UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV1 Lauantai 2.8.

11:10
Ihantalan ihme
Neuvostoliiton suurhyökkäys Suomeen alkoi valtavalla ylivoimalla kesäkuussa 1944. Stalin oli päättänyt murskata Suomen. Yksi toisen maailmansodan suurimmista taisteluista käytiin Talin-Ihantalan alueella. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Tiettömän taipaleen takana
Åse Kokaas ja Rune Ingebretsen ovat poikiensa kanssa raivanneet ja rakentaneet maatilan Vallen kunnan tunturialueelle. He ovat itse kustantaneet sinne tien ja puuhailevat tilallaan vuohien ja metsästyskoirien parissa. HD Äänitekstitys: suomi.
12:35
Sydämen asialla
Mielikuvituksen lentoa. Vanhahkon naisen kertomusta uskotaan vasta kun nuori hippi ilmoittaa raskaana olevan tyttöystävänsä olevan kateissa. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
13:30
Dokumenttiprojekti: Viidakon laki
Amazonin viidakko on öljyn Eldorado - ja rikoksen. Alkuperäisheimo nousee mahdottomaan taisteluun armeijan ja kansainvälisen suuryrityksen mahtia vastaan - ja voittaa. O: Michael Christoffersen HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
15:00
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:05
Yle News
15:10
Viimeistä päivää
Henkimaailman asioita. Cathyn uuden hoidon aloitus on käsillä, mutta kaikki tuntuu menevän pieleen samana päivänä. Hallowen-juhlien valmistelu saa Seanin vakuuttumaan siitä, että Marlene kummittelee hänen talossaan. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
15:40
Näin tehtiin Jäinen planeetta
Millaisia henkeäsalpaavia elämyksiä BBC:n tiimi koki kuvatessaan luonnon jylhyyttä ja eläimiä molemmilla napa-alueilla? Luonnonvoimat pistivät niin ihmiset kuin tekniikankin koville. T: BBC. Äänitekstitys: suomi.
15:55
Prisma: Katastrofin kynnyksellä
3/3. Tulivuorenpurkaukset, maanjäristykset ja hirmumyrskyt uhkaavat joka vuosi satojen miljoonien ihmisten elämää. Tutkijat ovat havainneet vasta hiljattain, että näillä tuhovoimilla on kytköksiä keskenään. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
16:50
Novosti Yle
Äänitekstitys: suomi.
16:55
Yle Uutiset viittomakielellä
17:00
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:10
Ravisuora: Kuninkuusravit
Kuninkuusravien ensimmäinen kilpailupäivä. Selostaja Marko Lähteenmäki. Tuotanto Story Of Sports Oy.

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset
18:10
Urheiluruutu
18:15
Jaakko ja maailmanvalloittajat
Arkkitehti Thomas Modeen opettaa Qatarin huippuyliopistossa ja elää pakahduttavassa kuumuudessa lapsiperhearkea kuwaitilaisen vaimonsa kanssa. Jaakko tutustuu myös toimittaja Rita Tainolan Dohaan. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:45
Avara luonto: Jäinen planeetta
2/6. Kevät. Kevään tulo tietää kuukausia jatkuneen pimeän kauden päättymistä. Elämäntahti alkaa vilkastua, sillä alueelle saapuu valtavat määrät lintuja etsimään kumppania ja lisääntymään. T: BBC. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:35
Ryhmä Pullman (12)
4/10. Huoltoasemaryöstön jäljiltä löytyy verijälki, joka kuuluu yhdeksän vuotta sitten kadonneelle tytölle. Eläkkeelle jäänyt, erittäin puhelias rikoskomisario McAndrew valottaa jutun taustoja ja koettelee ryhmän hermoja. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
20:30
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:45
Urheiluruutu

Kello 21:00

21:10
Karjalan kunnailla (7)
Sarja päättyy. Osa 36/36: Sanoiko kukaan tahdon? Sahioja hermoilee kiinnijäämistä. Hääpäivä valkenee kauniina, mutta saavatko he sittenkään toisensa? T: Selkie- Filmi Oy. (U). Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
22:00
Ylikomisario Morse: Kainin tyttäret
Oxfordin oppineiden piireissä tapahtuu murha. Morse löytää epäillyn, mutta pian tutkimus versoo joka suuntaan. Kun arvokas teräsase katoaa, Morse tietää että vastauksilla alkaa olla kiire. N: John Thaw, Kevin Whately. (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:45
Valkoinen kuningatar (16)
9/10. Towerin prinssit. Margaret toivoo poikansa Henrik Tudorin nousevan valtaistuimelle, mutta Toweriin teljetyt prinssit ovat Henrikiä edellä vallanperimysjärjestelmässä. Joku muukin voisi hyötyä prinssien kuolemasta. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).

Kello 24:00

00:45
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna