UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Torstai 5.5.

05:59
Voittostudio

Kello 6:00

07:25
Aamusää
07:55
Pororo
Taika-auto Tu-tu. Kausi 4, 1/26. Porong Porongin kylään saapuu uusi asukas. Kaukana ihmisten ilmoilta on rauhallinen, lumen peittämä saari. Metsässä saaren keskellä on pieni, eläinten asuttama kylä. Kukaan ei tiedä kuinka eläimet tulivat saarelle, mutta ne päätyivät elämään yhdessä saaren ainoassa kolkassa, jossa aurinko paistaa lämpimämmin eikä tuuli puhalla niin kylmästi. Tässä kylässä elää ystävineen Pororo, utelias ja vallaton pieni pingviini. Korealainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. Sallittu kaiken ikäisille.
08:10
Vikke Viikinki
Snorre ja saippua. Viikingit yrittävät järjestää sadonkorjuujuhlat, mutta Snorren löyhkä uhkaa pilata kaiken. Ruotsalaiseen lastenkirjaan perustuva animaatio viikinkikylässä asuvan Viken seikkailuista. Vikke on nokkela ja mielikuvituksekas poika, joka on pelastanut viikinkikaverinsa monesta kiperästä tilanteesta. Sarja on suomeksi puhuttu. Sallittu kaiken ikäisille.
08:25
Viidakon veijarit
Mikke varaisänä . Jos on hätä, kutsu viidakon veijarit apuun! Tiikeriksi itseään luuleva Mauri-pingviini, Mikke-gorilla ja muut veijarit paljastavat, mitä viidakossa todella tapahtuu. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. Sallittu kaiken ikäisille.
08:40
Tom & Jerry Kids Show
Siivonaatori. Kalajuttu. Lurpan sarvikuono. Tässä piirrossarjassa Tom ja Jerry seikkailevat pentuvuosinaan. Mutta ovatko kissa- ja hiirileikissä nyt pienemmät jäynät. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:05
Studio55.fi
Kokemuksella: näyttelijä Lena Meriläinen
09:35
Viking Loton ja Jokerin tulokset
09:40
Kauniit ja rohkeat
Mistä löytäisin Liamin kopion?. Ivy keikkuu epätoivon rajamailla Liamin suhteen ja keskustelee Wyattin kanssa laihanlaisesta romanssistaan. Wyattkaan ei ole tyytyväinen siihen, millainen kesästä on muotoutumasta, mutta mistäpä he löytäisivät yhtä upeat parit itselleen kuin Liam ja Steffy? Nicolen ja Mayan isä saapuu Los Angelesiin vakaana aikomuksenaan viedä kuopuksensa takaisin kotiin. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:05
Emmerdale
Paljastus puhelimessa. Laurel jää kiinni valheistaan. Adam jättää Victorialle paljastavan viestin, mutta tulee saman tien katumapäälle. Rachelilla on Jaille ehdotus. Val tunnustaa tekonsa Darrenille. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:35
Emmerdale
Kiusaus. Adam keksii keinon tuhota viestinsä. Laurel kohtaa ongelmansa silmästä silmään. Seanista kantautuu huonoja uutisia. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:05
Lääkärit
Rypäleraskaus. Lääkärien vieraaksi saapuu pariskunta, joka on yrittänyt lasta jo 14 vuoden ajan. Jokainen luultu raskaus on kuitenkin osoittautunut rypäleraskaudeksi. Nyt lääkärit haluavat auttaa heitä. Lääkärit keskustelevat alastomuuden kieltävästä lakiehdotuksesta ja miten se vaikuttaa imettämiseen sekä uudesta luontaistuotteesta, jonka pitäisi estää krapula. Muita aiheita ovat valelääkäri, joka teki plastiikkakirurgisia leikkauksia sekä keinot estää reseptilääkkeiden väärinkäyttö. Lisäksi lääkärit testaavat sovellusta, joka kertoo miksi vauva itkee. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Rio
Harvinainen papukaija Blu ei koskaan ole osannut lentää. Se elää turvattua elämää Linda-nimisen kirjakauppiaan kanssa pienessä minnesotalaiskaupungissa. Kun he saavat tietää että Blu on lajinsa viimeinen, he lähtevät seikkailumatkalle Rio de Janeiroon tapaamaan Jeweliä, samanrotuista naaraslintua. Blu joutuu yllättävien tapahtumien jälkeen keskelle elämänsä suurinta seikkailua kaupungin valmistautuessa vuoden suurimpaan tapahtumaan - Rion karnevaaleihin. Elokuvan muissa rooleissa ovat mukaansatempaava musiikki, erilaisten eläinten esittämät huikeat tanssinumerot sekä väriloistoa säteilevä Rio De Janeiro. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus, väkivalta).
13:55
Piilokamera
4. Jaksossa seurataan kiertävän sovelluskauppiaan edesottamuksia. Innostaako täysin veloitukseton maissiharja ihmiset ostamaan kaupparatsulta sovelluksen? Entä kestääkö golfareiden kärsivällisyys, kun tii pudottaa pallon aina juuri ennen lyöntiä? Myös klassikkokepposia kerrataan. Vierailevana tähtenä taikuri Ben Jackson. Amerikkalainen tosi-tv-sarja. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Hjallis
Kausi 4, 8/10. Kumpi on hauskempi, näyttelijä Jenni Kokander vai ulkoministeri Timo Soini? Hjallis ottaa selvää.. Uusinta.
15:30
Peter uutisvirrassa
Tom Kankkonen. World Press Freedom - viikon kunniaksi vieraana Bonnierin vuoden journalisti -palkinnon saaja Tom Kankkonen.
15:55
Salatut elämät
Osa 2997: Klockan är sex och Marianna åtta sju. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).
16:25
Britannian hovi lähikuvassa
Kuninkaalliset lapset. 6/6. Kuninkaallisten lapsuus on muuttunut radikaalisti sadassa vuodessa maailmantilanteiden ja nopeasti muuttuvan maailman myötä. Kuninkaalliset tunnettiin pitkään ankarina ja vaativina vanhempina. Kaikki muuttui, kun kuningas Yrjö V salli kuninkaallisten avioliitot muiden kuin siniveristen kanssa. Elizabeth Bowes Lyonin myötä kuninkaalliset lapset saivat 1900-luvulla edellisistä sukupolvista poikkeavan kasvatuksen, ja muuttuva maailma asettaa Cambridgen herttuaparille aivan uudenlaisia vaatimuksia. Brittiläinen dokumenttisarja. Äänitekstitys: suomi.
17:25
Viking Loton ja Jokerin tulokset
17:30
Kauniit ja rohkeat
Poikani Maya Avant. Mayan ja Nicolen isä yrittää saada nuorimmaistaan palaamaan kotiin Los Angelesin syntisestä elämästä, mutta Nicole ei ole halukas tottelemaan. Maya on jo luopunut toivosta, että isä hyväksyisi hänet omana itsenään, ja Nicole joutuu toteamaan saman asian. Mutta hänen äitinsä on sitä mieltä, että isän on korkea aika tavata toinenkin tyttärensä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Emmerdale
Vuoden äitipuoli. Emma ja James saavat eropaperinsa. Marlon ja Doug ovat huolissaan Laurelin käytöksestä. Laurel tekee ratkaisevan virheen jättäessään Leon yksin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:25
Emmerdale
Salasuhteilua. Aaron valehtelee äidilleen Robertin tapailusta. Laurelin alkoholiongelmat paljastuvat Rhonalle. Priya järjestää treffiseuraa isälleen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:55
Mitä tänään syötäisiin?
Vaalea papukeitto
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
Päivän sää
19:30
Manitbois
Kotimainen kulttiklassikko vuodelta 1992. Elämänkirjon ratkiriemukas ilmepotpuri ja kassan kautta kiitos, nam! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:05
Katastrofikokki
Makkaraa & makuja maailmalta. Kausi 1, 8/10. Neljä jäljellä olevaa kotikokkia tarttuvat lihamyllyjä sarvista ja ottavat makkarasta mittaa. Luvassa on värikästä katuruokakokkailua ja Rähinää keittiössä kun viikon tähtivieraat Uniikki & Brädi ottavat riskin ja saapuvat tuomaroimaan porukan värikkäitä taco-tuotoksia. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Suomen surkein kuski
4. jakso. Mikä on sen mukavampaa kuin kuumana kesäpäivänä virkistyä raikkaassa vedessä. Varsinkin kun raikas vesi tulee autoon vesitankista auton katolla. Luvassa myös hirven väistöä nopeassa vauhdissa Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:15
Päivän sää
22:20
MTV Sport Uutiset
22:30
Rikoksista pahin
Kadonneen jäljillä. Kausi 4, jakso 8/23. Parin vuoden takainen katoamistapaus päätyy suurrikosyksikön tutkittavaksi uusien todisteiden myötä. Epäiltyjen listalla ovat muun muassa kadonneen nuoren miehen vanhemmat, eikä tapausta tutkineella FBI:n agentillakaan tunnu olevan täysin puhtaat jauhot pussissaan. Rusty edistyy Alice-tytön henkilöllisyyden selvittämisessä. Sharon ja ja Andy tekevät tärkeän päätöksen. Amerikkalainen rikossarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
23:30
Believe
Yhteisvoimin. Kausi 1, 8/13. Winter opettaa Bota hallitsemaan kykyjään. Tate vastustaa ajatusta Orkesterin haastamisesta. Amerikkalainen fantasiatrilleri. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:30
Isänmaan puolesta
Vainoharhaa. Kausi 5, 6/12. Carrie kertoo teoriastaan Saulille ja pyytää tältä vuotaneita CIA-asiakirjoja nähtäväkseen. Koska Saulin suhtautuminen on kylmäkiskoista ja myös Jonas häipyy ovet paukkuen, Carrie turvautuu Otto Düringin apuun. Haavoittunut Quinn päätyy samaan paikkaan kuin asiakirjavuodon takia vapautunut jihadisti. Allison luo lisää eripuraa Saulin ja Dar Adalin välille. Yhdysvaltalainen draamasarja CIA-maailmasta ja siitä eroon pyrkivästä Carrie Mathisonista. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:30
Voittostudio