UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Sunnuntai 26.4.

06:00
Astral TV
07:00
Ostoskanava Tvins.com
08:00
Mofy
Onnenpäivä. Mofy ystävineen tutustuu kaukaa etelästä metsään saapuneeseen Wookeyyn. Japanilaiseen kirjasarjaan perustuva animaatio, jossa vanupallossa asuva ujo tyttökani Mofy seikkailee ystäviensä kanssa. Puhuttu suomeksi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:05
Palomies Sami
Suursuosittu Palomies Sami, palomestari Teräs ja muut paloaseman sankarit huolehtivat kaupungin turvallisuudesta neuvomalla ja opastamalla, sekä nopealla toiminnalla. Sami ja kumppanit auttavat pinteeseen joutuneita ihmisiä ja eläimiä, maalla, merellä ja ilmassa. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. Sallittu kaiken ikäisille.
08:20
Chuggington
Ryhmä Junanen. Chuggingtonissa järjestetään nopeuskisa, ja Koko on varma Vauhtiveikkojen voitosta. Vauhdikas ja värikäs animaatiosarja, jossa kolmen veturioppilaan kanssa opetellaan pysymään raiteilla. Chuggingtonissa ihmetellään, onnistutaan ja opitaan tärkeitä asioita ystävyydestä sekä ympäröivästä maailmasta. Sallittu kaiken ikäisille.
08:35
Hello Kitty: Omenapuumetsä ja Lumottu maa
Osa 23/27. Linda pelastuu. Kitty, Emily ja Pururu keskustelevat siitä, kuinka he Emilyn isän kanssa voisivat muuntaa Lindan takaisin. Keskustelun aikana he oivaltavat, että Lindan kummallinen käyttäytyminen alkoi siitä, kun hän pujotti mustan sormuksen sormeensa. He päättävät laatia suunnitelman sormuksen pois saamiseksi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:45
Maija Mehiläinen
Ville muuttaa. Ville ja Maija tekevät kaikkensa, jotta Ville ei joutuisi muuttamaan toiseen pesään tuomari Pörrilän pakottamana. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Kung Fu Panda
Animaatiosarja Po-pandasta, joka haaveilee tulevansa kamppailulajien mestariksi ja Hurjan viisikon jäseneksi. Po on paksu ja kömpelö, mutta sitäkin innokkaampi. Alkuhankaluuksien jälkeen hän pääseekin mukaan ryhmään. Mestari Shifun johdolla Po, väkivahva Tiikeritär, leikkisä Apina, ilmojen valtias Kurki, ystävällinen Kyy ja salamannopea Sirkka puolustavat Jadepalatsia tunkeilijoilta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:25
Winx-klubi
Vampyyrihyökkäys. Bloomin rauhallinen vierailu Maassa keskeytyy, kun Selina herättää Ikiyön vampyyrit henkiin. Vauhdikas animaatiosarja teini-ikäisistä keijuista, jotka joutuvat puolustamaan hyvää energiaansa noitien pahaa vastaan. Keiju-tytöt joutuvat seikkailuihin kaikkialla maailmankaikkeudessa ja he saavat oppeja yliluonnollisille voimilleen alan parhailta kouluttajilta Alfean korkeakoulussa. Samaan aikaan noidat kouluttautuvat Pilvitornin korkeakoulussa omiin jäyniinsä... Italialaista alkuperää oleva piiretty sarja on puhuttu suomeksi. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:50
Loton ja Jokerin tulokset
09:55
Mira ja miljoonakodit
Mira ja Marcuksen yhteistyö päättyy, sillä Marcuksen on palattava takaisin Lontooseen. Haikailulle ei kuitenkaan ole aikaa, sillä Miraa työllistävät niin uudet toimeksiannot, kuin myös Itäkeskuksen kohteessa järjestettävä pop up taidenäyttely. Mira saa ostotarjouksen Nöykkiön kohteesta ja joutuu laittamaan kaikki neuvottelutaitonsa peliin saadakseen kaupan aikaiseksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:55
Grillikuume
Uusi ohjelma alkaa! Grillikuume tuo 20 intohimoista grillaajaa kilpailemaan grilliruokien pariin. Parivaljakot ovat eri puolilta Suomea. Kilpailijoista osa on ammattilaisia ja osa harrastajia, mutta kaikkia yhdistää suuri rakkaus grillaamiseen. Sille mitä grilliin voi laittaa, ei tunnu rajoja löytyvän, mutta kilpailu aloitetaan perinteisesti hampurilaisella. Ohjelman juontaa Pipsa Hurmerinta ja tuomareina toimivat Kari 'Kape' Aihinen sekä Tatu Lehtovaara. Kohti kesää mennään, joten grillit esiin ja kilpailu alkakoon! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:55
Suomen kaunein piha
Osa 3. Vanhan pihapiirin uusi elämä.. Suomen kauneimman pihan etsintä kuljettaa tuomariston Pohjanmaan lakeuksilta Etelä-Savon peltojen kautta joen törmälle pohjoiseen. Hanna, Tommi ja Kati ihastelevat, miten satoja vuosia vanhat pihat ovat heränneet uuteen kukoistukseen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:55
Pientä mökkiremonttia
Pala paratiisia Paraisilla. Timo on laittamassa vähäiselle käytölle jääneen merenrantamökkinsä myyntiin. Maisemien ollessa kunnossa, tulee katse remontissa kääntää kohti mökkirakennuksia. Tällä kertaa suunnittelupuuhiin pääsevät Sebastian Sandelin ja Iisa Strand. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:50
Big - isoksi yhdessä yössä
Romanttinen komedia 12-vuotiaasta Joshista, joka esittää toiveen salaperäiselle tivolilaitteelle ja herää aamulla kolmekymppisen miehen (Tom Hanks) ruumiissa. Elämä aikuisten maailmassa tuntuu aluksi kaoottiselta, mutta työpaikka lelutehtailijan leivissä ja hemaiseva työtoveri helpottavat oloa. Pian paluu pikkupojaksi ei enää houkuttelekaan entiseen malliin. Ohjaus: Penny Marshall, USA 1988 (100'). Pääosissa Tom Hanks, Elizabeth Perkins, Robert Loggia, John Heard ja Jared Rushton. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).

Arviot: IMDb 7.3 ∙ Rotten Tomatoes 97 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
15:55
Hinnalla millä hyvänsä
Osa 8. Sarjakihlaaja. Asiakas Julia Kettunen on kolmen eri miehen kanssa kihloissa. Hän haluaa FGI:n auttavan häntä tekemään valinnan, kuka on se oikea. Pääosissa: Armi Toivanen, Kai Vaine, Alina Tomnikov, Pirjo Lonka, Juho Milonoff, Helena Vierikko, Jarkko Miettinen. Pääkäsikirjoittaja Matti Kinnunen, jaksokirjoittaja Venla Mäkelä Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:50
100 tarinaa Lastensairaalasta
Thomas Noreila. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:55
Luojan kiitos!
Osa 2.. Luojan kiitos! saattaa jälleen neljä tähtiesiintyjää tiukkaan paikkaan. Näemme kuinka Nicke Lignell pärjää rakennusmestarina ja miten Simo Frangen parantaa kuninkaan vaivoja keski-ajalla. Lotta Backlund nettideittailee ja Kai Vaine vierailee talk showssa imitaattorina. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:55
Pop'n'Roll
Osa 7. Lasse Kurki ja Maria Veitola. Vieraina Lasse Kurki & Maria Veitola Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:55
Naapurit-tuloslähetys
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
MTV Sport Uutiset
19:30
Tähdet, tähdet
Suomiräp. Kausi 2, 8/10. Tähtiartistit hakevat sisäistä räppäriään. Erikoisjaksossa jokaisella tähtiartistilla on oma mentori, jonka kanssa he nousevat lopulta yhdessä lavalle. Tähtiä suomiräpin saloihin johdattavat JVG, Sini Sabotage, Tuomas Kauhanen sekä Mikael Gabriel. Tähdet esittävät myös yhteiset duetot. Asiantuntijana suomiräpin pioneeri Iso-H.

Kello 21:00

21:00
Amazing Race
Välit kiristyvät. Joukkueet suuntaavat nyt eksoottiseen Tansaniaan. Perillä kilpailijat pääsevät tutustumaan masai-heimon perinteisiin: tarkkuusheittoon tai kosintamenoihin. Sitten on vielä edessä hankala teltanpystytystehtävä. Joidenkin joukkueiden väliset riidat kärjistyvät kuitenkin entistä pahemmiksi jo lentokentällä. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijaparit matkustavat ympäri maailmaa juontaja Phil Keoghanin johdolla. 20. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:15
Viikon sää
22:20
MTV Sport Uutiset
22:35
Mentalist
Vaaleanpunaisen timantin jäljillä. Timanttiryöstö vie tiimin jalokivimessuille etsimään tekijää. Flunssan kourissa oleva Jane joutuu auttamaan muita kauempaa heikon kuntonsa takia, mikä pakottaa Lisbonin astumaan Janen saappaisiin. Vega yrittää saavuttaa Chon luottamuksen, jonka hän menetti valehdellessaan tälle. Abbottin menneisyydessä on asioita, joista voi olla haittaa hänen vaimonsa uuteen työpaikkaan liittyen. Amerikkalainen poliisisarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
23:35
Myytinmurtajat
Hollywood ja räjähteet. Elokuvallisia räjähdemyyttejä. Kun pahis heittää hyvistä kranaatilla, voiko hyvis ampua sen ilmaan? Entä jos sankari saa käsiinsä ajastimella varustetun pommin? Voiko sen turvallisesti heittää vaikka arkistokaappiin tai roska-autoon? Adam ja Jamie pelkäävät kunnolla, kun kokeita aletaan tehdä oikeilla kranaateilla. Tiimi taas innostuu roska-autosta enemmän kuin ehkä olisi tarpeen. Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:40
Teknavi
Markku Alén & Lancia 037 kisatunnelmissa San Marinossa. Vertailussa älypuhelimet. Samsung Galaxy S6 edge vs. iPhone 6. Riston testissä uudistunut Kia Rio Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:10
Voittostudio