UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Lauantai 7.3.

06:00
Voittostudio
07:05
Ostoskanava Tvins.com
08:05
Ella Elefantti
Mummi kylässä. Ellan mummi tulee kylään ja haluaa ansaita Kärsäpartion lintubongarimerkin. Suomeksi puhuttu uusi animaatiosarja Ellasta, suloisesta ja ujosta elefanttitytöstä. Ella asuu ystävineen Elefanttisaarella, joka on paksun sumun ympäröimä piilopaikka, eikä kukaan ihminen tiedä missä se sijaitsee. Sarja perustuu suosittuun englantilaiseen kirjasarjaan. Sallittu kaiken ikäisille.
08:20
Chuggington
Wilson on pomo. Wilson saa harjoitella Tuksupartion johtajana toimimista. Vauhdikas ja värikäs animaatiosarja, jossa kolmen veturioppilaan kanssa opetellaan pysymään raiteilla. Chuggingtonissa ihmetellään, onnistutaan ja opitaan tärkeitä asioita ystävyydestä sekä ympäröivästä maailmasta. Sallittu kaiken ikäisille.
08:35
Katti kaiken tietää!
Kuoriaisten matkassa / Kieli solmussa. Katti vie Nikon ja Sallan tapaamaan erilaisia koppakuoriaisia. Toisessa tarinassa Niko ja Salla näkevät monenmoisia kieliä. Sallittu kaiken ikäisille.
09:05
Kung Fu Panda
Animaatiosarja Po-pandasta, joka haaveilee tulevansa kamppailulajien mestariksi ja Hurjan viisikon jäseneksi. Po on paksu ja kömpelö, mutta sitäkin innokkaampi. Alkuhankaluuksien jälkeen hän pääseekin mukaan ryhmään. Mestari Shifun johdolla Po, väkivahva Tiikeritär, leikkisä Apina, ilmojen valtias Kurki, ystävällinen Kyy ja salamannopea Sirkka puolustavat Jadepalatsia tunkeilijoilta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:30
Scooby-Doo
Tuhon ainekset. Ei edes Scoobyn tarkka vainu erota kaunotarta hirviöstä. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus, väkivalta).
09:55
Chaplin
Uusi animaatiosarja komedian klassikkohahmosta Chaplinista, joka päätyy päivittäin keskelle mitä erikoisimpia kommelluksia, vaikka tarkoittaa pelkkää hyvää. Elämään valoisasti suhtautuva Chaplin ja hänen ystävänsä Poika ovat hurmaava parivaljakko, jotka selvittävät isot ja pienet hankaluudet nokkeluudella ja hyvällä onnella. Sallittu kaiken ikäisille.
10:05
Ostoskanava Tvins.com
10:35
Enbuske & Linnanahde Crew
Enbuske Linnanahde Crew'ssa kaikkien kauppiaiden isä Toivo Sukari, sukupuolensa ja huulensa korjannut Elena Vikström, Vaikutusvaltaisimpana suomalaisena vuosikaudet ollut Olli Rehn ja kaksinkertainen Emma-voittaja Kasmir.
11:35
Salatut elämät
Osa 2775. Severillä on isäisiä demoneja Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:05
Salatut elämät
Osa 2776. Sannia potkitaan sisältä ja ulkoa Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
12:35
Salatut elämät
Osa 2777. Pim pom siellä ja pim pom täällä Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
13:05
Salatut elämät
Osa 2778. Kop kop, onko Sergei? Täällä omatunto. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
13:35
Salatut elämät
Osa 2779. Laitelat fribaa tykimmin Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
14:05
Shrek kolmas
Suomeksi puhutussa animaatiossa vihreät jätit Shrek ja Fiona elävät onnellisesti yhdessä, kunnes appiukko menehtyy ja jättää Shrekin ison kysymyksen äärelle. Kuka nousee hallitsemaan seuraavaksi kuninkaaksi? Shrek lähtee ystäviensä Aasin ja Saapasjalkakissan kanssa etsimään sopivaa kuningasta Kaukaiselle maalle. Lupaavin kandidaatti kruununperijäksi on Fionan serkku Arthur, mutta osaako ja haluaako nuori koulupoika ottaa harteilleen moista vastuuta? Ohjaus: Chris Miller ja Raman Hui, USA 2007 (93'). Pääosissa: Samuli Edelman, Tiina Isohanni, Antti Tuisku, Jukka Rasila, Jarmo Koski, Eeva Eloranta, Heikki Sankari ja Krisse Salminen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 6.0 ∙ Rotten Tomatoes 40 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
15:55
Tuubi
Tuubi on hervoton nettivideoiden maailmaan perustuva game show, jonka uudet jaksot alkavat nyt. Tänään studiossa nähdään esimerkiksi kylpeviä eläimiä, viuhahtaja, räjähdys sekä miimikoitu vyötiäinen. Vieraaksi studioon saapuvat näyttelijät Tuomas Uusitalo ja Roope Salminen sekä stand up -koomikot Iikka Kivi ja Ismo Leikola. Tuubin kapteenit ovat tälläkin hetkellä ulapalla olevat Janne Kataja ja Sami Hedberg, tuomarina toimii Vappu Pimiä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:55
100 tarinaa Lastensairaalasta
91 päivää konserttiin. Kirsi-Maria Lähteenoja on tehnyt pitkän uran osastonhoitajana lastenklinikan legendaarisella osasto Kympillä. Nykyisten rakennusten huono kunto, kosteus- ja homeongelmat ovat sairastuttaneet henkilökuntaakin. Olosuhteet ovat olleet haastavia, mutta Kirsi-Maria muistelee lämmöllä kaikkia vuosiaan "Olen ollut elämän aitopaikalla Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
MTV Sport: Ravikunkku
Toto76-ravit Kouvolassa. Ravikunkku Antti Serkamon haastaa Jari Isometsä. Juontaja Joanna Kuvaja. Selostus Marko Lähteenmäki.

Kello 18:00

18:00
Suomen surkein kuski
7. jakso. Nyt on aika katsoa kuinka kilpailijat selviävät asfalttiteiden ulkopuolella. Otetaan alle kunnon maasturi ja mennään reilusti maastoon. Vastaavasti tiellä kokeillaan pysyä 'jarrutus mutkaan' tehtävässä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
MTV Sport Uutiset
19:30
UNICEF Kingi
Kingi. Kingi maailman lasten asialla! Tämän vuoden Kingi-voittajan ratkettua koko Kingin finalistiseitsikko kokoontuu vielä kerran yhteen maailman lasten vuoksi. UNICEF Kingi tarjoaa kauden ikimuistoisimmat esitykset uusina tulkintoina. Mukana luonnollisesti myös Kingimäisiä yllätyksiä sekä Pete Parkkosen terveiset Madagascarilta ja Iina Kuustosen Bangladeshista.

Kello 21:00

21:00
Selviytyjät
Todellinen spesialisti. Phillip vihkii Sherrin uudeksi jäseneksi organisaatioonsa. Malcolm punoo monenlaisia juonia ja hykertelee, sillä kukaan ei tiedä hänellä olevasta koskemattomuussymbolista. Palkintotehtävää varten heimo jaetaan kahteen joukkueeseen, ja voittajajoukkue päättää palkintopiknikillään pitää yhtä jatkossakin. Eddie ja Andrea flirttailevat ja viettävät aikaa yhdessä, mutta onko kaikki kuitenkin vain laskelmointia? Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista. 26. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:10
Päivän sää
22:15
Lotto ja Jokeri
22:25
MTV Sport Uutiset
22:40
Johan Falk 7 - Pelisäännöt (K16)
On kulunut kaksi vuotta siitä kun Johan Falkin ja Frank Wagnerin yhteistyö päättyi. Frankilla on hänen baarinsa avajaiset, kun hänen ex-tyttöystävänsä veli Kevin joutuu vaikeuksiin velkojensa vuoksi. Samaan aikaan John saa GSI- ryhmän ja Saksan poliisin kanssa selvittääkseen häikäilemättömän huumeliigan toimintaa. Ohjaaja: Charlotte Brandstrom, Ruotsi 2012. (96') Pääosissa: Jakob Eklund, Joel Kinnaman, Ruth Vega Fernandez, Alexander Karim. Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus, väkivalta).

Arviot: IMDb 6.3
Lue lisää: IMDbLeffatykki

Kello 24:00

00:30
Dallas
Ilmiliekeissä. Southforkissa roihuavan tulipalon vuoksi Ewingien koti uhkaa haihtua savuna ilmaan. Bobby ja Christopher yrittävät pelastaa liekkien keskeltä eloonjääneitä, mutta ehtivätkö he ajoissa? John Ross puolestaan elvyttää vaimoaan, joka on elämän ja kuoleman rajamailla otettuaan yliannoksen lääkkeitä. Amerikkalainen draamasarja jatkaa legendaarisen Ewingin mahtisuvun tarinaa perheen perinteikkäällä texasilaisella karjatilalla sekä Dallasin suurkaupungin sykkeessä. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
01:30
Mentalist
Punaisia ruusuja. Entisen osavaltion senaattorin murha johdattaa CBI:n tutkijat elokuvien ja huumeiden maailmaan, kun selviää, että uhri oli tuottamassa näyttelijävaimonsa uutta elokuvaa. Käsikirjoituskiistat uhkasivat lopettaa tuotannon alkuunsa ja tuotantotiimin sekä perheenjäsenten huumausainesekoilut sekoittivat pakkaa entisestään. Lopulta rikos ratkeaakin draaman keinoin. Amerikkalainen poliisisarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa Kalifornian osavaltion poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. Tuotantoyhtiö: Warner Bros. Television. Äänitekstitys: suomi. K12
02:25
Mentalist
Tomaattikastiketta. Joenrannasta löytynyt ruumis johdattaa CBI:n tutkijat todistajansuojeluohjelman pariin. Uhrin entisten tuttujen lisäksi epäilyksen kohdistuvat myös itse suojelijoihin. Patrick suorittaakin omalaatuisia tutkimuksiaan tekemällä itseään tykö rikollispomolle. Agentti Lisbon puolestaan on nyreissään, sillä Patrick on unohtanut hankkia hänelle syntymäpäivälahjan. Vai onko sittenkään... Amerikkalainen poliisisarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa Kalifornian osavaltion poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. Tuotantoyhtiö: Warner Bros. Television. Äänitekstitys: suomi. K12
03:15
Voittostudio