UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Torstai 21.8.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Kokemuksella urheilusta: Pertti Pousi
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Kokemuksella urheilusta, Pertti Pousi 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Uusi tulivuorenpurkaus Islannissa? 6.50 Elämää: Suomen omalaatuisin sarjakuva 7.10 Vieraana Gustav Hägglund 7.20 Tyttöjen kohtaama ahdistelu ja väkivalta 7.40 Viihderaati: Big Brother alkaa, vieraina Sauli Koskinen ja Sara Sieppi 8.10 Vieraina uuden Badding-musikaalin tähdet Sani Aartela ja Jussi Selo 8.40 Päivän puheenaihe 8.50 Elämää: Lasinpuhaltajan opissa 9.05 Studio55.fi: Puutarhan syystyöt 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Puutarhan syystyöt. Vieraana Kotipuutarha-lehden päätoimittaja Maija Stenman.
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Viking Loton ja Jokerin tulokset
09:40
Suurin pudottaja
Kilot palaavat. Kauden viimeisessä isossa haasteessa kilpailijat kantavat uudestaan tiputettuja kiloja Helsingin korkeimmalle huipulle. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:10
Emmerdale
Carl ei paljasta korttejaan. Muikea Carl ei paljasta selvittämäänsä salaisuutta heti vaan varastaa Chasin puhelimen todisteiden toivossa. Adam haluaa eroon Alexista, joka saa toisen työtarjouksen kylästä. Dan yrittää myydä pakunsa saadakseen rahaa hääkassaan. Paddy ja Rhona potevat huonoa omaatuntoa valehdellessaan kaikille. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:40
Emmerdale
Kallisarvoinen puhelin, osa 1/2. Carl paljastaa Chasille ottaneensa tämän puhelimen ja tekee selväksi tietävänsä kaikki likaiset salaisuudet. Mitä Carl haluaa vastineeksi puhelimesta, ja pystyykö Chas täyttämään toiveet? Paddy ja Rhona ovat viittä vaille valmiit lähtöön. Adam ihmettelee, miksi Cain otti Alexin leipiinsä, eikä ole ainoa, jota asia ihmetyttää. Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:10
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
11:15
Pilanpäiten
Miten sinä reagoisit, jos poliisi repeäisi nauruun nähdessään ajokorttikuvasi? Entä jos tuiki tuntematon mies hyppäisi kaulaasi keskellä kaupunkia ja väittäisi olevansa vanha ystäväsi? Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
11:25
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.

Kello 12:00

12:55
Keidas
Jakso 8. Kuunvalopuutarha Sacha Remlingin baarin edustalle.. Sachan We Got Beef -baarin terassi on tyhjä. Maria auttaa Sachaa tekemään terassista houkuttelevamman. Illalla pidetään uuden puutarhan avajaiset. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:25
Neljä huonetta
Roskalavalta löytynyt Banksy. Tänään diilereille tarjotaan mm. tulipalosta selvinnyttä antiikkipulloa, keskiaikaista turnajaiskypärää, näyttelijä Alec Guinnessin hattua, Muhammad Ali -julisteita sekä Banksyn katutaidetyötä, joka on aikoinaan pelastettu roskalavalta mutta voi olla nykyään todella arvokas. Äänitekstitys: suomi.
14:25
Pomo piilossa
Pelejä ja perinteitä. Mohegan-intiaaniheimon omistaman Mohegan Sun -kasinoketjun pomo Bruce "Two Dogs" Bozsum jalkautuu kentälle tutustumaan pelikeitaan eri tehtäviin. Heimon perinteisen, kauaskantoisen näkemyksen mukaan menestys on varmistettava 13 tulevalle sukupolvelle, joten työntekijöiden hyvinvointi on perinteitä vaalivalle miehelle tärkeää. Kentällä pomo yllättyy työn hektisyydestä ja vaikuttuu työntekijöiden tehokkuudesta. Työntekijöihin tutustuminen avaa miehen silmät näkemään paikan epäkohdat, ja hän päättää laittaa asiat kuntoon pikimmiten. Amerikkalaisessa realitysarjassa yrityspomot soluttautuvat tavallisten työntekijöiden joukkoon nähdäkseen, kuinka heidän yrityksensä toimivat alaisten näkökulmasta. Äänitekstitys: suomi.
15:25
Alueellinen sääennuste
15:30
Perhe pelissä
Uusi joukkue. Yksinhuoltajaäiti Terryn (Maggie Lawson) poika Danny haluaa alkaa pelata baseballia tehdäkseen vaikutuksen tyttöön, johon on ihastunut. Danny ei pääse joukkueeseen, joten nuorena baseballia pelannut Terry päättää auttaa poikaansa. Myös Terryn olutta kittaava isä (James Caan) auttaa omalla tavallaan. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, seksi).
16:00
Pilanpäiten
Arkipäivän sattumuksille perustuva hullunhauska piilokameramainen sketsiohjelma.
16:25
Ruokaritarit Jamie ja Jimmy
Pelastakaa piirakka. Jamie ja Jimmy lähtevät Bedfordshireen pelastamaan paikallista piirakkaa sukupuutolta. Jamie tekee koomikko Jennifer Saundersin kanssa italialaista porchetta-possunpaistia, ja Jimmy puuhailee omaa siideriä. Kuppilan vieraaksi saapuu näyttelijä-ohjaaja Dexter Fletcher, joka laittaa lempiruokaansa, eli kanatortilloja. Äänitekstitys: suomi.
17:25
Viking Loton ja Jokerin tulokset
17:30
Salatut elämät
1902. Ismo päättää auttaa Elsan rajan taakse. Tuotanto: FremantleMedia Finland Oy. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Kallisarvoinen puhelin, osa 2/2. Hätääntynyt Chas kertoo Cameronille Carlin uhkauksista ja yrittää vedota vielä kerran Carlin hyväsydämisyyteen. Heltyykö katkera ex-sulho? Pearl lupaa olla hiiskumatta Paddyn ja Rhonan lähdöstä, mutta kun Marlon tekee suunnitelmia Leon kanssa, ei Pearl malta pitää tietoa omanaan. Charityn määräily firmassa ottaa Jimmyä päähän. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Emmerdale
Kiire koneeseen. Paniikki valtaa Marlonin, joka ilmoittaa viranomaisille Paddyn ja Rhonan aikeesta paeta Leo kainalossaan, ja poliisit ehtivät paikalle parahiksi todistamaan Marlonin ja Paddyn käsirysyksi äityvää kiistaa. Onnistuvatko Paddy ja Rhona enää livahtamaan koneeseen? Näreissään firman ilmapiiristä Jimmy leikittelee ajatuksella osuutensa myymisestä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Suurin pudottaja
Muutoksia. Kilpailijat kuulevat vaikuttavia uutisia lääkäriltä. Tuleva punnitus on mielessä, kun kilpailijat viettävät viimeistä iltaa nelistään talolla. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Koko Suomi leipoo
Jakso 6. Hedelmät. Ketkä onnistuvat miellyttämään tiukkaa tuomarikaksikkoa, kun tällä kertaa ei leivotakaan pelkästään makeaa mahan täydeltä? Seitsemän jäljellä olevaa kotileipuria visioi hedelmien ympärille tarteletteja ja keikauskakun. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Vares 3 - Pahan suudelma (K16)
Reijo Mäen suosittuihin romaaneihin perustuvassa rikosjännärissä etsivä Jussi Vares (Antti Reini) päätyy tutkimaan Astan tyttären murhaa ja ajautuu vuoteeseen Astan sisaren, kiihkeän Lailan kanssa. Naimisissa oleva Laila ottaa Vareksen tiukasti otteeseensa, ja pian mies käsittää, että murhan tekijän on täytynyt olla tytölle läheisesti tuttu... Ohjaaja: Anders Engström, Suomi 2011, 90'. Pääosissa: Antti Reini, Anu Sinisalo, Eppu Salminen, Ilkka Heiskanen, Jasper Pääkkönen, Maria Heiskanen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K16
21:58
Teemu ja tuoppi taitoa
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:40
MTV Sport: CHL Extra
22:50
The Island (K16)
Toiminnantäyteisessä scifi-jännärissä eletään vuotta 2019. Jättimäisen kompleksin asukkaille on kerrottu, että koko maailma on saastunut ja vain salaperäinen Saari on säilynyt elinkelpoisena. Yksi asukkaista saa kuitenkin tietää, että hän ja toverit ovatkin elinluovuttajiksi valmistettuja klooneja ja että Saari on vain keksitty klooni-ihmisten surmaamista varten. Kun miehen ystävätärtä uhkaa matka Saareen, hän päättää paeta laitoksesta hinnalla millä hyvänsä. Ohjaaja: Michael Bay, USA 2005, 131'. Pääosissa: Ewan McGregor, Scarlett Johansson, Djimon Hounsou, Sean Bean, Steve Buscemi, Michael Clarke Duncan. Äänitekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 6.9 ∙ Rotten Tomatoes 40 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

01:30
Terriers
Koiruuksia. Hank Dolworth ja Britt Pollack pyörittävät yksityisetsivätoimistoa ja kituuttelevat köyhyyden rajamailla. Hankin entinen ryyppykaveri palkkaa miehet etsimään kadonnutta tytärtään. Vähitellen selviää, että tytär on pahoissa vaikeuksissa, ja Hank ja Britt huomaavat sohaisseensa ampiaispesää. Hankin huolia lisää ex-vaimo, joka panee heidän entisen talonsa myyntiin. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, seksi).
02:40
Onnensoitto