UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV1 Torstai 5.5.

17:07
Murha paratiisissa
Kausi 5, 4/8. Dwaynea kohtaa suru-uutinen: armoitettu huulenheittäjä ja rakastettu oppi-isä on kuollut. Ainoa lohtu jutussa on, että kuolema oli luonnollinen. Vai oliko sittenkään? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:10
Dokumenttiprojekti: Luokkakokous
Ohjaaja Kati Juurus palaa dokumentissa omaan teini-ikäänsä, yhtenä luokkakokouksen osallistujista. Mitä omista yläastevuosistaan muistaa 50-vuotiaana? Millaisia elämänkohtaloita mahtuu yhteen peruskoululuokalliseen? (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Syyttäjä
Kuoleman peli. Werner Prabek käärii rulettipöydästä 80 000 euron voiton, mutta ilo jää lyhytaikaiseksi. Seuraavana aamuna hänet löydetään surmattuna eikä rahoista näy jälkeäkään. Syyttäjä puhuttaa aluksi uhrin omaisia. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
20:00
Kuningaskuluttaja
Keittiön tai kylpyhuoneen remontissa kannetaan yleensä kaikki ulos ja uutta sisään. Entä jos käyttäisi vanhoja tai kierrätettyjä kalusteita? Tutkailemme myös, löytyvätkö esi-isät kaupallisten DNA-testien avulla. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:30
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:45
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
20:55
Itse asiassa kuultuna: Pirkko Työläjärvi
Pirkko Työläjärvi - tasavallan tahtonainen - oli 1970-luvun Suomessa pitkäaikainen ministeri lyhytikäisissä hallituksissa. Nyt hän muistelee uraansa ja tuon ajan poliittista ilmapiiriä Juho-Pekka Rantalan haastattelussa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:50
Ulkolinja: Missä innovaatiot syntyvät?
Yritykset, kuten Apple, Airbus ja lääketeollisuus tekevät omaisuuksia keksinnöillä, jotka on luotu julkisissa laitoksissa, kuten yliopistoissa. Yritykset keräävät voitot muotoilemalla ja markkinoimalla tuotteet ominaan. HD Äänitekstitys: suomi.
22:40
Outlander - Matkantekijä (16)
Kausi 1, 13/16. Rosvojoukko. Jamie ja Claire ovat hengenvaarassa, mutta tilanne kääntyy heidän edukseen. Helpotus ei kestä kauaa, sillä muuan punatakki uhkaa kavaltaa Jamien. Mies on tiukasti puun ja kuoren välissä. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:35
Lupaus
Norjalainen Idar Skotte on 30 vuoden ajan viettänyt kaiken vapaa-aikansa syrjäisellä kotitilallaan tunturin kupeessa. Siellä hän muistelee vanhempiaan ja lupausta, jonka hän antoi isälleen 9-vuotiaana.(U) Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:05
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna