UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Torstai 30.10.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Kokemuksella: arkkiatri Risto Pelkonen
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Kokemuksella, arkkiatri Risto Pelkonen 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Päivän puheenaihe 6.50 Makuja: Tuorepastatehtaalla 7.10 Miten Suomi edistää rauhaa Euroopassa? 7.20 Apua väsyneille vanhemmille 7.40 Suomalaisesta viihteestä vientituote? 8.20 Velipuolikuu naurattaa edelleen, vieraina Pirkka-Pekka Petelius ja Kari Kyrönseppä 8.40 Päivän puheenaihe 8.50 Makuja: Tuorepastatehtaalla 9.05 Studio55.fi: Positiivisuuden psykologiaa 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Positiivisuuden psykologiaa.
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Mitä tänään syötäisiin?
09:40
Viking Loton ja Jokerin tulokset
09:45
Kauniit ja rohkeat
Nyt puhuu Ridge!. Brooke ei usko Ridgen jättävän häntä, suurta rakkauttaan - ei koskaan, milloinkaan. "Kerro se hänelle, Ridge. Puhu!" Ridge puhuu, että Katien sanat heidän romanttisista tunteistaan ovat totta. Mutta juttuhan on vain afääri ja makaaminen, eikö vain? "Vai onko se kosto minun Bill-suhteestani? Absurdi ja mielenvikainen se ainakin on. Miten rakastuit, Ridge?" "En tiedä, Katie avautui minulle, vietimme aikaa yhdessä, ja kaikki vain tapahtui. En halua kenenkään sanelevan tulevaisuuttani." Forrester-palaveri alkaa, ja Wyatt puhuu Stephanien jalokivikokoelman puolesta. Aly vastustaa isoäitinsä koruaarteiden kaupallista esittelemistä suurelle yleisölle. Kun Wyatt sanoo tekevänsä kaikkensa, jotta korut olisivat turvassa, Pam kysyy, että turvassa keneltä. Aly päästää avoimen vihansa irti. "Hei Wyatt, jos todella välität Hopesta, katoa äiteinesi sinne varastoonne ja jätä meidät rauhaan." Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
10:10
Emmerdale
Paljon puhuva paketti. Tunnelma on korkealla, kun kyläläiset juhlivat joulua tahoillaan. Ilonpito ei tosin ulotu kaikkialle: Chas vetäytyy viinipullon seuraan ja Cameron hapantaa kaiken ympärillään. Edna huolestuu, sillä Alexia ei ole näkynyt kahteen päivään. Alicia saa joululahjaksi jotain muuta, kuin mitä odotti. Val puolestaan saa ihastuttavan yllätyslahjan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:40
Emmerdale
Kulissivaimo kohtaa totuuden. Alicia ja David selvittävät välinsä. Amy kohtaa epämieluisan näyn palatessaan äitinsä joulupöytään. Jimmy ja Chas viettävät mietteliään hetken Carlin haudalla. Ednaa odottaa joulukirkon jälkeen pahanpäiväinen järkytys. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
11:10
Lääkärit
Värien voima. Liikunnan iloihin keskittyvässä jaksossa lääkärit esittelevät uusia treenaustrendejä sekä pohtivat, voivatko kirkkaat värit antaa puhtia urheiluun. Minkäväriset treenivaatteet kannattaa valita? Lisäksi studiossa vierailevat nuoret breakdance-taiturit opettavat lääkäreille uusia liikkeitä. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.
13:35
David Attenborough - kasvien valtakunta
Sademetsien elämää. David Attenborough aloittaa matkansa kasvien ihmeelliseen maailmaan Kew Gardensin Palmutaloon rakennetusta sademetsästä. Hän esittelee kosteissa oloissa viihtyviä kasveja ja niistä riippuvaisia eläimiä. Lummetalossa perehdytään kukkien 140 miljoonaa vuotta sitten alkaneeseen kehityshistoriaan ja pohditaan kysymystä, joka sai jopa Charles Darwinin hämmennyksen valtaan: kuinka kukkivat kasvit kehittyivät niin nopeasti, että ne valloittivat koko planeetan? Kasvimaailman ihmeisiin kuuluvat muun muassa orkideat ja niiden harvinaislaatuinen suhde hyönteisiin. Brittiläinen luontodokumenttisarja. Uusi sarja alkaa! Äänitekstitys: suomi.
14:35
Perhe pelissä
Pilkkakirves. Kanuunan kielenkäyttö on saanut vanhemmat tekemään valituksia. Terry yrittää saada isänsä siistimään suunsa, jotta tätä ei potkittaisi pois valmennushommista. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
15:05
Alueellinen sääennuste
15:10
Mitä tänään syötäisiin?
15:15
Hansin matkassa
Jakso 8. Mikko Nissinen. Hans pakkaa onkivapansa ja matkustaa USA:n itärannikolle Bostoniin baletinjohtaja Mikko Nissisen vieraaksi. Atlantin rannoilla ei leikitä, vaan isketään kaikin voimin ostereiden, hummerin, tonnikalan ja kaviaarin kimppuun. Tyylistään tunnettu Hans pukeutuu myös hiireksi ja pääsee Mikon opastuksella avomerikalastuksen makuun. Äänitekstitys: suomi.
16:15
Aku ja 7 ihmettä
Jakso 3. Vietnam. Vietnamissa Aku on kuin kotonaan Riihimäellä. Käärmeviinaa, kukkotappelua ja karaokea. Kauniille Halongin lahdelle Akun vie opas nimeltä Nam. Äänitekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Viking Loton ja Jokerin tulokset
17:30
Kauniit ja rohkeat
Aly Forrester, kävelevä korkeajännite. Brooke sanoo Katielle, että tämän ménage-à-Ridge -toiminta on sairasta ja vastenmielistä. Hän epäilee Katien ydinmotiiviksi kostoa kaikista niistä vuosista, jotka tämä on viettänyt isosiskonsa varjossa. Katie korostaa, ettei Ridge ole sieppauksen uhri, vaan mies, joka tuli hänen luokseen omasta vapaasta tahdostaan. "Minulla on Storm-veljemme sydän, ja nyt minulla on Ridgenkin sydän." Alyn käytös jatkuu verbaalis-aggressiivisena. Hän sanoo, ettei Forrester-firma ole korubisnestä, ja että Wyatt kärsii julkisuudenkipeydestä. Korut herättävät muistoja Rickissä, Ericissä ja Carolinessa, jopa Quinnissa. "Stephanie oli ylpeä jalokivistään ja ylpeä miehestä, joka ne antoi. Eric antoi tämän minulle, hän saattoi sanoa. Korut ovat koristaneet hänen lookiaan monissa yhteyksissä ja monien muotilehtien kansikuvissa. Eräässä televisio-ohjelmassa hänellä oli tämä, ja New Yorkin muotiviikolla tuo. Stephanie on kuolematon, joten korukokoelmakin on." Ericin tehtyä päätöksen kokoelman käyttämisestä HFTF-malliston yhteydessä Aly sähköistyy entisestään. Eric kysyy, miksi tyttö halusi antaa Pariisissa potkut äiti & poika Fullerille. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Rikottu perhe. Alicia saa suolaa haavoihinsa, kun selviää, että David ja Priya ovat lähdössä yhteiselle lomamatkalle. Debbie joutuu raivon valtaan nähdessään Chasin ja Cameronin jälleen yhdessä. Edna ei voi uskoa, että Alex olisi ryövännyt hänet. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:30
Emmerdale
Kieroa peliä. Katie haluaisi jo tavata ihmisiä, mutta Declan ei päästä häntä minnekään yksin. Charity, Cain ja Zak ovat huolissaan Debbien mielenterveydestä. Cameron kehittelee uusia juonia selustansa turvaamiseksi. Bernice murehtii vieraantumistaan Dee-Deestä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2704. Monica on ihan akit ja muusi Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
20:05
Koko Suomi leipoo
Marjat. Kesäiset marjat pääsevät oikeuksiinsa, kun teknisessä tehtävässä leivotaan marjapavlova leivoksia. Taidonnäytetehtävässä marjamoussekakkujen hyytyminen tuottaa ongelmia osalle leipureista Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Enbuske & Linnanahde Crew
Enbuske Linnanahde Crew¿ssa Iina Kuustonen ja rintakohu, ex-jääkiekkoilija Pasi Nurminen löytää uuden elämän kirpputorilta, Pertti Salovaara runoilee masennuksesta ja maniasta, Paavo Lipponen muistaa kaiken, Lomasankareiden nuori tähti Nuutti Konttinen ja Isac Elliot laulaa.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:40
The Day After Tomorrow
Vaikuttavasti toteutettu ja eri yhteyksissä palkittu scifi-painajainen ilmaston lämpenemisestä seuraavasta katastrofista, jonka myötä ihmiskunta saa vastaansa vedenpaisumuksen ja alkavan uuden jääkauden. Ohjaaja: Roland Emmerich, USA 2004.Pääosissa: Dennis Quaid, Jake Gyllenhaal, Ian Holm, Emmy Rossum, Sela Ward, Dash Mihok, Kenneth Welsh. Äänitekstitys: suomi. K12

Arviot: IMDb 6.4 ∙ Rotten Tomatoes 45 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

01:05
Pahan ajojahti (K16)
Suruaika. Catherine suree kuollutta äitiään ja on entistä varmempi siitä, että Howard on tappanut hänen David-veljensä. Poliisi jatkaa "Avaruuscowboyn" jahtaamista ja löytääkin huumekauppiaan, jonka uskotaan välittävän murhaajan valmistamia huumeita. Howard tarjoutuu pitämään seuraa nuorelle pojalle, ja Catherine on varma että hän aikoo tehdä pojalle saman kuin Davidille. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
02:05
Terriers
Vanhat haavat. Hankin pelastama toimittaja Laura Ross tuo uutta tietoa jutusta, jonka takia Hank sai potkut poliisista kolme vuotta aiemmin. Britt hakee tavaransa Katien luota ja muuttaa Hankin nurkkiin asumaan. Hän löytää kuvan Katien opiskelijakaverista, jonka uskoo olevan Katien toinen mies. Britt tahtoisi mennä miehen juttusille, mutta Hank yrittää saada Brittiä ottamaan rauhallisesti. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
03:05
Voittostudio