UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Nelonen Torstai 28.5.

04:20
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
07:00
Disneyn esikoulu: Sofia ensimmäinen & Minnin Toons
Kausi 2. Jakso 6/14. Tietä neiti Nokkoselle. SARJA PALAA RUUTUUN. Sofia huomaa pian, että uudella haltiaopettajalla, neiti Nokkosella, ei ole puhtaat jauhot pussissaan. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (25') Sallittu kaiken ikäisille.
07:30
Disney esittää: Kim Possible
Kausi 4. Jakso 37. Rufuksen jäljillä / Kehtokauhut. Kun Kim taistelee muodonmuuttaja Camille Lyonia vastaan, Rufus ja Camillen siihen ihastunut lemmikkikissa jäävät jälkeen. Siispä niiden täytyy matkata yhdessä takaisin kotiin. Toisessa jaksossa Kim ja Ron lähtevät Englantiin taistelemaan julmaa Täti Turmaa ja tämän vauva-armeijaa vastaan! Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (21') K7 (väkivalta, ahdistus).
07:55
Disney esittää: Aku ja kumppanit
Syntymäpäiväjuhlat. Mikki, Minni ja ystävät juhlivat Mikin syntymäpäivää. Amerikkalainen animaatiosarja. (7') Sallittu kaiken ikäisille.
08:05
Disney esittää: Aku ja kumppanit
Aku Ankka, Mikki Hiiri ja muut klassiset Disney-suosikit seikkailevat. Amerikkalainen animaatiosarja. (2') Sallittu kaiken ikäisille.
08:10
Vaaleanpunainen pantteri
Vaaleanpunainen lautanen. Vaaleanpunainen pantteri, yksi maailman tunnetuimmista piirroshahmoista, seikkailee omassa sarjassaan. (6') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:15
Shake It Up
Kausi 1. Jakso 20. Totuutta ja tehtävää. Kesäloma alkaa, ja koko porukka matkaa mökkeilemään järven rannalle. Rockylla ja CeCella on erilaiset käsitykset hauskanpidosta, eikä rentoutuminen metsän keskellä vastaa muutenkaan nuorison odotuksia. Aivan kuin jostain kuuluisi hirviön karjuntaakin... Amerikkalainen komediasarja. (21') Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
08:40
PII-PAA Poliisit
Kausi 1. Jakso 6/20. Roskaaminen. Lapset syövät puistossa sipsejä, karkkeja ja keksejä ja heittävät kaikki roskat maahan. Poliisipartio huomaa tilanteen ja kertoo lapsille roskaamisen vaikutuksista ympäristöön. Kotimainen lastenohjelma. (3')
08:45
Eläinten pelastajat
Kausi 6. Jakso 7/10. Myrskylinnut. Eteläiseltä jäämereltä kotoisin olevia lintuja putoilee mystisesti ympäri Uutta-Seelantia. Koiraa pidetään kytkettynä pienellä etupihalla. Kissa heitetään aidan yli pihalle. Uusiseelantilainen dokumenttisarja. (22') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:15
Gordon Ramsay - pannu kuumana
Kausi 4. Jakso 8/12. Sikaa kärsästä saparoon. Tom Parker Bowles ystävineen syö siasta ihan kaiken. Gordon tarjoilee asiakkailleen lohta nuudeleilla, ankanrintaa madeirakastikkeella ja jogurttijälkiruokaa ja käy Essexissä tipujahdissa. Reseptihaasteessa nähdään Edith Bowman. Englantilainen lifestyleohjelma. (48') Äänitekstitys: suomi.
10:20
Huippukokki lähtee maalle
Kausi 3. Jakso 11/13. Rutkasti riisireseptejä. Lynn tutustuu Mississippijoen suistossa riisinviljelyyn. Hän ei pääse tahdostaan huolimatta ajamaan leikkuupuimurilla, vaan joutuu tekemään ikävämpiä töitä. Lynn pääsee kuitenkin myös maistelemaan jos jonkinlaisia riisiruokia, joista hän saa inspiraatiota aterialleen. Kanadalainen lifestyleohjelma. Äänitekstitys: suomi.
10:50
Onnenarpa
11:50
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')

Kello 12:00

13:50
Deittikamera
Kausi 2. Jakso 97/100. Piiskakestit. Ryan ja Shane saavat valita mieleisensä treffiseuralaiset. Piereskelystä ei taaskaan pidetä, eivätkä Kendran balettitaidot ole järin uskottavat. Danielle osaa suudella, mutta miten on puhumisen laita? Amerikkalainen viihdeohjelma. (18') Äänitekstitys: suomi.
14:20
Huippukokki lähtee maalle
Kausi 3. Jakso 12/13. Kampasimpukoita Kanadasta. Lynn tutustuu Vancouverin rannikolla kampasimpukoiden viljelyyn. Hän saa kokea taas kerran, kuinka raskasta kalastusveneellä voi olla. Hän pääsee myös maistamaan Nanaimo-patukkaa itse sen keksijän tekemänä. Kiitokseksi kokemuksestaan Lynn valmistaa ateriallaan muun muassa bisque-keittoa kampasimpukoista sekä pekonihilloa. Kanadalainen lifestyleohjelma. Äänitekstitys: suomi.
14:50
Gordon Ramsay - pannu kuumana
Kausi 4. Jakso 9/12. Diivat keittiössä. Keittiössä häärii soul-diiva Mica Paris perheineen. Asiakkaille tarjoillaan makrillia, kyyhkynrintaa ja mansikkaherkkua. Gordon uskaltautuu harjoittelijaksi kiinalaiseen ravintolaan, ja Janet kampanjoi hedelmien puolesta. Englantilainen lifestyleohjelma. (48') Äänitekstitys: suomi.
15:50
Huippumalli haussa
Kausi 20. Jakso 11/16. Tyttö, jota vedätettiin. Viikon haasteeseen sisältyy vedätys, joka paljastuu malleille vasta haasteen jälkeen. Kuvausten teemana on upeat kauneusvirheet. Dramaattisessa arviointitilaisuudessa selviää, kuka malleista ei lähde Balille. Amerikkalainen viihdeohjelma. (41') Äänitekstitys: suomi.
16:50
Laiva
Kausi 1. Jakso 31/40. Laivalla vietetään äiti-tytär teemapäivää. Päivän teemaan sopivasti Leena Sarvi vetää korkokenkäkoulua, joka jännittää erityisesti juuri ensimmäiset korkokenkänsä ostanutta Susannaa. Minna viettää äitinsä syntymäpäiviä ja tunnelmoi tämän laulun tahdissa karaokessa. Purseri Widi pohtii filosofisia kysymyksiä. Kotimainen realityohjelma. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
17:20
Frasier
Kausi 6. Jakso 11/24. Laupias samarialainen. Frasier joutuu huomaamaan, että yksikään hyvä teko ei jää rankaisematta, kun auttavaisuus vie hänet putkaan ja lehtien otsikoihin. Amerikkalainen komediasarja. (20') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:50
Pomo haussa
Kausi 1. Jakso 2/6. Ravintola kiikarissa. Hovimestarikoulun käynyt Jason ja kokkikoulusta valmistunut Terry kisaavat suuresta ylennyksestä ja tietämättään myös Melting Pot -ketjun franchise-ravintolasta. Miehet joutuvat lypsämään lehmiä, raatamaan juustotehtaalla ja suunnittelemaan oman ruokalistansa. Amerikkalainen realitysarja. (43') Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:55
HS-uutiset
HS-uutiset (2')
18:58
HS-sää
HS-sää (1')
19:00
Hyvät ja huonot uutiset
Kausi 7. Jakso 8/11. Vieraana tänään Ali Jahangiri. (43')
20:00
Kaisa ja luksuskodit
Kausi 1. Jakso 9/10. Tässä jaksossa vieraillaan Tallinnassa, joka tarjoaa upean kodin monelle suomalaiselle. Kauneusyrittäjä Tiina Jylhän ja Tape Valkosen 1200-neliöinen luksuskoti sijaitsee Viimsissä, Toompean mäellä Kaisa vierailee oikean ritarin linnassa, sekä unelmien poikamiesboxissa. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:58
Keno
Kausi 2015. Jakso 148/274. Illan Keno arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Keno arvonnan tulokset myös Veikkauksen sivuilta www.veikkaus.fi. (1')

Kello 21:00

21:00
Kulman pojat
(Kulman pojat/Suomi 2012). Eero Ritala ja Jussi Vatanen loistavat pääosissa hulvattomassa komediassa ystävyydestä, faniudesta ja ihmissuhteiden kimuranteista käänteistä. Kaupan tiskin takana hanttihommissa oleva Petri (Eero Ritala) kuluttaa vapaa-aikansa parhaiden kavereidensa kanssa ja kannattaa fanaattisesti jalkapallojoukkue Kulman palloa. Kaverisuhteet joutuvat koetukselle, kun Petri tapaa määrätietoisen Emmin (Lotta Kaihua), joka saattaa hyvinkin olla hänen elämänsä nainen. Pakkaa sekoittaa entisestään kotikaupunkiinsa paluun tekevä urheilijasupertähti Tuukka Tiensuu (Jussi Vatanen), jonka kanssa Petrillä on pian kana kynittävänä. Pääosissa: Eero Ritala, Jussi Vatanen, Joonas Saartamo, Lotta Kaihua, Ville Tiihonen, Janne Ravi, Antti Väre. Ohjaus: Teppo Airaksinen. (80') K12 (seksi).

Arviot: IMDb 6.2
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
22:45
Aatami etsii Eevaa
Kausi 1. Jakso 8/8. Lähihoitajaksi valmistunut Emilia lähtee saarelle hakemaan uudenlaista kokemusta. Ihastuuko Emilia machoon maalaismieheen Jesseen vai sosiaaliseen kaupunkilaisnuorukaiseen Joonaan? Kotimainen ohjelma. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
23:45
Blue Bloods
Kausi 3. Jakso 6/23. Raha ratkaisee. Dannyllä ja Lindalla on rahaongelmia. Danny tekee kuutamokeikkaa ja saa sen myötä houkuttelevan työtarjouksen. Koko suku on huolissaan Henryn ajokyvystä, mutta itsepäiselle ikäihmiselle on vaikea puhua järkeä. Amerikkalainen draamasarja. (38') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:45
Frasier
Kausi 6. Jakso 11/24. Laupias samarialainen. Frasier joutuu huomaamaan, että yksikään hyvä teko ei jää rankaisematta, kun auttavaisuus vie hänet putkaan ja lehtien otsikoihin. Amerikkalainen komediasarja. (20') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
01:15
Virta
Kausi 1. Jakso 11/12. Kiinatar, osa 1/2. Tuntematon aasialaisnainen löytyy kuoliaaksi hakattuna Ämmässuon kaatopaikalta. Tapaus vaikuttaa ensin kiinalaisten keskinäiseltä välienselvittelyltä, mutta hiljalleen jäljet johtavat huomattavasti isompaan ja pelottavampaan kuvioon. Lähelle osuvat tragediat saavat jatkoa, kun tutkintaan osallistunut Virran vanha ystävä tapetaan. Kun kuolema niittää satoa läheltä, Virran on pakko pysähtyä ja yrittää pitää kiinni niistä läheisistään, jotka ovat vielä hengissä. Käsikirjoitus ja ohjaus: JP Siili. Kotimainen dekkarisarja. (42') K12 (ahdistus, väkivalta).
02:15
Laiva
Kausi 1. Jakso 31/40. Laivalla vietetään äiti-tytär teemapäivää. Päivän teemaan sopivasti Leena Sarvi vetää korkokenkäkoulua, joka jännittää erityisesti juuri ensimmäiset korkokenkänsä ostanutta Susannaa. Minna viettää äitinsä syntymäpäiviä ja tunnelmoi tämän laulun tahdissa karaokessa. Purseri Widi pohtii filosofisia kysymyksiä. Kotimainen realityohjelma. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
02:45
Tummien vesien tulkit
Kahdella täytteellä. Pitsayrittäjän arki karkaa käsistä, kun hermot prakaa. Ei ole yksinkertaista olla turkkilainen tämän päivän Suomessa. Varsinkin kun kaikille ei riitä edes kahta täytettä. Pääosissa Martti Suosalo, Hannu-Pekka Björkman,Ossi Ahlapuro, Katriina Rinne, Sauli Seppälä, Henriikka Salo, Lari Halme ja Mikko Rantaniva. Käsikirjoitus Kari Hotakainen, ohjaus Mikko Mattila. (34') K7 (ahdistus).
03:35
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV