UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Nelonen Maanantai 24.11.

04:10
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
07:00
Disneyn esikoulu: Mikki Hiiren kerhotalo
Kausi 3. Jakso 27. Mikki, Minni, Aku, Iines, Hessu ja Pluto auttavat katsojia ratkaisemaan erilaisia pikku tehtäviä. Ohjelmassa yhdistyvät viihdyttävyys, hauskuus ja oivaltamisen ilo. (23') Sallittu kaiken ikäisille.
07:25
Disney esittää: Lilo ja Stitch
Kausi 2. Jakso 26/26. Sotku. SARJA JÄÄ TAUOLLE. Nöösi pakenee Gantun salaluolasta ja kertoo Lilolle sekä Stitchille, että kokeita on pidetty vankina luolassa eikä Hamsterin selleissä. Kun Stitch saa tietää, että Seireenikin on vankina, se seuraa sydämensä ääntä. Kokeet vapautetaan, ja Stitch ja Seireeni tapaavat jälleen. (21') K7 (väkivalta).
07:50
Lazy Town
Kausi 2. Jakso 15/18. Sportacus pelastaa lelut. Robi keksii koneen joka vie lapsilta lelut. Hän lähettää kaksi laitetta Pariisiin ja Kiinaan, niin että Sportacuksen on lähdettävä LazyTownista auttamaan muita lapsia. Sillä välin Robi vie kaikki lelut LazyTownista. Sportacus palaa ja on pahoillaan ettei ehtinyt auttamaan, mutta Zigi muistaa mitä Sportacus on opettanut aiemmin - leikkiin ei tarvita leluja! Robin suunnitelmat epäonnistuvat taas! Suomeksi puhuttu animaatiosarja. (24') Sallittu kaiken ikäisille.
08:20
Onnea matkaan, Charlie!
Kausi 2. Jakso 28. Tarinatuokio. Teddy ja Amy päättävät kirjoittaa lastenkirjan, mutta hankkeesta tuleekin ankara kilpailu. Bob kertoo Gaben luokalle tuholaistorjujan ammatistaan hieman liian havainnollisesti, ja PJ huomaa, että hänessä on ainesta parisuhdeneuvojaksi. Amerikkalainen komediasarja. (22') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Kiinalaisen keittiön herkut
Kausi 1. Jakso 3/6. Gokin dim sum -kestit. Gok perehdyttää dim sumin saloihin. Hän valmistaa nyyttejä kalmarista ja lootuksenlehdistä ja intoutuu jopa soutamaan lohikäärmeveneellä. Lisäksi puhutaan höyryttämisestä. Äänitekstitys: suomi.
09:20
Tomin keittiö
Kausi 2. Jakso 3/12. Sport pack. Tomin vieraina tänään lätkäjätkät Jarkko Ruutu, Ossi Väänänen, Riku Hahl, Antti-Jussi Niemi ja Ilari Filppula. Kotimainen ruokaohjelma. (21')
09:50
Pikakurssi kodinostoon
Kausi 8. Jakso 4/13. Jokaiselle jotakin. Erin ja Greg etsivät perheelleen sopivaa kotia, mutta he tahtovat eri asioita. Löytyykö yhteinen sävel, vai joutuuko jompikumpi tinkimään toiveistaan? Kanadalais-amerikkalainen sarja. Äänitekstitys: suomi.
10:20
Unelmien talo
Kausi 1. Jakso 10/10. Viimeisessä jaksossa juontaja Noora Hautakangas vierailee perheiden luona, heidän uusissa kodeissaan. On aika muistella projektin eri vaiheita. Kotimainen sisustusohjelma.
10:50
Ennustaja-TV
11:20
Ostosruutu
11:50
Ostosruutu

Kello 12:00

12:20
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
13:50
Jyrki Sukulan makujen maa
Kausi 2. Jakso 1/10. Tällä kertaa teemana kotimainen pihvikarja. Jyrki kokkailee naudankieltä, haudutettua Hereford-potkaa ja vihannespikkelssiä. Lisäksi tutustumme karjankasvatukseen Sauvossa. Kotimainen ruokaohjelma. (20')
14:20
Hestonin huikeat pidot
Kausi 1. Jakso 4/5. Roomalaiset orgiat. Tässä jaksossa brittikokki Heston Blumenthal hakee innoitusta Rooman valtakunnan ajoista ja "orgioista". Kutsuvieraat saavat taas yllättyä, kun ruokalistalla on rapeaksi paistettuja sian nännejä, vasikanaivo-vaniljakastike, Troijan sika ja yllättävä jälkiruoka. Englantilainen ruokaohjelma. Äänitekstitys: suomi.
15:25
Hulttio ja herrasmies
Kausi 1. Jakso 4/9. Jaettu parisuhde. Andrew tarjoaa Bertin yhden yön jutulle aamiaista ja huomaa viihtyvänsä naisen seurassa. Bert taas ei haluaisi tavata naista enää, mutta päätyy tämän kanssa yhä uudestaan sänkyyn. Pian Andrew ja Bert tajuavat, että he jakavat parisuhteen. Amerikkalainen komediasarja. (19') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:55
Olipa kerran
Kausi 3. Jakso 12/22. Unelma New Yorkissa. Emman ja Henryn elämä on auvoista New Yorkissa, kunnes menneisyys kolkuttaa heidän ovelleen. Lumotussa metsässä Storybrooken asukkaat yrittävät palata entiseen elämäänsä, mutta jokin on vialla. Amerikkalainen draamasarja. (41') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
16:55
Deittikamera
Kausi 1. Jakso 121/130. Erilaisia pusuja. Krista ja Elizabeth etsivät miehiä ja päätyvät cowboy-henkisille treffeille Bobbyn ja Sethwardin kanssa. Toinen miehistä saa lopulta antaa pakit jommallekummalle tytöistä. Onko se tyttö, joka osaa nuolla, vai tyttö, jonka huulet ovat äärettömän pehmeät? Amerikkalainen viihdeohjelma. (18') Äänitekstitys: suomi.
17:25
Frasier
Kausi 9. Jakso 24/24. Sovinnonhierontaa. Niles hakee Daphnen isän Manchesteristä Seattleen, jotta tämä palaisi yhteen vaimonsa kanssa. Daphne närkästyy siitä, että Niles lähti matkaan kysymättä ensin häneltä, mutta ymmärtää sitten, että Niles tekisi mitä vain tehdäkseen hänet onnelliseksi. Amerikkalainen komediasarja. (20') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Panttilainaamo
Kausi 6. Jakso 14/26. Yövuoro. Chumlee joutuu tuuraamaan yöpäivystäjää. Se ei ole aina hauskaa, vaikka hän osaakin käyttää ajan mielekkäästi. Koskaan ei ole Chumleen nähty kiitävän niin vauhdikkaasti tiehensä, kun seuraavakin yövuoro yllättäen vapautuu. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:25
Panttilainaamo
Kausi 6. Jakso 15/26. Lincolnin kohtalo. Asiakas tuo liikkeeseen julisteen Lincolnin murhaajan John Wilkes Boothin etsintäkuulutuksesta. Juliste olisi todella arvokas, mutta Rick ei ole varma sen aitoudesta. Tässä jaksossa panttilainaamolle tarjotaan myös Chicagon poliisin virkamerkkiä Al Caponen ajalta, hävittäjälentäjän G-pukua kypärineen ja 1930-luvun kolikkovaakaa. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
18:55
HS-uutiset
HS-uutiset (2')
18:58
HS-sää
HS-sää (1')
19:00
Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula!
Kausi 2. Jakso 1/10. Vilppulassa sijaitseva Ravintola Isabella on joutunut liian pitkään kaltoin kohdelluksi. Ruokalistaa ei ole uusittu vuosikymmeneen, paikka näyttää päiväkaljoittelijan paratiisilta ja omistaja vain naureskelee omalla saamattomuudelleen. Jyrki Sukulan saapuessa paikalle hän saa maistaakseen elämänsä kamalinta valkoviinikastiketta ja huomaa pomon ja henkilökunnan välillä kyteviä ristiriitoja. Ongelmat purkautuvat suomalaiskansalliseen tyyliin kun Jyrki vie porukan rentoutumaan. Uudistuneen Isabellan avajaisaamu alkaa nöyrästi anteeksipyydellen, mutta henkilökunta kokoaa itsensä ja avajaiset onnistuvat väsymyksestä huolimatta. Uusi Isabella on raikas ja valoisa ravintola, jossa sisustus ja ruokalista on päivitetty vastaamaan 2000-luvun odotuksia. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Ravintola X
Kausi 1. Jakso 7/10. Muusikko ja TV-persoona Axl Smith tarjoaa huikean vauhdikaan ja elämyksellisen illan Suomen ensimmäisessä ja ainoassa pancake -ravintolassa. Saako Axl hurmattua positiivisuudellaan ja energisellä menolla asiakkaansa? Viekö live-musikki ravintolavieraat mukanaan? Eivätkä Axlin tarjoilijatkaan ole sieltä tavanomaisimmasta päästä... (43') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:57
Keno

Kello 21:00

21:00
Spy Hard - lupa läikyttää
(Spy Hard/USA 1996). Mies ja alaston ase -elokuvien suosikki Leslie Nielsen esittää vauhdikkaan toimintakomedian pääosassa agentti WD-40:ää, jonka harteilla makaa koko ihmiskunnan tulevaisuus. Naispääosassa hehkuu Täydellinen nainen Nicolette Sheridan, yllätysrooleissa nähdään mm. muusikkolegenda Ray Charles ja Karate Kid -elokuvien Pat Morita. Pääosissa: Leslie Nielsen, Nicolette Sheridan, Charles Durning, Marcia Gay Harden, Barry Bostwick. Ohjaus: Rick Friedberg. (77') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 5.2 ∙ Rotten Tomatoes 8 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
22:40
Kylmä rinki (K16)
Kausi 4. Jakso 6/16. Varoituksen sana. Querns jatkaa muutosten tekemistä Em Cityssä. Ginzburg haluaa aikaistaa teloituspäivänsä. O'Reily menettää kännykän. Amerikkalainen rikosdraamasarja. (53') Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).
23:50
Long Islandin sarjamurhaaja Osa 1/2
Long Islandin sarjamurhaaja, osa 1/2. Poliisi teki karmean löydön New Yorkin Long Islandilla, kun vuonna 2010 samalta rantakaistaleelta paljastui 10 naisen ruumiit. Uhrit myivät seuralaispalveluja, mutta kuka on yhä vapaalla jalalla oleva murhaaja? Amerikkalainen dokumentti. (41') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:50
Long Islandin sarjamurhaaja Osa 2/2
Long Islandin sarjamurhaaja, osa 2/2. Poliisi teki karmean löydön New Yorkin Long Islandilla, kun vuonna 2010 samalta rantakaistaleelta paljastui 10 naisen ruumiit. Uhrit myivät seuralaispalveluja, mutta kuka on yhä vapaalla jalalla oleva murhaaja? Amerikkalainen dokumentti. (46') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
01:50
NCIS Rikostutkijat
Kausi 10. Jakso 20/24. Haamujahti. Laivaston upseeri saapuu työmatkalta kotiin ja löytää kotoaan kamppailun jälkiä ja verta, eikä naisen puolisoa löydy mistään. NCIS-agentit pääsevät pian röyhkeän sieppaajan jäljille, ja armoton ajojahti alkaa. DiNozzo uskoo Zivan suunnittelevan kostoa isänsä kuolemasta. Amerikkalainen draamasarja. (39') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
02:45
Frasier
Kausi 9. Jakso 24/24. Sovinnonhierontaa. Niles hakee Daphnen isän Manchesteristä Seattleen, jotta tämä palaisi yhteen vaimonsa kanssa. Daphne närkästyy siitä, että Niles lähti matkaan kysymättä ensin häneltä, mutta ymmärtää sitten, että Niles tekisi mitä vain tehdäkseen hänet onnelliseksi. Amerikkalainen komediasarja. (20') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
03:15
Mitä tuli tehtyä
Kausi 1. Jakso 1/12. Lorenz Backmanin juontama uusi ohjelma, jonka jokaisessa jaksossa paljastetaan hypnoosin avulla jonkun julkisuuden henkilön tuntematon puoli. Ohjelma yllättää - yhtälailla mukaan lähteneen julkkiskilpailijan kuin yleisönkin.Ensimmäisessä jaksossa hypnoosiin vaipuu Joanna Kuvaja. Hypnotistina nähdään Sami Minkkinen. (42')
04:15
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV