UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Perjantai 1.8.

06:00
Onnensoitto
07:45
Aamusää
08:00
Uranuurtajat
Uranuurtajat: Richard Branson. Vuonna 1950 syntynyttä Richard Bransonia pidettiin koulussa toivottomana tapauksena, joten hän päätti näyttää kaikille. Ensimmäinen taidonnäyte oli opiskelijoille suunnattu Student-lehti, jonka jälkeen Branson perusti Virgin Recordsin. Kun levykauppabisnes ei ollut taloudellisesti kannattavaa, Branson laajensi Virginin levy-yhtiöksi, joka nousi menestykseen Mike Oldfieldin ja Sex Pistolsin kaltaisten artistien avulla. Tämä ei riittänyt Bransonille, vaan seuraavaksi oli Virgin Atlantic -lentoyhtiön vuoro. Branson mainosti Virgin Atlanticia mm. kuumailmapallolennoilla vaarantaen samalla itsensä yhtiön takia. Virgin Atlanticin ja Bransonin saavuttama menestys herätti ärsytystä kilpailija British Airwaysissa, joka yritti pilata Bransonin maineen siinä kuitenkaan onnistumatta. Nykyään Virgin on monella eri alalla toimiva yritysimperiumi, jonka viimeisimpiä kiinnostuksen kohteita on ollut avaruusturismi. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Samaa sukua
Vanhat haavat. Leikkauksesta toipuva Kristina tuntee itsensä avuttomaksi, koska Adam kutsuu Camillen auttamaan häntä. Victoria ei hyväksytä uusien koulukavereiden joukkoon, joten Julia ja Joel päättävät tehdä asialle jotain. Zeek on huolissaan Ryanin ja Amberin suhteesta, ja Drew haikailee yhä Amyn perään. Amerikkalainen lämminhenkinen draamakomedia Bravermanien värikkäästä perhe-elämästä. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi, ahdistus).
10:00
Suurin pudottaja
Viime hetken treenit. Talolla odotetaan jännittyneenä seuraavaa punnitusta. Toinen joukkue vetää kovat treenit ja toinen hakee uutta voimaa mereltä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:30
Lääkärit
Huumoria ja huulipunaa. Studiossa vallitsee tavallista räväkämpi tunnelma, kun koomikko Niecy Nash saapuu paikalle puhumaan uudesta televisiosarjastaan, jossa hän näyttelee sairaanhoitajaa. Niecylle tehdään studiossa myös pieni toimenpide, jolla hänen revennyt korvalehtensä korjataan. Lääkärit auttavat senioria, joka kärsii kivuliaasta vaivasta. Lisäksi tavataan meikkitaiteilija, jonka perustama hyväntekeväisyysjärjestö tarjoaa kauneushoitoja syöpäpotilaille. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.
11:25
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.

Kello 12:00

12:55
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Chili con carne -lihapullat. Perinteistä chili con carnea haudutetaan tuntikausia. Nyt se taipuu lihapulla-ateriaksi. Toisena ateriana valmistetaan aasialaistyyppistä broileria vesimeloni-nuudelisalaatin kera. Äänitekstitys: suomi.
13:25
Neljä huonetta
Mirón taulu. Diilereille tarjotaan arvotaulua, mutta onko 25 000 puntaa liikaa pyydetty teoksesta, jonka tekijästä ei ole varmuutta? Taiteilijat tuovat töitään diilereiden arvioitaviksi. Turvapaikasta kiitollinen iranilainen pakolainen tarjoaa myytäväksi tekemäänsä kuningattaren muotokuvaa. Äänitekstitys: suomi.
14:25
Kaappaus keittiössä
Kun äiti ei enää jaksa. Mäntsälässä asuvan viisilapsisen uusioperheen ruokailusta vastaa äiti Hanna jolla on mitta täysi ja hän tekee kiukkuisesti ruokaa päivästä toiseen. Hän on väsynyt eikä jaksa pyytää apua sillä hän kokee että pääsee helpommalla, kun tekee kaiken itse. Perheen isä Johan laittaa välillä ruokaa mutta Hanna ei suostu näitä ruokia syömään, koska ruoka ei ole yhtä hyvää kuin hänen itsensä tekemä. Tässä keittiössä huono kommunikointi ja vallankäyttö pilaavat yhteiset ruokailuhetket. Mutta miten saada yhteistyö sujumaan ja sopu keittiöön? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:25
Viikonvaihteen alueellinen sääennuste
15:30
Mike & Molly
Hullunkurinen häävideo. Harry on editoinut Miken ja Mollyn häävideon, joten Molly järjestää katselun koko perheelle. Video ei kuitenkaan ole aivan hänen odotustensa mukainen. Carl tuntee olonsa epävarmaksi tavattuaan Christinan komean, menestyvän ja atleettisen ex-miehen. Ehkä Christina haluaakin palata yhteen exänsä kanssa? Amerikkalaisessa komediasarjassa seurataan Anonyymien ylensyöjien kokouksessa tavanneiden Miken ja Mollyn romanssia. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:55
Mike & Molly
Vauvamietteitä. Mike ja Molly alkavat pohtia jälkikasvun hankkimista. Elämäntilanne ei tietenkään parhaillaan ole ihanteellinen, mutta kenties se ei haittaa. Molly huomaa olevansa vaikeassa välikädessä, sillä hän haluaisi edelleen pitää yhteyttä Christinaan, mutta Carl ei moista hyväksy. Amerikkalaisessa komediasarjassa seurataan Anonyymien ylensyöjien kokouksessa tavanneiden Miken ja Mollyn romanssia. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:20
Pilanpäiten
Arkipäivän sattumuksille perustuva hullunhauska piilokameramainen sketsiohjelma.
16:30
Hansin grillibileet
Hansin grillijuhlissa kokkaa tänään kaksi maailmanmatkaajaa. Eeva Kela ja Arman Alizad ovat reissuillaan päässeet maistamaan monenlaista, mutta mitä he itse keittiössä osaavat, se nähdään Hansin grillibileissä. Teemana on Lähi-idän keittiö ja sieltä ammennetaan vaikutteet tämänkertaiseen ohjelmaan. Ruokalistalta löytyy mm. falafel, hummus, lammasta ja tsatsikia. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:30
Salatut elämät
1860. Cindyn unelma paljastuu perheelliseksi. Tuotanto: FremantleMedia Finland Oy. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Salatut elämät
1861. Peppi pistää pallopoikansa jäähylle Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:30
Salatut elämät
1862. Sebastianin menneisyys kummittelee joka oven takana Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
19:00
Seitsemän Uutiset
19:15
MTV Sport Uutiset
19:25
Päivän sää
19:30
Remonttimestari
Remonttimestari asentaa kivitalon laatoitusta eri tiloissa ja tekee Marin mökillä saunalauteita sekä tutkailee Aino-Kaisa Saarisen talossa lämmitysuunia. Meripelastusosiossa tutustutaan kastiliinan käyttöön. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Suurin pudottaja
Uusi äänestys. Tällä kertaa punnituksessa voittajajoukkue saa päättää kuka häviäjistä lähtee kotiin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Mentalist
Vainu verijäljistä. Pyöräilijät pysähtyvät näköalapaikalle ihastelemaan kaunista merimaisemaa ja ottamaan valokuvia. Kovaa vauhtia lähestyvä auto suistuu tieltä ja syöksyy pyöräilijöiden vierestä turvakaiteen läpi rinteeseen. Surmansa saanut kuljettaja tunnistetaan toimittajaksi, joka oli saanut vainun suuresta uutisesta. Jane huomaa toimittajan laukun hävinneen autosta, ja pian onnettomuus vaihtuu murhatutkimukseksi. Lisbon lupaa järjestää todistajalle suojelua, jos tämä suostuu kertomaan kuulemansa myös oikeudessa. Amerikkalainen jännityssarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa Kalifornian osavaltion poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. Viides tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Diili: All Star
Kahdet potkut. Jännitys tiivistyy, kun jäljellä ovat enää näyttelijä Lisa Rinna, rap-artisti Lil Jon, countrytähti Trace Adkins ja illusionisti Penn Jillette. Ketkä kaksi jatkavat finaaliin, jossa odottaa huippuvaativa kolmiosainen tehtävä? Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:20
Eurojackpot ja Jokeri
00:25
Monk
Monk juovuksissa. Monk lähtee viinitilalle hääpäivänsä kunniaksi. Raivoraitis Monk päihtyy tahtomattaan, mutta ratkaisee silti mysteerisesti kadonneen hotellivieraan tapauksen. Amerikkalainen komediallinen rikossarja, jossa pakko-oireista kärsivä entinen poliisi ratkoo apurinsa kanssa erilaisia rikoksia. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:20
Onnensoitto