UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Lauantai 19.8.

07:05
Ostoskanava Tvins.com
08:05
Heidi
Puumajavala. Kaarlo ystävineen yrittää löytää Pekan aarteen, mutta tämä ja Heidi eksyttävät heidät. Mahtaako aarre lopulta löytyä? Klassikkokirjoista tuttu Pikku-Heidi nähdään nyt uudessa tietokoneanimaatiosarjassa! Enkelinkasvoinen Heidi on pieni orpotyttö, joka asuu vanhan isoisänsä luona Sveitsin Alpeilla. Heidin elämä ei ole ruusuilla tanssimista, mutta iloisen ja positiivisen elämänasenteensa siivittämänä hän huomaa, kuinka tärkeää ystävyys ja toisista huolehtiminen on. Sarjassa puhutaan suomea. Sallittu kaiken ikäisille.
08:30
Muumilaakson tarinoita
Taianomainen auringonpimennys. Kausi 2, 12/26. Muumitalossa valmistaudutaan auringonpimennykseen. Noita uskoo saavansa myös lisää taikavoimia pimennyksen myötä. Hänen luutansa saakin lisää puhtia siinä määrin, että noita putoaa kyydistä. Sallittu kaiken ikäisille.
08:55
Nuori Robin Hood
Prinssi Juhana, sankari. Kausi 1, 43/52. Prinssi Juhana haluaa olla sankari hinnalla millä hyvänsä, kirjaimellisesti. Kymmenvuotiaan Robin Hoodin elämä on yhtä seikkailua! Uudessa tietokoneanimaatiosarjassa tutustutaan nuoreen Sherwoodin Robin Hoodiin ja hänen ystäviinsä, jotka osaavat pitää hauskaa ja joilta ei puutu energiaa, rohkeutta eikä huumorintajua. Sarja on suomeksi puhuttu. Sallittu kaiken ikäisille.
09:05
Pikku Prinssi
Jättiläiskomeetan planeetta, osa 2. Kausi 3, 17/26. Pikku prinssi ystävineen yrittää epätoivoisesti pitää Jättiläistä hereillä siihen saakka, että Painottomuuden kivi löytyy ja komeetta voi jatkaa matkaansa avaruuteen. Ranskalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja, joka perustuu Antoine de Saint-Exupéryn vuonna 1943 julkaistuun klassikkokirjaan. Pikku prinssi päättää etsiä Ruusun kotiplaneetan ja kohtaa uuden, taianomaisen seikkailun aikana monta tuttua planeettaa ja niiden asukasta. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:30
Paavo Pesusieni
Haisunäätä / Kesätyöntekijä. Kausi 2, 2/20. Palkittu animaatiosarja kertoo merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja, mm. Paavon lemmikkietana Kari, meritähti Patrik Tähtönen, Jalmari Kalmari, Einari Rapu ja Sulevi Plankton. Sarjan on luonut meribiologi Stephen Hillenburg. Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
Ostoskanava Tvins.com
10:30
Oma koti kullan kallis
Uusi kerros ja romanttisia unia. Kausi 37, 5/10. Martin seuraa, kun 30-luvulla rakennettuun yksikerroksiseen puutaloon tehdään toinen asuinkerros. Hanna sisustaa makuuhuoneen romanttiseen tyyliin pehmeine väreineen ja sänkykatoksineen. Anders esittelee kaktuksia ja antaa vinkkejä niiden hoitamiseen. Ruotsalainen lifestyle-ohjelma. Äänitekstitys: suomi.
11:30
Helibase - liitohyppy tuntemattomaan
Kolme vuorta, yksi helikopteri ja 23 maailman parasta liitopukulentäjää, jotka kokoontuivat elokuussa 2013 kolmeksi päiväksi Ranskan Chamonix'hin Espen Fadnesin järjestämään HeliBASE 74 -tapahtumaan. He eivät pyrkineet voittamaan toisiaan tai tavoitelleet mitään palkintoja. Tavoitteena oli vain pitää hauskaa, mutta onnettomuuksilta ei voitu valitettavasti välttyä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Elefantti tuli taloon
Wonky Tusk on naarasnorsu ja viisijäsenisen lauman matriarkka. Wonky Tuskin lauma tunnetaan siitä, että se vierailee kerran vuodessa sambialaisessa viiden tähden hotellissa kävellen rauhallisesti aulan läpi, mikä herättää luonnollisesti ihmetystä. Luontokuvaaja Nathan Pilcher päättää tutkia norsujen outoa käytöstä ja hän oppii samalla paljon muutakin kyseisestä laumasta ja ylipäänsä norsuista. Äänitekstitys: suomi.
13:10
Piilokamera
Äänitekstitys: suomi.
13:25
Scooby-Doo! Mask of the Blue Falcon
Scooby-Doo! Mask of the Blue Falcon. Amerikkalaisessa animaatioelokuvassa Scooby-Doo jengeineen osallistuu sarjakuvamessuille, missä alkaa tapahtua outoja. Scooby ja Shaggy tapaavat lapsuutensa tv-sankarin, tarunhohtoisen Sinisen Haukan esittäjän. Jännitys tiivistyy, kun Sinisen Haukan perivihollinen, karmea herra Hyde hyökkää messuille. Scooby-Doo ja Mysteeripoppoo saavat uuden arvoituksen ratkaistavakseen. Ohjaus: Michael Goguen, USA 2012 (78'). Ääninä Frank Weller, Mindy Cohn, Grey Griffin ja Matthew Lillard. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus, väkivalta).
15:00
Hurjat sääilmiöt
Hulluja ennätyksiä. Kausi 2, 5/8. Geoff Mackley on maailman tunnetuimpia myrskybongareita. Hänen tavoitteensa on seurata äärimmäisiä sääilmiöitä lähempää kuin kukaan muu ihminen. Onnistuuko Mackley ennätysyrityksessään päästä lähimmäksi Mount Marum -tulivuoren hehkuvaa laavaa? Kun tavalliset aallot eivät enää riitä, jotkut surffaajat etsivät haasteita jäätiköiden laitamilta. Millaisen aallon irtoava jäälohkare aiheuttaa? Jaksossa kerrataan hurrikaani Katrinan tapahtumia. Amerikkalainen dokumenttisarja äärimmäisistä luonnonilmiöistä. Uusinta. Äänitekstitys: suomi.
15:55
Esittelyssä: Rankat duunit
16:00
Paimelan autoparoni
Lommoja rakkaudessa. Kausi 1, 1/10. Sarjassa seurataan amerikanrautoihin keskittyvän autokaupan ja sen henkilökunnan arkea. Kauden avausjaksossa mekaanikot yrittävät pelastaa intohimorikoksen uhriksi joutunutta Lincolnia. Upeaa Bugattia myyvä kansanedustaja Sinuhe Wallinheimo haastaa Reijon lämärikisaan ja Janikan siivousoperaatio aiheuttaa eripuraa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Lauantairavit
Toto76-ravit ja Kirppu-ajo Rovaniemellä. Juontaja Sara Perttunen. Selostaja Juha Jokinen. Haastattelut Tapio Hoikka. Lähetyksessä tutustutaan ravikuningatar Saaga S:n kasvattajaan ja Vermon ratamestariin Juha Keskimaunuun.

Kello 18:00

18:00
Huippukokki landella
Jaana Pelkonen. Kausi 1, 8/10. Pannacotta-taivas. Tomi Björck pääsee nuoruutensa maisemiin Lahteen kansanedustaja Jaana Pelkosen kanssa. Jaanan lapsuudenkodin grillissä tirisee härkää ja jälkiruuaksi valmistuu kermaista pannacottaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
Uutisextra
19:25
Tulosruutu
19:30
Ketonen & Myllyrinne
Osa 5. Kausi 3, 5/9. "Miks Vesa myy ja te ette?" Suomalaisen sketsiviihteen pieni suuri mies ja suuri pieni mies edelleen samassa ohjelmassa. Kuinkas muutenkaan. Katso ja kaunistu. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
20:00
Tuubi
Tuubi on ohjelma, joka ei jätä yhtään nettivideomahdollisuutta käyttämättä. Tänään lähetyksessä nähdään intensiivisen fläppitaulun käytön lisäksi myös Aurinkokuninkaan miimikkoshow, suurisuisia ihmisiä sekä tietenkin pissiksiä. Vieraskattaus on vähintäänkin hämmentävä, sen kokoonpano on legendaarinen Juhani ¿Tami¿ Tamminen, näyttelijä Ulla Virtanen, tanssija Markku Haussila sekä juontaja Viivi Pumpanen. Joukkueensa kaukaloon johdattavat kapteenit Janne Kataja ja Sami Hedberg. Erotuomarina ilman raitapaitaa viheltelee puheenjohtaja Vappu Pimiä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Selviytyjät
Finaali ja jälkilöylyt, osa 1/2. Kausi 30, 15/15. Pelin loppuhuipennus on käsillä. Ensin finaalinelikosta pudotetaan yksi pois, minkä jälkeen tuomaristo äänestää pelin voittajasta. Kuka vie Selviytyjä-tittelin ja miljoona dollaria? Kuluneen kauden jälkilöylyjen lisäksi esitellään tulevalla kaudella toisen mahdollisuuden pelissä saavat kilpailijat. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:10
Päivän sää
22:15
Lotto, Jokeri ja Lomatonni
22:25
Tulosruutu
22:35
Johan Falk 16 - Teljetty (K16)
Johan Falk 16 - Teljetty. Göteborgin poliisitalolla ammuskellaan. Kun koko rakennus teljetään ja talossa syttyy useita tulipaloja, soluttautujan etsimisellä alkaa olla kiire. Useat rikolliset vaativat oikeudessa tuomion purkamista GSI:n epäsovinnaisten metodien vuoksi. Muiden muassa Vijay Khan, jolla on kana kynittävänä tietolähde Hjördisin kanssa. Vironvenäläinen mafia tuntuu kontrolloivan kaikkea. Richard Holm, Ruotsi 2015 (99'). Pääosissa: Jakob Eklund, Marie Richardson, Jens Hultén, Meliz Karlge. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).

Kello 24:00

00:40
Scorpion
Robotit. Kausi 2, 4/25. Scorpionin nerot tapaavat uuden pomonsa, joka tuo heille heti salaisen tehtävän, mutta vain osa tiimiläisistä pääsee mukaan muiden jäädessä odottelemaan pajalle. Walter ja Happy viedään sukellusveneellä salaiseen paikkaan, josta on löytynyt epäilyttävä kuuntelulaite. Tehtävä ei kuitenkaan suju suunnitelmien mukaan ja sukellusveneessä olijat joutuvat pian hengenvaaraan. Amerikkalainen jännityssarja, jossa ryhmä neroja ratkaisee yleistä turvallisuutta uhkaavia tilanteita. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
01:35
Myytinmurtajat
Kaasuhaittoja ja kovia pintoja. Kausi 7, 2/17. Adam ja Jamie tutkivat myyttiä, jonka mukaan katuviemärissä muodostuva metaanikaasu voisi räjähtää siten, että viemärinkansi lentäisi ohjuksena ilmaan. Tiimimestissä taas selvitetään, onko pick-up-autojen lavoissa käytettävä kaksikomponenttinen pinnoite Bed Liner maineensa veroinen, kun sitä käytetään erilaisten materiaalien suojana ja niitä koetellaan autokolarissa, hyökkäävillä koirilla sekä räjähdyksellä. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista. Äänitekstitys: suomi.
02:40
Myytinmurtajat
Räjähdyksiä. Kausi 7, 3/17. Adam ja Jamie ottavat selvää, kannattaako voittaakseen television suositussa visailuohjelmassa luottaa vaistoonsa ja pitäytyä alkuperäisessä valinnassaan vai vaihtaa sitä. He myös kokeilevat, kestääkö pieni henkilöauto monen tonnin rakennustarvikkeiden kuljettamisen, ja mikä elokuvien ampumistekniikoista on tehokkain. Tiimitestissä selviää, onko järkevintä heittäytyä maahan, jos käsikranaatti räjähtää vieressä. Lentävätkö sirpaleet ylöspäin kuten luullaan? Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista. Äänitekstitys: suomi.