UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Keskiviikko 8.7.

06:00
Aamusää
06:35
Studio55.fi
07:00
Huomenta Suomi
09:05
Studio55.fi
Mitä kuuluu Frederikin kesään? Vieraana laulaja Ilkka Sysimetsä
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Emmerdale
Petturi perheen sisällä. Ruby ja Ali kertovat läheisilleen iloisen vauvauutisen, mutta Kerry ei osaa pitää tietoa itsellään. Charity on päättänyt lavastaa Samin syylliseksi tuhopoltosta keinolla millä hyvänsä. Declan onnistuu vakuuttaman Robbien syyttömyydestään, joten Robbie suuntaa vihansa uuteen osoitteeseen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:05
Suurin pudottaja
Triathlon-koitos. Kisan kärkiviisikko ottaa osaa rankkaan triathloniin, jonka palkintona on finaalipaikan ohella uusi auto. Kuka voittaa uimisesta, pyöräilystä ja juoksusta koostuvan rankan kisan? Punnituksessa selviää, ketkä kaksi muuta pääsevät finaalikolmikkoon ja ketkä kaksi puolestaan voivat tavoitella vain kotipudottajan palkintoa. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa. Äänitekstitys: suomi.
11:05
Lääkärit
Pelastettu näkö. Vieraana oleva teinipoika kertoo harvinaisesta silmäsairaudestaan sekä toimenpiteestä, joka palautti hänen näkökykynsä. Lisäksi aiheina ovat muiden muassa kivuliaat kystat ja ortoreksia eli pakkomielteinen terveellisen ruokavalion noudattaminen. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Amazing Race
Bussikorjaamo Bangladeshissa. Kausi 21, 4/12. Kisa jatkuu Bangladeshin Dhakassa, jossa päästään muun muassa korjaamaan huonokuntoisia busseja. Tarjolla on myös Pikakelauspassi, mutta sen saadakseen kilpailijoiden pitää suorittaa melko yököttävä tehtävä. Varikolle meno lautalla aiheuttaa sekaannuksia, ja jotkut eksyvät pahasti. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijaparit matkustavat ympäri maailmaa juontaja Phil Keoghanin johdolla. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Moderni perhe
Balladin voimin. 20-vuotishääpäivän kunniaksi Phil aikoo yllättää vaimonsa romanttisesti laulamalla tälle julkisesti tunteikkaan balladin. Jostain syystä suunnitelma vain tuntuu olevan melkoisessa vastatuulessa. Manny osallistuu paikallisten karnevaalien kakkukilpaan, vaikka tietyt perheenjäsenet pitävätkin hänen leipomisharrastustaan hieman omituisena. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:00
Moderni perhe
Komerokokous. Kaappi- ja komeroalallakin on luonnollisesti omat messunsa, ja niihin osallistuvat toki myös Jay sekä intoa puhkuva Claire. Pian Claire alkaa kuitenkin epäillä, että Jaylla on salasuhde kollegaansa... Cam, Mitch ja Lily ovat vierailulla Camin perheen farmilla Missourissa, eikä Mitch tunne oloaan kovin kotoisaksi maaseudun ahdasmielisessä rauhassa. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:30
Anthony Bourdain - kohti tuntematonta
Kongo. Tony lähtee seikkailulle Kongon demokraattiseen tasavaltaan ja seuraa Kongojokea kirjailija Joseph Conradin viitoittamalla reitillä. Maan synkkä ja verinen menneisyys Belgian siirtomaana ja Mobutu Sese Sekon diktatuurin ikeessä näkyvät yhä kaikkialla, mutta toivo paremmasta elää. Äänitekstitys: suomi.
16:30
Suurin pudottaja
Finaali, osa 1/2. Hollywoodissa kuvatussa finaalissa on viimeisten punnitusten aika! Finaalin ensimmäisessä puolikkaassa myös kuullaan valmentajien tuntemuksia kisan kulusta sekä tavataan aiemmilta kausilta tuttuja pudottajia. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa. Äänitekstitys: suomi.
17:30
Salatut elämät
Osa 2002: Sebastianin kipparin ura jää lyhyeksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Salatut elämät
Osa 2003: Heli huhuilee tyhjyyteen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
18:30
Salatut elämät
Osa 2004: Helena hukkaa hyvät kyyneleet. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
19:00
Seitsemän Uutiset
19:15
MTV Sport Uutiset
19:25
Päivän sää
19:30
Emmerdale
Lomaromanssin synkkä varjo. Finn yrittää hankkia itselleen potkut, mutta Val vetää pidemmän korren. Ilo vaihtuu kuitenkin suruksi, kun majatalon emäntä saa järkyttävän uutisen, jonka jälkeen mikään ei ole kuin ennen. Tieto Rubyn raskaudesta leviää kylässä kulovalkean tavoin. Sam alkaa hermostua poliisien painostukseen, ja Charity myhäilee tyytyväisenä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Suomen kaunein piha
Osa 2. Unelmien herkät piilopaikat.. Rakkaudella hoidettu piha on aina kaunis. Hanna Sumari, Tommi Heinonen ja Kati Jukarainen kulkevat lapsuuden satupuutarhan ja viimeistellyn havupihan kautta rehevään salaiseen piilopaikkaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
NCIS: New Orleans
Karkurit. Pidätettyjä laivaston miehiä kuljettava vankibussi suistuu tieltä, ja kolme vankia karkaa omille teilleen. Kahdella karanneista vangeista on rikostaustaa, ja tutkijat epäilevätkin heidän suunnitelleen paon. Miksi kolmas vanki on lähtenyt heidän mukaansa, kun hänen ainoa rikoksensa on vain mitätön baaritappelu? Jutun selvittelyssä auttaa myös New Orleansin laivaston lentojoukkojen Addie Watkins, joka on tainnut flirttailla Chrisin kanssa ennenkin. Dwayne majailee edelleen toimistolla ja välttelee vaimoaan, kun taas Merri yrittää ymmärtää käsitettä koti. Jaksossa vierailee NCIS-sarjasta tutut erikoisagentti Gibbs (Mark Harmon) ja Leon Vance (Rocky Carroll). Amerikkalainen rikosdraamasarja New Orleansin NCIS-yksiköstä, joka selvittelee alueen Yhdysvaltain laivastoon tai merijalkaväkeen liittyviä rikoksia omaan erikoislaatuiseen tyyliinsä. 1. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Viking Lotto ja Jokeri
22:30
MTV Sport Uutiset
22:40
Täydellinen kesä
Ikäkriisi. Kausi 1, 6/10. Terje toteaa kaljun vanhentavan häntä ja päättää kokeilla tupeeta. Per Ivar havittelee mökkinaapurin venepaikkaa, vaikka kaikki varoittelevat, ettei kyseisen naapurin kanssa kannata olla tekemisissä. Norjalaisessa komediasarjassa tavoitellaan täydellistä kesäidylliä perheen ja suvun kanssa tai heistä huolimatta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
23:10
Myytinmurtajat
Nokkakolari helvetistä. Myytinmurtajat tutkivat hurjaa myyttiä, jossa pikkuauto lytistyi näkymättömiin kahden rekan välisessä nokkakolarissa. Lisäksi testataan, miten hyvin vodka toimii suuvetenä ja jalkakylpynä. Amerikkalainen viihteellinen tiedeohjelma. Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:15
Kadonnut
Kalassa. Vuonna 2006 murha katkaisee lupaavan johtolangan. Tony ei suostu uskomaan pedofiili Vincent Bourgia syyttömäksi vaan lähtee tämän jäljille omine neuvoineen. Hughesien lähipiiristä paljastuu hirviö. Nykypäivänä Julienin videolöytö valottaa Oliverin kohtaloa. Emilyn ja Markin parisuhde rakoilee. Englantilainen jännitsdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
01:30
Voittostudio