UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Sunnuntai 7.2.

06:00
Voittostudio
07:05
Ostoskanava Tvins.com
08:05
Elias ja pelastusryhmän seikkailut
Kalasäiliö. Trooli joutuu pulaan uuden kalasäiliönsä takia, ja Elias joutuu tosipaikan eteen miettiessään, miten Trooli saadaan pelastettua. Elias, pieni ja leikkisä pelastuslaiva, palaa televisioon aivan uusin jaksoin! Suosittuun norjalaiseen kuvakirjaan perustuvassa tietokoneanimaatiossa Elias pelastaa ystäviensä kanssa monta kanssaeläjäänsä pulasta merestä Lunnin kylän edustalla. Sallittu kaiken ikäisille.
08:20
Chuggington
Wilsonin paperimoka. Wilson saa kuljetettavakseen harvinaista paperia, mutta onnistuu pilaamaan sen metsäreissullaan. Vauhdikas ja värikäs animaatiosarja, jossa kolmen veturioppilaan kanssa opetellaan pysymään raiteilla. Chuggingtonissa ihmetellään, onnistutaan ja opitaan tärkeitä asioita ystävyydestä sekä ympäröivästä maailmasta. Sallittu kaiken ikäisille.
08:35
Ti-Ti Nallen laskiaisrieha
Nalleperhe, Riitta ja lapset lähtevät hevoskyydillä pulkkamäkeen ja laskettelemaan. Mutta mihin isoisä-nalle ja isoäiti-nalle ovat kadonneet? Lumikinos antaa vihjeen, ja kaikki huristavat moottorikelkoilla vanhuksia etsimään. Päivän päätteeksi syödään kodassa lettuja ja katsellaan revontulia. Tuottaja/ohjaaja: Mervi Pohjanheimo. Tuotanto: Bluemedia Oy. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Littlest Pet Shop
Sambakarnevaalit. Blytheä pyydetään osallistumaan sambakarnevaaleihin, ja kiero Ramon varastaa jälleen kerran Blythen ideat. Hauskanpitoa rakastava Blythe pitää huolta lemmikeistä Littlest Pet Shopissa ja yllätyksekseen hänellä on ainutlaatuinen kyky puhua lemmikkien kanssa. Sarja on suomeksi puhuttu. 2. tuotantokausi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:25
Pokémon
Garchompin megayhteys. Ash on 10-vuotias poika, jonka suurin haave on tulla maailman mahtavimmaksi Pokémon-mestariksi. Pokémonit ovat salaisia voimia ja taitoja omaavia örkkejä, jotka elävät sulassa sovussa ihmisten kanssa. Tämä japanilainen piirrossarja on puhuttu suomeksi. 18. tuotantokausi. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:55
Loton ja Jokerin tulokset
10:00
Elixir Fitness & Sport
Etelän poika. Kausi 2, 4/16. Etelän poika. Else Lautala esittelee kotiseutunsa Napapiirin Lapin parhaita paloja Sallassa ja Kemijärvellä. Lauri Kalima ottaa kokovartalokontaktia lumeen kokeillessan kelkkailua ja lumikenkäilyä. Alppihiihdon nuori tähti Merle Soppela vetää tunturiharjoitukset ilman suksia. Suksilla rinteessä viilettää malli ja yrittäjä Martina Aitolehti. Fysioterapeutin neuvoilla lisää toimintakykyä arktisten olosuhteiden treeniin. Lisäksi Pohjoiskalotin parhaat keinot urheiluvammojen hoitoon. Treenivinkkinä hengästyttävä TV-linkkari, joka sopii myös kotikäyttöön. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:30
Elixir Life
Vedenalaista valmennusta. Kausi 2, 4/16. Vedenalaista valmennusta. Uinnin maailmanmestari ja intohimoinen uimavalmentaja Jani Sievinen sukeltaa itsekin pinnan alle. Vedenalaiset kuvat paljastavat Tommi Evilän uintitekniikan kehittämiskohteet. Uimalauta auttaa tahdistamaan vapaauinnin käsivetoja. Jani Sievisen potkuharjoitus vetää jalat maitohapoille alle altaanmitan. Kosmetologi neuvoo kotihoidon kuiville korppukäsille kyynärpäitä myöten. Joanna ja Heidi tutkivat, millä varusteilla hiihtolomalainen voi päihittää lumen ja jään. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Vuosia nuoremmaksi
Kausi 1, 4/10.Kukka-Maria on kärsinyt huonosta ihosta ja paino-ongelmista koko ikänsä. Painon jojoilun hän on saanut kuriin, mutta iho-ongelmiin ei ole pitkään jatkuneista hoidoista huolimatta löytynyt ratkaisua. Kukkiksen itsetunto on painunut pahasti pakkasen puolelle, eikä hän halua liikkua ihmisten ilmoilla. Entinen, tyylikäs ja näyttävä Kukkis on ystävien suruksi kadonnut kokonaan. Nyt Kukkis on kuitenkin päättänyt, että hän haluaa itsetuntonsa takaisin. Maailma avautuu Kukkikselle täysin uudella tavalla, kun hän saa apua iho-ongelmiinsa ja nainen stailataan päästä varpaisiin. Muodonmuutoksen aikana Kukkis todellakin puhkeaa kukkaan. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Kädettömät kokit
Pipsa Hurmerinta. Kausi 1, 5/10. Simsala Bimimpap - pöytä koreaksi! Juontajavenus Pipsa Hurmerinta nousee kattilasta ja tilaa korealaisen pyttipannun. Vappu ja Kape kimittävät apukokeille ohjeet. Lopuksi voimistellaan ja lauletaan ylistystä johtajalle. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Jamie Oliver Italiassa
Marettimo. Jamie lähtee kaukaiselle saarelle Sisilian eteläpuolelle kehutun kalastajakokin Giovannin oppiin. Giovanni on rento tyyppi, jonka mielestä ruoanlaiton pitää olla hauskaa. Jamie joutuu kuitenkin tiukkaan tilanteeseen, kun hän joutuu valmistamaan neljän ruokalajin illallisen päivän kalasaaliista ja vihannesmyyjän vaatimattomasta valikoimasta. Äänitekstitys: suomi.
13:30
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
13:45
MTV.doc: Sorsien sukua
Useita Emmy-ehdokkuuksia napannut luontodokumentti sukeltaa sorsien jännittävään maailmaan. Sorsat ovat eläneet maapallolla miljoonia vuosia, niitä on peräti 120 eri lajia ja ne ällistyttävät taidoillaan. Äänitekstitys: suomi.
14:55
Selviytyjät
Finaali, osa 1/2. Kausi 28, 15/16. Huikean finaalin ensimmäisessä osassa kärkikolmikko seikkailee valtavassa labyrintissa. Koskemattomuuskisoista tärkein on myös yksi Selviytyjien historian tiukimmista. Tiukka on myös päätös, jonka kisan voittaja saa tehtäväkseen. Viimeinen heimoneuvosto käynnistyy ja finalistit aloittavat tuomariston vakuuttelun. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista Jeff Probstin johdolla. 28. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
15:55
Rouva Ministeri
Unity. Kausi 2, 11/23. Elizabeth hieroo sovintoa Venäjän kanssa mutta odottamaton käänne uhkaa romuttaa neuvottelut. Päänvaivaa tuottaa myös hätätilanne Kansainvälisellä avaruusasemalla. Amerikkalainen draamasarja, joka liikkuu politiikan ja kansainvälisten suhteiden jännittävässä maailmassa. Pääosassa Tea Leoni. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
16:55
Pop'n'Roll
Osa 7. Lasse Kurki ja Maria Veitola. Vieraina Lasse Kurki & Maria Veitola Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:55
Saturday Night Live
Kausi 1, 1/12. Nyt se vihdoin alkaa! Suora lähetys Helsingistä ja Suomen ensimmäisen Saturday Night Liven isäntänä Renny Harlin ja musiikkivieraana JVG! Uusinta.

Kello 18:00

18:55
Naapurit-tuloslähetys
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
MTV Sport Uutiset
19:20
MTV Sport Extra
19:30
Solsidan
Istutaan iltaa. Fredde ja Alex äityvät kilpasille päivälliskutsujen järjestämisessä ¿ kumpi vie voiton gurmeen parissa ja millä keinoin? Salikärpänen ei oikein pure Annaa Mickanin yrityksestä huolimatta. Jaksossa on mukana myös André Wickström. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Amazing Race
Älä osu lehmään!. Kausi 22,7/12. Kilpailu jatkuu Afrikan henkeäsalpaavan kauniissa maisemissa. Parit seikkailevat pitkin krokotiilejä kuhisevaa jokea ja ottavat mittaa toisistaan joko voimia tai älyä vaativassa Kiertotie-tehtävässä. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Vares - Huhtikuun tytöt (K16)
Kaksiosaisessa jännärissä turkulaisbaareissa luuhaavalla Vareksella on tylsää, kunnes toimittaja Ruuhiolla onkin joku vanha, selvittämätön juttu kolmesta kadonneesta tytöstä. Liikkeellä on naisia kuristava psykopaatti... Ohjaaja: Lauri Törhönen, Suomi 2011, 91'. Pääosissa: Antti Reini, Eppu Salminen, Ilkka Heiskanen, Ismo Kallio, Jasper Pääkkönen, Maria Järvenhelmi, Taisto Oksanen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K16
22:00
Kymmenen Uutiset
22:15
Viikon sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Mentalist
Paossa paratiisissa. On kulunut kaksi vuotta Janen kohtalokkaasta valinnasta. Kaikki tiimin jäsenet elävät nykyään kovin erilaista elämää, ja Jane itse pakoilee lain kouraa vehreällä paratiisisaarella. Kaikki kuitenkin muuttuu, kun FBI ilmestyy paikalle etsimään Janea tehdäkseen hänelle ehdotuksen. Amerikkalainen draamasarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa Kalifornian osavaltion poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
23:35
Rikoksista pahin
Oikeuden palo. Nuorukaisen bussipysäkille ampuneen jengiläisen vapauttaminen oikeudenkäynnin jälkeen uhkaa käynnistää jengisodan. Tilanne mutkistuu entisestään, kun murhaaja löydetään poltettuna autonsa takakontista. Jack palaa kuvioihin ärsyttämään Sharonia. Rusty päättää tehdä ratkaisevan siirron Jeffin suhteen. Amerikkalainen rikossarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:35
Legends (K16)
Petos. Kausi 1, 4/10. Martin Odum (Sean Bean) on peitetehtäviin erikoistunut FBI-agentti, jolla on ainutlaatuinen lahja muuntautua täysin eri ihmiseksi kutakin työtehtävää varten. Martin vangitsee Everstin ja Anan ostettuaan heiltä VX-kaasua. Yksi Everstin seuraajista päästää kaasua ilmaan täydessä bussissa ja vaatii Everstin ja Anan vapauttamista. Amerikkalainen rikosdraama. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:35
Voittostudio