UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Maanantai 21.4.

06:00
Eurojahti
07:10
Aamusää
08:10
Tuomas Veturi: Raiteiden sankari
Tuomas ajautuu uskaliaaseen kisaan kerskailevaa Santtua vastaan ja löytää kisan tuoksinassa hylätyn veturin, joka on tullut kaukaisesta paikasta. Peloissaan olevaa Hiroa ollaan lähettämässä sulattamoon, jolloin Tuomas yhdessä luotettavien ystäviensä kera päättää auttaa veturin korjaamisessa. Mutta onnistuuko kieroileva Santtu pilaamaan heidän suunnitelmansa? Sallittu kaiken ikäisille.
09:15
Kauniit ja rohkeat
Antaa miesten mennä ja Logan-siskouden tulla!. Eric kiittää läheisiään näiden upeasta tiimityöskentelystä Forrester Creationsilla. Aly kysyy Rickiltä ja Carolinelta, milloin nämä menevät naimisiin. Caroline sanoo, että yksityiskohtia hiotaan vielä. Hope saa idean järjestää perinteisten kiitospäiväjuhlien kylkeen pienen twistin, veljen kihlajaiset. Brooke ja Donna puhuvat Katien toimitusjohtajatoimistossa Logan-siskosten keskinäisestä sovusta ja rauhasta. Hope tulee esittämään kutsun kiitospäiväjuhlaan. Hän on ajatellut kutsua kyllä myös Billin, sillä onhan Caroline Spencereitä. Itkuinen Katie toivoo Brooken lupaavan olla enää koskaan sekaantumatta Bill Spenceriin. Ei koskaan enää! Brooke lupaa. Bill ja Wyatt puhuvat päättymätöntä juttuaan siitä, miten veljesten tulee kohdella toisiaan Hope-tapauksessa - siten, että Wyatt perääntyy. Tämä vetää mukaan isän omat perääntymiset ja perääntymättömyydet. Aivan, Bill ei perääntyisi Brooken takaisinsaamisesssa. Hän tekisi kaiken mahdollisen tahtonsa eteen ja taakse. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:40
Emmerdale
Val vetää muut mukanaan. Mielenosoituksellinen Val pännii Ericiä, joka aikoo pelastaa Brendan moiselta kiukuttelulta hemmotellen tätä yllätyslomalla. Val ei puolestaan suhtaudu perheensä menettämiseen arvokkaasti vaan liihottaa kylässä ärsyttämässä muitakin ja törmää sisään, kun Alicia yrittää kertoa Davidille tunteistaan. Ashleyn ensimmäinen työpäivä koittaa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Marttyyrin kosto. Alicia saa tietää olevansa pahemmassa kiipelissä kuin aavistikaan, kun hänen menneisyytensä varjoista nousee toinenkin pahoinpitelytapaus. Val puolestaan suhtautuu Alician kohtaloon itsekeskeisen marttyyrin elkein. Ashley sinnittelee töissä. Chas ja Cameron ovat jäädä kiinni. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:40
Formula 1: osakilpailu
Formula 1: Kiinan osakilpailu. Selostajana Oskari Saari.

Kello 12:00

13:00
Beethovenin kolmas
Vauhdikkaassa koko perheen komediassa lomareissulle suuntaava perhe saa elämänsä yllätyksen, kun heidän täytyy ottaa mukaansa myös sukulaisten jättimäinen bernhardinkoira Beethoven. Etenkin äidin pinna kiristyy, kun asuntoautoon on pakattava lasten lisäksi myös lähes satakiloinen koira, joka sotkee kaiken ja syö kuin hevonen. Vielä enemmän harmia on kuitenkin perhettä seuraavasta rikolliskaksikosta. Onneksi Beethoven on kelpo vahtikoira, ja urheutensa ansiosta se valloittaakin vähitellen kaikkien sydämet. Ohjaaja: David M. Evans, USA 2000 (94'). Pääosissa: Judge Reinhold, Julia Sweeney, Joe Pichler, Michaela Gallo, Mike Ciccolini. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 3.6 ∙ Rotten Tomatoes 0 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
14:55
Selviytyjät
Kärkikolmikon kimmat. 24. tuotantokausi huipentuu jännittävään finaaliin, josta eivät panokset kovene. Viimeisessä koskemattomuustehtävässä kamppaillaan kynsin hampain, kun pelissä ei ole ainoastaan koskemattomuus vaan myös paikka kärkikolmikosta. Kun neljäs pyörä on äänestetty ulos, kolmen parhaan edessä häämöttävät enää viimeinen heimoneuvosto ja katkeruuttaan kihisevän tuomariston kiperät kysymykset. Kuka kerää eniten ääniä ja nappaa miljoonan dollarin potin: vaatimaton Christina, voittamaton Kim, pidetty Chelsea vai Sabrina, jolla on sana hallussaan? Huippusuosittu amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista juontaja Jeff Probstin johdolla. 24. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
15:55
Tähdet, tähdet
Kukin kolmesta tähdestä kohtaa kahden eri musiikkigenren haasteet: he laittavat sekä lanteet keinumaan reggaen tahdissa että heittäytyvät musikaalilaulajaksi. Vierailevina asiantuntijoina Pelle Miljoona ja Marco Bjurström.
17:30
Kauniit ja rohkeat
Kun turvamies sanoo Pam!. Bill tulee Brookelaan puolustamaan tekojaan ja pyytämään Brookea takaisin. Kuka jaksaa enää kuunnella puheita Dollari-Spencerin naisvalinnoista, yhtiöstä, pojasta ja Aspenista?! Brooke jaksaa, paitsi että ei oikein jaksa. Hän näyttää kalpealta ja stressaantuneelta. Pikkuinen. Kutsuisi tohtori James Warwickin apuun! Ericin residenssissä valmistellaan seuraavan päivän kiitospäiväjuhlaa. Thorne kiillottaa shamppanjalaseja, ja Stephanie-äidin muotokuva seuraa seinältä käsin tilanteita. Eric toivoo kaikkien saapuvan juhlaan ystävinä - ja laittavan mahdolliset kaunat sivuun. Pam ilmestyy itsetehtyjen ruokien ja Hope for the Future -timanttia vartioineen turvamies Charlien seurassa. Onko mies rakastunut sitruunapalamestarinnaan? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Ylpeys ja anteeksipyyntö. Kaikkien etua ajatellen David kannustaa Aliciaa pyytämään Valilta anteeksi, mutta onnistuuko kipakka neito pitämään kielensä ja nyrkkinsä kurissa? Nicola tuohtuu nähdessään isänsä jättäneen Angelican Ashleyn kanssa kahden ja asettaa Rodneyn pulmalliseen tilanteeseen. Marlon peittelee harmistustaan, kun Laurelia ei näy Leon syntymäpäivillä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Emmerdale
Ken toiselle kuoppaa kaivaa, osa 1/2. Jännite Alician ja Valin välillä kiristyy, kun itsepäinen Val ei taivu Davidin suostutteluihin eikä luovu syytteistä Aliciaa vastaan. Onko hänen päätään kääntäminen ennen kuin tilanne lähtee käsistä? Hannah jännittää tärkeää koetta, eikä hermoilua helpota farmin pulikointi pinteessä. Victoria ja Alex äkkäävät Ashleyn odottamattomasta paikasta. Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
MTV Sport Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Pulttibois
Paras ohjelma tähän aikaan tällä kanavalla. Mukana Pirkka-Pekka Petelius ja Aake Kalliala. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Kaappaus keittiössä
Kuinka opettaa lapsi syömään oikein, kun itsekään ei osaa?. Raumalla asuva Anni ei ole koskaan oppinut valmistamaan ruokaa tai syömään terveellisesti. Anni ei syö laisinkaan kasviksia, eikä välttämättä edes tunnista niitä. Kebab ja muu pikaruoka ei kuitenkaan sovi 1,5 vuotiaan tyttären ravinnoksi joten äidin on nyt viimeinen hetki ottaa vastuu perheen hyvinvoinnista ja katkaista väärien ruokailutottumusten kierre. Mutta miten päästä terveellisen arjen alkuun kun ei kotoa ole oppinut perustaitoja? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Nymfit
Jakso 5. Pako. 17 vuotta sitten viisi nymfiä, Kati, Nadia, Rose, Frida ja Ana-­Claudia, pakeni laumastaan Nessebarissa, Bulgariassa. Vain Kati, Nadia ja Rose selvisivät. Kiinni jäänyt Frida pitää Katia syyllisenä rakkaansa Ana-­Claudian kuolemaan. Komisario Harjun kuulusteluissa Didille paljastuu, minne hänen adoptioäitinsä Elina on paennut. Didi anastaa kahvilasta rahat ja karkaa Ecuadoriin ottaakseen selvää omasta menneisyydestään. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (väkivalta, seksi).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:15
Päivän sää
22:20
MTV Sport Uutiset
22:30
Rizzoli & Isles (K16)
Tarkkailun alaiset. Vanhan Leroyn elämä on suistua raiteiltaan, kun roskakuski kolkataan hänen kellarissaan. Vainoharhaisen vanhuksen kellari tulvii tavaraa, jonka seassa Frankie ja Frost tonkivat vaikeasti määriteltävää murha-asetta etsien. Suojeliko salaliittoteorioita kehittelevä Leroy tavarakokoelmaansa kohtalokkaan hanakasti, vai olivatko asialla kenties hänen epäilyttävät naapurinsa? Jane ajautuu ojasta allikkoon kaataessaan kahvit tielleen osuneen naisen ylle ja joutuessaan suositun nettivideon naurun aiheeksi, minkä lisäksi kahvikatastrofin uhri nostaa syytteen. Amerikkalainen rikossarja, jossa kaksi vahvaa uranaista panee Bostonin kuriin ja järjestykseen. 4. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
23:25
Kovat kaulassa
Karkulainen. Välttääkseen Kramerin junaileman rangaistuksen Neal on paennut Mozzie seuranaan Kap Verdelle, jossa saaren rikkain mies, Dobbs, lupaa suojella kaksikkoa maksua vastaan. Suojelulle onkin tarvetta, sillä Neal saa peräänsä kostonhimoisen agentti Collinsin, joka ei kaihda keinoja napatakseen karkulaisen. Myös Peter on kaksikon perässä aikeenaan pelastaa Neal pulasta jälleen kerran. Kumpi ehtii Nealin luo ensin? Sarja palaa tauolta neljännen tuotantokauden jaksoilla. New Yorkiin sijoittuva rikosdraamasarja hurmurihuijari Neal Caffreysta, joka ratkoo FBI:n apuna konstikkaita valkokaulusrikoksia. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:25
Louie
Isän tyttöystävä, osa 1/2. Louien tyttäret ihmettelevät, miksi hänellä ei ole naisystävää. Niinpä Louie alkaa etsiä sopivia ehdokkaita. Hän lähestyy ensin viehättävää koomikkokollegaansa, mutta lopulta hän iskee silmänsä kirjakaupan kauniiseen myyjään. Amerikkalainen komediasarja menestyvästä stand up -koomikosta. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
00:55
Eurojahti