UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Sunnuntai 11.12.

07:00
Ostoskanava Tvins.com
08:00
Pororo
Crong käy kakkosella. Kausi 4, 19/26. Crong ei halua syödä kasviksia ja kärsii siksi ummetuksesta. Kaukana ihmisten ilmoilta on rauhallinen, lumen peittämä saari. Metsässä saaren keskellä on pieni, eläinten asuttama kylä. Kukaan ei tiedä kuinka eläimet tulivat saarelle, mutta ne päätyivät elämään yhdessä saaren ainoassa kolkassa, jossa aurinko paistaa lämpimämmin eikä tuuli puhalla niin kylmästi. Tässä kylässä elää ystävineen Pororo, utelias ja vallaton pieni pingviini. Korealainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. Sallittu kaiken ikäisille.
08:15
Hello Kitty - Paratiisi
Sateenkaaripuisto. Värittömässä puistossa punaisiin, sinisiin ja keltaisiin puetut hiiret vaativat oikeuksiaan. Kitty ei kuitenkaan hyväksy sitä, että ainoastaan punaisiin puetut saavat leikkiä punaisilla esineillä¿ Sallittu kaiken ikäisille.
08:35
Littlest Pet Shop
Internet-julkkis. Sunilista tulee internet-julkkis, mikä saa Zoen kihisemään kateudesta. Hauskanpitoa rakastava Blythe pitää huolta lemmikeistä Littlest Pet Shopissa ja yllätyksekseen hänellä on ainutlaatuinen kyky puhua lemmikkien kanssa. Sarja on suomeksi puhuttu. 2. tuotantokausi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Pokémon
Rotomin toive!. Ash on 10-vuotias poika, jonka suurin haave on tulla maailman mahtavimmaksi Pokémon-mestariksi. Pokémonit ovat salaisia voimia ja taitoja omaavia örkkejä, jotka elävät sulassa sovussa ihmisten kanssa. Tämä japanilainen piirrossarja on puhuttu suomeksi. 18. tuotantokausi. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:25
Thunderbirds
Puhdistustankkeri. Tracyn veljekset yrittävät pelastaa myrkkyjätettä keräävän tankkerin. Thunderbirds (Thunderbirds Are Go!) on uusi versio 1960-luvun nukkeanimaatiosarjasta Myrskylinnut. Englantilaisessa nukkeanimaatiosarjassa seurataan entisen astronautin Jeff Tracyn ja hänen perheensä seikkailua 2060-luvulla. Heidän kansainvälinen pelastusjärjestönsä auttaa hädässä olevia niin maalla, merellä, ilmassa kuin avaruudessa. Salaiselta valtameren saarelta toimiva Kansainvälinen Pelastusjärjestö on aina valmis lähettämään apuun niin onnettomuuksia kuin rikollisia vastaan huippusalaiset alukset. K7 (ahdistus).
09:55
Loton ja Jokerin tulokset
10:00
Elixir Fitness
Kausi 3, 14/14. Fitness tähdet Else Lautala ja Lauri Kalima nostavat sykkeet tappiin ensin fatbike -lenkillä Saariselän tunturissa ja sen jälkeen Fuerteventuran dyyneillä. Hiekalla tehty räjähtävän voiman harjoitus sopii muuten myös loistavasti lumelle! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:30
Elixir Life
Kausi 3, 14/14. Hevosalan konkari Joanna Kuvaja yllättää ystävänsä Heidi Sohlbergin viemällä hänet ravikouluun. Toisaalla Amin Asikainen ja Annika Metsäketo tutustuvat sähköisiin hevosvoimiin. Lisäksi kerromme sporttisimmat lahjavinkit pukinkonttiin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Huippukokki landella
Jaana Pelkonen. Kausi 1, 8/10. Pannacotta-taivas. Tomi Björck pääsee nuoruutensa maisemiin Lahteen kansanedustaja Jaana Pelkosen kanssa. Jaanan lapsuudenkodin grillissä tirisee härkää ja jälkiruuaksi valmistuu kermaista pannacottaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
MTV.doc: Suomen tulevaisuus
Hyvinvointia puusta. Globaalit haasteet on nähtävä mahdollisuuksina. Franck Median tiedesarjan 3. Jaksossa tarkastellaan Howy Jacobsin johdolla puurakentamisen tulevaisuutta ja selvitetään puun hyvinvointivaikutuksia. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Aarteiden metsästäjät Suomi
Kausi 1, 12/12. Keravalla on luvassa legendaarinen titaanien toinen kohtaaminen. Äijäenergia räiskyy kun Riku ja Rene, Timppa sekä Jamppa ja Jamo ottavat miehestä mittaa. Kauden viimeisessä jaksossa kukaan ei ole valmis lähtemään kotiin tyhjin käsin. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:00
Eläintarhan salaisuudet
Erottamattomat. Kausi 1, 2/6. Pingviinit Rud ja Spike ovat olleet pari jo 15 vuotta, mutta nivelrikko on alkanut haitata Rudin elämää. Tiikereille koittaa muuttopäivä. Lintuhämähäkkien terraariossa paritellaan hengenmenon uhalla. Brittiläisessä dokumenttisarjassa seurataan Chesterin eläintarhan asukkien ja työntekijöiden elämää eläintarhan aukioloaikana ja sen ulkopuolella. Äänitekstitys: suomi.
15:00
Top Gear USA
Kasarivoimaa. 80-luvun ajatteleminen on monelle nostalgista, mutta miten pärjäävät sen aikakauden autot Rutledgen, Adamin ja Tannerin käsissä? Onko aika kullannut muistot vai onko kasarikärryistä edelleen varteen otettaviksi menopeleiksi? Pojat valitsevat itselleen suosikkiautot ja ottavat mittaa toisistaan kunnon nostalgiatripissä. Amerikkalainen auto-ohjelma. Äänitekstitys: suomi.
16:01
Metsällä
Kanalinnut. Kausi 1, 7/8. Teerijahdissa Köyliössä Veikka vie metsästyskaverinsa kanalintujahtiin Köyliön soille. Teertä yritetään sekä kuvilla että puuhun haukkuvalla suomenpystykorvalla. Ruoka tehdään päivän päätteeksi tulilla. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:01
Sinulle on postia
Kausi 1. 1/8.Juontajamme Tuija Pehkonen, Lorenz Backman ja Juuso Mäkilähde lähtevät bussimatkalle ympäri Suomea toimittamaan perille kymmeniä kirjeitä. Tuija keskeyttää Pasin työpalaverin hänen vaimonsa Katrin kirje kädessään. Juusolla toimitettavana on kirje mahtavalle työkaverille Haminan sairaalaan ja Loren tehtävänä on toimittaa kirje maitoauton kuljettajalle. Jakso huipentuu Jopen kaikkien aikojen päivään. Juuso, Tuija ja Lore järjestävät Jopelle mahtavan jalkapalloyllätyksen! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Aku ja 7 ihmettä
Tokio. Kausi 2, 3/8. Aku matkaa nousevan auringon maahan, Japaniin ja sen pääkaupunkiin Tokioon. Japani on kiehtova sekoitus kohteliasta muodollisuutta ja mitä kummallisempia alakulttuureja. Aku matkaa mm cosplay-tapahtumaan, Ninja-kouluun ja robotti-showhun. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:55
Naapurit-tuloslähetys
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
MTV Sport Uutiset
19:20
MTV Sport Extra
Hiihtokautta analysoimassa Antero Mertaranta ja Toni Roponen.
19:30
1001 Rikua
Taksikuski Kari antaa Eskolle ja Nooralle kyytiä. Kausi 1, 6/14. Riku Niemisen piilokameraa ja sketsiviihdettä yhdistävä tv-show. Kuudennessa jaksossa Taksi-Karin kyytiin joutuvat Esko Eerikäinen ja Noora Karma. Kaksintaistelussa Roope Salminen. Mukana myös Mobiili-Make ja eksynyt citysuunnistaja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Joulu Mielelle -konsertti
Lastenklinikoiden Kummien tunnelmallisessa joulukonsertissa esiintyvät mm. Jarkko Ahola, Diandra, Arja Koriseva, Laura Voutilainen, Olli Lindholm, Antti Ketonen sekä Rajaton. Konsertilla kerätään joululahjoituksia lastenklinikoille ja lastentautien tutkimukseen. Konsertin juontavat Marco Bjurström sekä Viivi Pumpanen.

Kello 21:00

22:00
Kymmenen Uutiset
22:15
Viikon sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Bosch
Turvapaikka. Kausi 2, 9/10. Bosch ja Edgar yrittävät tavoittaa Veronican, joka löytää myös tiensä armenialaiseen kirkkoon. Nash jatkaa pakomatkaansa ja löytää syrjäisen piilopaikan vanhan ystävänsä luota. Apulaispoliisipäällikkö Irvingille tarjoutuu ainutkertainen tilaisuus. Amerikkalainen rikossarja losangelesilaisesta murhaetsivästä. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
23:35
Americans (K16)
Paineen alla . Kausi 4, 5/13. Martha kertoo huolistaan Philipille, Paige puolestaan omistaan Elizabethille. Oleg kuulee Ninan kohtalosta ja välittää tiedon sekä Arkadille että Stanille. Jenningsit tapaavat pastori Timin ja tämän vaimon apunaan isä Rivas. Yhdysvaltalainen draamasarja seuraa kahden KGB-agentin elämää tavalliseksi amerikkalaiseksi aviopariksi soluttautuneena. Äänitekstitys: suomi. K16 (seksi, ahdistus).

Kello 24:00

00:36
Hiihdon maailmancup
Hiihdon maailmancup: Davos. Kooste naisten ja miesten sprinttihiihdoista. Selostus: Antero Mertaranta, asiantuntija: Toni Roponen.
01:35
Kallista kipua
Kaikki rakastavat Rayta. Mafioson elkein käyttäytyvä Ray vaikuttaa monen hamptonsilaisen elämään: Paige ja Russell auttavat häntä sisustamaan ravintolaansa, Hank hoitaa ravintolan kokkia, jonka alkoholiongelma tuntuu riistäytyvän käsistä, ja Evan harkitsee vuokraavansa Raylta liiketiloja HankMedin laajennusta varten. Samaan aikaan Divya hoitaa NASCAR-tallipäälliköä, joka kärsii sydänongelmista. Komediallinen draamasarja nuoresta lääkäristä Hank Lawsonista (Mark Feuerstein), joka luo uraa Hamptonsin hienostoalueella asuvien suihkuseurapiirien henkilääkärinä vähäosaisiakaan unohtamatta. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
02:35
Ensimmäisen asteen murha
Sisarellista rakkautta. Ruumiinavauksessa selviää, että Cindyn kuolema oli henkirikos. Lisäksi käy ilmi, että nainen odotti lasta. English ja Mulligan kuulustelevat Cindyn aviomiestä, joka on aiemmin käyttäytynyt väkivaltaisesti vaimoaan kohtaan. Kevin Neyersin murhasta syytetty Walton tarttuu syyttäjän tarjoamaan sopimukseen, mutta English epäilee yhä Bluntia. Amerikkalaisessa rikossarjassa seurataan sanfranciscolaisen poliisikaksikon murhatutkimuksia aina oikeudenkäyntiin saakka. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).