UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV1 Perjantai 1.8.

18:30
Tuomas Enbuske - Sivistyksen käsikirja
Kaunokirjallisuus. Länsimainen kirjallisuus pähkinänkuoressa. Vaikka ei olisi lukenutkaan kaikkia maailmankirjallisuuden klassikoita, niiden tarinat vaikuttavat elämäämme. Kari Hotakainen ja romaanin synty.(U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Hakekaa kätilö!
4/15. Cynthia huolehtii alueelle muuttaneen Margaretin raskaudesta, joka ei suju ongelmitta. Vastasyntyneen vauvan katoaminen saa koko alueen toimimaan yhdessä, myös Jenny ja luostarin sisaret sekaantuvat asiaan. T: BBC. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
20:00
Järviemme helmet
Säkylän Pyhäjärvi. Jos joku luonnossa on meille pyhää niin järvi. Ei siis ihme, että 188 000 järvestämme 33 on Pyhäjärviä. Tunnetuin niistä lienee kaloistaan ja linnuistaan kuulu Säkylän Pyhäjärvi. Ohj. Petteri Saario.(U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:30
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:55
Urheiluruutu

Kello 21:00

21:00
Kekäläisen kesäduuni
Kesäillan hyväntuulinen värikeskustelu. Mikko Kekäläisen vieras maalari Nanna Susi miettii hylätyn hotellin uusiksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:30
Kultainen noutaja
Osa 3/3. Tero kohtaa viimein isänsä ja joutuu uusperheensä kanssa määrittelemään tärkeimmät arvonsa uudelleen. N: Robin Svarström, Kari-Pekka Toivonen, Heikki Nousiainen. O: Simo Halinen. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
22:20
Monroe
8/12. Jokainen epäonnistuu joskus. Monroen on tehtävä hankala päätös: toinen erikoistujista joutuu lähtemään. Pojan avioliittoaikeissa on myös pureksittavaa. Bremnerin suhde natisee liitoksistaan. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
23:05
Yle Uutiset
23:10
Elää ja palaa
Elokuva kahdesta romanisisaruksesta aikuisuuden kynnyksellä, etsimässä tietään perinteen ja omien pyrkimysten välissä. O: Iiris Härmä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:15
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna