UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV1 Lauantai 23.8.

12:10
Tiettömän taipaleen takana
Hege ja Helge Nordskar lähtivät Oslosta nauttimaan elämästä luonnon keskellä. Jonkin aikaa he valmistivat matkamuistoja Lommedalenissa ja nyt he ovat rakentaneet elämyspuiston Jotunheimenin juurelle. HD Äänitekstitys: suomi.
12:40
Sydämen asialla
Taiteen vuoksi. Murhapolttoa epäillään, kun lahjakkaan taiteilijan talossa syttyy tulipalo. Greengrassin yritykset harjoittaa majoitustoimintaa eivät vastaa asiakkaiden vaatimuksia. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
13:35
Dokumenttiprojekti: Nuoret nettiaddiktit
Kiinassa nettiriippuvuus määritellään sairaudeksi. Beijingissä sijaitseva vieroitusklinikka hoitaa nuoria nettiriippuvaisia. Kuinka se tapahtuu ja voiko taudista ylipäätään päästä eroon? HD Äänitekstitys: suomi.
14:30
Luontohetki: Erikoisia ekosysteemejä
Australian punainen keskus. Australian keskialueet olivat aikoinaan sankkojen sademetsien peitossa, nyt siellä vallitsee äärimmäinen kuivuus. Eläimet ja kasvit ovat kuitenkin löytäneet omat ekolokeronsa. T: BBC. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:00
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:05
Yle News
15:10
Viimeistä päivää
Tunteet pinnassa. Cathy pyytää Leeltä anteeksi epäonnistuneen kiitospäivän tapahtumia. Sean yrittää selviytyä vastoinkäymisistään, mutta palaako mies kuitenkin kadulle? Adam saa selville huolestuttavia seikkoja Poppysta. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, seksi).
15:40
Näin tehtiin Jäinen planeetta
Millaisia henkeäsalpaavia elämyksiä BBC:n tiimi koki kuvatessaan luonnon jylhyyttä ja eläimiä molemmilla napa-alueilla? Luonnonvoimat pistivät niin ihmiset kuin tekniikankin koville. T: BBC. Äänitekstitys: suomi.
15:50
Prisma: Löytyykö dinosaurusten DNA?
Tutkijat ovat löytäneet jäänteitä punaisista verisoluista 68 miljoonaa vuotta sitten kuolleen Tyrannosaurus Rexin luusta. Entä löytyykö DNA:ta? Harvinaiset luulöydöt kiinnostavat myös ryöstäjiä. T: BBC. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
16:40
Kuvakirjeitä maailmalta
Viinijuhla Mendozan ylängöllä. Argentiinasta on lyhyessä ajassa tullut merkittävä viinintuottajamaa. Millainen on Mendozan viinimaakunta Andien vuoriston juurella? Äänitekstitys: suomi.
16:50
Novosti Yle
Äänitekstitys: suomi.
16:55
Yle Uutiset viittomakielellä
17:00
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:10
Ravisuora
Viikon parhainta ravitunnelmaa Turusta Metsämäen radalta. Selostaja Juha Jokinen. Tuotanto Story Of Sports Oy.

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset
18:10
Urheiluruutu
18:15
Jaakko ja maailmanvalloittajat
Keittiömestari Sauli Kemppainen sai berliiniläiselle huippuravintolalleen Michelin-tähden. Jaakko Selin pääsee kurkistamaan gourmet-keittiöön ja herkkutukkuun. Jokiretki vie Berliinin eläintarhaan. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:45
Avara luonto: Jäinen planeetta
5/6. Talvi. Useimmat eläimet lähtevät napa-alueilta lämpimämmille seuduille ja vain sitkeimmät ja parhaiten ankaraan ilmastoon sopeutuneet jäävät alueelle. Lumi ja jää voivat myös olla eläinten liittolaisia. T: BBC. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:35
Ryhmä Pullman (12)
7/10. Huumekauppias Mehtin Topal vapautuu pian vankilasta ja ryhmän pitää selvittää, saataisiinko rikosten listaan lisättyä myös murha, jonka uhri, nuori runoilija, löytyi Topalin romuttamolta 10 vuotta sitten. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:50
Urheiluruutu

Kello 21:00

21:15
Estradilla: Joel Hallikainen 50 v
Intiimissä juhlakonsertissaan Joel Hallikainen kertoo tarinoita laulujen takaa ja esittää suurimmat hittinsä. Mukana tunnelmassa Pave Maijanen, Heikki Hilander sekä Oona ja Eeli Hallikainen yhtyeineen. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:15
Ylikomisario Morse: Katumuspäivä
Vuosi sitten idyllisessä pikkukylässä tehtiin murha. Kun uusia vihjeitä nousee esiin, Morsea tarvitaan taas. Miehen terveys on heikentynyt ja hän joutuu astumaan sivuun, antaen ohjat Lewisin käsiin. Lopullisestiko? Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, päihteet).
23:55
Rouva varapresidentti
2/8. Jotain viilentävää. Varapresidentin toimistossa saadaan hyviä uutisia, kun Selinan asettamalle työryhmälle näytetään vihreää valoa. Varapresidentti vierailee myös tavallisten kansalaisten parissa. T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:20
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna