UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Keskiviikko 6.5.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Savonlinnan musiikkijuhlat 60 vuotta
06:25
Huomenta Suomi
6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Saako lapsi laihduttaa? 6.50 Makuja: Mansikkajuustokakku suklaapohjalla 7.10 Energia-alan innovaatiot - saiko ydinvoima Teslasta kilpailijan? 7.40 Markkinaraati perkaa varainhoitoyhtiöiden tuloksia 8.10 Enbuske360 - Ratkaisijat 8.40 Päivän nimi: Anne Kukkohovi, miten puhua lapsille ulkonäöstä? 8.50 Makuja: Mansikkajuustokakku suklaapohjalla 9.05 Studio55.fi: Kokemuksella, Lauri Ihalainen
09:05
Studio55.fi
Kokemuksella: Lauri Ihalainen
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:40
Mitä tänään syötäisiin?
Kukkakaali-loimulohisalaatti
09:45
Kauniit ja rohkeat
Nyt vedetään kuivat viskit, Quinn!. Liamin mielestä Quinn on arsenikkia koko ihminen, mutta he eivät saisi Hopen kanssa antaa sen enää myrkyttää elämäänsä. Kun Liam näyttää puhelimensa kuvaevidenssiä Pariisista, Hope alkaa ajatella asioita uudelleen. Quinn selittää Billille, että kaikki tietävät hänen työntäneen Ivyn Pariisissa alas sillalta, kiitos Charlien tiheän ja solidaarisen turvamiesverkoston. Bill tarvitsee drinkin, viskiä kuivana. Quinnkin saa. "Tässä, ota ja rentoudu. Ei syytä paniikkiin." Quinn sanoo, että paniikkiin on montakin syytä, mutta hänestä itsestään ei niin väliä, kunhan vain heidän poikansa voi hyvin. "Wyatt on koko maailmani." "Lapsiparka!" Quinn palaa rantatalolle eikä lähde pois, vaikka Wyatt vaatii saada olla kahden kesken vaimonsa kanssa. Hope haukkuu Quinnin. "Olimme todella väärässä annettuamme sinulle toisen mahdollisuuden. Vahingoitat ihmisiä, sellainen olet, oksettava. Wyatt inhoaa sinua yhtä paljon kuin minä." Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Panttivangit, osa 2/2. Yksi Cameronin panttivangeista on pahasti haavoittunut, mutta mies ei päästä ketään ulos pubista. Sisällä olevien läheiset tärisevät kaatosateessa ja toivovat tietoja rakkaistaan. Declan majoittaa kodeistaan evakuoituja kyläläisiä Kartanoon. Cameron tekee itselleen ja Debbielle pakosuunnitelmaa, kunnes ase laukeaa jälleen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:40
Emmerdale
Veden varassa, osa 1/2. David ja Dom odottavat kiihdyksissään uutisia Alician terveydentilasta. Kumpi pääsee katsomaan häntä ensimmäisenä? Cameron pitää Chasia ja Debbieä panttivankina. Miten käy Marlonin, joka viruu tajuttomana kellarissa veden varassa? Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
11:10
Lääkärit
Narskuvat hampaat. Lapsena juodut virvoitusjuomat yhdistettynä stressin aiheuttamaan hampaiden narskumiseen ovat koituneet tuhoisaksi erään naisen hampaille. Lisäksi keskustellaan itse tehtyjen tatuointien vaaroista ja lemmikkeläinten parantavasta vaikutuksesta. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alan lääkärit vastaavat terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
13:35
Upeat skandikodit
Valkoinen villa vuodelta 1895. Viihtyisä villa vuodelta 1895 on valkoinen sekä sisältä että ulkoa. Yli satavuotias kodikas talo on saanut remontissa yltäkylläiset tilat kaikkeen tarpeelliseen ja muutamaan harrastukseenkin. Täydelliseen idylliin Fynin saarelle muuttanut nuori perhe etsii kesämökkiä mantereelta. Harppuunasukellusta harrastava pari tutustuu kahteen ruohokattoiseen kesäasuntoon meren äärellä ja testaa rantavedet pohjamutia myöten. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Äänitekstitys: suomi.
14:05
Jamie Oliverin 30 minuutin ateriat
Papu-makkaravuoka. Jamien käsissä syntyy tällä kertaa sipulia, purjoa, pekonia, papuja ja makkaraa sisältävä uunivuoka. Lisukkeeksi tarjoillaan vihreitä kasviksia tomaattikastikkeella ja vadelmilla koristeltuja pikku-pavlovia. Brittiläisessä ruokaohjelmassa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver näyttää kuinka valmistaa kokonainen ateria ajassa, joka normaalisti menisi yhteen ruokalajiin. Äänitekstitys: suomi.
14:35
Mitä tänään syötäisiin?
Kukkakaali-loimulohisalaatti
14:40
Saaristoruokaa
Villiyrttejä Porvoosta. Kausi 2, 3/10. Kun ravintolan nimi on Sicapelle, se täytyy lähteä kokemaan. Harri suuntaa Porvoon vanhaan kaupunkiin lounaalle ravintolaan, jossa hyödynnetään runsaasti villiyrttejä. Harri saa avukseen Sicapellen kokin poimimaan tuoreita yrttejä luonnosta. Saaristokeittiössä valmistetaan ankkaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:10
Löytäjät
Terassi. Terassikalustoa etsitään omakotitaloon Hämeenlinnaan, ja Uolevi keksii omaperäisen ratkaisun. Hansu löytää perheen lapsille jotain koukuttavaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:40
Salatut elämät
Osa 2816: Helena käynnistyy pakkasellakin. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
16:05
Suomen kaunein piha
Osa 5. Kivi tekee pihan.. Kyllästyitkö ruohon leikkaamiseen? Hanna, Tommi ja Kati näkevät kolme erilaista pihaa, joissa on käytetty paljon kiveä. Luovalla kiven käytöllä korostetaan kulkureittejä, rajataan tiloja ja tuodaan pihoille persoonallista ryhtiä ja luonnetta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:05
100 tarinaa Lastensairaalasta
Päivi Nerg. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Keittiöveitset piiloon, Pimahtanut tulee!. Liam ja Bill miettivät, mitä tehdä, kun Wyatt himoitsee Liamin nykyistä kotitaloa itselleen. Sitten soittaa Billin Karen-sisko. Miksi? Miksi Liam sanoo, että Bill jäsentää Spencer-suvun kahteen eri leiriin - Billin omaan ja Karenin. "Minä en koskaan mahdu sinun puolellesi, vai mitä, isä? Pystyn kyllä elämään sen kanssa, sillä en halua tulla sinuksi enkä Wyattiksi. Ja tiedän, että rakastat minua", hän puhuu. Bill sanoo, että ahaa, siitäkö tässä onkin kysymys, siis ketä daddy rakastaa eniten. Quinn tahtoisi hyvittää Hopelle Pariisin-tekonsa. "Haluatko anteeksipyynnön? Olen pahoillani, että menit naimisiin juuri minun poikani kanssa etkä hänen luuserivelipuolensa." "Älä puhu heistä noin", Hope käskee. Quinn oivaltaa, ettei tytön ongelma olekaan avioliitto Wyattin kanssa, vaan hän, anoppi. Selvä, hän suuntaa toiselle taholle pyytämään Pariisi-osuuttaan anteeksi; nyt on vuorossa Liam. Poika on piilottanut keittiöveitset. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?
Kukkakaali-loimulohisalaatti

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Veden varassa osa 2/2. Debbien ja Chasin piinan hetket Cameronin panttivankeina jatkuvat. Alicia taistelee hengestään sairaalassa, eikä Priya ymmärrä Davidin intoa pysyä naisen vuoteen ääressä. Cain näkee Ranskassa uutislähetyksen kotikylänsä panttivankidraamasta. Joki tulvii ja täyttää pubin kellarin vedellä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
18:30
Emmerdale
Haluton sankari. Kyläläiset katsovat tuhon jälkien korjausta hämmentyneissä tunnelmissa. Marlon saa ylleen sankarin viitan, mistä hän ei ilahdu. Debbie on täynnä itsesyytöksiä. Domilla ja Davidilla on eripuraa sairaalassa, ja Georgia antaa Priyalle äidillisiä neuvoja. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2817: Iida soittaa siivoojan. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi, ahdistus).
20:05
Grillikuume
Grillikuume jatkuu nyt luonnon keskellä. Kilpailu on tällä viikolla Fräsarsin maaseututilalla, jossa grillataan retkimäisissä olosuhteissa ja tehdään myös sen mukaista ruokaa. Kilpailijat pääsevät ensimmäistä kertaa itse myös shoppailemaan raaka-aineita, joilla kisaa käyvät. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Mentalist
Vihreä valo. Abbottin ryhmä tutkii huumevirasto DEA:n suorittamaa ratsiaa ja sen jälkeistä agentin murhaa, mutta lisävaikeuksia aiheuttaa Bill Peterson (mm. Good Wifesta ja Damages-sarjasta tuttu Dylan Baker), joka on DEA-ryhmän johtaja ja Abbottin entinen pomo Rio Bravo -iskuryhmästä. Peterson kiristää Abbottia vanhoilla tapahtumilla, joten Jane joutuu puuttumaan peliin. Wylie yrittää puolestaan rohkaistua niin paljon, että uskaltaisi pyytää Vegan treffeille, ja Lisbon haluaa antaa Janelle syntymäpäivälahjan, jota tämä ei pysty arvaamaan. Amerikkalainen poliisisarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Viking Lotto ja Jokeri
22:30
MTV Sport Uutiset
22:45
Teknavi
Koeajossa vuoden kohutuin moottoripyörä Kawasaki Ninja H2. Testissä uusi Volkswagen Polo GTI. Microsoft Surface 3 ilmoittautuu tablet-taisteluun. Jatkuuko Markku Alénin voittokulku San Marinossa? TEKNAVIN 100. TV-JAKSO. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:15
Myytinmurtajat
Tähtien sota -spesiaali. Tänään tutkitaan Tähtien sota -elokuvien myyttejä. Onko mahdollista ylittää kymmenmetrinen kuilu heittokoukulla, joka on kiinni vyössä? Entä onnistuuko sama prinsessa kyydissä? Ja miten toimii ewokien tukkiansa, jolla litistetään vihamielinen talsija? Keinotekoista visvaa, verta ja suolenpätkiä taas saadaan nähdä kokeessa, jossa testataan, onko hyvä idea mennä juuri kuolleen tauntaunin vatsaonteloon kylmää turvaan. Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:20
Bones
Tuntemattomat tuhkat. Kun sijoitusjohtaja ilmestyy omiin hautajaisiinsa, tiimin pitää selvittää, kenen tuhkat uurnassa on. Hodginsin ja Finnin chilikastikkeen myynti lähtee nousuun, mutta Finnin yksityiselämä menee alamäkeä. Amerikkalainen kepeä rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
01:20
UEFA Champions League -huippuhetket
Keskiviikko 6.5..
01:55
Kallista kipua
Ozin jäljillä. Hank arvaa Emman varastaneen hänen reseptivihkonsa ja päättää tutkia tämän laukun yllättävin seurauksin. Evan ja Paige puolestaan yrittävät löytää SnarkHamptonin salaperäisen ylläpitäjän, Ozin. Divya ja Jeremiah hoitavat veneenveistäjää, ja Charlotte yrittää totutella liian nopeasti uudenlaiseen elämään leikkauksen jälkeen. Komediallinen draamasarja nuoresta lääkäristä Hank Lawsonista (Mark Feuerstein), joka luo uraa Hamptonsin hienostoalueella asuvien suihkuseurapiirien henkilääkärinä vähäosaisiakaan unohtamatta. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
02:55
Astral TV