UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Sunnuntai 31.7.

06:00
Miljoonapotti
07:05
Ostoskanava Tvins.com
08:05
Mokon suuri maailma
Niilin prinsessa. Moko ja Chavapa päättävät ottaa rennosti ja matkustaa Niiliä pitkin rennosti, mutta toisin kuitenkin käy. Sallittu kaiken ikäisille.
08:20
Maija Mehiläinen
Sirkan soidinkutsu. Flip opettaa mekastavan sirkkanuorukaisen musisoimaan kauniisti. Sallittu kaiken ikäisille.
08:35
Littlest Pet Shop
Hytkyjalat. Blythe ja Vinnie pääsevät katsomaan suositun tanssiohjelman kuvauksia. Muut lemmikit yrittävät pähkäillä, missä säilyttäisivät telkkarin kaukosäädintä. My Littlest Pet Shop kertoo pienestä mutta ystävällisestä lemmikkieläinkaupasta, jonka veikeät lemmikit osaavat puhua - mutta vain kaupan yläkertaan muuttaneelle Blythelle. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Supernelikko
Katapultti. Kausi 1, 11/52. Supernelikko joutuu vauhdikkaaseen seikkailuun Mustan paronin linnassa. Playmobil-hahmot seikkailevat nyt myös televisiossa! Vauhdikkaassa tietokoneanimaatiossa on onnistuneesti sekoitettu historiaa ja tulevaisuuden vempeleitä. Supernelikko, ritari Alex, merirosvo Ruby, keiju Twinkle sekä Gene, hahmo tulevaisuudesta, taistelevat hyvän puolesta pahiksia vastaan. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:15
Supernelikko
Kultasauva. Kausi 1, 12/52. Twinkle osallistuu taikomiskilpailuun ja kohtaa keijukuningattaren, jonka hän taikoi kerran vahingossa sammakoksi. Playmobil-hahmot seikkailevat nyt myös televisiossa! Vauhdikkaassa tietokoneanimaatiossa on onnistuneesti sekoitettu historiaa ja tulevaisuuden vempeleitä. Supernelikko, ritari Alex, merirosvo Ruby, keiju Twinkle sekä Gene, hahmo tulevaisuudesta, taistelevat hyvän puolesta pahiksia vastaan. Sallittu kaiken ikäisille.
09:30
Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat
Sienet sotajalalla. April sekoaa altistuttuaan kummallisille itiöille ja katoaa viemärin uumeniin. Kilpparit ja Casey lähtevät perään ja joutuvat kohtaamaan pahimmat pelkonsa. Maailman kuuluisimmat mutanttininjakilpikonnat Raphael, Donatello, Michelangelo ja Leonardo taistelevat edelleen New Yorkin kaduilla vaarallisia vihollisia vastaan. 2. tuotantokausi. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:55
Loton ja Jokerin tulokset
10:00
Merta lähemmäs kalaan
Salatut kalasankarit. Kausi 1, 6/10. Salatut Elämät -tähdet Teemu Lehtilä ja Esko Kovero tuntevat kotikaupunkinsa Tampereen kalavedet. Tavoitteena on saada harvinaista toutainta grillattavaksi Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Kädettömät kokit
Krisse Salminen. Kausi 1, 10/10. Kestääkö koomikon kaali? Kädettömät kokit Vappu Pimiä ja Kape Aihinen saavat Krisse Salmiselta tilauksen, jossa on vitsit vähissä ja hanskat hukassa. Kultaisen kauhan kohtalo ratkeaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Esittelyssä Ex-Onnelliset
12:15
Eteenpäin - Robert Lappalainen
13:30
MTV Sport: F1 Ennakkotunnelmat
Studiossa Tomi Tuominen, Ossi Oikarinen ja Aaro Vainio. Varikolla toimittajana Mervi Kallio.
14:00
Teknavi
Kausi 11, 6/8. Kauden kuudennessa jaksossa moottorikelkkaillaan syvässä lumessa Pohjois-Amerikassa ja testataan Ski-Doo Summit 2017 -vuoristokelkka. Markku Alén seikkailee T¿ekissä Dakar-rallin tunnelmissa ja Risto Virtasen testissä on uusi Peugeot 308 GTi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:30
Salatut elämät
Osa 2244: Elias tajuaa olevansa rintalasta. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
15:00
Salatut elämät
Osa 2245: Tale Taalasmaa ja pahan pappi. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
15:30
Kuninkuusravit
Kuninkuusravien toinen kilpailupäivä Turun Metsämäessä. Juontaja Sara Perttunen. Asiantuntija Kari Lähdekorpi. Selostus Marko Lähteenmäki. Haastattelut Joanna Kuvaja.
17:30
Kingi
Kingi onpuolentoista tunnin musiikkikomediashow joka perustuu fiktiiviseen laulukilpailuun. Mukana on joukko maamme tunnetuimpia näyttelijöitä.

Kello 18:00

18:55
Naapurit-tuloslähetys
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
MTV Sport Uutiset
19:20
MTV Sport: F1 Extra
Studiossa Tomi Tuominen, Mika Salo ja Ossi Oikarinen. Varikolla toimittajana Mervi Kallio.
19:30
Täydellinen kesä
Kävelyllä. Kausi 2, 9/10. Per Ivar ihmettelee Evan vanhempien intoa käydä usein kävelyllä, kunnes selviää, mistä todellisuudessa on kyse. Hän päättää sitten itsekin viedä Evan "kävelylle". Terje aikoo kosia Ankia, mutta Ingridillä on omat epäilyksensä Ankin motiiveista olla Terjen kanssa. Norjalaisessa komediasarjassa tavoitellaan täydellistä kesäidylliä perheen ja suvun kanssa tai heistä huolimatta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Elastinen feat.
Elastinen feat. Samu Haber. Kausi 1, 8/10. Mitä jääkiekkofani tekee jalkapallokentällä? Kuinka räppejä kirjoitetaan paineen alla? Mikä kotieläin päätyy Samun ja Elastisen uuden biisin? Kaikki tämä selviää kun vieraaksi saapuu Samu Haber. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Amazing Race
Kuuma kameli. Kausi 23, 8/12. Joukkueet jatkavat kilpailua Arabiemiraattien paahtavan auringon alla, ja saavat viilennystä villistä vesitehtävästä. Osa tiimeistä pääsee myös kaunistamaan kamelia. Luvassa on lisäksi kauden toinen tuplakäännytys. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:15
Viikon sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Formula 1: osakilpailu
Saksa. Selostajana Oskari Saari.
23:35
MTV Sport: F1 Extra
Studiossa Tomi Tuominen, Mika Salo ja Ossi Oikarinen. Varikolla toimittajana Mervi Kallio.
23:45
Ole luonani aina
Lapsuuttaan muisteleva Kathy H. koettaa tutustua paremmin minäänsä ja maailmankuvaansa Hailshamin sisäoppilaitoksessa, missä kloonaus ja elintenluovutus on arkipäivää. Tieteiselokuva kertoo ihmisistä, jotka parhaansa mukaan yrittävät sovittaa elämänsä vallitseviin olosuhteisiin. Äänitekstitys: suomi. K12

Arviot: IMDb 7.2 ∙ Rotten Tomatoes 71 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

01:45
Broadchurch
Paluu rikospaikalle. Kausi 2, 4/8. Alec ja Ellie ajavat Sandbrookiin, missä tyttöjen murhat tapahtuivat ja missä Alec saa edelleen vihamielisen vastaanoton muilta paitsi tyttäreltään. Toisen uhrin äiti kertoo Alecille yllättäviä paljastuksia ja saa tämän pohtimaan, onko Lee Ashworth sittenkään syyllinen. Clairen on edelleen vaikea vastustaa Leetä, ja Olly paljastaa lehden nettisivuilla, että mies majailee Broadchurchissa. Kaupunkiin saapuu myös vanha tuttu kasvo. Brittiläinen rikossarja idyllisen merenrantakaupungin synkistä salaisuuksista. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi, ahdistus).
02:45
Miljoonapotti