UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Keskiviikko 1.10.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Missä kunnossa tieverkkomme on? Millaisia parannuksia on luvassa? Vieraana Liikenneviraston väylänpito-osaston johtaja Jukka Karjalainen.
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Missä kunnossa tieverkkomme on? 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Alkoholintuonnin säännöt 6.50 Kengät kuin jäämies Ötzillä 7.10 Vieraana Ilkka Kanerva 7.20 Vieraana Iiro Viinanen 7.40 Markkinaraati: Devalvaatio 8.20 Elämäni ääniraita: Sami Yaffa 8.40 Päivän puheenaihe-uusinta 8.50 Kengät kuin jäämies Ötzillä 9.05 Studio55.fi: Kokemuksella, Kari Lumikero 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Kokemuksella: Toimittaja Kari Lumikero
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:40
Mitä tänään syötäisiin?
09:45
Kauniit ja rohkeat
Liam Spencer, rakastunut avautuja. Liam avautuu Alylle vaikeasta Hope-Wyatt -tilanteestaan. Tyttö kuuntelee huolestuneena ja hullaantuneena. Liam kysyy, miksi Aly on tullut niin kauniina ja laitettuna yksin ravintolaan, vaikka kyllähän Aly aina kaunis on, mutta miksi siis parhaimmat päällään juuri nyt. "Onko hän joku tarjoilijoista, vai kuka se onnellinen on?" Steffystä Liam ei halua puhua. Aly kertoo Thorne-isänsä tapaavan tätä Pariisissa joka päivä työn merkeissä, mutta ei, Liam ei halua puhua ex-vaimostaan. "Haluan olla Hopen kanssa. Rakastan häntä, ja Wyatt on ääliö." Katie, Ridge, pikku-Will ja R.J. leikkivät telttaa ja taskulamppua. Mitä tapahtuu, kun Ridge on lähdössä Katievillestä? Wyattin ja Hopen romanttisessa illassa tapahtuu suudelmia, lupauksia ja rakasteluja. Ovatko ne merkki siitä, että Hope luottaa taas timanttivarkaaseensa? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
10:10
Emmerdale
Ylpeys ja ystävyys. Marlonin huomion ollessa muualla Daisy karkaa ja vilistää autotielle, jossa sille käy köpelösti. Hätääntynyt Marlon kiikuttaa koiransa eläinlääkärille, mutta miten lemmikin käy, kun Paddyn ei ole luvallista hoitaa tointaan? Katien ja Gennien välit tulehtuvat entisestään. Kerry yrittää parittaa Amya ja Alexia. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:40
Emmerdale
Kerryn uudet tempaukset. Sinnikäs Kerry maanittelee Amyn lähtemään illalla ulos kanssaan mutta kutsuu paikalle myös Victorian, Adamin ja Alexin. Amyn ilta menee kuitenkin mönkään, kun hän joutuu vahtaamaan äitinsä tekemisiä. Pysyykö Kerry ruodussa vai torpedoiko hän jälleen suhteensa Amyyn? Paddy ja Marlon yrittävät kertoa Rhonalle ja Laurelille tehneensä sovinnon. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
11:10
Lääkärit
Kasvonsiirtopotilaan tarina. Koskettavassa jaksossa kerrotaan perheenäidistä, jonka ex-aviomies aiheutti hänen kasvoihinsa pahat palovammat heittämällä lipeää hänen päälleen. Raa'an pahoinpitelyn uhriksi joutunut nainen on nyt käynyt kasvojensiirtoleikkauksessa. Lisäksi keskustellaan muiden muassa Alzheimerin taudista sekä kuusivuotiaan transsukupuolisen lapsen tapauksesta. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.
13:35
Kiinan kesytön luonto
Jättiläisten maassa. Etelä-Kiinan viidakoissa Nigel etsii luonnonvaraisia aasiannorsuja, joita on Kiinassa jäljellä enää noin kolmesataa. Samalla katsojille esitellään muita alueen jättiläisiä: erilaisia käärmeitä, varaani, bamburotta, suuri piikkisika ja maailman suurin yöperhonen, atlaskehrääjä. Alueella kohdataan myös erikoisuuksia: muurahaiskäpy ja hidaslori. Brittiläinen luontodokumenttisarja. Äänitekstitys: suomi.
14:35
Ensisilmäyksellä
Hoitoa vailla. Lily ja Marshall etsivät epätoivoisesti luotettavaa lastenhoitajaa, johon heillä olisi varaa. Vastikään sinkkuuntunut Barney taas etsii uutta konstia iskeä naisia ja ammentaa innoitusta ystäviensä tilanteesta. Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
15:05
Alueellinen sääennuste
15:10
Mitä tänään syötäisiin?
15:15
Unelmakoti puoleen hintaan
Suurperheen sisustushaaveet. Benillä ja hänen ranskalaisella vaimollaan Alexilla on peräti kuusi lasta, mutta he ovat ostaneet vain kolmen makuuhuoneen talon. Näin pidetään lainakulut kurissa, ja suurperheelle rakennetaan lisätilaa laajennuksella. Sisustusta rakastava Alex haluaisi laittaa kodin upeaksi, mutta antaako budjetti periksi? Juuri yhteen muuttaneet Stephen ja Tara asuvat kahdestaan mutta haluavat rakentaa makuuhuoneita kellariin. Näin asunnon yläkerta saadaan pyhitettyä oleskelulle. Brittiläinen lifestyle-sarja, jossa uudistetaan koteja. Äänitekstitys: suomi.
16:15
Peter Hispaniassa
Jakso 2. Madridista La Manchaan. Uutisankkuri Peter Nyman matkaa Madridista miekkamiesten Toledoon, tapaa kinkunleikkaajien mestarin sekä taistelee tuulimyllyjä vastaan. Äänitekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Höyryhuoneseksillä Carterin kanssa. Forrestereiden työpalaverissa nousee esille kysymys, milloin Maya ja Carter aikovat naimisiin. Carter sanoo, että sitä pitäisi kysyä Mayalta. Mitä tämä vastaa? Mitä hän odottaa? Rickiä vai Oliveria? Oliver näyttää Mayalle heidän fotosessionsa kuvia. Upeita ovat. Mayan mielestä suudelma oli kuitenkin virhe, eikä se saisi toistua, sillä hän on erittäin rakastunut sulhaseensa. Hän jättää Carterille tekstiviestinä kutsun höyryhuoneeseen. He tapaavat lauteilla ja kehittävät liukkautta työpäivään. Katie haluaa ympärilleen luotettavan Spencer-tiimin ja Liamista on tulossa varajohtaja. Liam paljastaa Katielle osuneensa hiljattain ovelle, kun tämä ja Ridge seisoivat vastakkain lähes suudelmatilassa. Hän korostaa, ettei tuomitse sellaista, kunhan vain halusi sanoa, että oli hämmästynyt nähdessään Ridgen ja Katien kahden kesken. Katie ilmoittaa Ridgelle, että hänen tunteensa pelottavat, eivätkä he voi enää tapailla. Amerikkalainen saippuasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
17:55
Mitä tänään syötäisiin?

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Muuttoliikennettä. Alex möläyttää Amylle kiehnäämisestään Kerryn kanssa, mutta tyrmistyksestään huolimatta Amy auttaa äitiään Ericin potkittua tämän pihalle. Victoria aloittaa muuttohommat. Dinglet valmistautuvat Sarahin leikkaukseen, mutta Charity ei mahda mitään synkille aatoksilleen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Emmerdale
Cameron ei iske hanskoja tiskiin. Sarahin leikkaus lähenee, ja tytön perhe odottaa sairaalassa huolesta suunniltaan. Myös Cameron haluaa kantaa kortensa kekoon, mutta miehen yritykset tyrmätään heti kättelyssä. Nikhil on huolissaan Gennien jaksamisesta. Kerry yrittää selvitellä toilailujensa seurauksia Amyn ja Alexin kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2683. Puskii, Sebastian! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
20:05
Hansin matkassa
Jakso 4. Johanna Oras. Patojen ja kattiloiden Picasso Hans Välimäki matkustaa Ranskan Rivieralle taidemaalari Johanna Oraksen vieraaksi. Paletista löytyy upea kattaus makuja, kauneutta, loistoa, tuoksuja ja värejä. Suuret persoonat vaativat tilaa ympärilleen, mutta lopputulos vie kielen mennessään tiukimmaltikin kriitikolta. Etelä-Ranska hehkuu ja myös sinut on kutsuttu! Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
C.S.I. New York (K16)
Yllätyspaketti. Nainen väittää aseistetun ryöstäjän ampuneen miehensä. Tutkijat huomaavat pian, ettei kaikki täsmääkään naisen kertomuksen kanssa. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Viking Lotto ja Jokeri
22:30
MTV Sport Uutiset
22:45
Teknavi
Markku Alén WRC-auton ratissa Puolan sorateillä. Koeajossa BMW 2 Active Tourer. Haastaako Microsoft vihdoin Applen tablet-taistelussa? Testissä uusi Surface Pro 3 -tablet. 8. tuotantokausi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:15
Kallista kipua
HankMed on pop. HankMed pääsee patsastelemaan miltei parrasvaloihin, kun potilaaksi tulee suuren luokan poptähti, jonka hektisen elämän seuraaminen johdattaa Jeremiahin uuteen ja tukalaan tilanteeseen tanssilattialle. Marissa palaa Hamptonsiin, missä vaikeudet Carlosin kanssa pakottavat hänet pyytämään Hankilta apua lähitienoiden parhaan lastenlääkärin etsimisessä, ja huippuluokan lääkäri onkin Hankille entuudestaan tuttu kaunokainen. Ihastunut Divya on täysin Rafan pauloissa. Amerikkalaisessa komediallisessa draamasarjassa taitava lääkäri Hank Lawson luo uutta uraa Hamptonsin seurapiirien kerman yksityistohtorina. 4. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:10
Revolution (K16)
Koiranilma. Sinnikkäille seikkailijoille Charlielle, Milesille ja Noralle käy ilmi, että he ovat kuroneet kapteeni Nevillen ja Dannyn etumatkaa kiinni. Sovitusti he tapaavat Maggien ja Aaronin jatkaakseen reissua viiteen pekkaan, mutta jahti keskeytyy, kun vaarallinen mies verenhimoisine koirineen sattuu heidän tielleen. Danny suojautuu armeijan joukkojen kanssa myrskyltä, ja rajuilman tuoksinassa aukeaa sopiva rako yrittää paeta. Amerikkalainen seikkailusarja sijoittuu maailmanlaajuisen sähkökatkon jälkeiseen tulevaisuuteen, jossa ihmiskunta elää vailla sähköä autoritaarisen sotilashallinnon alaisuudessa. 1. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:10
UEFA Champions League -huippuhetket 1.10.
Keskiviikko 1.10..
01:40
Voittostudio