UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Nelonen Keskiviikko 3.9.

04:05
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
07:00
Disneyn esikoulu: Erikoisagentti Oso
Sinun piiraidesi tähden / Kun lautaset eivät riitä. Juuso ja Kaarlo lähtevät äidin asioille ruokakauppaan mutta ostosten tekeminen ei oikein onnistu. Isabellan perhe järjestää illalliskutsut, ja Isabellan tehtävänä on kattaa pöytä. Isabella ei tiedä, mitä pöytä katetaan, mutta ehkäpä Oso osaa auttaa. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. 1. tuotantokausi. (23') Sallittu kaiken ikäisille.
07:25
Disney esittää: Finias ja Ferb
Pako tornista/Takaperoinen vesinokkaeläin. Finias ja Ferb innostuvat isän hankkimasta vanhasta kahlekuninkaan kammiosta ja päättävät rakentaa tietokoneen hallitseman tornin harjoittaakseen pakenemistaitojaan. Danville on aivan sekaisin, eikä kukaan tiedä mistä on kyse. Vyyhti alkaa selvitä, kun takaumien kautta paljastuu, että Finias ja Ferb ovat rakentaneet Juustopian samaan aikaan kun Tollontyö on tehnyt viimeisimmällä naattorillaan Perrystä hovimestarinsa ja vanginnut oravapukuisen Karlin. 3. tuotantokausi. (21') K7 (ahdistus).
07:50
My Little Pony: Ystävyyden taikaa
Värikkäät, suloiset pikku ponit seikkailevat. He kokevat yhdessä jännittäviä seikkailuja ja monista kiperistä tilanteista selvitään vain saumattoman yhteistyön voimin. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. 2. tuotantokausi. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
08:15
Waverly Placen velhot
Velhot vastaan Finklet. Harperin viihdealan vanhemmat haluavat vastahakoisen tyttärensä mukaan koe-esiintymiseen. Alex ja Harper päättävät vaihtaa perheitä. Amerikkalainen komediasarja. 3. tuotantokausi. (21') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:45
Sikke - Ruokaa rakkaudella
Broilerinuijat cacciatore, broilerinmaksa-crostinit sekä tyypillinen italialainen ricottakakku. Kotimainen ruokaohjelma. 2. tuotantokausi. (22')
09:20
Tuhluriprinsessat
Sietämätön sisko. Opiskelijatyttö Ariana on vanhempiensa lellikki. He rahoittavat tytön yletöntä törsäämistä ja kustansivat hänelle jopa puolen vuoden maailmanympärysmatkan. Arianan tuhlaaminen aiheuttaa nuoremmissa sisaruksissa närää. He pelkäävät, etteivät vanhempien rahat riitä enää heidän opintoihinsa. Gail yrittää panna ylimielisen Arianan kuriin, mutta onko tämä prinsessa liian kova pala purtavaksi? Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
09:50
Kodikkaasti vuokralla
Bilekämppä. Amanda on kyllästynyt asumaan äitinsä nurkissa ja käyttämään työmatkoihinsa neljä tuntia päivässä. Hän haluaa muuttaa kaupungin sykkeeseen, mahdollisimman lähelle keskustan trendibaareja. Amerikkalainen lifestylesarja. 5. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
10:20
Sarahin sisustusvinkit
Uudistettu kylpyhuone. Sarah Richardson luo Tommy Smythen kanssa Luanan ja Aldon kasarihenkeä hehkuvaan kylpyhuoneeseen modernin, mutta ajattoman tyylin. Mitähän Luana ja Aldo ajattelevat uudistetusta kylpyhuoneestaan? Kanadalainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (19') Äänitekstitys: suomi.
10:50
Ennustaja-TV
11:20
Ostosruutu
11:50
Ostosruutu

Kello 12:00

12:20
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
13:20
Kodikkaasti vuokralla
Makujen yhteentörmäys. Tanya ja Tino etsivät kimppakämppää suurkaupungin sykkeestä, mutta heillä on eri käsitys siitä, mikä on kaunista ja tyylikästä. Amerikkalainen lifestylesarja. 5. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
13:50
Sarahin sisustusvinkit
Raikas maalaiskeittiö. Sarah Richardson tekee Tommy Smythen kanssa vanhan ystävänsä Stephanien maalaiskeittiöstä astetta modernimman ja maustaa sen perinteisillä elementeillä. Kanadalainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (20') Äänitekstitys: suomi.
14:20
Sikke - Ruokaa rakkaudella
Hasselpähkinäkakku, parmesaani-munakoisovuoka sekä vitello tonnato -vasikkaa tonnikalakastikkeessa. Kotimainen ruokaohjelma. 2. tuotantokausi. (23')
14:50
Ruotsin karmein koti
Suurperheen keittiö uusiksi. Seitsemän lapsen yksinhuoltaja Evan keittiö on ahdas ja kulunut. Koko perhe ei mahdu ruokapöydän ääreen, ja ruoanlaitto yhdessä on hankalaa, koska työtasoja on vähän. Simon ja Tomas ryhtyvät toimeen ja uusivat koko keittiön. Inspiraation lähteenä on eteisen hieman erikoinen laattalattia. Ruotsalainen sisustusohjelma. 2. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
15:50
Tanssin superäidit
Taistelu alkakoon. SARJA PALAA RUUTUUN. Abby joutuu kohtaamaan New Jerseyn -tempauksensa seuraukset. Maddiekaan ei ole täysin toipunut koreografian unohtamisesta, mutta kestääkö Chloe johtajan paineet? Se selviää, kun tanssijat matkustavat Los Angelesiin Nexstar-kilpailuun. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (40') Äänitekstitys: suomi.
16:50
Arvostele mun illallinen Suomessa
Joonas opiskelee kuudetta vuotta lääkäriksi. Turkulaisen tavoitteet ovat korkealla, mutta miehen jälkiruoan raaka-aine herättää vieraissa hilpeyttä. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
17:20
Frasier
Vipinää konferenssissa. Parran kasvattanut Frasier lähtee Rozin kanssa tv- ja radioalan konferenssiin. Niles puolestaan on huolissaan, kun Martin lähtee kyttäyskeikalle hänen mielestään vaaralliselle alueelle. Amerikkalainen komediasarja. 7. tuotantokausi. (21') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:50
Hotellit haltuun
Pojasta myyntimieheksi. Hotelli Grosvenor kärsii asiakaspulasta, mutta omistaja ei tiedä, miksi. Kun apuun saapuu hotellipoliisi Alex Polizzi, käy ilmi, että nuori omistaja ei ole ymmärtänyt markkinoinnin tärkeyttä. Alex alkaa kouluttaa häntä myyntimieheksi. Englantilainen realitysarja. 7. tuotantokausi. (42') Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:55
HS-uutiset
HS-uutiset
18:58
HS-sää
HS-sää
19:00
Poliisit
Vantaa. Kotibileet päättyvät hurjaan kännisten kaahailuun. Poliisikoira Severin ja useiden muiden partioiden avulla löydetään poikaa kaulaan puukottanut. Jälleen vieraillaan Jaken keittiössä. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21') K7 (ahdistus).
19:30
Poliisit
Espoo. Hannu ja Sami hoitavat tehtäviään tuttuun tapaansa huumorilla höystettynä, vaikka hankalat asiakkaat koettelevat vuoroin kummankin hermoja. Yön aikana selvitetään roskispalo ja kohdataan alaston elämäntapaintiaani nuotiolla. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula!
Aurajoen rannalla Turussa sijaitseva Ravintola Oscar on mahtavalla paikalla, mutta omistajalta on kadonnut kaikki intohimo ravintolan pyörittämiseen. Ulko-oven mainoskylteissä mainostetaan aamiaista ja buffet-lounasta, asioita joita ravintolasta ei ole saanut enää moneen vuoteen. Kaikesta näkyy, että tilanne on karannut omistajalta käsistä ja ravintola vetelee viimeisiään. Sukula joutuu pistämään kaiken uusiksi nimeä myöten ja tunkkaisesta kuppilasta kuoriutuu valoisa ja vehreä suomalaista kotiruokaa tarjoava lounasravintola. 2. tuotantokausi. (41')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:57
Keno

Kello 21:00

21:00
Hachiko - tarina uskollisuudesta
(Hachiko: A Dog's Story/USA-Britannia 2009). Koskettava tarina kiintymyksestä, uskollisuudesta ja kuolemattomasta rakkaudesta perustuu tositapahtumiin, joiden keskipisteessä on akita-koira Hachiko. Richard Gere on musiikkiprofessori Parker Wilson, joka pelastaa kadulta akita-rotuisen hylätyn koiran. Kun isäntä menehtyy yllättäen, Hachiko-nimen saanut koira palaa päivittäin rautatieasemalle odottamaan häntä kotiin - vuodesta toiseen. Elokuvan pohjana on japanilainen tosikertomus akita-koirasta, joka odotti vuosia isäntäänsä Tokion Shibuyan juna-asemalla. Ohjaaja Lasse Hallström muistetaan mm. menestyksistä Pieni suklaapuoti ja Gilbert Grape. Pääosissa: Richard Gere, Joan Allen, Cary-Hiroyuki Tagawa, Sarah Roemer, Jason Alexander. Ohjaus: Lasse Hallström. (89') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 8.2 ∙ Rotten Tomatoes 62 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:00
Castle
Tappavaa taikaa. Taikuri löytyy kuolleena vesisäiliöstä. Tapaus vaikuttaa itsemurhalta, mutta siihen liittyy epäilyttäviä seikkoja. Lanie ja Esposito yrittävät varjella salaisuuttaan. Vierailijana Brett Cullen (Ghost Rider - Aaveajaja, Yön ritarin paluu). Amerikkalainen etsiväsarja. 3. tuotantokausi. (41') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Poliisit
Espoo. Hannu ja Sami hoitavat tehtäviään tuttuun tapaansa huumorilla höystettynä, vaikka hankalat asiakkaat koettelevat vuoroin kummankin hermoja. Yön aikana selvitetään roskispalo ja kohdataan alaston elämäntapaintiaani nuotiolla. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
00:30
NCIS Rikostutkijat
Penelopen paperit. Asevoimien ajatushautomon analyytikko murhataan. Ruumiilta löytyy McGeen käyntikortti, vaikka McGee ei ole koskaan tavannut analyytikkoa. Amerikkalainen draamasarja. 9. tuotantokausi. (41') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
01:30
Frasier
Vipinää konferenssissa. Parran kasvattanut Frasier lähtee Rozin kanssa tv- ja radioalan konferenssiin. Niles puolestaan on huolissaan, kun Martin lähtee kyttäyskeikalle hänen mielestään vaaralliselle alueelle. Amerikkalainen komediasarja. 7. tuotantokausi. (21') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
02:00
Brad Meltzerin tulkinnat
Kenraali Patton. Amerikkalainen kenraali George S. Patton menehtyi 1945 melko heti toisen maailmansodan päätyttyä. Hän joutui kolariin ja kuoli myöhemmin sairaalassa, mutta oliko kuolema oikeasti salamurha Neuvostoliiton tai jopa maanmiesten toimesta? Amerikkalainen dokumenttisarja. 2. tuotantokausi. (44') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
03:00
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV