UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV1 Lauantai 26.7.

08:00
Yle Uutiset
08:05
Christianin uusi sydän
Tanskalainen Christian Lange on odottanut kahden vuoden ajan sopivaa sydänsiirrettä, mutta aika on käymässä vähiin. Kuinka lähiomaisensa menettäneet suhtautuvat elinten luovutukseen? (U) Äänitekstitys: suomi.
09:00
Yle Uutiset
09:05
Avara luonto: Saksa
4/4. Joet ja järvet. Saksan läpi kulkevat Euroopan suurimmat joet Rein, Elbe ja Tonava ja joilla ja järvillä riittää monenlaisia kalastajia. Vesistöjen tienoot ovat myös lintujen tärkeitä pesimäalueita. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:00
Yle Uutiset
10:05
Kiehtova maailma: Euroopan ruokatoreilla
1/5. Budapestin kauppahalli on yksi maailman suurimmista. Kesällä turistit ostavat tuliaisiksi paprikoita ja lähialueen hunajaa. Talvikuukaudet ovat hiljaisempia ja asiakaskunta koostuu pääasiassa paikallisista. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
11:00
Yle Uutiset
11:05
Pisara
"Seurakunnan toiminnassa saa sekä olla rauhassa että pitää hauskaa. Leireillä tulee hieno tunne siitä, että tämä on meidän porukka." Rippileiri-isäntä Joni Topp on rippileirien konkari. (Matt. 5:38-44) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:10
Taistelu Laatokan Karjalassa
Puna-armeija aloitti 21. kesäkuuta 1944 hyökkäyksen Aunuksessa murskaavalla ylivoimalla. Suomalaiset olivat jäämässä mottiin. Verinen ratkaisu tapahtui Nietjärvellä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ylös tunturiin
Nordhordlandin tunturialueella oli ennen vanhaan useita maatiloja, ja ihmiset olivat oppineet elämään luonnon antimilla. Mutta elanto oli tiukassa, ja väki on monin paikoin kaikonnut kaupunkeihin. (U) Äänitekstitys: suomi.
12:25
Sydämen asialla
Kielletty hedelmä. Konstaapeli Mike Bradley lohduttaa onnettomuudessa sisarensa menettänyttä naista. Kun ylikonstaapeli Craddock huomaa, että kyseessä ei ole pelkästään ammatillinen kiinnostus, hän määrää Miken lomalle. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).
13:15
Dokumenttiprojekti: Ensin tulee rakkaus
Dokumentaristi Nina Davenportin biologinen kello hälytti 41-vuotiaana. Hän halusi lapsen yksin, ilman avioliittoa. Aikuisen naisen omakohtainen kertomus sinkkuäidin elämästä New Yorkissa. HD Äänitekstitys: suomi.
15:00
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:05
Yle News
15:10
Viimeistä päivää
Sympatiaa. Paluu töihin tuntuu Cathysta kiusalliselta, sillä oppilaat suhtautuvat häneen liian myötätuntoisesti. Rebecca pyytää Cathya järjestämään hänelle vauvakutsut. Pääseekö Cathy mukaan uuteen kliiniseen tutkimukseen? Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi, päihteet).
15:40
Näin tehtiin Jäinen planeetta
Millaisia henkeäsalpaavia elämyksiä BBC:n tiimi koki kuvatessaan luonnon jylhyyttä ja eläimiä molemmilla napa-alueilla? Luonnonvoimat pistivät niin ihmiset kuin tekniikankin koville. T: BBC. Äänitekstitys: suomi.
15:55
Prisma: Katastrofin kynnyksellä
2/3. Tulivuorenpurkaukset, maanjäristykset ja hirmumyrskyt uhkaavat joka vuosi satojen miljoonien ihmisten elämää. Tutkijat ovat havainneet vasta hiljattain, että näillä tuhovoimilla on kytköksiä keskenään. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
16:50
Novosti Yle
Äänitekstitys: suomi.
16:55
Yle Uutiset viittomakielellä
17:00
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:10
Ravisuora
Ravurit ottavat mittaa toisistaan Joensuu-ajossa. Selostaja Juha Jokinen. Tuotanto Story Of Sports Oy.

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset
18:10
Urheiluruutu
18:15
Jaakko ja maailmanvalloittajat
Lavastaja Anne-Mari Aholan tie on vienyt Posiolta Hilversumiin. Hänen kädenjälkensä näkyy kymmenissä hollantilaisissa tv-ohjelmissa ja konserttilavastuksissa. Jaakko Selin retkeilee vanhojen laivojen Spakenburgiin. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:45
Avara luonto: Jäinen planeetta
1/6. Maan äärissä. Maapallon napa-alueilla on käynnissä ilmastonmuutoksia, jotka vaikuttavat ennen pitkää koko maapallomme tulevaisuuteen. Meret ovat kuitenkin yhä molempien napojen eläimistön ylläpitäjiä. T: BBC. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:35
Ryhmä Pullman (12)
3/10. Nuoren diplomaattinaisen hukkumistapaus vie ryhmän ulkoministeriön prameisiin tiloihin. Annabel oli juuri kokenut takaiskuja niin yksityis- kuin työelämänsäkin saralla. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:45
Urheiluruutu

Kello 21:00

21:10
Karjalan kunnailla (7)
Osa 35/36: Polttareiden varjolla sabotaasia. Joonas järjestää Jakelle polttarit. Veikko, Pirkka ja Sahioja valmistelevat iskua. Vilma ja ratkaisun hetket. T: Selkie- Filmi Oy. (U). Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
22:00
Ylikomisario Morse: Kulki kerran metsätie
Morsea vaivaa kadonneeksi ilmoitetun naisen kohtalo. Ainoana johtolankana on paikallista metsää kuvaava taidepostikortti. Paljastaako Wyndhamin metsä Morselle salaisuutensa? N: John Thaw, Kevin Whately T: Granada, 1995. (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:45
Valkoinen kuningatar (16)
8/10. Kauan eläköön kuningas. Kuningas Edvard IV on sairastunut ja hän tekee veljestään Rikhardista sijaishallitsijan. Elisabet ei lankoonsa luota ja hän koettaa järjestää poikansa, kuningas Edvard V:n, turvaan. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, seksi).

Kello 24:00

00:45
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna