UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Nelonen Tiistai 5.5.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
07:00
Disneyn esikoulu: Jake ja Mikä-Mikä-Maan merirosvot
Kausi 2. Jakso 34. Opettavaisessa ja hauskassa Disney-sarjassa lapsia viihdyttävät Kapteeni Koukun tapaiset klassiset hahmot sekä innokkaan ja rohkean Jakean johtama neuvokkaiden pikkumerirosvojen joukko. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (23') K7 (ahdistus).
07:25
Disney esittää: Vaihdokit
Kausi 2. Jakso 25/31. Taidekohtaus. Riley toivoo, että hänen taiteellinen lahjakkuutensa huomataan, kun hän ja Todd ilmoittautuvat kuvaamataidon kurssille. Hän joutuu kuitenkin pettymään, sillä Toddista tulee taideyhteisön lempilapsi. Samaan aikaan Dick ostaa vanhan grillikioskin Sloan Stonelta. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
07:50
Disney esittää: Aku ja kumppanit
Aku Ankka, Mikki Hiiri ja muut klassiset Disney-suosikit seikkailevat. Amerikkalainen animaatiosarja. (7') Sallittu kaiken ikäisille.
08:00
Disney esittää: Aku ja kumppanit
Aku Ankka, Mikki Hiiri ja muut klassiset Disney-suosikit seikkailevat. Amerikkalainen animaatiosarja. (2') Sallittu kaiken ikäisille.
08:10
Lazy Town
Kausi 3. Jakso 3/13. Nuorten ruokailutottumukset ja elämäntavat remonttiin - hauskalla ja humoristisella tavalla! Palkittu, Emmy-ehdokkuuden saanut islantilainen Lazy Town saa lapset ympäri maailmaa liikkeelle. Pääosassa on Lazy Towniin muuttava, elämäniloa pursuava 8-vuotias Stephanie. Lazy Townissa Stephanie tutustuu maailman laiskimpaan superlurjukseen Robiin - mutta onneksi myös urheilulliseen supersankariin Sportacukseen, joka taistelee Robin uusimpia laiskimusvillityksiä vastaan. Yhdessä Stephanie ja Sportacus yrittävät saada muut lapset näkemään, mitä kaikkea voi tehdä, kun vain haluaa - eikä jää Robin pauloihin. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. (22') Sallittu kaiken ikäisille.
08:40
Villiä menoa eläintarhassa
Kausi 1. Jakso 6/10. Lemmiskelyä. Nuori naarasnorsu hyväksyy uroksen lähentely-yritykset, mutta antaa pakit viime hetkellä. Ranskasta tullut gorillauros tutustuu ensimmäiseen tyttöystäväänsä. Australialainen dokumenttisarja. (21') Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
09:15
Gordon Ramsay - pannu kuumana
Kausi 2. Jakso 9/9. Possulle kyytiä. Tällä kertaa tehdään kampasimpukoita tryffelin kera, omenajälkiruokaa ja monenlaista hyvää possusta. Lisäksi Gordon kokeilee harppuunakalastusta. Vieraana David Walliams. Englantilainen lifestyleohjelma. (47') Äänitekstitys: suomi.
10:20
Sarahin talo
Kausi 4. Jakso 12/13. Viihtyisä kellari. Sarah ja Tommy sisustavat kellarin vapaa-ajan tilaksi koko perheelle. Huoneen värimaailma löytyy kauniista persialaisesta matosta. Tommy haluaa biljardipöydän, mutta tila ei aluksi tunnu riittävän. He päättävät kysyä, voiko tilaa laajentaa. (19') Äänitekstitys: suomi.
10:50
Onnenarpa
11:50
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')

Kello 12:00

13:50
Deittikamera
Kausi 2. Jakso 81/100. Hottis on varma valinta. Deittiseuraa etsivät tällä kertaa Adam ja J.C. Pojat tapaavat neljä viehättävää neitoa, joista päättävät tutustua paremmin kahteen. Treffeillä vaihdetaan suudelmia puolin ja toisin, ja eritasoisia tanssiesityksiäkin pannaan pystyyn. Peli vaikuttaisi pelatulta heti alkuunsa, mutta kuka lopulta lähtee talosta voittajana? Amerikkalainen viihdeohjelma. (18') Äänitekstitys: suomi.
14:20
Sarahin talo
Kausi 4. Jakso 13/13. Loppuarvio. SARJA JÄÄ TAUOLLE. Sarah ja Tommy ovat sisustaneet koko talon ja kutsuvat kiinteistövälittäjät arvioimaan, millä summalla talon voisi myydä. Budjetti on ylitetty, joten Sarah odottaa kauhulla loppuarviota. Olivatko parannukset järkeviä? (19') Äänitekstitys: suomi.
14:50
Gordon Ramsay - pannu kuumana
Kausi 3. Jakso 1/9. Hienostopoikia ja kuningasrapuja. Gordon Ramsay pistää hienostopoikien hihat heilumaan ja pyydystää kuningasrapuja jään alta Norjan Lapissa. Prinssi Charlesin orgaaniset valmisruoat saavat myös tuomion. Englantilainen lifestyleohjelma. (48') Äänitekstitys: suomi.
15:50
Huippumalli haussa
Kausi 19. Jakso 8/13. Tyttö, joka palasi. Tytöt lähtevät käymään näytillä muotisuunnittelijoiden luona ja kilpailevat oikeista mallikeikoista. Kuvaukset järjestetään vankilassa, mikä järkyttää erityisesti Kiaraa. Arviointitilaisuudessa paikalla ovat myös aiemmin pudonneet tytöt, ja on aika selvittää, kuka saa palata kilpailuun. Amerikkalainen viihdeohjelma. (41') Äänitekstitys: suomi.
16:50
Laiva
Kausi 1. Jakso 14/40. Tänään laivalla nähdään erilaisia "silikonitissejä" ja keittiössä vietetään synttärikakkukestejä hysteerisissä tunnelmissa. Matkassa on myös Seere ja Kai, joiden haastavana tehtävänä on suoriutua 15 nuoren valvojana. Taikuri Sorva ilahduttaa sekä nuorempaa, että vähän vanhempaa risteilymatkaajaa. Kotimainen realityohjelma. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
17:20
Frasier
Kausi 5. Jakso 18/24. Sankari vailla omaatuntoa. Bulldog estää vahingossa aseellisen ryöstön kahvilassa, pääsee uutisiin ja saa SeaBea-palkinnon sankaruudestaan. Frasier tekee kaikkensa, jotta Bulldog myöntäisi sankaritekonsa olleen silkka vahinko. Amerikkalainen komediasarja. (21') Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
17:50
Tuuri
Kausi 3. Jakso 3/8. Monsteriautot rikkovat hetkeksi kesäpäivän rauhan Tuurissa kun Crazy Drivers Stunt Show valtaa kyläkaupan pihan BB-Niko Nousiaisen johdolla. Autoaiheinen on myös Tarjoushaukan seuraava kesäprojekti. Ensi kertaa Tuurissa vieraileva Jarno kokee kummityttönsä kanssa aitoa shoppailuriemua ja Hööpakka lähtee elvyttämään luistelutaitojaan jääkiekkokaukaloon. Kuinka ruosteessa ovat luistimet ja etenkin Hööpakka? (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:55
HS-uutiset
HS-uutiset (2')
18:58
HS-sää
HS-sää (1')
19:00
Jutta ja huikeat häädieetit
Kausi 1. Jakso 6/10. Heidille ja Diegolle on kertynyt kiloja perhe-elämän myötä. Pariskunta on haaveillut unelmiensa häistä jo pitkään, mutta häiden esteenä on Diegon entinen vaimo Espanjassa, joka ei suostu allekirjoittamaan avioeropaperia. Kotimainen ohjelma. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Huvila & Huussi
Kausi 8. Jakso 3/8. Sirpa ja Jyrki ovat omistaneet kesäpaikkansa jo kymmenen vuotta, mutta piha on jäänyt täysin vaille huomiota. Toiveissa on kesäkeittiö ja iso terassi laajalle ystäväpiirille, palju ja tie mökin kulmalle. Tontille toteutetaan katettu kesäkeittiö, kaikilla herkuilla. Samoin terassi katetaan osittain, ja sinne tuodaan infrapunalämmittimet syksyä varten. Ville tulee puhkaisemaan oven terassille, jotta kesäkeittiölle kulkeminen on järkevää. Tie tuodaan mökin nurkalle, ja parkkipaikan ja talon väliin jäävä rinne kunnostetaan mökkiin sopivaksi. Rantaan toteutetaan ns spa-alue, johon tuodaan hirsinen uima-allas ja pieni terassi valoineen. Kotimainen lifestyleohjelma. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:58
Keno

Kello 21:00

21:00
Suomen huutokauppakeisari
Kausi 3. Jakso 9/12. Aki innostuu tulitikkumiehestä, josta lyödään veto Helin kanssa. Tapani Kiminkisellä on myytävänä esine, jonka tarina liittyy myös Akin isään. Markku entisöi kyntöauraa. Kotimainen ohjelma. (43')
22:00
Holmes NYC
Kausi 3. Jakso 18/24. Jumalten näkymä. Kun kyytipalvelun palveluksessa työskennellyt mies murhataan, poliisi epäilee kilpailevaa taksikuskia, mutta Holmesilla on toinen teoria. Tutkimuksia kuitenkin häiritsee Holmesin naispuolisen tuttavan kummallinen pyyntö. Amerikkalainen draamasarja. (41') Äänitekstitys: suomi.
23:00
Beck: Tyttö maakellarissa
(Beck: Flickan i jordkällaren/Ruotsi 2006). Trilleri käynnistyy, kun viisivuotiaan tytön ruumis löytyy maakellarista Tukholman pohjoispuolelta. Oikeuslääketieteellinen tutkimus paljastaa tytön kuolleen nälkään. Martin Beck (Peter Haber) ryhmineen ryhtyy tutkimaan hämmentävää tapausta. Kuvioihin palaa myös suomalaisen Stina Rautelinin esittämä Lena Klingström. Pääosissa: Peter Haber, Mikael Persbrandt, Marie Göranzon, Stina Rautelin, Ing-Marie Carlsson, Måns Nathanaelson. Ohjaus: Harald Hamrell. (92') K12

Arviot: IMDb 5.7
Lue lisää: IMDbLeffatykkiWikipedia

Kello 24:00

01:05
NCIS Rikostutkijat
Kausi 10. Jakso 10/24. Joku voi tulla ikkunan taa. Joulunviettoon valmistautuvat rikostutkijat hälytetään tutkimaan laivaston upseerin miehen murhaa. Miehen hallusta löytyy täysin poikkeava seteli, joka johtaa rikostutkijat odottamattomille poluille. Amerikkalainen draamasarja. (41') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
02:05
Frasier
Kausi 5. Jakso 18/24. Sankari vailla omaatuntoa. Bulldog estää vahingossa aseellisen ryöstön kahvilassa, pääsee uutisiin ja saa SeaBea-palkinnon sankaruudestaan. Frasier tekee kaikkensa, jotta Bulldog myöntäisi sankaritekonsa olleen silkka vahinko. Amerikkalainen komediasarja. (21') Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
02:35
Holmes NYC
Kausi 3. Jakso 18/24. Jumalten näkymä. Kun kyytipalvelun palveluksessa työskennellyt mies murhataan, poliisi epäilee kilpailevaa taksikuskia, mutta Holmesilla on toinen teoria. Tutkimuksia kuitenkin häiritsee Holmesin naispuolisen tuttavan kummallinen pyyntö. Amerikkalainen draamasarja. (41') Äänitekstitys: suomi.
03:35
Neljän tähden illallinen
Kausi 4. Jakso 25/56. Viikon ensimmäisen illallisen valmistaa kotonaan tanssija Jussi Väänänen. Kun kauppareissulta unohtuu muutama ostos, on kokkailujen ohella yritettävä hälyttää vaimo apuun. Illallisvieraina miss Suomi Sara Chafak, rap-artisti Uniikki ja tangokuningatar Mervi Koponen. Kotimainen viihdeohjelma. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
04:05
Neljän tähden illallinen
Kausi 4. Jakso 26/56. Tänään illallisen valmistaa vuoden 2011 tangokuningatar Mervi Koponen, jonka vieraiksi saapuvat missi Sara Chafak, rap-artisti Uniikki ja tanssija Jussi Väänänen. Illallinen nautitaan hulppeissa tiloissa Helsingin Musiikkitalossa. Lopuksi Mervi vie vieraansa musiikkisaliin, jossa he pääsevät nauttimaan koskettavasta esityksestä. Kotimainen viihdeohjelma. (20') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
04:35
Laiva
Kausi 1. Jakso 14/40. Tänään laivalla nähdään erilaisia "silikonitissejä" ja keittiössä vietetään synttärikakkukestejä hysteerisissä tunnelmissa. Matkassa on myös Seere ja Kai, joiden haastavana tehtävänä on suoriutua 15 nuoren valvojana. Taikuri Sorva ilahduttaa sekä nuorempaa, että vähän vanhempaa risteilymatkaajaa. Kotimainen realityohjelma. (21') Sallittu kaiken ikäisille.