UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Nelonen Keskiviikko 14.10.

04:35
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
07:00
Pound Puppies
Kausi 3. Jakso 2/26. Halittava Buttercup. Herttainen pikku koiranpentu Buttercup näyttää aivan uusimmalta hittilelulta, Halittavalta Buttercupilta. Kun lapset juoksevat "eloon heränneen lelun" perässä, Pound Puppiesin pitää äkkiä löytää sen täydellinen ihminen! Suomeksi puhuttu animaatiosarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
07:25
Lego Legends of Chima
Kausi 1. Jakso 9/20. Chiman valtakunta oli kerran koskematon luonnonparatiisi, mutta nyt siitä on tullut kahdeksan eläinheimon taistelutanner. Parhaista ystävistä on tullut vihollisia. Eläimet taistelevat Chiksi kutsutun luonnonvaran hallinnasta. Se on voimakkas elementti, joka on sekä elämän että mahdollisen tuhon lähde. Vain harvat urheat Chiman sankarit ymmärtävät Chin todellisen luonteen, ja sen väärinkäytöstä koituvan mahdollisen Chiman kaatumisen. Heidän tuhoamiseensa pyrkivien tarinat tunnetaan nimellä Chiman legendat. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
07:50
Kaksi julkkista ja yhdet häät
Kausi 1. Jakso 5/8. Sari ja Markus haaveilevat romanttisista ja merellisistä häistä, joissa on rento ja hyvällä maulla tehty ohjelma. Miten hääparin maku menee yksiin Martina Aitolehden ja Anni Uusivirran suunnitelmien kanssa? Kotimainen realitysarja. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:50
Neljät häät Amerikassa
Kausi 3. Jakso 22/31. Käsinukkeja ja hurrikaaneja. Mirianin häät ovat perhekeskeiset, kun taas Jen haluaa kunnon bileet. Colleen vihitään oopperatalossa, ja Kim luottaa Murray-käsinukkensa vetovoimaan. Mahtuupa eräisiin häihin yksi hurrikaanikin. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
09:50
Hauskat eläinvideot
Kausi 1. Jakso 49/76. Hauskat Eläinvideot on koko perheen viihdeformaatti, jossa tunnetut koomikot esittävät sadoittain koomisia eläinhahmoja ja tilanteita. Kuvamateriaali on aitoa luontokuvaa, jonka päälle on ääninäytelty eläinten "repliikit". Ääninäyttelijät: Armi Toivanen, Jukka Rasila, Kari Hietalahti, Santtu Karvonen ja Lotta Lehtikari. (4')
09:55
MasterChef Suomi
Kausi 3. Jakso 15/24. Jaksossa on vieraana presidentti Ahtisaari puolisoineen. Arvovaltaiset vieraat saapuvat illalliselle, mutta yksi kilpailija kaatuu tuhoisin seurauksin ennen tarjoilua. Ilta päättyy toisen parin murskavoittoon ja MasterChef kilpailijat keräävät UN Womenille ison lahjoituspotin. Kotimainen ruokareality. (41')
10:50
Onnenarpa
11:50
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')

Kello 12:00

13:50
MasterChef Australia
Kausi 6. Jakso 33/61. Marcon komennossa. Kilpailijat jaetaan kahteen joukkueeseen, jotka työskentelevät ravintolakeittiössä Marco Pierre Whiten komennossa. He tarjoilevat 120 asiakkaalle kolmen ruokalajin aterian englantilaisen keittiön henkeen. Australialainen sarja. (52') Äänitekstitys: suomi.
14:55
Guinness World Records - Ihmeelliset ennätysvideot
Kausi 1. Jakso 18/23. Uudessa sarjassa katsotaan mitä kaikkea ihmiset maailmalla tekevätkään päästäkseen Guinnessin ennätysten kirjaan! Tänä iltana vuorossa alusvaate-ennätys mistäpä muualta kuin japanista, sekä tatuoiduin eläkeläismies, ihmispatjadominot ja paljon muuta! Sarjaa juontaa Sampo Marjomaa. (22') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
15:25
Kaksi julkkista ja yhdet häät
Kausi 1. Jakso 6/8. Eevan ja Benin haaveissa on luonnonläheiset, rennot ja lapsiystävälliset merenrantahäät. Niko Saarinen ja Susanna Penttilä ovat valinneet hääpaikaksi kuitenkin kauppakeskuksen. Kotimainen realitysarja. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:20
Frasier
Kausi 8. Jakso 24/24. Cranet Karibialla. Frasier on suunnitellut vievänsä Clairen viikonloppumatkalle Belizeen. Haave romanttisesta lomasta kariutuu, kun Niles, Daphne ja Martin valitsevat saman lomakohteen. Amerikkalainen komediasarja. (21') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:50
Isänmaan toivot
Kausi 1. Jakso 10/10. Viimeinen humppa Helsingissä, osa 2/2. Henrika ja Vellu joutuvat naimisiin, koska Isoisä voi kuolla liian pian. Bestman Antti järjestää ikimuistoisia polttareita. Isoisänä Tommi Rinne. Pääosissa Tiina Lymi, Toni Wahlström, Petteri Summanen ja Miia Nuutila. Kotimainen komediasarja. (24') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:25
Team Ahma
Turvallista joulua. Pääosissa P-P Petelius ja Taneli Mäkelä. Kotimainen komediasarja. (21') K7 (ahdistus).
17:55
Suomen huutokauppakeisari
Kausi 3. Jakso 8/12. Helin salaostokset. Heli tekee salaa ostoksia ja saa Akin pinnan kireälle. Pariskunta hieroo kauppoja Janne Porkan kanssa Turussa, ja Markulla käy kerrankin onnekas vahinko. Kotimainen ohjelma. (43')

Kello 18:00

18:55
HS-uutiset
HS-uutiset (2')
18:58
HS-sää
HS-sää (1')
19:00
Hottikset
Kausi 1. Jakso 6/12. Lihallisia nautintoja. Helsinkiä valloittavan Nikon missiona on lykätä lihaa naisen suuhun. Tommiin tykästyvät niin äiti kuin tytär. Rosannan tähtäimessä on eliminoida taivaallinen deitti. Täytetäänkö Annin stadion, onko neito aivan liekeissä? Kotimainen ohjelma. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula!
Kausi 3. Jakso 6/12. Tamperelaisen ravintola Syrenkan omistaja Krisu on pyörittänyt ravintolaansa vasta vajaan vuoden verran mutta toiminta on katastrofaalista! Taloudellinen ahdinko ja tyytymättömät asiakkaat koettelevat omistajan henkistä kanttia. Nähtäväksi jää, voiko Sukulakaan pelastaa ravintolan toimintaa, vai onko Jyrki ensimmäistä kertaa mahdottoman haasteen edessä? (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:58
Keno
Kausi 2015. Jakso 287/386. Illan Keno arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Keno arvonnan tulokset myös Veikkauksen sivuilta www.veikkaus.fi. (1')

Kello 21:00

21:00
Paratiisihotelli
Kausi 1. Jakso 6/20. "Kysytsä meiltä, miltä meistä tuntuu?". Uusi miesvieras lähtee treffeille valitsemansa naisen kanssa. Sillä aikaa hotellilla joku saa järisyttäviä uutisia ja peliin tulee uusi twisti. Kun juontaja-Sara vielä käy kertomassa faktoja viikon kuvioista, hotellissa nähdään ensimmäiset raivonpurkaukset. Ilta päättyy kuitenkin lusikka-asentoon. Kotimainen ohjelma. (42') Sallittu kaiken ikäisille.
22:00
Hyvät ja huonot uutiset
Kausi 7. Jakso 6/11. Vieraana Miitta Sorvali (42')
23:00
SM-Liiga: Illan Parhaat
SM-liigan huippuhetket, taustat ja viikottaiset puheenaiheet. Kotimainen urheiluohjelma.
23:05
Suomen Tulli
Kausi 4. Jakso 6/12. Alaikäinen turvapaikanhakija ja törkeä huumausaine. Katajanokan satamassa Anu ja Riikka tapaavat matkustajan ilman henkilöllisyystodistusta. Huumekoira Dani paljastaa Postitullissa törkeän huumausainerikoksen. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (41')

Kello 24:00

00:05
Rantavahdit
Kausi 8. Jakso 11/15. Musta hevonen. Bondilla käydään vuotuinen rantavahtikisa, jonka voittaa yllätysnimi. Lisäksi annetaan ensiapua potilaalle, joka on loukannut uimisen tuoksinassa selkänsä. Australialainen sarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
00:35
Rantavahdit
Kausi 8. Jakso 12/15. Kipupisteitä. Bondilla kirjaimellisesti sattuu ja tapahtuu päivittäin. Tällä kertaa asiakkaiden ohella itsensä satuttaa Yatesy telmiessään aalloissa Roosters-rugbyjoukkueen pelaajien kanssa. Rugbypelaajien lisäksi vedessä ilakoi suloisia mereneläviä. Australialainen sarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
01:05
Katastrofin anatomia
Kausi 1. Jakso 4/10. Sello. Sellon ampumavälikohtaus 31. joulukuuta 2009. Ex-naisystävä ja neljä kauppakeskus Sellon Prisman työntekijää saivat surmansa, kun mustasukkainen mies avasi tulen Espoossa. Tapaus avasi väkivaltaisessa parisuhteessa eläneen Sarin haavat ikävällä tavalla. Katastrofin anatomian juontaa Antti Reini. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
02:05
Castle
Kausi 5. Jakso 23/24. Inhimillinen tekijä. USA:n hallitusta kritisoinut mies kuolee auton räjähtäessä, ja FBI ottaa rikospaikan haltuunsa. Kun kuolinsyyksi osoittautuu ohjusisku, Castle alkaa uskoa, että miehittämättömät ilma-alukset ovat ottaneet ohjat. Amerikkalainen etsiväsarja. (40') Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus, väkivalta).
03:00
JVG: Takajeejee
03:05
Criminal Minds (K16)
Kausi 9. Jakso 11/24. Kiusaaja. Blaken kotikonnuilla Kansas Cityssä hakataan mieslenkkeilijä hengiltä paljain käsin. Ruhjotulle ruumille on puettu naisten alushousut. Blaken eläkkeelle jäänyt poliisi-isä on varma, että tapaus liittyy vuotta aiemmin sattuneeseen nuoren parin surmaan, vaikka tapausten välillä ei ole juurikaan yhtäläisyyksiä. Blaken rikostutkijana toimiva veli ei pidä lainkaan siitä, että isä haluaa FBI:n paikalle surmia selvittämään. Amerikkalainen jännityssarja. (39') Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus, väkivalta).
04:00
Frasier
Kausi 8. Jakso 24/24. Cranet Karibialla. Frasier on suunnitellut vievänsä Clairen viikonloppumatkalle Belizeen. Haave romanttisesta lomasta kariutuu, kun Niles, Daphne ja Martin valitsevat saman lomakohteen. Amerikkalainen komediasarja. (21') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
04:30
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV