UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Tiistai 19.12.

06:00
Aamusää
06:25
Huomenta Suomi
09:05
Mitä tänään syötäisiin?
09:10
Kauniit ja rohkeat
Coco, tulevaisuuden airut. Coco Spectran harjoittelu Forresterilla joutuu vastatuuleen, kun Steffy ja Ridge kuulevat asiasta. He eivät halua Spectraa nuuskimaan ympärilleen, vaikka tämä vakuuttaakin olevansa sataprosenttisen luotettava. Sallylla on omia suunnitelmiaan siskonsa varalle. Spectra täytyy pelastaa, vaikka sitten vilunkipelillä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:35
Leilan ihana joulu
Makeisia pukinkonttiin. 3/6. Tällä kertaa Leila Lindholm valmistaa jouluisia makeisia kuten ranskalaista nougat'ta, lakritsilla maustettua suklaatoffeeta ja vadelmaisia suklaatryffeleitä. Ulrika-ystävän kanssa makeiset paketoidaan kauniisti. Ruotsalainen ruokaohjelma. Äänitekstitys: suomi.
10:05
Fitistä fätiksi ja takaisin
Corey & Raela. Kausi 1, 5/10. Kuntovalmentaja Corey on tottunut laittamaan asiakkaansa lujille ja uskoo tahdonvoiman ratkaisevan kaiken. Löytyykö lohtuunsa syövästä Raelasta sisua ja onnistuuko tämä kaksikko tavoitteissaan? Amerikkalainen realitysarja, jossa kuntovalmentajat lihottavat itseään tietääkseen, millaista on olla lihava, ja yrittävät sitten laihduttaa yhdessä asiakkaansa kanssa. Äänitekstitys: suomi.
11:00
Selviytyjät
Uusi tilaisuus, osa 1/2. Kausi 31, 1/17.20 kilpailijaa taistelee Selviytyjä-tittelistä Koh Rongin saarella. Voittajalle on luvassa miljoonan dollarin palkinto. Suositun amerikkalaisen realitysarjan selviytyjät kohtaavat tällä kertaa Kambod¿assa. Osallistujat ovat jo tuttuja aiemmilta kausilta, ja ensimmäistä kertaa sarjan historiassa katsojat ovat saaneet valita kilpailijat nettiäänestyksen kautta. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
11:45
Piilokamera
Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Tyhjätaskut
Urheiluhuumaa. Kausi 6, 20/22. Bobby kutsuu Carolinen katsomaan keilailukilpailuansa. Max päätyy tuuraamaan loukkaantunutta joukkueenjäsentä. Oleg ja Sophie haluavat itsepintaisesti voittaa Barbaralle lelun. Amerikkalainen komediasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
14:00
Nykyajan ihmeitä
Kalastusta Alaskassa. Jakso 2/10. Meren antimien kysyntä nousee jatkuvasti. Alaskassa Beringinsalmella kysyntään vastataan teknologialla. Millaista on kalastaminen modernilla aluksella, jonka tähtäimissä on alaskanseiti? Noustaan laivaan ja katsotaan! Yhdysvaltalainen dokumentaarinen sarja teknologiasta, ihmeellisistä härveleistä ja vimpaimista. Äänitekstitys: suomi.
15:00
Pelimies
Kausi 2, 10/11. Pelimiehen jaksossa nähdään, miten Mao Tse Tung -henkinen kannatus on noussut Sauli Niinistön päähän ja miksi Pelimiehen piti lähteä Kainuun metsiin tapaamaan vasemmiston pressaehdokas-Merja Kyllöstä. Lisäksi luvassa on Ike Kanervan Jaakobin painia puhemieheksi pääsemisessä. Ja pilkoittaa politiikan kulisseista vähän jotain joulustakin meininkiä. Ensi viikolla kauden päättää kooste kauden parhaista paloista.
15:30
Leilan ihana joulu
Makeisia pukinkonttiin. 3/6. Tällä kertaa Leila Lindholm valmistaa jouluisia makeisia kuten ranskalaista nougat'ta, lakritsilla maustettua suklaatoffeeta ja vadelmaisia suklaatryffeleitä. Ulrika-ystävän kanssa makeiset paketoidaan kauniisti. Ruotsalainen ruokaohjelma. Uusinta. Äänitekstitys: suomi.
16:00
Salatut elämät
Osa 3293: Eva, Pietari ja kolmas pyörätuoli. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:30
Suomen ihanimmat häät
Kausi 2, jakso 5/10. Riihimäkiläisten Lauran ja Kasperin rakkaus syttyi työpaikalla molempien työskennellessä taksikuskeina. Nuori pari valmistelee tärkeää päiväänsä esikoisensa ollessa vasta muutaman kuukauden ikäinen, joten kiirettä ja hulinaa pitää. Haasteilta ei järjestelyissä vältytä, mutta onneksi perhe on vahvasti tukena järjestelyissä.
17:25
Kauniit ja rohkeat
Pelastava enkeli. R.J. joutuu törmäyskurssille trukin kanssa, mutta pelastaja löytyy onneksi läheltä. Onnettomuuden jälkeen Ridgen on pakko harkita Cocon karkottamista uudelleen. Sally puntaroi mahdollisuuksiaan Spectran pelastamiseksi ja kertoo Saulille huijariperheensä historian. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Selviytyjät
Uusi tilaisuus, osa 2/2. Kausi 31, 2/17. Peli on edennyt ensimmäiseen koskemattomuuskisaan. Ketkä ovat turvassa, ja kenet heimoneuvosto lähettää kotiin? Suositun amerikkalaisen realitysarjan selviytyjät kohtaavat tällä kertaa Kambod¿assa. Osallistujat ovat jo tuttuja aiemmilta kausilta, ja ensimmäistä kertaa sarjan historiassa katsojat ovat saaneet valita kilpailijat nettiäänestyksen kautta. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:35
Lauri Tähkä: Varpunen jouluaamuna
18:40
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
18:55
Mitä tänään syötäisiin?
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:25
Tulosruutu
19:30
Salatut elämät
Osa 3294: Eteenpäin, sanoi mummo sairaalassa. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
20:00
Rankat duunit
Pohjan pesu ja Päiväkoti. Kausi 1, 6/8. Viivi ja Tuija sukeltavat risteilijän alle laivan pohjan pesuun ja hyppäävät mukaan päiväkodin hulinaan. Kumpi on rankempaa? Kumpaan Tuija haluaisi kesätöihin ja kummassa Viivin kestävyys on koetuksella? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Sääntö-Suomi
Kausi 1, 4/10. Sääntö-Suomen jaksossa Jussi Heikelä tutustuu valkoposkihanhien tuomiin ongelmiin ja tapaa lintumurhaajan. Jussi käy myös parturissa ja selvittää miksi alikulkutunneleiden pitää Suomessa olla betoninharmaita. Metsästyssäännöt ihmetyttävät monia metsästäjiä ja Jussi pääseekin metsästysporukan kanssa niitä pohtimaan. Poliisi kertoo miksi säännöissä kannattaa joskus joustaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Tulosruutu
22:35
Peter Nyman
23:05
NCIS: New Orleans
Virkavapaalla. UUSI KAUSI ALKAA! Kausi 4, 1/24. Pride on joutunut virkavapaalle sekoiltuaan pormestari Hamiltonia pidätettäessä, mutta hänen apuaan tarvitaan jälleen, kun terroristit alkavat rakentaa pommia ydinjätteistä. Amerikkalaisessa rikosdraamasarjassa New Orleansin NCIS-yksikkö selvittää laivastoon ja merijalkaväkeen liittyviä rikoksia. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Rankat duunit
Pohjan pesu ja Päiväkoti. Kausi 1, 6/8. Viivi ja Tuija sukeltavat risteilijän alle laivan pohjan pesuun ja hyppäävät mukaan päiväkodin hulinaan. Kumpi on rankempaa? Kumpaan Tuija haluaisi kesätöihin ja kummassa Viivin kestävyys on koetuksella? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
00:55
Twin Peaks
Lieriön salaisuus. Kausi 3, 9/18. Cooperin kaksoisolento antaa apureilleen julman tehtävän. Dougie Jonesin arvoituksellista taustaa tutkitaan, ja päättömän ruumiin tutkintakin etenee. Bobby käy kyselemässä Cooperista äidiltään, joka luovuttaa salaperäistä tietoa sisältävän lieriön poliiseille. Myös vangittu Hastings kertoo jotain majuri Briggsiin liittyvää. David Lynchin ja Mark Frostin luoman jännittävän ja kiehtovan kulttisarjan ensi-ilta nähtiin Yhdysvalloissa keväällä 1990. Nyt mysteereitä täynnä oleva surrealistinen sarja jatkuu uusilla jaksoilla. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
02:05
Kohde
Muissa maailmoissa. Kausi 4, 20/22. Finch, Reese ja Carter tarkkailevat takaumassa poliisia, jonka HR on tappamassa. Nykyhetkessä Finch selittää Rootille ja Fuscolle, kenen tunnuksen kone on heille antanut. Kyseessä on Chase Patterson. Reese puolestaan tutkii Pattersonin perheen tapausta, ja hänelle selviää, että tapaus oli aikanaan Carterin tutkittavana. Reese alkaa nähdä myös hallusinaatioita ja kuvittelee Carterin yhä elävän. Amerikkalainen rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
03:00
NCIS: New Orleans
Epäluuloisuutta. Kausi 3, 2/24. Kolme miestä löytyy kuolleena pokeripöydän ympäriltä. Yksi uhreista on merivoimien sotilas ja yksi paikalta paennut puolestaan Priden vanha tuttu Elvis Bertrand. FBI jatkaa selvityksen tekoa NCIS-tiimistä ja päätyy tutkimaan samaa tapausta tiimin kanssa. FBI:n epäluuloisuus NCIS:ää kohtaan meinaa vaikeuttaa tutkimuksia, mutta lopulta yhteinen sävel löytyy. Amerikkalainen rikosdraamasarja New Orleansin NCIS-yksiköstä, joka selvittelee alueen Yhdysvaltain laivastoon ja merijalkaväkeen liittyviä rikoksia omaan erikoislaatuiseen tyyliinsä. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
03:55
Nykyajan ihmeitä
Kalastusta Alaskassa. Jakso 2/10. Meren antimien kysyntä nousee jatkuvasti. Alaskassa Beringinsalmella kysyntään vastataan teknologialla. Millaista on kalastaminen modernilla aluksella, jonka tähtäimissä on alaskanseiti? Noustaan laivaan ja katsotaan! Yhdysvaltalainen dokumentaarinen sarja teknologiasta, ihmeellisistä härveleistä ja vimpaimista. Äänitekstitys: suomi.