UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Perjantai 6.5.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Kokemuksella, Lena Meriläinen 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Vuoden lätkähuoltaja 6.50 Makuja: Kinuskisarvet 7.10 Kokoomuksen pj-kisa kuumenee 7.40 Lätkäraati: Jussi Ahokas, Hannu Aravirta ja Tero Lehterä 8.10 Duunikunto: Vuorotyöläisen vaivat ruotuun 8.40 Paita kattoon! Studiossa räppärit Tuomas Kauhanen ja VilleGalle 8.50 Makuja: Kinuskisarvet 9.05 Studio55.fi: Miten suun terveys vaikuttaa sydänsairauksiin? 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Miten suun terveys vaikuttaa sydänsairauksiin? Vieraana hammaslääkäri Kaija Hiltunen
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Kauniit ja rohkeat
Poikani Maya Avant. Mayan ja Nicolen isä yrittää saada nuorimmaistaan palaamaan kotiin Los Angelesin syntisestä elämästä, mutta Nicole ei ole halukas tottelemaan. Maya on jo luopunut toivosta, että isä hyväksyisi hänet omana itsenään, ja Nicole joutuu toteamaan saman asian. Mutta hänen äitinsä on sitä mieltä, että isän on korkea aika tavata toinenkin tyttärensä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:05
Emmerdale
Vuoden äitipuoli. Emma ja James saavat eropaperinsa. Marlon ja Doug ovat huolissaan Laurelin käytöksestä. Laurel tekee ratkaisevan virheen jättäessään Leon yksin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:35
Emmerdale
Salasuhteilua. Aaron valehtelee äidilleen Robertin tapailusta. Laurelin alkoholiongelmat paljastuvat Rhonalle. Priya järjestää treffiseuraa isälleen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:05
Lääkärit
Tragedia rannalla. Perheenisä Bobiin iskee salama rannalla, ja hän selviää vain tyttärensä ja hengenpelastajien nopean toiminnan ansiosta. Lisäksi kuullaan miten kauneusleikkaukset voi korvata meikillä, ja mitä terveysvaikutuksia avokadon siemenillä on. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Pientä pintaremonttia
Jakso 10. Kunnostamalla kokonaisuudeksi. Kaksikerroksisen omakotitalon alakerta on käynyt läpi remontin, mutta yläkerran tilat kaipaavat yhä muutoksen tuulia. Oman näkemyksensä tarvittavista sisustusuudistuksista antavat tällä viikolla suunnittelijat Eeva, Katja ja Mikko. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:30
Pientä pintaremonttia
Jakso 11. Työsarka loppuun. Eeva, Lasse ja Maarit saapuvat Tampereen Hervantaan pohtimaan, miten saunalliseen kolmion kesken jäänyt remontti saataisiin viimeisteltyä ja asunto parempaan myyntikuntoon. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:30
Mike & Molly
Kuntoilukuume. Kausi 6, 2/13. Molly toivoo kuntolaitteen innostavan Mikea kohti aktiivisempaa ja terveempää elämää. Mikella on ihan toiset suunnitelmat. Amerikkalainen komediasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:55
Piilokamera
Laiton siirtolaisuus puhuttaa, tekoripsien kiinnittäminen tuottaa tahatonta hupia, ja marketin kassalla koetellaan taas asiakkaiden hermoja. Amerikkalainen tosi-tv-sarja. Äänitekstitys: suomi.
16:25
Katastrofikokki
Makkaraa & makuja maailmalta. Kausi 1, 8/10. Neljä jäljellä olevaa kotikokkia tarttuvat lihamyllyjä sarvista ja ottavat makkarasta mittaa. Luvassa on värikästä katuruokakokkailua ja Rähinää keittiössä kun viikon tähtivieraat Uniikki & Brädi ottavat riskin ja saapuvat tuomaroimaan porukan värikkäitä taco-tuotoksia. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:25
Kauniit ja rohkeat
Oikeus onneen. Maya käy isänsä kanssa keskustelun, jota he ovat lykänneet monta vuotta. Vanhempien on vaikea hyväksyä Mayan transsukupuolisuutta, ja Maya kärsii hylkäämisen aiheuttamasta tuskasta. Nicole luulee vanhempien jo lähteneen ja keskittyy työntekoon Zenden kanssa, joka osoittautuu oikein hyväksi poikaystäväehdokkaaksi. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Emmerdale
Lenkkeilijä liemessä. Marlon, Doug ja Ashley ottavat Laurelin puhutteluun. James on ihmeissään, kun Chas ei osoita minkäänlaista kiinnostusta häntä kohtaan. Aaron loukkaa itsensä juoksulenkillä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Kello 18:00

18:25
Emmerdale
Kivenmurikka kätösessä. Chas ihmettelee, miksei Aaron tullut yöksi kotiin. James pakottaa Emman allekirjoittamaan avioeropaperit. Bob saa Carlyn aikeet selville. Laurel joutuu testiin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:55
Mitä tänään syötäisiin?
Ricotta-mantelikakku
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Manitbois
Kotimainen kulttiklassikko vuodelta 1992. Elämänkirjon ratkiriemukas ilmepotpuri ja kassan kautta kiitos, nam! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Jääkiekon MM-kisat: Suomi - Valko-Venäjä
Suomi - Valko-Venäjä. Selostus Mika Saukkonen, ruotsinkielinen selostus Niclas Lönnqvist. Suora lähetys.

Kello 21:00

21:00
Jääkiekon MM-kisat: Suomi - Valko-Venäjä
Suomi - Valko-Venäjä. Selostus Mika Saukkonen, ruotsinkielinen selostus Niclas Lönnqvist. Suora lähetys.
21:35
Kymmenen Uutiset
21:45
Jääkiekon MM-kisat: Suomi - Valko-Venäjä
Suomi - Valko-Venäjä. Selostus Mika Saukkonen, ruotsinkielinen selostus Niclas Lönnqvist. Suora lähetys.
22:40
Päivän sää
22:45
MTV Sport Uutiset
22:55
Speed 2 - vaara iskee vesillä
Toimintaelokuva Speedin jatko-osa, jossa pääparin romanttinen luksusristeily katkeaa kesken, kun muuan höyrypää kaappaa laivan. Ohjaaja: Jan de Bont, USA 1997. (120') Pääosissa: Sandra Bullock, Jason Patric, Willem Dafoe, Temuera Morrison, Brian McCardie, Christine Firkins, Michael G. Hagerty, Colleen Camp, Lois Chiles Francis Guinan. Äänitekstitys: suomi. K12

Arviot: IMDb 3.7 ∙ Rotten Tomatoes 3 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

01:20
Eurojackpot, Jokeri ja Lomatonni
01:25
Kovat kaulassa
Postimerkin perässä. Kausi 6, 2/6. Mozzie laatii sopimuksen, jonka avulla Neal vapautuu avustettuaan FBI:tä. Yllätyksekseen Neal huomaa, että Keller johtaa Panttereita. Amerikkalainen rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
02:20
Voittostudio