UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Nelonen Keskiviikko 22.10.

04:40
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
07:00
Disneyn esikoulu: Viidakon vauhtiviikarit
Kausi 2. Jakso 27. Viidakon sydämessä elää värikkäiden, pyörillä varustetujen eläinten yhdyskunta. Näiden hyväntuulisten ja ystävällisten kaverusten seikkailuissa riittää vauhtia! Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (23') Sallittu kaiken ikäisille.
07:25
Disney esittää: Lilo ja Stitch
Kausi 2. Jakso 3/26. Kenkä. Lilo päättää auttaa kodin raha-asioissa ja saa Jumban ja Pleakleyn muuttamaan avaruusaluksensa aamiaisettomaksi majoitukseksi. Valitettavasti huonon onnen koe 113 saapuu, ja kaikki menee vikaan. Lopulta Lilo saa selville, että kääntämällä Kengän päässä olevaa hevosenkenkää saa onnensa kääntymään. (21') K7 (väkivalta).
07:50
Lazy Town
Kausi 1. Jakso 27/35. Ennätysten päivä. Robi Rähmä haluaa saada kuvansa ennätysten kirjaan. Myös lapset innostuvat rikkomaan ennätyksiä - ja vähän muutakin. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. (24') Sallittu kaiken ikäisille.
08:20
Shake It Up
Kausi 2. Jakso 1/9. Karkulaisia ja pizzapoikia. Shake It Up -tiimi lähtee hyväntekeväisyystyöhön Alabamaan. Matka ei kuitenkaan suju kaikkien suunnitelmien mukaan. Flynn kaipaa seikkailua, ja Deuce ja Ty haaveilevat työpaikasta pizzeriassa. Amerikkalainen komediasarja. (21') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Maistuvimmat liikeideat
Kausi 1. Jakso 13/20. Muroneliöt ja humalaiset hyytelöt. Lakimieskaksikon alkoholipitoiset hyytelöt kohtaavat ammattikokkien muroneliöt. (44') Äänitekstitys: suomi.
09:50
Huima konttihuutokauppa
Kausi 2. Jakso 4/10. Kovaa peliä turkiksilla. Venäjältä tullut kontti näyttää olevan täynnä turkiksia - mutta ovatko ne edes aitoja? Vain yhdellä huutajalla riittää kantti todella koviin panoksiin. Antiikkihuonekalusaaliin aitous puolestaan joudutaan varmistuttamaan ulkopuolisilla asiantuntijoilla. Yksi kontti on täynnä rakennusmateriaaleja, mutta potin räjäyttäisi, jos perältä löytyisi vielä trukkikin. Amerikkalainen sarja. (19') Äänitekstitys: suomi.
10:20
Hulluna häämekkoihin XL
Päättäväiset morsiamet. Tässä jaksossa tapaamme morsiamen, joka on ihastellut erästä tiettyä pukua jo yli vuoden. Perhe ja ystävät eivät ole yhtä vakuuttuneita hänen valinnastaan. Toinen morsian on ostanut puvun sovittamatta sitä lainkaan. Miltä puku näyttää, kun hän vetää sen päälleen ensi kertaa? Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
10:50
Ennustaja-TV
11:20
Ostosruutu
11:50
Ostosruutu

Kello 12:00

12:20
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
13:20
Huima konttihuutokauppa
Kausi 2. Jakso 5/10. Kalabisnes haisee. Myytävä satamakontti haisee kammottavalle. Mutta kätkeekö kalanlemu oikean kalastusveneen? Sen edestä ovat toiset valmiita tarjoamaan paljon rahaa. Entä löytyykö toisen kontin minigolfkenttävarusteiden seasta jopa golfkärry? Sillä tekisi paljon voittoa. Indonesiasta näyttäisi saapuneen valtaistuin sekä muuta tiikkipuista - kenties oikeilta kuninkaallisilta? Antiikkisen kidutusvälineen aitous ratkeaa vasta asiantuntijan pakeilla. Amerikkalainen sarja. (20') Äänitekstitys: suomi.
13:50
Maistuvimmat liikeideat
Kausi 1. Jakso 14/20. Tulinen taistelu. Chilihillot Karibialta saavat vastaansa Intian malliin maustetut wrapit. (44') Äänitekstitys: suomi.
14:50
Britannian paras leipomo
Kausi 1. Jakso 19/20. Kakut kuuluisiksi. Finaaliviikon toiseksi viimeisessä haasteessa on käytettävä mielikuvitusta. Kolmen jäljellä olevan leipomon on kehitettävä suolainen tai makea leivonnainen, joka kuvaa heidän aluettaan ja jossa on käytetty paikallisia raaka-aineita. Leipomoissa aletaan kehitellä retkievästä kriikunoista, omenaisia possupiiraita ja tyrnimarjatorttua. Englantilainen sarja. (46') Äänitekstitys: suomi.
15:50
Tanssin superäidit
Jalkapotilas. Jill ei suostu luovuttamaan, vaan havittelee yhä Kendallille paikkaa Abbyn tanssikoulun kilpailujoukkueessa. Maddie matkustaa Drop Dead Divan kuvauksiin, mistä seuraa yhteenotto äitien ja Abbyn välillä. Sekä Paigella että Brookella on harmia loukkaantumisista. Amerikkalainen realitysarja. (40') Äänitekstitys: suomi.
16:50
Deittikamera
Kausi 1. Jakso 102/130. Strippitankoja ja hulavanteita. Deittikumppania etsivät tällä kertaa koomikko Robert ja herkkä Chris. Robert haluaa seksikkään tytön, joka ei ota häntä liian vakavasti. Herkkä Chris taas etsii vierelleen syvällistä naista. Hulavannetta pyörittävä joogaohjaaja Maggie ja seksikäs tankotanssija Tiffanie tekevät miehiin vaikutuksen. Valitsevatko miehet herttaisen naapurintytön vai innokkaan juhlijan? Amerikkalainen viihdeohjelma. (18') Äänitekstitys: suomi.
17:20
Frasier
Kausi 9. Jakso 5/24. Löyhkäävä rakkaus. Työkaverit pitävät Frasieria kamalana snobina, joten hän päättää korjata tilanteen järjestämällä juhlat. Roz epäröi, voiko hän seurustella roskakuskin kanssa. Amerikkalainen komediasarja. (20') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:50
Ravintola X
Kausi 1. Jakso 2/10. Tänä iltana Joel ja Hjallis Harkimo avaavat oman sporttiravintolansa. Miten yhteistyö sujuu ja kumpi sanoo viimeisen sanan? Tarjoilupuuhissa nähdään huippukiekkoilijat Ossi Väänänen sekä Valtteri ja Ilari Filppula, ja Teemu Selännekin saapuu Harkimoiden ravintolaan! (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:55
HS-uutiset
HS-uutiset
18:58
HS-sää
HS-sää
19:00
Neljän tähden illallinen
Kausi 5. Jakso 31/40. Miss Suomet Satu Tuomisto, Noora Hautakangas ja Suvi Tiilikainen kokoontuvat tänään Mira Salon emännöimän illallispöydän ääreen. Kotimainen viihdeohjelma. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:30
Poliisit
Kausi 4. Jakso 45/56. Vantaa. Itsetuhoisen naisen etsintä aiheuttaa partiolle päänvaivaa. Ulkomaalaisten kiristyneet välit työllistävät Jakkea ja Peteä useampaan otteeseen. Asiakkaiden perässä joudutaan tiheisiin nokkospuskiin. Yön sankariksi osoittautuu Severi, joka onnistuu työssään jälleen hienosti. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') K7 (ahdistus).
20:00
Hotellit kuntoon, Jyrki Sukula!
Kausi 1. Jakso 7/12. Botnia Hotel & Restaurant Kruunupyyssä on vaihtanut omistajaa useamman kerran ja paikan maine on kärsinyt vuosien mittaan. Nykyinen yrittäjäperhe on ostanut hotellin takaisin itselleen ja koittaa paikata etenkin hotellin ruokatarjonnan mainetta. Jyrki Sukula ei ole ollenkaan vakuuttunut keittiön toiminnasta tai tarjonnasta, kritiikkiä saavat muun muassa kermaa tihkuvat lounaat sekä palanut pihvi. Keittiöhenkilökunnan paineensietokykykään ei vaikuta riittävän kiireisiin hetkiin. Sukulalla onkin kädet täynnä työtä Botnian ruokamaineen palauttamisen kanssa. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:57
Keno

Kello 21:00

21:00
Under the Dome
Kausi 2. Jakso 7/13. Kotiinpaluu. Barbie lähtee hakemaan Samin ruumista ja putoaa itsekin pimeyteen. Mutta mikä pimeydessä odottaa? Amerikkalainen draamasarja. (39') Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
22:00
Hyvät ja huonot uutiset
Kausi 6. Jakso 5/10. Vieraana tänään Petteri Ahomaa. (43')
23:00
Haapasalo Goes America
Kausi 1. Jakso 4/8. Oklahomassa Ville pohtii amerikkalaista bisnesajattelua. Minkä tahansa voi kaupallistaa, kaikki on kaupan. Sitruunavirvokkeen ostaminenkin voi olla haasteellista, kun kaupassa on tuhansia eri vaihtoehtoja. Ville osallistuu myös Big Texan-syöntikilpailuun. Texasissa kaikki on suurempaa, myös pihvit! Kahden (2) kilon kokolihalettu olisi valtava haaste kenelle tahansa. Texasissa myös ratsastetaan. Ville saa oppaaksi retkelle kanjoneille oikean cowboyn. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:00
Castle
Kausi 3. Jakso 19/24. Oikeusmurha. Perijättären murhaoikeudenkäynti keskeytyy, kun yksi valamiehistä kuolee myrkytykseen. Pian selviteltävänä onkin kaksi murhaa. Castle käräyttää tyttärensä valehtelusta. Amerikkalainen etsiväsarja. (40') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
00:55
Frasier
Kausi 9. Jakso 5/24. Löyhkäävä rakkaus. Työkaverit pitävät Frasieria kamalana snobina, joten hän päättää korjata tilanteen järjestämällä juhlat. Roz epäröi, voiko hän seurustella roskakuskin kanssa. Amerikkalainen komediasarja. (20') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
01:25
Asema 62
Kausi 6. Jakso 1/10. Perintö. Tommy selviää ampumisestaan mutta joutuu huomaamaan, ettei kukaan halua hänen juovan enää. Aseman väki pelkää työpaikkojensa puolesta, kun pormestari ilmoittaa sulkevansa paloasemia säästösyistä. Amerikkalainen draamasarja. (40') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
02:20
Brad Meltzerin tulkinnat
Kausi 2. Jakso 11/13. Vatikaani. Brad Meltzer ja hänen tiiminsä tutkivat Vatikaanin salaperäistä historiaa ja edesmenneen paavin Johannes Paavali I:n ennenaikaista kuolemaa. Tiimi löytää pelottavia kytköksiä Vatikaanin, vapaamuurareiden ja mafian välillä ja alkaa epäillä, että paavin kuolema ei ollutkaan luonnollinen. Amerikkalainen dokumenttisarja. (43') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
03:15
Pomo haussa
Kausi 1. Jakso 2/6. Ravintola kiikarissa. Hovimestarikoulun käynyt Jason ja kokkikoulusta valmistunut Terry kisaavat suuresta ylennyksestä ja tietämättään myös Melting Pot -ketjun franchise-ravintolasta. Miehet joutuvat lypsämään lehmiä, raatamaan juustotehtaalla ja suunnittelemaan oman ruokalistansa. Amerikkalainen realitysarja. (43') Äänitekstitys: suomi.
04:10
Blue Bloods
Kausi 2. Jakso 15/22. Ammatinvalinta. Danny ja Jackie varmistavat peiteoperaatiota, joka päättyy kuitenkin siihen, että kahta etsivää ammutaan ja toinen näistä kuolee. Tapaus saa eri-ikäiset Reaganit pohtimaan perheen ammatinvalinnan varjopuolta. Henry pyytää Nickyä laulamaan kanssaan seurakunnan taitokilpailuun, mutta Nicky epäröi. Amerikkalainen draamasarja. (38') Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
05:00
Ennustaja-TV