UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV1 Lauantai 18.4.

14:30
Tiettömän taipaleen takana
1/7. Toistakymmentä vuotta sitten Remi Johansen osti Väröyn lakkautetun lentokentän rakennuksineen ja teki siitä kodin itselleen. Lennonjohtotornin alakerrassa hänen vaimollaan on suklaatehdas. Äänitekstitys: suomi.
15:00
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:05
Yle News
15:10
Pisara
"Anteeksianto on aina mahdollinen, mutta se on ansaittava, siitä on jäätävä jälki." Petri Kotwica, elokuvaohjaaja ja käsikirjoittaja. (Matt. 9:1-8) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:15
Muisti: Kekkosen kanssa kalalla
Presidentti Urho Kekkonen oli innokas kalamies, joka hoiti kalastamalla myös ulkopoliittisia suhteita. Kekkosen oli vain oltava aina porukan paras kalastaja, minkä takia muiden oli heitettävä saaliinsa takaisin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:45
Löytöretkiä maailmaan
Karakumin kadonnut kaupunki. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Prisma: Miten planeetta rakennetaan?
1/2. Mitä raaka-aineita planeetta tarvitsee? Kalifornian autiomaassa tehtävässä projektissa suunnitellaan planeetan rakentamista. T: BBC. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
16:50
Novosti Yle
Äänitekstitys: suomi.
16:55
Yle Uutiset viittomakielellä
17:00
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:10
Inhimillinen tekijä
Millaista on jäädä mielenterveyssyistä eläkkeelle jo parikymppisenä? Kaksi nuorta kertoo tarinansa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:10
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
18:15
Rouva varapresidentti
Kausi 2, 5/10. Helsinki. Selina matkustaa tiimeineen Helsinkiin saadakseen kauppasopimuksen päätökseen. Huoli Euroopan vastaanotosta hieman painaa, miten matka onnistuu? T: HBO HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:45
Avara luonto: Delfiinit piilokamerassa
1/2. Mosambikin rannikon pullonokkadelfiinit ovat saaneet seurakseen ryhmän kameroin varustettuja vakoilijarobotteja. Väli-Amerikassa pääsevät pyöriäisdelfiinit esittelemään korkkiruuvihyppyjään kameralle. T: BBC. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:37
Avara luonto: Delfiinit piilokamerassa
2/2. Millaista vauhtia pitää maailman nopein delfiini, suihkupyöriäinen, ja kuinka pullonokkadelfiinit keskenään kommunikoivat? Piilokamerarobotti pääsee yllättäen keskustelemaan delfiininpoikasen kanssa. T: BBC. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:30
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:50
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.

Kello 21:00

21:15
YleLeaks
Tällä viikolla YleLeakissa keskitytään vaaleihin: analyysin kohteena ovat puolueiden vaalisloganit, sunnuntain äänestyspäivä sekä Yhdysvaltain presidentinvaalit. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:30
Uutisvuoto
Vieraina näyttelijä Ville Haapasalo ja toimittaja-tietokirjailija Perttu Häkkinen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
George Gentlyn tutkimukset
15/19. Katedraali. Menneisyys ei armoa tunne, ja Gently joutuu kohtaamaan aiemman elämänsä demonit silmästä silmään. Hän ajautuu syöksykierteeseen, jonka jäljiltä hän on yksin ja suojaton. Onko tämä Gentlyn loppu? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:30
Totuus vai väärä tuomio?
2/5. Lelukauppa palaa poroksi ja poliisitutkimukset viittaavat vahvasti siihen, että kaupanomistaja sytytti itse kauppansa. Tuhopoltosta epäilty kauppias väittää kuitenkin olevansa syytön. (U) Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:00
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna