UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Nelonen Tiistai 25.11.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
07:00
Disneyn esikoulu: Mikki Hiiren kerhotalo
Kausi 3. Jakso 28. Mikki, Minni, Aku, Iines, Hessu ja Pluto auttavat katsojia ratkaisemaan erilaisia pikku tehtäviä. Ohjelmassa yhdistyvät viihdyttävyys, hauskuus ja oivaltamisen ilo. (23') Sallittu kaiken ikäisille.
07:25
Disney esittää: Kim Possible
Kausi 3. Jakso 25. Moottoriongelmia. SARJA PALAA RUUTUUN. Traagi joutuu huolehtimaan serkustaan Moottori-Edistä, jonka kanssa hän alkaa kehittää superautoa. Kim on tylsistynyt hengaillessaan Felixin ja Ronin kanssa, mutta asiat muuttuvat hurjiksi, kun Traagi ja Moottori-Ed varastavat Felixin pyörätuolin. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (21') K7 (ahdistus, väkivalta).
07:50
Lazy Town
Kausi 2. Jakso 16/18. Olipa kerran. Pixeli keksii laitteen jolla lapset voivat "mennä" suosikkisatuihinsa. Mutta Robi, vihaisena siitä että roistot aina häviävät saduissa, hyppää mukaan tarinoihin ja sotkee parhaansa mukaan. Sportavuksen pitää pelastaa heidät kaikki kun satumaailma alkaa haipua. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. (24') Sallittu kaiken ikäisille.
08:20
Onnea matkaan, Charlie!
Kausi 2. Jakso 29. Kiitospäivä Duncaneiden tapaan. Bobin isä ja rouva Dabney viettävät Duncaneilla kiitospäivää, ja heidän välilleen roihahtaa romanssi. PJ huijaa Amya saadakseen paistaa kalkkunan. Teddy ja Ivy viettävät kiitospäivää alennusmyyntijonossa. Amerikkalainen komediasarja. (21') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Kiinalaisen keittiön herkut
Kausi 1. Jakso 4/6. Gokin perinnesuosikit. Gok esittelee perinneruokia, joita kiinalaiset ovat tehneet vuosisatojen ajan, kuten wonton-keittoa ja Pekingin ankkaa. Lisäksi perehdytään riisin keittämiseen ja tutustutaan kiinalaisiin ruokaveistoksiin. Äänitekstitys: suomi.
09:20
Tomin keittiö
Kausi 2. Jakso 4/12. Vieraina tänään Madventuresin matkailijat Riku Rantala ja Tuomas "Tunna" Milonoff. Kotimainen ruokaohjelma. (22')
09:50
Pikakurssi kodinostoon
Kausi 8. Jakso 5/13. Luonnetta vähällä vaivalla. Yksinhuoltaja Karen etsii itselleen ja tyttärelleen luonteikasta kotia. Hän ei hae muuttovalmista kohdetta ja on valmis remontoimaan, mutta missä menee raja? Kanadalais-amerikkalainen sarja. Äänitekstitys: suomi.
10:20
Jyrki Sukulan makujen maa
Kausi 2. Jakso 1/10. Tällä kertaa teemana kotimainen pihvikarja. Jyrki kokkailee naudankieltä, haudutettua Hereford-potkaa ja vihannespikkelssiä. Lisäksi tutustumme karjankasvatukseen Sauvossa. Kotimainen ruokaohjelma. (20')
10:50
Ennustaja-TV
11:20
Ostosruutu
11:50
Ostosruutu

Kello 12:00

12:20
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
13:50
Jyrki Sukulan makujen maa
Kausi 2. Jakso 2/10. Tällä kertaa teemana kotimaiset juurekset. Jyrki valmistaa porkkanalettuja ja punajuuriohraa. Lisäksi tutustumme juurestilan toimintaan Tammelassa. Kotimainen ruokaohjelma. (20')
14:20
Hestonin huikeat pidot
Kausi 1. Jakso 5/5. Jouluiset juhlat. Tällä kertaa brittikokki Heston Blumenthal järjestää kutsuvieraille hieman toisenlaisen jouluaterian. Ruokalistalla ambramunia, pähkinähiirtä, kaurista ja syötävä joululavastus. Englantilainen ruokaohjelma. Äänitekstitys: suomi.
15:25
Matkaoppaat
Oppaat saavat nauraa kyllikseen, kun Anna-Kaisa ja Anssi yrittävät rikkoa ilmapalloja. Aapo tapaa hotellihenkilökuntaa, joka ei tiedä mistään mitään. Mette ja Salla puolestaan temppuilevat rannalla. (20') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:55
Beverly Hillsin lastenhoitajat
Kausi 1. Jakso 5/10. Luksuselämää. Uimataidoton Justin hyppää altaaseen. Amanda valmistautuu treffeille käymällä suolihuuhtelussa. Scott yrittää saada kuria hemmoteltuihin lapsiin. Amerikkalainen realitysarja. (42') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:55
Deittikamera
Kausi 1. Jakso 122/130. Paljastelua. Michael ja Carlos etsivät naisia. Carlos toivoo ruskeahiuksista naista, kun taas Michaelille on tärkeää, että naisen luottotiedot ovat kunnossa. He pääsevät treffeille sekä pellen että paljastelijan kanssa, ja myös toinen miehistä tekee paljastuksia viimeisillä treffeillään. Amerikkalainen viihdeohjelma. (18') Äänitekstitys: suomi.
17:25
Frasier
Kausi 1. Jakso 1/24. Kunnon poika. Psykiatri Frasier Crane on muuttanut Bostonista takaisin kotikaupunkiinsa Seattleen ja suunnittelee aloittavansa uuden elämän. Suunnitelmat menevät kuitenkin uusiksi, kun Frasierin isä muuttaa poikansa luo asumaan. Amerikkalainen komediasarja. (22') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Panttilainaamo
Kausi 6. Jakso 16/26. Liikekannalle. Rick pestaa henkilökohtaisen valmentajan kohentamaan panttilainaamon miesten kuntoa. Nuorta polvea ei ole helppo saada salille, eikä palkinnoksi luvattu aamiainenkaan ilahduta, kun se on valmentajan valitsema. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:25
Panttilainaamo
Kausi 6. Jakso 17/26. Kovat piipussa. Rick ystävineen pääsee ampumaan kahdella erilaisella Yhdysvaltain sisällissodan aikaisella aseella. Niiden omistaja on tiukka kauppamies. Tässä jaksossa panttilainaamolle tarjotaan myös T-Fordia vuodelta 1915 ja vanhaa baarimikkolelua. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
18:55
HS-uutiset
HS-uutiset (2')
18:58
HS-sää
HS-sää (1')
19:00
Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula!
Kausi 2. Jakso 2/10. Keravalla juna-aseman takaa löytyvä ravintola Revanssi sijaitsee hyvällä paikka mutta toimii huonolla menestyksellä. Nuori omistajakaksikko kuvitteli pyörittävänsä ravintolaa omin töidensä ohella. Toisin kävi, Revanssi tuottaa tappiota ja omistajat joutuvat kaivamaan rahaa omista taskuistaan pitääkseen paikan pystyssä. Jyrki Sukulalle Revanssin uudistamien on raskas taival, näin huonosti johdettua ja välinpitämätöntä ravintolatoimintaa on vaikea käsittää. Yhteinen sävel kuitenkin löytyy lätkätreeneissä ja Revanssista kuoriutuu Sukulan ohjauksessa viihtyisä, hampurilaisistaan tunnettu sporttibaari jonka uusittu sisutus saa äijäkaksikon suut hymyilemään. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Suomen Tulli
Kausi 3. Jakso 1/12. Lentotullin Suski ja Terhi osallistuvat Sataman tullitarkastajien Tonin ja Lindan kanssa valuutanvalvontaoperaatioon. Anita ja Kati tutkivat polttoaineita. Katajanokalla tehdään merkittävä huumelöytö. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (41')
20:57
Keno

Kello 21:00

21:00
NCIS Rikostutkijat
Kausi 11. Jakso 1/24. Whiskey Tango Foxtrot. 11. kauden uusintakierros alkaa. Hotellissa räjähtää pommi, ja seuraukset ovat tuhoisat. Parsons kääntää kelkkansa ja auttaa Gibbsiä selvittämään, kuka haluaa tuhota tämän tiimin. Amerikkalainen draamasarja. (41') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
22:00
Hotellit kuntoon, Jyrki Sukula!
Kausi 1. Jakso 11/12. Hotelli Maakunta Forssassa on perheyritys, jota pyörittää perhe kahdessa sukupolvessa. Hotellilla on pitkäaikainen maine, joka on vuosien mittaan rapistunut kunnes uudet omistajat ottivat toiminnan hoitaakseen. Hotellin palveluissa on edelleen kehittämisen varaa ja asiat jäävät helposti puolitiehen. Jyrki Sukula saa perhesuhteita setvittäväkseen kun omistajat haaveilevat toiminnan siirtämisestä nuoremmalle sukupolvelle, joka ei välttämättä ole lainkaan samaa mieltä tulevaisuuden suunnitelmista. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:00
Asema 62
Kausi 6. Jakso 6/10. Turvapaikka. Tommy kokee töissä järkytyksen, joka saa hänet kyseenalaistamaan rohkeutensa. Hän päättää ryhtyä rankkoihin toimiin pelastaakseen tyttärensä alkoholismilta. Amerikkalainen draamasarja. (40') Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:00
NCIS Rikostutkijat
Kausi 10. Jakso 21/24. Berliini. Erikoisagentit DiNozzo ja Ziva yrittävät löytää Zivan isän tappajan, ja jäljet vievät heidät Berliiniin. Samaan aikaan Mossadin uusi johtaja saapuu Washingtoniin ja pyytää NCIS:n apua tapaukseen liittyvän murhan selvittämisessä. Amerikkalainen draamasarja. (41') Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:00
Holmes NYC
Kausi 1. Jakso 23/24. Irene, osa 1/2. Holmesin kuolleeksi luullun rakastetun Irenen löytyminen herättää lisää kysymyksiä Moriartyn motiiveista. Irenen ja Holmesin on pakko lähteä pakomatkalle, mutta sitä ennen salaperäisen Moriartyn kasvot paljastuvat. Amerikkalainen draamasarja. (41') Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:55
Frasier
Kausi 1. Jakso 1/24. Kunnon poika. Psykiatri Frasier Crane on muuttanut Bostonista takaisin kotikaupunkiinsa Seattleen ja suunnittelee aloittavansa uuden elämän. Suunnitelmat menevät kuitenkin uusiksi, kun Frasierin isä muuttaa poikansa luo asumaan. Amerikkalainen komediasarja. (22') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
02:25
Elämää halpalentoyhtiössä
Kausi 3. Jakso 7/13. Liitelyä yläilmoissa. Eräs matkustaja hermostuu saavuttuaan väärälle lentokentälle. Toinen matkustaja suuttuu lennon peruuntumisesta. Lentoemäntä Zara kokeilee purjelentoa. Australialainen sarja. (21') Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
02:55
Jengielämää (K16)
Kausi 6. Jakso 1/14. Tappajan kosto. SARJA ALKAA. Jaksossa tutustutaan pahamaineiseen Asian Boyz eli ABZ-jengiin, joka terrorisoi Etelä-Kaliforniaa etenkin 90-luvulla. ABZ erikoistui oman yhteisönsä kiristämiseen ja autovarkauksiin. Riita kilpailevan Wah Ching -jengin kanssa johti sotaan, joka herätti myös poliisien huomion. Sen seurauksena ABZ-jengin johtajat joutuivat vankilaan ja jengin asema heikkeni. Amerikkalainen dokumenttisarja. (43') Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
03:50
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV