UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Tiistai 23.12.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Ajankohtainen keskusteluohjelma aikuiseen makuun. Juontajina vuorottelevat Raakel Lignell, Lauri Karhuvaara ja Markku Veijalainen.
06:25
Huomenta Suomi
09:05
Studio55.fi
Ajankohtainen keskusteluohjelma aikuiseen makuun. Juontajina vuorottelevat Raakel Lignell, Lauri Karhuvaara ja Markku Veijalainen.
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Mitä tänään syötäisiin?
09:40
Tukikummit Onnenpeli
09:45
Kauniit ja rohkeat
Ridgen vastaisku Spencer-imperiumille. Valta vaihtuu Spencer Publicationsin pilvenpiirtäjässä, sillä Brooke on säilyttänyt sopimuksen, jossa on Katien allekirjoitus. Billistä tulee taas yhtiön toimitusjohtaja ja nuorimman poikansa yhteishuoltaja. Kotona Katievillessä Ridge lohduttaa rakastaan sanomalla, että tämän huolet ovat hänenkin huoliaan, joten on vain taisteltava, yhdessä. Billin sihteeri, brunetiksi muuttunut Alison toivottaa juristi Justin Baberin kanssa uuden johtajan tervetulleeksi. Alison on jo lähdössä hakemaan shamppanjaakin sen kunniaksi että on päästy noidasta eroon, mutta Bill kieltä puhumasta rumasti. Hän ei halua shamppanjaa, koska Katie kärsii parastaikaa. Hän ei tiedä, että Katieta kositaan parastaikaa! Liam kantaa Hopen valkoisen kissan toimistolle. Kummalle veljeksistä kissanainen itse nyt kuuluu? Liamille vai Wyattille? Wyattille, koska Liamin päivävuoron jälkeen seuraa iltavuoro. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Avioliitto vaakalaudalla, osa 1/2. Rhona ja Paddy eivät pääse yhteisymmärrykseen Vanessan kohtalosta, joten Paddy lyö lopulta uhkavaatimuksen pöytään. Cain on huolissaan Debbien viimeaikaisista puuhista, mutta Charity ei ota hänen puheitaan vakavasti. Val haluaisi Amyn muuttavan takaisin heille. Bob murehtii välirikkoa Brendan kanssa. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:40
Emmerdale
Avioliitto vaakalaudalla, osa 2/2. Vanessa potee syyllisyyttä sotkettuaan Paddyn ja Rhonan välit ja pakottaa pariskunnan puhumaan asiat halki. Bob menettää malttinsa, kun näkee Brendan kaulailevan Dania pubissa. Val ja Eric tekevät Amylle ehdotuksen. Debbien ja Robbien sivubisnes saa tuulta siipiensä alle. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:10
Lääkärit
Terveysuutisia. Lääkärit keskustelevat uudesta huolettavasta tavasta, jolla erityisesti nuoret väärinkäyttävät yskänlääkkeitä ja pahoinvointilääkkeitä. Lisäksi pohditaan aterioiden korvaamista ravinnejuomilla, sairaiden elinten siirtoa sekä sitä, onko eettistä hyödyntää lumevaikutusta potilaiden hoidossa. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.
13:30
Hyvästi lemmikki!
Lakelandinterrieri Rosie. Sarjan avausjaksossa tavataan lakelandinterrieri Rosie, joka asustelee kennelissä uuden omistajan löytymiseen asti. Uudeksi omistajaksi ei käy kuka tahansa, sillä aiemman omistajansa hylkäämäksi joutunut Rosie on astetta vaativampi tapaus. Jaksossa Rosie pääsee tutustumaan kolmeen potentiaaliseen kotiin. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Moderni perhe
Las Vegasin taikaa. Perheen yhteinen matka Las Vegasiin osoittautuu varsin tapahtumarikkaaksi. Camin ja Mitchin romanttinen laatuaika kohtaa yllättäviä haasteita, Phil pyrkii taikuriyhdistyksen jäseneksi, Claire koettaa voittaa takaisin aiemmin häviämänsä rahat ja Gloria yrittää estää Jayta ostamasta erästä mautonta sisustuselementtiä. Onnistuuko kukaan saamaan reissusta minkäänlaista rentoutusta? Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:00
Alueellinen sääennuste
15:05
Mitä tänään syötäisiin?
15:10
Mahtavimmat jouluvalot
Mahtavimmat jouluvalot 5/5. Neljä perhettä koristelee pihansa joulukuntoon ja mahtavimmat jouluvalot palkitaan 50 000 dollarilla. Sarjan viimeisen jakson tuomareina toimivat Sabrina Soto ja Michael Mosley yhdessä. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
16:10
Jamien juhla-ateriat
Jamie Oliver kokkaa uusia reseptejä ja takavuosien suosikkejaan joulun välipäivien herkuiksi. Laiskana talvipäivänä syödään Bloody Mary -naudanlihaa ja joulun tähdejuustoista valmistuvaa pastaa. Herkkuvohvelit kastetaan paksuun suklaajuomaan. Uudenvuoden pitopöydän taas kruunaavat isollekin porukalle helposti valmistuva keralalainen kalacurry tai hienommat possukebabit. Jälkiruoaksi valmistuu tahmean toffeinen omenakakku joulumausteilla. Jamie tunnelmoi ohjelmassa koko perheensä seurassa. Äänitekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Oletpa omenainen, Spencer!. Ridge korvaa kihlasormuksen puuttumisen keskeliäisyydellään. Hän ottaa Willin leikkinallen punaisen kaulanauhan ja solmii sen rakkaansa nimettömään. Liam kehottaa Quinnia hankkimaan elämän. Ja miehen, joka ei ole hänen isänsä! Lisäksi hän sanoo tietävänsä Quinnin matkoista Billin makuuhuoneeseen. Pikku-Will nukkuu toimistossa isänsä sylissä. Sitten tulee Quinn! Hän julistaa, ettei Bill palannut johtajaksi omin voimin, vaan asian hoiti loistava Brooke. "Olet varmaankin tehnyt jotain tosi oikein, koska hän on niin hulluna sinuun." Bill kuulee rivien välissä aaltoilevan uhan. Quinn sanoo, että jokaisella on murtumispisteensä, Brookellakin. Bill muistuttaa, että hän ei pettänyt Brookea Quinnin kanssa, koska Brooke oli niihin aikoihin keskittynyt Forrester-luuseriinsa. "Ja mitä tulee seksiin, niin sinulla ja minulla oli vain sitä, ei muuta." Quinn sanoo, ettei kiristä ketään, vaan on tekemässä vaihtokauppoja: hän vaikenisi Brookelle sänkysalaisuudesta, jos Bill antaisi Spencer-nimensä myös Wyattille. Bill upottaa vihaiset hampaansa omenaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Mustasukkainen räjähdys. Bob kiehuu vielä eilisissä liemissä, kun hän näkee Brendan jälleen Danin käsipuolessa. Tämä on kyllä viimeinen pisara! Paddy käy neuvottelemassa Katien kanssa. Sandy saa huonoja uutisia sosiaalivirastosta. Amy päättää tarttua Valin ja Ericin tarjoukseen, mutta miettii miten Kerry suhtautuu päätökseen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
18:30
Emmerdale
Hiljaiset seinät. Edna pääsee takaisin oman kotinsa rauhaan, mutta huomaakin yllättäen kaipaavansa seuraa. Rachel ehdottaa Samille lomareissua kuullessaan Jain palaavan pian kylään. Gennie huolestuu, kun Brenda ei vastaa puhelimeen. Kerry joutuu harmikseen taas lapsenvahdiksi. Sandy yrittää istuttaa Ednan päähän ajatuksen kämppäkaverista. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Manitbois
Kotimainen kulttiklassikko vuodelta 1992. Elämänkirjon ratkiriemukas ilmepotpuri ja kassan kautta kiitos, nam! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Kaikkien aikojen kosinta
Kimmo ja Suvi. Jo viisitoistavuotta yhdessä avopuolisonsa Suvin kanssa ollut Kimmo ei ole vieläkään saanut kosintaa aikaiseksi monista vihjailuista huolimatta. Nyt on aika korjata asia! Suvin lounas ystävien kanssa kääntyykin jännitystä tihkuvaksi vauhdikkaaksi seikkailuksi.

Kello 21:00

21:00
Mentalist
Elintärkeää. Ihmiskauppajutun tutkimusten yhteydessä on paljastunut, että kaapattujen tyttöjen elimiä on kaupiteltu rahakkaille ostajille mustassa pörssissä. Todisteiden hankkiminen elinkauppiaita vastaan osoittautuu kuitenkin yllättävän hankalaksi. Jaksossa vierailevat C.S.I. New Yorkista tuttu Robert Joy, Muodon vuoksi -sarjassa näytellyt John Hensley sekä Good Wifesta ja Sons of Anarchysta tuttu Titus Welliver! Amerikkalainen draamasarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa Kalifornian osavaltion poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
C.S.I. New York (K16)
Isien synnit. Rikospaikkatutkijoiden ryhmä tutkii tällä kertaa baarinomistajan kuolemaa. Uudelle tyttöystävälle selviää, että Adam käy vapaaehtoistyössä hoitokodissa. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
23:35
Kohde
Kaksi laukausta joella. Reese ja Finch ovat Bearin kanssa eläinlääkärissä. Koira on veltto ja unelias, kunnes vastaanottotiloihin hyökkää miehiä ilman ajanvarausta. Liittyvätkö he Koneen antamaan kohteeseen? Nimi: Vanessa Watkins. Ammatti: juristi, syyttäjä. Ajankohtaista: epäiltynä ja pidätettynä kadonneen aviomiehensä, puolustusasianajaja Jeremy Watkinsin murhasta. Nainen pakenee kuulusteluista ja lähtee ostamaan kadulta kokaiinia. Alkaa ihmisjahti, mutta tapaukseen liittyy myös toinen jahti, vene. Vanessa sanoo Carterille, ettei murhannut miestään, vaan tämä hukkui. Käy ilmi, että Jeremy on ollut velkaa organisoidulle rikollisuudelle. Ja että Vanessan eräällä ystävättärellä ja Jeremylla on suhde. Ja että Jeremy elää, ja Vanessa etsii häntä aseen kanssa. Kuka on lavastanut kenet, keneksi ja miksi? Reese löytää avioparin veneeltään. Hän kertoo bisnesideakseen pahojen asioiden estämisen, mutta juuri nyt hänen on vaikea sanoa, onko meneillään oleva asia paha. Hän poistuu, irrottaa laituriköyden ja jättää avioparin jahdille. Carterin uusi partneriharjoittelija Laskey tekee ilmeisesti yhteistyötä HR:n pahan siiven kanssa. Amerikkalainen rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:35
Glades
Hemingwayn hengessä. Joesta löytyy kirjailija Ernest Hemingwayksi pukeutuneen miehen ruumis. Tutkimuksiin luo erikoista tunnelmaa se, että parhaillaan juhlittavien Hemingway-festivaalien vuoksi kirjailijan kaksoisolentoja on liikkeellä enemmänkin. Tapaus tuntuu liittyvän kotipolttoisen viinan laittomaan kauppaan. Callien vanha kollega Ben palaa töihin sairaalaan ja pyytää Callien päivälliselle. Onko Jimillä kilpakosija? Pieneen floridalaiskaupunkiin sijoittuva poliisisarja murhaosaston älykkäästä ja charmantista etsivä Longworthista, jonka kanssa on kuitenkin hankala tulla toimeen. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
01:30
Isänmaan puolesta (K16)
Syylliset pois pelistä. Tekaistuun tajuttomuuteen vetoavaa Carriea kuulustellaan pommi-iskusta CIA:n päämajaan, mutta naisen on vaikea pysytellä tarinassaan ja pitää suunsa kiinni, kun syytöksiä satelee karannutta Nicholasia vastaan. Iskun virittäneiden syyllisten henkilöllisyydet saadaan selville, jolloin Saul joutuu puntaroimaan ratkaisuvaihtoehtoja. Petturimiehestään eronnut Jessica kieriskelee talousvaikeuksissa, eivätkä asioita helpota itsemurhaa yrittäneen Danan henkiset ongelmat. Jännittävä ja palkittu amerikkalainen draamasarja sotilastiedustelun vaarallisesta maailmasta. Kolmas tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus).
02:35
Voittostudio