UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV1 Tiistai 2.9.

21:00
Hotelli Adlon - elämää suurempi tarina
3/3. 1930-luvulla Adlon sinnittelee pysyäkseen hengissä ja puolueettomana. Sonjan onnen tielle nousee voittamaton este. Elämä kuitenkin jatkuu ja sukupolvet vaihtuvat. Saako Sonja koskaan selville rakkaintensa kohtalon? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
22:35
Yle Uutiset
22:40
Stolberg (12)
Tyttö ja hänen tappajansa. Metsästä löytyy surmatun naisen ruumis ja Stolberg epäilee tappajaksi vankilasta vapautettua Frank Vossia. Mutta onko tämä kirjailijaksi mielivä mies todella tehnyt parannuksen? (U) Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
23:40
Prisma: Salaperäinen Lymen tauti
Lymen tauti eli borrelioosi leviää Yhdysvalloissa ja Kanadassa hälyttävää vauhtia, mutta monet potilaat diagnosoidaan yhä väärin. Kuinka Lymen taudista on tullut jo aidsiin verrattava epidemia? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:35
Jaakko ja maailmanvalloittajat
Tanssija Sari Dewald on pätevöitynyt fysioterapeutiksi ja pilates-ohjaajaksi Espanjan aurinkorannikon Marbellassa. Jaakko Selin ratsastaa ensimmäistä kertaa elämässään. Iltapäivällä nautitaan terveyslounas. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:05
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna