UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Nelonen Keskiviikko 30.7.

20:00
Taste
Finaali. SARJA JÄÄ TAUOLLE. Kilpailu on edennyt finaaliin, ja on tullut aika ratkaista, kuka neljästä kilpailijasta kruunataan Tasten voittajaksi. Kilpailijat valmistavat tapaksia huippukokki José Andrés'n maisteltavaksi ja luovat kolmen annoksen menukokonaisuudet. Amerikkalainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
20:57
Keno

Kello 21:00

21:00
Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula!
Juankoskella sijaitseva Ruukin Kievari on pitkät perinteet omaava ravintola, jonka tämän hetken hittituotteet ovat pizza ja makkaraperunat. Kievarissa näennäisesti kaikki on hyvin, mutta Sukulan tarkastelun myötä paljastuu epäkohtia. Ruokalistalla on jälkiruokaa jota ei ole tarjolla, ruuan hävikistä on pelkkä mututuntuma ja keittiön pakkanen on aarrearkku josta löytyy mm. vanhaksi mennyt joulukinkku. Sukula pistää keittiön siivoukseen, pomon puhutteluun ja ruokalistan uusiksi. Uudistunut Ruukin kievari tarjoaa rehellistä krouviruokaa, jossa listalta löytyy mm. tuoremakkaraa ja ylikypsää porsaankylkeä. 2. tuotantokausi. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Criminal Minds - FBI-tutkijat
Katse kohti taivasta. Morganin kotikulmilla Chicagossa tapahtuu sarja henkirikoksia, joissa miesuhrit on hakattu hengiltä ja heidän housunsa on laskettu nilkkoihin. Profiloijat ovat ymmällään, sillä uhreilla ei näyttäisi olevan mitään yhteistä, vaikka teot vaikuttavat hyvin henkilökohtaisilta. Morgan on kovan paikan edessä joutuessaan kohtaamaan menneisyytensä haamut. Amerikkalainen jännityssarja. 8. tuotantokausi. (41') Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:00
Castle
Matkalla menestykseen. Castle ja Beckett kiirehtivät poliisin murhapaikalle, mutta uhri osoittautuukin poliisiksi pukeutuneeksi strippaajaksi. Mikä koitui menestyksestä haaveilevan nuorukaisen kohtaloksi? Amerikkalainen etsiväsarja. 3. tuotantokausi. (39') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Frasier
Daphnen näyt. Kun Daphne kuulee, että Donny aikoo kosia häntä, hän näkee näyn, että hänet on tarkoitettu toiselle. Hän kysyy neuvoa Nilesilta, jonka "ystävän neuvo" ei ole aivan puolueeton. Amerikkalainen komediasarja. 6. tuotantokausi. (21') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
00:30
Poliisit
Kotka. Työvuoron ensimmäinen tehtävä on kummallinen koiratappeluilmoitus. Koululla selvitetään rikottua ikkunaa ja annetaan tapakasvatusta mopopojille. Partio törmää samaan päihtyneeseen pariin otteeseen eri merkeissä. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
01:00
Red Widow
Kiista kokaiinista. Martan kätkemä kokaiinilasti on kateissa. Sille olisi useita ottajia, mutta ensin se pitää löytää. Lisäksi Marta on isänsä kanssa täysin eri mieltä siitä, kenelle kokaiini pitäisi antaa. Natalie käy sairaalassa tapaamassa kummisetäänsä ja välittää tältä viestin äidilleen. Amerikkalainen draamasarja. 1. tuotantokausi. (41') Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:55
Dr. Phil
Isin pikkutyttö. Vieraaksi saapuu Dr. Philin aiemmin vieroitushoitoon toimittama Tiffany, jonka kuntoutuminen ja heroiinista irtautuminen eivät ole edenneet parhaalla mahdollisella tavalla. Dr. Phil yrittää myös setviä Tiffanyn ja Ken-isän mutkikkaita välejä. Amerikkalainen keskusteluohjelma. 10. tuotantokausi. (39') Äänitekstitys: suomi. K12 (päihteet).
02:50
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV