UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Perjantai 30.1.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Elinvoimaa ja vetreyttä Asahin avulla. Vieraana Asahi-opettaja Yrjö Mähönen.
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Asahilla vetreyttä arkeen 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Vuoden puhujatulokas 6.50 Makuja: Hanna Sumarin banaaniletut 7.10 Raha kiertoon - mihin piensijoittajan kannattaa panostaa? 7.40 MTV Sport raadissa: Hannu Aravirta, Pasi Rautiainen ja Kimmo Rannisto 8.20 Päivän nimi: Vuoden puhuja 8.40 Krominhehkua moottoripyörämessuilla 8.50 Makuja: Hanna Sumarin banaaniletut 9.05 Studio55.fi: Ritva Oksanen ja Outi Popp 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Näin syntyi Näyttelijätär. Vieraina elämäkerran päähenkilö Ritva Oksanen, ja kirjoittaja Outi Popp.
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Mitä tänään syötäisiin?
Nachovuoka
09:40
Tukikummit Onnenpeli
09:45
Kauniit ja rohkeat
Kuulut tehtaaseen, Quinn!. Hope ja Liam viettävät sohva-aikaa Malibussa. Liamille tulee välillä tunne, että kaikki on liian upeaa ollakseen totta. Paitsi että kaikki on totta - ihanaa, upeaa, fantastista totta, ja Liam haluaa Hopen ja adoptiokissa Bun pian luokseen asumaan. Quinn yrittää pyytää Wyattilta anteeksi tekojaan, mutta tämä on kyllästynyt kuuntelemaan julmien juonien puolustuspuheita, varsinkin nyt kun Eric on menettänyt poikansa. "Ericin tulisi päästä sinustakin", hän sanoo ja kertoo Hopen haluavan heidät ulos talosta ennen kuin Brooke tulee takaisin. "Palaa korutehdasvarastolle, Quinn! Tästä hetkestä lähtien en halua olla missään tekemisissä kanssasi." Aly sanoo Oliverille olleensa koko ajan oikeassa luuseri-Fullereiden sopimattomuudesta heidän joukkoonsa; järkyttävää vain että Ridge-setä on joutunut maksamaan niin ison hinnan idiotismista. "Hienoa kuitenkin, että Hope haluaa olla Liamin eikä Wyattin kanssa." Quinn kuulee sanat ja pidättelee kyyneleitään. Amerikkalainen saippuasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Tuskainen purkaus, osa 1/2. Sean tekee järkyttävän löydön ja purkaa vihaansa kohtalokkaalla tavalla. Priya alkaa miettiä, tuliko peruneeksi häät liian hätäisesti. Cain muuttaa Moiran luo riideltyään Debbien kanssa. Megan joutuu viharyöpyn kohteeksi kahvilassa. Robbie ei suostu enää olemaan Debbien juoksupoika. Dom järjestää Davidin avustuksella Alicialle täydelliset treffit. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:40
Emmerdale
Tuskainen purkaus, osa 2/2. Ambulanssi kiiruhtaa hakemaan Seania huolestuneiden läheisten keskeltä. Megan tuntee olonsa syylliseksi. Debbien ja Cainin välit ovat jäätävät. Andy huomaa Kerryn sortuneen vielä yhteen röyhkeään tekoon ennen lähtöään. Alicia on onnensa huipulla Domin järjestämien mahtitreffien jälkeen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
11:10
Lääkärit
Vanhempien valinta. Harvinaisen hemimegalenkefalian aiheuttamista kohtauksista kärsineen vauvan vanhemmat kertovat vaikeasta valinnasta, jonka uskaltautuivat tekemään lapsensa hoidon suhteen. Lisäksi esitellään kevyempiä ateriavalintoja ja pohditaan, voiko mehupaastolla lihoa laihtumisen sijaan. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
13:35
Unelmakoti puoleen hintaan
Rantaelämää. Kathryn ja Ben eivät halua asua perinteisesti. Asuntovaunun ahtauteen kyllästynyt pariskunta ostaa vanhan proomun ja tekee siitä unelmiensa kodin Englannin etelärannikolla. Michiet eivät mahdu lapsineen ja koirineen pieneen 50-luvun taloonsa Hampshiressä. Laajennuksen jälkeen myös rouvan tankotanssiharrastukselle on paremmin tilaa. Brittiläisessä lifestyle-sarjassa uudistetaan koteja. Äänitekstitys: suomi.
14:40
Mike & Molly
Terapian tarpeessa?. Miken kannustamana Molly päättää käydä psykiatrilla juttelemassa elämästään, ihmissuhteistaan ja huolistaan. Kipeät perheasiat nousevat väkisinkin pintaan, vaikka Molly yrittääkin parhaansa mukaan vaikuttaa täysjärkiseltä. Amerikkalaisessa komediasarjassa seurataan Anonyymien ylensyöjien kokouksessa tavanneiden Miken ja Mollyn romanssia. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:10
Mitä tänään syötäisiin?
Nachovuoka
15:15
Pientä mökkiremonttia
Hattula, Tyylin ja tilojen selkeyttämistä.. Sarjan ensimmäisessä jaksossa suunnittelijoiden syyniin pääsee suuri historiaa täynnä oleva mökki Hattulassa. Järven rannalla sijaitsevalla mökillä piha on päässyt rehevöitymään ja sahalle löytyisi käyttöä. Remonttipuuhiin pyrkivät Mikko Toppala ja Riia Rauhala. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:15
Mummomafia
Elena on 21-vuotias nuori nainen, jonka ainoa tavoite elämässä on pääsy Playboy-lehden sivuille. Mummomafia paljastaa kaiken pintaa syvemmältä, vetää kurvit suoraksi ja etsii Elenan kanssa myös muita vaihtoehtoja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Deacon Sharpe, drinkkiseksuaali. Quinn käy puhumassa Hopelle ja Liamille, ettei äidin virheistä saa syyttää poikaa. Hopen paluu Liamin luo oli kuitenkin virhe! Senkin hän sanoo, että Rick erotti hänet ja Wyattin juuri äsken Forrester-firmasta. "Niin paljon kuin yhteistyösopimus minulle merkitsikin, se on pientä verrattuna siihen, mitä sinä, Hope, olet Wyattille." "Olit Wyattille", Liam korjaa aikamuodon. Hän uskoo Hopen menneen Big Bearille Wyattin luo, koska kohtelee ihmisiä myötätuntoisesti ja rehellisesti; ehkä Quinnin kaltaiset pitävät sellaisia piirteitä heikkoutena. "Mutta ei se mitään, sillä minun mielestäni Hope on maailman vahvin ihminen." Quinn lähtee rauhoittamaan hermojaan Bikini Barin baaritiskille. Viskiä, kiitos! Baarimikko tuo vain shotin, ei pulloa. Quinnin viereen ilmestyy tuntematon mies. "Onko kaikki hyvin, leidi?" "En ole leidi." Quinn on surullinen ja piikikäs, koska on menettänyt poikansa. "Sairas?" "Ei, vaan rakastunut, mutta nainen on pilannut suhteen." "Naisiahan on maailma täynnä." "Tämä on erityisnainen, Hope Logan. Tunnetko hänet?" "Leidi kulta, olen hänen isänsä." Amerikkalainen saippuasarja. - Roolihahmo Deacon Sharpe (Sean Kanan) palaa ensembleen. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?
Nachovuoka

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Kiukkuinen ja lääkekoukussa. Rhona on pulassa annettuaan Paddyn heittää kipulääkkeensä pois. Nikhil ja Gennie yrittävät saada Priyan puhumaan Davidille. Megan selvittää välinsä Robbien kanssa. Katie tekee listan Domin hyvistä puolista, mutta Alician sydän tuntuu olevan toisaalla. Debbie tarvitsee Lisan ja Zakin apua lastenhoidossa katkaistuaan välinsä Cainiin. Ali vannoo kostavansa Meganille. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Emmerdale
Kelmeä, hikinen ihmisraunio. Rhona yrittää pitää paketin kasassa, mutta vieroitusoireet alkavat käydä sietämättömiksi. Megan kertoo tunnekuohussa Alille jotain yllättävää. Priya ja Rishi ottavat ensimmäisen askeleen sovinnon polulla. Alicia yrittää unohtaa murheensa järjestämällä romanttisen illan Domin kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
Päivän sää
19:15
Salatut elämät
Osa 2755. Heidi kokee jälleen kovia Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:45
Lupaus
Lupaus on tarina kolmesta nuoresta naisesta, jotka sodan syttyessä päättävät liittyä lottiin. Anna päätyy ilmavalvontaan, Mona eläinlääkintään ja Ruth kenttäsairaalaan. Jokainen heistä saa koulutuksen tehtäväänsä, mutta sotaan ei pysty täysin valmistautumaan. Kukaan heistä ei osaa edes aavistaa, mitä annettu lottalupaus tulee heiltä vaatimaan. Ohjaaja: Ilkka Vanne. Suomi 2005. (108') Pääosissa: Laura Birn, Karoliina Vanne, Hanna Lekander, Pertti Sveholm, Miitta Sorvali, Juhani Laitala. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12

Arviot: IMDb 6.2 ∙ Rotten Tomatoes 67 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 21:00

22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Kaikki yhteydet poikki (K16)
Ihmisten pahimmat puolet tulevat esiin, kun sähkökatkos lamaa pikkukaupungin. Lähiöelämää elävä nuoripari näkee naapurustonsa raakuuden ja joutuu tinkimään periaatteistaan pakon edessä. Ihmissuhteet kiristyvät, ja pakomatka on vaaroja täynnä. Pääosissa Elisabeth Shue ja Kyle MacLachlan. USA 1996. Äänitekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 5.6 ∙ Rotten Tomatoes 75 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:25
Eurojackpot ja Jokeri
00:30
Uhka (K16)
Maailman paras isä. Gibson saa puhelun, jossa hänen käsketään tunnustaa rikoksensa yleisön edessä tai hänen tyttärensä kuolee. Gibson ei aio suostua. Amber ja Ian saavat tuntemattomalta lähettäjältä tekstiviestejä, jotka sisältävät toimintaohjeita. Dunn tajuaa, että Meg ei ole tyytynyt vain katsomaan vierestä. Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus, väkivalta).
01:30
Voittostudio