UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Perjantai 24.3.

06:00
Aamusää
06:25
Huomenta Suomi
6.25 Aamun otsikot 6.37 Nivelet kuntoon liikkuen 7.07 Teineille armoa aamuherätyksiin 7.17 Koulurauha uhattuna
07:35
Huomenta Suomi: Markkinaraati
7.37 Markkinaraati: Palveluala myötätuulessa
08:00
Huomenta Suomi
8.07 Koirien nenä apuna syövän tunnistamisessa 8.17 Popeda 40 v - Pate Mustajärvi ja Costello Hautamäki 8.37 Retrovartti: Muistoissa Raul Reiman 9.00 Uutiset
09:05
Mitä tänään syötäisiin?
Suklaababka
09:10
Hyvää elämää
Vieraina Eeva-Leena Pokela ja Irma Tapio
09:40
Kauniit ja rohkeat
Spencerin ritarikunta. Bill yrittää auttaa Brookea pitämään perheen luonaan ja tulee samalla pettäneeksi Katien luottamuksen. Ridge ei vielä tiedä, että dollari-Bill tietää hänen salaisuutensa. Hän luottaa Katien vaitioloon täydellisesti. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:05
Emmerdale
Teinisöpöilyä. Nicola ei ymmärrä, miksi häntä pidetään sairaalassa. Jacobin pää menee pyörälle Gabbyn sanoista. Andy näkee sairaalassa jotain mullistavaa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:35
Emmerdale
Se koira älähtää. Nicola joutuu leikkaukseen. Bernice tyytyy seksittömään avioliittoon. Gabbyn ja Jacobin läheisyys huolettaa Leylaa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
11:05
Lääkärit
Teräsnunna. Vieraaksi saapuu 86-vuotias teräsnunna, joka harrastaa triathlonia. Phil McGraw neuvoo, kuinka diabeetikotkin voivat nauttia elämästä täysin rinnoin. Huimapää Jonathan Goodwin esittelee hurjia temppujaan. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Koiralle koti
Dottie. 12-vuotiasta Dottieta odottaisi jännittävä tehtävä, mutta onko se valmis palaamaan työelämään? Dottie harjoittelee toimistoetikettiä ja matkustamista. Amerikkalainen koirankoulutussarja. Äänitekstitys: suomi.
14:00
Koiralle koti
Otto. Uskollinen australiankarjakoira Otto kaipaa elämälleen tarkoitusta, joten Brandon opettaa sen tuomaan käskystä lääkettä uudelle omistajalleen. Amerikkalainen koirankoulutussarja. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Stadi vs Lande
Kausi 1, 4/10 Ketkä vievät pidemmän korren maalaisten ja kaupunkilaisten kisassa? Tietävätkö stadilaiset mitä paliskunta tarkoittaa? Entä tietävätkö landet miten spåra pysäytetään? Juontajina Jaakko Saariluoma ja Kalle Lamberg. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:30
Middle
Muuttuvat lapset. Kausi 7, 20/24. Frankie vierailee Suen luona ja tapaa samalla Suen Jeremy-poikaystävän. Frankie ei kuitenkaan pidä siitä, millainen vaikutus aktivistipoikaystävällä on ollut tyttäreen. Axl aikoo lopettaa jalkapallon, mikä ei miellytä Mikea. Brick tekee nettiarvostelun ostamastaan tuotteestaan ja ottaa arvostelun laatimisen erittäin vakavasti. Yhdysvaltalainen komediasarja Heckin perheestä, johon kuuluvat äiti, isä ja kolme lasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Salatut elämät
Osa 3162: Larias - käsi kädessä. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
16:30
Kokkisota
Oona Kivelä ja Eero Ettala. 10/10. Tänään keittiöissä soditaan sporttisissa tunnelmissa, kun Tommi Tuomisen ja Serko Rantasen pareiksi saapuvat tankotanssimestari Oona Kivelä ja lumilautailija Eero Ettala. Kilpailuhenki on katossa, mutta pystyvätkö energiaa uhkuvat apukokit keskittymään lainkaan kokkaamiseen? Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:30
Kauniit ja rohkeat
Quinn, avulias anoppi. Quinn juoksee talosta taloon vakuuttelemassa, että hän on nyt aivan uusi ihminen. Wyattia myöten kaikkien on vaikea uskoa hänen selityksiään, mutta Steffy on hellittämättömän vihainen. Quinn alkaakin jo epäillä poikansa avioliiton kestävyyttä. Katie ei voi sietää sitä, että Bill asettaa Brooken avioliittonsa edellä kerta toisensa jälkeen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Emmerdale
Halvaannuttava tulevaisuus, osa 1/2. Nicolan halvaantuminen säikäyttää lähipiirin. Emma neuvoo Lawrencea olemaan käyttämättä Viagraa. Gabby ja Jacob ovat taas pahanteossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:25
Emmerdale
Halvaannuttava tulevaisuus, osa 2/2. Nicola haluaa jo kotiin sairaalasta. Lisa yrittää sovitella Bellen kanssa. Jacobin ja Gabbyn perheet selvittelevät tilannetta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:55
Mitä tänään syötäisiin?
Suklaababka
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:25
Tulosruutu
19:30
Salatut elämät
Osa 3163: Linda pääsee melkein perille. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
20:00
Jussi-gaala
Vuoden 2016 parhaat elokuvat ja niiden tekijät palkitaan Jussi-gaalassa Helsingin Kaapelitehtaalla. Illan musiikkiesiintyjinä nähdään Mikael Gabriel feat. Isac Elliot sekä Tuomari Nurmio. Säkenöivän illan juontaa Jussi-palkittu näyttelijä Mikko Leppilampi.

Kello 21:00

22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Tulosruutu
22:35
F1 Extra
Australiassa varikolla Mervi Kallio.
22:45
F1 katsojan opas
22:50
Poikkeustila (K16)
Poikkeustila. Poliittinen toimintatrilleri New York Cityä ravistelevasta terroriaallosta. FBI ja CIA taistelevat kasvotonta vihollista vastaan, mutta attentaattien kovetessa tilanteeseen puuttuu myös maan armeija. Ohjaaja: Edward Zwick, USA 1998. (111'). Pääosissa: Denzel Washington, Annette Bening, Bruce Willis, Tony Shalhoub, Sami Bouajila, David Proval. Äänitekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 6.3 ∙ Rotten Tomatoes 45 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

01:00
Tyrant (K16)
Rukous lasten puolesta. Kausi 3, 4/10. Molly on romahtamispisteessä Emman kuoleman jälkeen. Bassam yrittää kostaa Ihab Rashidille. Al-Qadi ja Fauzi ilmoittautuvat presidenttiehdokkaiksi. Myös Leila suunnittelee presidenttiehdokkuutta, ja avuksi saapuu Safiya-sisko. Lisäksi Leila kertoo salaisuuden Ahmedille. Yhdysvaltalainen toimintadraamasarja Bassam "Barry" Al-Fayeedista, joka matkusti takaisin juurilleen päätyen lopulta kotimaansa presidentiksi. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
02:05
Billions
Keskustelu. Kausi 1, 12/12. Tuotantokauden päätösjaksossa syyttäjänviraston ja hedgerahastopomon huikea taistelu huipentuu. Molemminpuolisten iskujen ja tuhon jälkeen herrojen on jälleen aika kohdata, ja puhua räjähdysherkkä tilanne halki. Yhdysvaltalainen draamasarja kovan rahan sijoitusrahastojen häikäilemättömästä maailmasta. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
03:10
Arrow (K16)
Monument Point. Kausi 4, 21/23. Ryhmä saa kauhukseen tietää, että Darhkin lopullinen suunnitelma on tuhota maailma ydiniskulla. Felicityn on pyydettävä apua isältään Noah Kuttlerilta. Thea on yhä jumissa Darhkin turvapaikassa maan alla. Takaumissa Oliver ja Taiana yrittävät viedä patsaan Reiterilta, mutta sen koskettaminen osoittautuu vaaralliseksi. Amerikkalaisessa jännitysdraamassa miljonääriplayboy Oliver Queen palaa autiosaarelta muuttuneena miehenä ja ryhtyy jakamaan oikeutta kotikaupunkinsa rikollisille. Sarja perustuu DC Comicsin sarjakuvahahmoon Vihreä Nuoli (Green Arrow). Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).