UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Perjantai 24.6.

07:30
Aamusää
08:00
Semmarit - hulluutta hieman tarvitaan
Ainutlaatuinen showryhmä Semmarit seikkailee Kiinassa, Skotlannissa ja Suomessa 25v-kiertuetunnelmissa. Mukana myös semmari-ilmiötä luotaavia haastatteluja. Tämä dokumentti on harvinainen tilaisuus kurkistaa kulisseihin! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
09:00
Studio55.fi
Kesälomamatkalle ilman kipuja ja vaivoja. Vieraana fysioterapeutti Tom Väisänen ja selkäneuvonnan koordinaattori Linnéa von Hedenberg
09:25
Mitä tänään syötäisiin?
09:30
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
09:40
Kauniit ja rohkeat
Yksi kosketus. Caroline opastaa Thomasia vaatesuunnittelussa ja joutuu vastailemaan tämän tungetteleviin kysymyksiin perheen perustamisesta. Ridgeä ahdistellaan samankaltaisilla uteluilla, mutta kyselijänä toimii Brooke. Onnellinen pariskunta vakuuttelee, että heidän rakkautensa on vahva ja kestää myös erimielisyydet, mutta muut haistavat jo pienen särön heidän suhteessaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Ovela kettu, osa 2/2. Cain ja Chrissie suutelevat toisiaan tietämättä, että heillä on yleisöä. Ashley on kiitollinen Laurelin avusta. Chrissie kuulee Robertin palkanneen vakoojan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
10:40
Upeat skandikodit
Muistojen mailla. Kausi 10, 4/10. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Kampaaja-meikkitaiteilija pyytää Jan Fogia arvioimaan talonsa Janin vanhalla kotikentällä. Päästäänkö hinnasta yksimielisyyteen? Jesper Holm yrittää saada kaupaksi uniikin vapaa-ajan asunnon Aarhusin eteläpuolella. Tanskalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
11:05
Lääkärit
Lääkärien uutiskatsaus. Lääkärit käyvät uusimpien uutisotsikoiden kimppuun. Ensin selvitellään Kardashian-klaaniin kuuluvan urheilijan Lamar Odomin terveydentila. Mammografiaseulontoihin on tehty uusia suosituksia kustannussyistä, mutta mitä tämä tarkoittaa parhaita vuosiaan elävälle rintasyöpään sairastuneelle naiselle? Myös raskaana oleville naisille on annettu uusi suositus välttää alkoholia kokonaan. Kauneusyrittäjä Hollywoodista kertoo karmivat kokemuksensa lähes vuoden vankeudestaan syyttömänä ja sairastumisestaan telkien takana. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Diili
Selfieitä ja seksiä. Kausi 14, jakso 4/13. Naisten joukkueen olympiavoittajat ovat elementissään, kun haasteena on laatia kuntoiluaiheinen juttu Cosmopolitan-lehteen. Kokematon projektipäällikkö Jamie joutuu kuitenkin heti häikäilemättömien kotirouvien pyöritykseen. Miehet tajuavat olevansa vieraalla maaperällä, mutta ottavat tilanteen nopeasti haltuun. Kumman joukkueen näkemys sopii paremmin lehden linjaan? Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Tervetuloa Ruotsiin!
Nettijulkkis. Kausi 2, 1/10. Bruce aikoo kosia Emmaa, mutta alkaa epäröidä juteltuaan Vivekan ja Birgerin kanssa avioliitosta. Emmasta tulee vahingossa nettijulkkis, kun ikävä kuva hänestä alkaa kiertää internetissä. Viveka ja Birger toteavat, että Gustavin on aika muuttaa pois kotoa. Jaksossa vierailee näyttelijä Neve Campbell (Viiden juttu, Tiedän mitä teit viime kesänä). Amerikkalainen komediasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
15:00
Mike & Molly
Raskaita ongelmia. Kausi 6, 9/13. Molly törmää entiseen oppilaaseensa, joka on raskaana ja koditon. Hän päätyy tarjoamaan tyttörukalle yösijan. Amerikkalainen komediasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:30
Millerit
Tom kiertopalkintona. Carol hermostuu jälleen kerran Tomille ja alkaa huutaa. Debbie moittii Carolia ja lupaa auttaa Tomia. Paljastuu, että Tom ei kerta kaikkiaan osaa toimia yhteiskunnassa. Debbie päätyy antamaan Tomin vuorostaan Nathanin hoiviin. Nathan opettaa Tomille, miten puhelimen puheohjattua muistutusta käytetään ja Tomista tuleekin mallikansalainen, mikä saa Carolin tajuamaan, että hänellä ei ole paljonkaan tekemistä nyt, kun hänen ei tarvitse huolehtia Tomista. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Kädettömät kokit
Pipsa Hurmerinta. Kausi 1, 5/10. Simsala Bimimpap - pöytä koreaksi! Juontajavenus Pipsa Hurmerinta nousee kattilasta ja tilaa korealaisen pyttipannun. Vappu ja Kape kimittävät apukokeille ohjeet. Lopuksi voimistellaan ja lauletaan ylistystä johtajalle. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Kauniit ja rohkeat
Unelma perheestä. Carolinen on vaikea tottua ajatukseen siitä, ettei hänestä tule koskaan äitiä, eikä Thomas voi ymmärtää, miksi hän luopuisi Ridgen takia haaveestaan. Brookella on tästäkin asiasta mielipide valmiina, ja hän kertoo sen mielellään kaikille kiinnostuneille. Ridge alkaa epäillä päätöksensä järkevyyttä ja kertoo Carolinelle ratkaisunsa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:25
Salatut elämät
Osa 2144: Iidan mäyräkoira pissii Jannen kintuille. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
17:55
Salatut elämät
Osa 2145: Talen Siru-kortilla ei ole katetta. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:25
Salatut elämät
Osa 2146: Lassea kiinnostavat enemmän kannut kuin kupit. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
18:55
Mitä tänään syötäisiin?
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
Päivän sää
19:20
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
19:30
Emmerdale
Raskaita syytöksiä. Chrissie pelkää Robertin kuulevan suudelmastaan Cainin kanssa. Cain syyttää Joanieta perheeensä hyväksikäyttämisestä. Carly valmistautuu avaamaan putiikkinsa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Uuno Turhapuro muuttaa maalle
Karistaakseen lopullisesti vävypoikapainajaisen niskoiltaan vuorineuvos Tuura ostaa kartanon tarpeellisen etäisyyden päästä Helsingistä - ja Uunosta. Mutta kuinkas siinä käykään! Ohjaaja: Ere Kokkonen, 1986. (101') Pääosissa: Vesa-Matti Loiri, Marjatta Raita, Marita Nordberg, Tapio Hämäläinen, Spede Pasanen, Simo Salminen, Olavi Ahonen, Helge Herala, Marja Korhonen ja Elli Castrén. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 6.0
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 21:00

22:00
Kymmenen Uutiset
22:10
Päivän sää
22:15
MTV Sport Uutiset
22:25
Korttelivahdit (K16)
Glenview'n pikkukaupungissa asuva Evan Trautwig viettää rauhallista elämää. Hän asuu yhdessä Abby-vaimonsa kanssa, työskentelee tavaratalossa ja osallistuu monipuolisesti yhteisön toimintaan. Kaikki kuitenkin muuttuu, kun Evanin työtoveri joutuu raa'an murhan uhriksi. Evan perustaa tämän vuoksi Korttelivahdit-nimisen ryhmän, jonka tarkoituksena on selvittää tapaus. Ryhmän muodostavat Evanin ohella jännitystä elämäänsä kaipaava perheenisä-Bob, äitinsä luona asuva Franklin ja vastikään eronnut Jamarcus. Korttelivahdit saavat pian huomata, että tapaukseen liittyy jotain epänormaalia, johon Glenview ja muu maailma eivät ole valmiina. Ohjaus: Akiva Schaffer, USA 2012 (107'). Pääosissa: Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill, Richard Ayoade, Rosemarie DeWitt, Will Forte ja R. Lee Ermey. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:25
Eurojackpot, Jokeri ja Lomatonni
00:30
Kadonnut
Kokous. Vuonna 2006 rikollisjengiin soluttautunut poliisi tarjoaa uutta tietoa Oliverin katoamisesta. Nykypäivänä Tony ja Julien järjestävät julkisen tilaisuuden onkiakseen esiin huomaamatta jääneitä vihejitä vuosien takaa. Emily matkustaa Ranskaan ja kohtaa viimein menneisyytensä haamut. Englantilainen jännitysdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:45
Voittostudio