkka-ale johtaisi? 7.30 Uutiskurkistus 7.35 Formulat palaavat kesätauolta 7.45 Matti Kyllösen legendaariset lausahdukset 8.00 Uutiskurkistus 8.05 Vuoden nuori muotoilija Laura Väinölä 8.15 Puutarhavinkit 8.30 Uutiskurkistus 8.35 Studio55: Kekkosen luottotoimittaja Maarit Tyrkkö 9.00 Uutispäivä
08:35
Studio55.fi
Presidentti ja toimittaja -uutuuskirjan kirjoittaja Maarit Tyrkkö
08:55
Uutispäivä
09:00
Mitä tänään syötäisiin?
Rapujuhlien juustopiirakka
09:05
Kauniit ja rohkeat
Hulvaton halloween. Pam on järjestänyt upeat halloween-juhlat, mutta kaikki eivät välitä osallistua. Rick ja Maya unelmoivat jo vauvantuoksuisesta tulevaisuudesta, kun taas Nicole ja Zende pohdiskelevat, mitä vauvan odotus merkitsisi heidän suhteelleen. Ivy viihtyy epätavallisen hyvin Thomasin seurassa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:35
Emmerdale
Vaarallinen yhteys. Harriet kehottaa Brendaa taistelemaan Bobin puolesta. Vankilakäynnin yhteydessä Harriet tunnistaa tutun miehen. Mikä yhteys miehellä onkaan Bobiin? Megan punoo juoniaan ja tekee raskaustestin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
10:05
Emmerdale
Meganin kosto, osa 1/2. Brenda saa kuulla, että Bob on joutunut sairaalaan. Vanessa järkyttyy Leylan uutisista. Megan järjestää Jain liriin, mutta Jai saa hänen aikeensa selville. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:35
Piilokamera
6. Nyt testataan autoilijoiden ja jopa jalankulkijoiden suhtautumista äärimmäisen alhaisiin nopeusrajoituksiin ja kahvila-asiakkaiden sietokykyä klassikkojekun uusinnassa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja. Äänitekstitys: suomi.
11:05
Lääkärit
Parempaa elämää. Lääkärien mielestä Gwyneth Paltrow¿n antamat neuvot influenssan hoitoon voivat tehdä olon huonommaksi ja olla jopa vaaraksi. Tohtori Travis kertoo olevansa koukussa juustoon, ja nyt tämä riippuvuus on saanut tieteellisen selityksen. Esittelyssä on uutuuspalvelu kaason vuokraus. Kaasolla on häissä tärkeä ja vaativa tehtävä, ja Jen Glantzilla on siitä niin paljon kokemusta, että hän on nyt ammattimainen kaaso, jonka voi vuokrata. Parempaan elämään tähdätään myös ruoka- ja jumppaohjeilla. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Diili
Menneisyyden haamut. Kausi 14, jakso 11,5. Diilin yli vuosikymmenen kestänyttä taivalta juhlistetaan katsauksella menneiden kausien mehevimpiin riitoihin ja mokiin, potkuja unohtamatta. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Täydellinen kesä
Perämoottori. Kausi 2, 1/10. Per-Ivar ja Eva palaavat mökille aikomuksenaan nauttia kesästä tällä kertaa ihan vain oman perheen kesken. Oddvar on jättänyt heille tarkat ohjeet siitä, miten mökkiä pitää hoitaa, mutta ohjeiden noudattaminen ei olekaan ihan niin yksinkertaista. Per-Ivar yrittää tuurata Oddvaria myös mökkiyhdistyksen toiminnassa - huonolla menestyksellä. Terjenkin on vaikea vaihtaa vapaalle. Norjalaisessa komediasarjassa tavoitellaan täydellistä kesäidylliä perheen ja suvun kanssa tai heistä huolimatta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:00
Piilokamera
12. Onko mitään ärsyttävämpää kuin jättirepun kanssa tien tukkiva turisti? Suostuvatko shoppailijat maistamaan puhtaasta kolesterolista, pelkistä kemikaaleista tai ainoastaan teurastuksen sivutuotteista valmistettuja välipaloja? Lisäksi nähdään juomia hihasta vetävä baarimikko sekä klassikkojekkuja keilaradalla ja puhelinkopissa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja. Äänitekstitys: suomi.
15:30
Millerit
Deittaileva Tom. Tom haluaa alkaa käydä treffeillä taas. Perheen muut jäsenet alkavat miettiä sopivia mahdollisia kumppaneita. Tom kuitenkin onnistuu ihan itse päätymään treffeille nuoren kirjakauppatyöntekijän kanssa. Nathan pelkää, että naisella ei ole puhtaat jauhot pussissaan, mutta paljastuukin, että Tom saattaa itsekin pelata vilunkipeliä. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Salatut elämät
Secret Lives. Matleena ei suvaitse uskottomuutta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:30
Salatut elämät
Secret Lives. Sieviset saavat kenkää. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Salatut elämät
Secret Lives. Sergeille tarjoillaan kihlajaiskakkua. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
17:30
Kauniit ja rohkeat
Nicolen kunniatehtävä. Maya ja Rick keskustelevat lastenhankintasuunnitelmistaan vanhempiensa kanssa, ja näillä onkin painavaa sanottavaa asiasta. Maya yllättyy äitinsä kannanotosta ja hänen kasvoillaan vilahtaa epäröinnin varjo. Zende on kahden vaiheilla, mutta tekee lopulta päätöksensä siitä, voiko hän tukea Nicolen valintaa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Emmerdale
Meganin kosto, osa 2/2. Kirin saa neronleimauksen Bellen ehdotuksesta. Rachel purkaa kiukkunsa jälleen Samiin, ja tällä kertaa Sam saa tarpeekseen. Bernice hämmentyy Lawrencen kylmäkiskoisuudesta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 18:00

18:25
Emmerdale
Lyhyet jäähyväiset. Megan suostuu Jain vaateisiin, mutta vain omilla ehdoillaan. Laurel keksii uuden työtilaisuuden, mutta onnistuu pahoittamaan Danin mielen. Paddy laatii vastahakoiselle Marlonille seuranhakuilmoituksen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:55
Mitä tänään syötäisiin?
Rapujuhlien juustopiirakka
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:25
MTV Sport Uutiset
19:30
Salatut elämät
Osa 3029: Eva kukku de. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:05
Professori Uuno D.G. Turhapuro
Uuno Turhapuro joutuu panemaan peliin kaikki henkiset ja ruumiilliset voimavaransa välttyäkseen työnteolta. Rajattoman mielikuvituksensa avulla hän onnistuukin tässä - kunnes kohtalo puuttuu peliin. Ohjaaja: Ere Kokkonen, 1975. Pääosissa: Vesa-Matti Loiri, Marjatta Raita, Spede Pasanen, Anna-Liisa Ruotsi ja Juhani Kumpulainen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).

Arviot: IMDb 5.8
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 21:00

22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
MTV Sport: F1 Extra
Varikolla Mervi Kallio.
22:45
X-Men
Suosittuun scifi-sarjakuvaan ja -tv-sarjaan perustuva elokuva, jossa erikoiskyvyillä varustetut mutantit taistelevat maailman pelastamiseksi täystuholta. Ohjaaja: Bryan Singer, USA, 2000. (100') Pääosissa: Patrick Stewart, Hugh Jackman, Ian McKellen, Halle Berry, Famke Janssen, James Marsden, Bruce Davison, Rebecca Romijn-Stamos, Ray Park, Tyler Mane, Anna Paquin. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 7.4 ∙ Rotten Tomatoes 81 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:50
Eurojackpot, Jokeri ja Lomatonni
00:55
Weird Loners
Erikoisia selityksiä. Kausi 1, 3/6. Stoshin valheilla on lyhyet jäljet, kun Zara ryhtyy salapoliisiksi. Amerikkalainen komediasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
01:25
Miljoonapotti