UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV1 Tiistai 30.9.

18:30
Puoli seitsemän
Vieraana muusikko ja maailmanmatkaaja Sami Yaffa. Esittelemme yhden netin kuuluisimmista kissoista, sokean Oskarin. Juontajina Susanna Laine ja Mikko Kekäläinen. #puoli7
19:00
Kiehtova maailma: Vallan kaupungit
5/6. Los Angeles. Isojen filmitähtien aika on mennyt, mutta rahalla saa yhä vaikutusvaltaa. Oikea ulkonäkö ja imago ovat elokuvakaupungissa tärkeitä. Latinoväestöllä on merkittävä edustus kaupungin johtopaikoilla. HD Äänitekstitys: suomi.
19:45
Löytöretkiä maailmaan
Aleksandrian aarteet. Aleksanteri Suuren perustama kaupunki on arkeologinen aarrearkku. Arkeologi Jean-Yves Empereur tutkii uponnutta laivan hylkyä ja rakennustyömaan alta löydettyä nekropolia eli "kuolleiden kaupunkia". Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Prisma Studio
Mistä syntyy vahva inho jotain ruokaa kohtaan? Ruokainho voi kyykyttää, mutta on keinoja päästä inhosta eroon. Prisma Studio kokeili mm. hypnoosia ja pohtii, voiko samaan tapaan päästä irti kaikista inhoista. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:30
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:55
Urheiluruutu

Kello 21:00

21:00
Kenttäsairaalan sisaret (16)
4/6. Joan ilahtuu kotiseudun poikien seurasta, mutta yksi heistä vaikuttaa oudon tutulta. Kenttäsairaalan johto joutuu törmäyskurssille, sillä tottelemattomuus kostautuu. Jokaisella on menneisyys, mikä on Kittyn tarina? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
21:55
Erikoisryhmä Stuttgart
Pieni todistaja. Stuttgartiin sijoittuva saksalaisdekkari. Poliisit ryhtyvät selvittämään murhaa, jonka ainut silminnäkijä on seitsenvuotias tyttö. Tapaus on järkyttänyt pahoin pikku Sinan. (U). Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
22:40
Yle Uutiset
22:45
Prisma: Ihmiskeho, mikrobien ekosysteemi
Meidän kaikkien sisällä on valtavasti pöpöjä, joista jotkin ovat pahoja, mutta monet ovatkin hyödyllisiä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
23:35
Jaakko ja maailmanvalloittajat
Kenkäsuunnittelija Aki Choklat opettaa Italian muotikorkeakoulussa Firenzessä. Jaakko Selin tutustuu 1600-luvulla perustettuun rohdosapteekkiin. Maaseutulounas noudattaa hitaan ruokailun periaatteita. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:05
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna