UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Keskiviikko 28.6.

06:25
Aamusää
06:55
Huomenta Suomi
09:06
Manuela leipoo
Laskiaispullia Manuelan tapaan. Kausi 1, 9/32. Manuela Kjeilenin keittiössä pyöritellään jälleen pullia. Tällä kertaa vuorossa ovat laskiaispullat, jotka saavat Manuelan käsissä persoonallisen säväyksen. Pullia tehdään kolmella erimakuisella kermavaahdolla: vaniljakermalla, lakritsikermalla ja sitruunakermalla. Kaikkiin laskiaispulliin kuuluu toki myös itse tehty karkea mantelimassa. Ruotsalainen leivontasarja. Äänitekstitys: suomi.
09:35
Kauniit ja rohkeat
Ivy, Liamin lumooja. Voimakkaasta vastustuksesta huolimatta Quinnilla ei ole pienintäkään aikomusta lähteä Forresterilta. Saatuaan Ivyn apurikseen hänellä on nyt kaksin verroin keinoja puuttua Steffyn tekemisiin. Spencerin veljekset kiertelevät Forresterilla etsimässä ystäviä ja liittolaisia. Wyattilla on suuria vaikeuksia saada ketään puolelleen äitinsä ujuttauduttua Ericin vuoteeseen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
Ota rahat ja juokse
Ida ja Iiro. Kausi 1, 6/10. Tässä jaksossa rahasalkulle piilopaikkaa etsivät rakastavaiset Ida ja Iiro. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Lääkärit
Silmänsä syövälle jo lapsena menettänyt Lindsay kertoo rankoista kokemuksistaan. Taylor puolestaan on käytännössä oma kaksosensa. Miten se on geneettisesti mahdollista? Jaksossa pohditaan myös rintaimplanttien ja syövän yhteyttä sekä saunomisen terveysvaikutuksia. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Ruokaritarit Jamie ja Jimmy
Michael McIntyre. Kausi 5, 5/8. Kuppilan vieraaksi saapuu koomikko Michael McIntyre, joka tahtoo oppia laittamaan kampasimpukoita, joita hän söi kauan sitten viedessään nykyisen vaimonsa treffeille. Ruokaritarit lähtevät taistoon paremman kananlihan puolesta ja yrittävät saada kansan vaatimaan parempaa perusbroilerin sijaan. Englantilainen ruokaohjelma. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Hurjat sääilmiöt
Ylänköjen vaarat. Kausi 1, 6/8. Mount Everestin perusleirissä koetaan kauhun hetkiä voimakkaan maanjäristyksen jälkimainingeissa. Alpeilla houkutteleva puuterilumi paljastaa petollisen puolensa. Chilessä rankkasateiden synnyttämä mutavyöry hautaa alleen eläintarhan ja aiheuttaa kaaoksen. Amerikkalainen dokumenttisarja äärimmäisistä luonnonilmiöistä. Äänitekstitys: suomi.
15:30
Teknavi
Kausi 13, 7/8. Kauden seitsemännessä jaksossa päästään legendaarisen B-ryhmän ralliohjuksen kyytiin, kun Markku Alén palaa Lancia Delta S4:n rattiin. Risto Virtasen testissä on Seat-malliston tehoykkönen, uusi 300-hevosvoimainen Leon Cupra. Elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikaisen kokeilussa on multikopterimarkkinoiden kuumin uutuus DJI Mavic Pro. Jaksossa selvitetään myös, minkälainen kuski on ammattinyrkkeilyn maailmanmestari Eva Wahlström. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:00
Paimelan autoparoni
Ruosteläjä. Kausi 1, 5/10. Sarjassa seurataan amerikanrautoihin keskittyvän autokaupan ja sen henkilökunnan arkea. Kauden viidennessä jaksossa Reijo ostaa täysin ruostuneen El Caminon, joka pitäisi saada kuntoon minimibudjetilla. Jaren kissanpennut aiheuttavat harmaita hiuksia niin kotona kuin korjaamollakin. Iskelmätähti Marita Taavitsainen tuo keikka-autonsa tuunattavaksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Kauniit ja rohkeat
Liam, kaikkien naisten lemmikki. Liam ja Ivy tapaavat pitkästä aikaa. Steffy pyörittelee silmiään Ivyn uudistuneelle olemukselle, mutta Liamiin se tekee suuren vaikutuksen. Ivy käyttääkin heti tilaisuuden hyväkseen lähentyäkseen entistä aviomiestään. Liamin ja Ivyn kuherrellessa Steffy antaa Quinnin taas kerran kuulla kunniansa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:25
Salatut elämät
Secret Lives. Isabella saa selkärangan kokoamisohjeet. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Ravit: Toto65 vihjeet
MTV Totalin suoran Vermon ravilähetyksen (klo 19-21) ennakkotunnelmat ja viime hetken Toto65-vihjeet.

Kello 18:00

18:00
Salatut elämät
Secret Lives. Helena säästelee vitsaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Salatut elämät
Secret Lives. Ossi tajuaa olevansa Juudaksen eno. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:25
Tulosruutu
19:30
Satula
2/4. Salkkareiden spinnoffissa vuodelta 2015 Jannen (Hemmo Karja) ja Talen (Emil Hallberg) lomasuunnitelmat menevät myttyyn, kun Ulla lähettää pojat auttamaan serkkuaan pieneen maalaiskylään. Poikien retki alkaa heti dramaattisesti, kun joku yrittää vahingoittaa heitä. Mutta siitä yllätykset vasta alkavat. He törmäävät outojen paikallisten asukkaiden lisäksi myös Aino Kaukovaaraan (Jasmin Voutilainen). Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Piha ja parveke
Istutusalueen kunnostusta Iitissä. Kausi 1, 9/10. Mankalan kylän vanhasta kansakoulusta tehdyn kodin ison pihapiirin istutusalue kunnostetaan ja tehdään perennapenkille multakattaus. Kati käy läpi miten kitkeminen, kanttaaminen ja kattaminen tapahtuu. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:30
Sara La Fountain Australiassa
Kausi 1, 8/9. Sara matkustaa pitkin turistien suosimaa Great Ocean Roadia eteläisessä Australiassa ja vierailee huippukokki Dan Hunterin ravintolassa Birregurrassa. Danin arvostetulla ravintolalla on oma, ekologinen puutarha, jonka antimia Sarakin saa suureksi riemukseen maistaa. Sara maistelee myös huippulaadukasta oliiviöljyä sekä paikallisen viinitilan erinomaista viiniä. Kotimainen matkailuohjelma. Uusinta. Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Vuosia nuoremmaksi
Kausi 2, 10/10. Tuire on kadottanut naisellisuutensa arjen kiireissä ja hänen luottovaatteensa ovat kauhtuneet verkkarit, joista on seksikkyys kaukana. Asiaan on nyt tultava muutos, sillä Tuire on menossa pian naimisiin ja hän haluaa olla miehensä silmissä kaunis morsian. Edessä on ällistyttävä muodonmuutos, jonka lopputulos saa kaikkien leuat tippumaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Vikinglotto, Jokeri ja Lomatonni
22:30
Tulosruutu
22:40
Nuori MacGyver
Yläilmoihin. Kausi 1, 1/21. Erikoisagentit Angus "Mac" MacGyver ja Jack Dalton palaavat DXS:n joukkoihin. Heidän tehtävänään on saada takaisin biologinen ase, joka voi tappaa satojatuhansia ihmisiä. Jack löytää tiimille uuden apulaisen, mutta pomo Patricia Thornton ei ole erityisen innoissaan. Legendaarisen MacGyver-sarjan pohjalta tehty amerikkalainen toiminta- ja seikkailusarja, jossa nuori Angus MacGyver käyttää erikoisia ongelmanratkaisutaitojaan. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:40
Valkyrien
Myöhempien aikojen onnekkaat. Kausi 1, 3/8. Ravnin ja Unnin laiton klinikka ottaa vastaan ensimmäiset viralliset potilaansa. Kaikki olisi hyvin, ellei Ravnin tytär olisi alkanut epäillä, ettei kuolemansairas äiti hukuttautunutkaan. Leif joutuu peittelemään jälkiään kuvausryhmän ilmestyessä metrotunneleihin. Norjalainen draamatrilleri lääkäristä, joka yrittää pelastaa kuolemansairaan vaimonsa ja perustaa laittoman klinikan. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:40
Mustamaalattu
Paljastus. Kausi 1, 4/10. Paljastus. Akselin täytyy kertoa Angelinelle Karinesta. Solar Techin tulevaisuus on uhattuna, ja Aksel tarvitsee Angelinen apua. Eva haluaa käynnistää tutkimukset uudestaan. Norjalainen rikosdraama. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
01:35
Zoo
Ensiveri. Kausi 1, 1/13. Safariopas ja kuuluisan eläintutkijan poika Jackson Oz törmää savannilla uhkaavasti käyttäytyviin leijoniin. Samaan aikaan Los Angelesin eläintarhasta karanneet leijonat surmaavat kolme ihmistä. Voivatko tapaukset liittyä toisiinsa? Yhdysvaltalainen menestysromaaniin perustuva jännityssarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
02:30
Nurse Jackie
Heräämisiä. Kausi 1, 12/12. Zoey ilahtuu, kun herra Nutterman herää koomasta. Eddie tekee tuttavuutta Kevinin kanssa, ja Jackien kulissit kaatuvat. Vierailijana Victor Garber (Alias, Blondin kosto). Yhdysvaltalainen mustalla huumorilla höystetty draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, päihteet).